ΠΑΝΙΚΟΣ...ΠΑΝΙΚΟΣ... ΠΑΝΙΚΟΣ... - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 253
    Banned
    υπαρχουν λυσεισ αρκει να το θελουμε και εμεις.. ε
    δεν ειναι κ τοσο δυσκολο

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δεν ειναι κ τοσο δυσκολο
    μακαρι.. εγω το βρισκω συσβασταχτο... νιωθω οτι δε επανελθω ποτε... ολα μαυρα και αραχνα που λεμε...

Senior Member
    http://www.e-psychology.gr/forum/sho...λησπερα φιλη μου σου στελνω την ιστορια μου που πιστευω ειναι μια καλη αντιμετωπιση για καθε ψυχολογικο προβλημα,Πρεπει κ εσυ ομως να δεις απο ποτε βιωνεις αυτην την κατασταση αν ειναι κατι που σου συμβανει απο παντα η αν προεκυψε απο καποιο τραυματικο γεγονος,Κ εμενα οσοι ψυχιατροι πηγα δεν μου αρεσαν κ πηγαινω σε ψυχολογο για να το προβλημα μου που τωρα ειναι πολυ καλυτερα κ στον ψυχιτρο μονο για να μου γραφει φαρμακα,Μην στρεσαρεσαι με την απαραιτητη προσπαθεια θα δεις αυτο που βλεπω κ εγω οτι θα εισαι αισθητα καλυτερα ψυχολογικα,Τωρα το θεμα της αγοραφοβιας δεν γνωριζω πως θα βελτιωθει κ εγω πασχω απο κοινωνιοφοβια κ ενω ολα τα ξεπερναω αυτο παραμενει,Καλη δυναμη σε σενα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    http://www.e-psychology.gr/forum/sho...λησπερα φιλη μου σου στελνω την ιστορια μου που πιστευω ειναι μια καλη αντιμετωπιση για καθε ψυχολογικο προβλημα,Πρεπει κ εσυ ομως να δεις απο ποτε βιωνεις αυτην την κατασταση αν ειναι κατι που σου συμβανει απο παντα η αν προεκυψε απο καποιο τραυματικο γεγονος,Κ εμενα οσοι ψυχιατροι πηγα δεν μου αρεσαν κ πηγαινω σε ψυχολογο για να το προβλημα μου που τωρα ειναι πολυ καλυτερα κ στον ψυχιτρο μονο για να μου γραφει φαρμακα,Μην στρεσαρεσαι με την απαραιτητη προσπαθεια θα δεις αυτο που βλεπω κ εγω οτι θα εισαι αισθητα καλυτερα ψυχολογικα,Τωρα το θεμα της αγοραφοβιας δεν γνωριζω πως θα βελτιωθει κ εγω πασχω απο κοινωνιοφοβια κ ενω ολα τα ξεπερναω αυτο παραμενει,Καλη δυναμη σε σενα!
    καλησπερα και σε σενα μυσπ.... διαβασα την ιστορια σου.. οι κρισεισ πανικου ειναι διαφορετικη απο τη καταθλιψη..οσο αφορα τισ δραστηριοτητεσ μου το χαν πει και μενα.. στην αρχη πηγαινα καλα.. τοθσ πρωτουσ 5 μηνεσ..μετα απο ολα σκηνικα υποτροποιησα.. εχει ριζωσει καλα μεσα μου και δε λεει να φυγει με τιποτα... την αιτια την εχω βρει..το λαθοσ μου ειναι οτι δε δουλευω σωστα τισ σκεψεις μου..και πεφτω παλι στη παγιδα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    καλησπερα και σε σενα μυσπ.... διαβασα την ιστορια σου.. οι κρισεισ πανικου ειναι διαφορετικη απο τη καταθλιψη..οσο αφορα τισ δραστηριοτητεσ μου το χαν πει και μενα.. στην αρχη πηγαινα καλα.. τοθσ πρωτουσ 5 μηνεσ..μετα απο ολα σκηνικα υποτροποιησα.. εχει ριζωσει καλα μεσα μου και δε λεει να φυγει με τιποτα... την αιτια την εχω βρει..το λαθοσ μου ειναι οτι δε δουλευω σωστα τισ σκεψεις μου..και πεφτω παλι στη παγιδα..
    Πιθανον ομως αν βρεις πραγματα να ασχολησε να μην σε πιανει τοσο συχνα το μυστικο ειναι να μην το σκεφτεσαι τοσο πολυ αντικατεστησε αυτην την σκεψη με αλλες κ με τον καιρο θα τα καταφερεις

Senior Member
    Πιθανον ομως αν βρεις πραγματα να ασχολησε να μην σε πιανει τοσο συχνα το μυστικο ειναι να μην το σκεφτεσαι τοσο πολυ αντικατεστησε αυτην την σκεψη με αλλες κ με τον καιρο θα τα καταφερεις
    makari... αλλα πωσ να βρω κατι να απασχοληθω οταν δε μπορω λογω αγοραφοβια να βγω εξω?οεοοο? προσπαθω να κανω καποια μικρα βηματα.. οπωσ να μιλαω στο τηλ η καμια βολτα με το αμαξι.. αλλα η ρημαδα η αρνιτικοτητα με γυροφερνει... και να φανταστεισ ποτε δε ημουν αρνητικο ατομο...ξεχειλιζα απο αισιοδοξια και στηριζα τουσ παντεσ...τωρα πωσ ξεπεσα ετσι..τι να πω..

Senior Member
    makari... αλλα πωσ να βρω κατι να απασχοληθω οταν δε μπορω λογω αγοραφοβια να βγω εξω?οεοοο? προσπαθω να κανω καποια μικρα βηματα.. οπωσ να μιλαω στο τηλ η καμια βολτα με το αμαξι.. αλλα η ρημαδα η αρνιτικοτητα με γυροφερνει... και να φανταστεισ ποτε δε ημουν αρνητικο ατομο...ξεχειλιζα απο αισιοδοξια και στηριζα τουσ παντεσ...τωρα πωσ ξεπεσα ετσι..τι να πω..
    Κουραγιο κ εγω πασχω απο κοινωνιοφοβια κ θελω μονο το αγορι μου τους δικους μου κ τις λιγες φιλες μου,Δεν ειναι απαιραιτητο να βγεις για ολα εξω προσωπικα ασχολουμαι πολυ με το σπιτι απο ολες τις δουλειες κ ομολογω με ανακουφιζει παρα πολυ κ επισης ζωγραφιζω βγαινω οσο εχω αναγκη με τους δικους μου ανθρωπους,Πιστευω ειναι πληθος απο πραγματα που μπορεις να κανεις μεσα στο σπιτι κ να νιωσεις καλυτερα

Senior Member
    Κουραγιο κ εγω πασχω απο κοινωνιοφοβια κ θελω μονο το αγορι μου τους δικους μου κ τις λιγες φιλες μου,Δεν ειναι απαιραιτητο να βγεις για ολα εξω προσωπικα ασχολουμαι πολυ με το σπιτι απο ολες τις δουλειες κ ομολογω με ανακουφιζει παρα πολυ κ επισης ζωγραφιζω βγαινω οσο εχω αναγκη με τους δικους μου ανθρωπους,Πιστευω ειναι πληθος απο πραγματα που μπορεις να κανεις μεσα στο σπιτι κ να νιωσεις καλυτερα
    εγω μονο ενα ατομο εχω και του χω βγαλει τη παναγια.. κανω και εγω δουλειεσ μεσα στο σπιτι.. αλλα καποιεσ μερεσ στα πολυ χαλια δε μπορω να σηκωθω...αλλα και αυτο δε ειναι ζωη.. εχω σπουδασει..θελω να δουλεψω, θελω να παω διακοπες, μακρινεσ βολτες και δε μπορω ..καταλαβαινεις??

Banned
    οταν καπιος εξωτερικευει παντα οσα σκεφτετε δε κρατα μυστικα απο τιποτα τοτε ειναι 100% σιγουρο οτι μεσα του θα ναι καλα.

Senior Member
    οταν καπιος εξωτερικευει παντα οσα σκεφτετε δε κρατα μυστικα απο τιποτα τοτε ειναι 100% σιγουρο οτι μεσα του θα ναι καλα.

μακαρι να μπορουσα να το κανω αυτο.. αλλα δεν.. με τιποτα... δε γινεται..αμα πω αυτα που θελω να πω θα γινει πυρινικος πολεμοσ.. :p θελω να ξεπερασω τισ κρισεις και τη αγοραφοβια.. γινεται.?? ποτε?? θα αργησει? θελω τη ζωη μου πισω.. τιποτα αλλο... ζηταω πολλα?

Banned
    μακαρι να μπορουσα να το κανω αυτο.. αλλα δεν.. με τιποτα... δε γινεται..αμα πω αυτα που θελω να πω θα γινει πυρινικος πολεμοσ.. :p θελω να ξεπερασω τισ κρισεις και τη αγοραφοβια.. γινεται.?? ποτε?? θα αργησει? θελω τη ζωη μου πισω.. τιποτα αλλο... ζηταω πολλα?
    ναι αλλα για να ξεπερασεις κατι ομως πρεπει κ να συνεργαζεσε γενικοτερα οταν λες οτι θα γυνει πυρινικος πολεμος ενοεις αυτο (.......................) θα στο στειλω πμ

Senior Member
    ναι αλλα για να ξεπερασεις κατι ομως πρεπει κ να συνεργαζεσε γενικοτερα οταν λες οτι θα γυνει πυρινικος πολεμος ενοεις αυτο (.......................) θα στο στειλω πμ
    σου απαντησα πμ.. δε ειναι θεμα συνεργασιας..ανωτερα βια θα ελεγα.. αυτο που μου πε ο ψυχολογος.οτι εφοσων δε μπορω να μιλησω η μονη λυση ειναι να μην με διαπερνανε καποια πραγματα.. να βαλω τα ορια μου σε ανθρωπουσ και καταστασει για να μην με επηρεαζουν αρνητικα... αυτο προσπαθω να το κανω..αλλεσ φορεσ επιτυχωσ αλλεσ φορεσ οχι... δε ξεκολαει αυτη η βλακεια απο πανω μου με τιποτα... δε ξερω.. απλα θελω τη ζωη μου πισω.. νιωθω οτι εχω φτασει πατο και τωρα ηρθε η ωρα να σηκωθω σιγα σιγα..

Banned
    δε μπορω να μιλησω
    μπορει να φαινετε καπως επιθετικο αυτο που θα πω αλλα νομιζω οτι εχει νοημα θα σου αντιπαραβαλω ως παραδειγμα τον εαυτο μου εγω δηλαδη που αποφασισα μια μερα να βγαλω στη φορα οτι ειχα μεσα μου τι εχασα απο αυτο? το οτι εριξα το εγω μου χαμηλα? ενταξει μπορει να με εκραξαν πολοι για οσα ειπα αλλα χ@@@@@ ενιωσα τοσο καλυτερα που δεν ειχα καμια σχεση με πριν σε αυτο το χαλι που ειμουν αληθεια πιστευεις οτι αξιζει το κοπο να εισα σε αυτη τη κατασταση για να κρατησεις μεσα σου ολα αυτα?

Banned
    επισης πρεπει να χεις υποψη σου οτι ο ψυχολογος ενεργει συμφωνα με οσα του λες αν πχ του λες δε μπορω να μιλησω τι να κανει? να σε αναγκασει υπο την απειλη ροπαλου να μηλισεις? αρα οτι του λες κ αυτος ακολουθει...

Senior Member
    μηπως ζητας πολλα κ κανεις λιγα??θελω να πω..οτι πρεπει να κανεις υπομονη στη νφαση που βρισκεσαι.
    δεν ειναι ενα κουμπι ο εγκεφαλος να τον παταμε κ να αλλαζει σκεψη κ συναισθηματα..κανε υπομονη κ δουλεια με τον εαυτο σου.δωσε χρονο στην φαση.

Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast