Results 181 to 195 of 253
Thread: ΠΑΝΙΚΟΣ...ΠΑΝΙΚΟΣ... ΠΑΝΙΚΟΣ...
-
08-06-2014, 17:43 #181
ναι..αυτο εκανα...
- 09-06-2014, 13:09 #182
αυτο αριβως παθαινει οποιος ειναι ετσι.μια ειναι οκ ..αλλα οχι εντελως κ μετα πεφτει στο πατωμα.τα συναιθηματα αλλαζουν καθε δευτερολεπτο,με βοηθεια αυτα σταθεροποιουνται σιγα σιγα.
τα εχω παθει ακριβως ετσι κ ξερω.
μεσα στην μερα πολλες διακυμανσεις.ειχα φοβηθει.τωρα εχω σταθεροποιηθει.περνανε 100% ολα αυτα!! να σαι σιγουρη κ να μη φοβασαι.
κ η αγοραφοβια ξεπερνιεται.κ γω ειχα κ το ξεπερασα εδω κ πολλαααα χρονια.ειμαι μια χαρα.
χαλαρωσε.ολα καλα θα πανε.συο χω στειλει κ πμ.
09-06-2014, 13:19 #183
στελιο σου στειλα πμ.
09-06-2014, 15:59 #184
Ελα μπουμ τα ειδα! Ανταποκριθηκα και στα δυο.Θα τα πουμε κατα το βραδακι.
09-06-2014, 20:11 #185
καλησπερα και απο μενα... το ξερω βρε μπουμ μου... σου απαντησα και σε πμ.. αλλα ολο αυτο το πανω κατω κουραζει.. και σημερα πανω κατω ειμαι...ουτε ασανσερ να ημουν...
10-06-2014, 09:41 #186
καλημερα ζουμπουρλουδικα μου!! τι μου κανετε?
κανετε υπομονη?ή τιποτα?
χα! λοιπον..η υπομονη ειναι αρετη.
θα σας πω κατι το οποιο παρατηρησα μετα τον ματωμενο απριλη.
μετα το τελευταιο επεισοδιο που συμπεριλαμβανει στρες ,πανικο, φοβο, τρομο, καταθλιψη κ διακυμανσεις της διαθεσης κ γενικως ολο αυτο το υπεροχο μειγμα, συνηλθα στον 1 μηνα περιπου.στους 2 νιωθω κανονικα οπως ημουν πριν απο αυτο. ομως παρατηρησα οτι εχω αποκτησει μια παραπανω ψυχραιμια, σαν να εχω γινει πιο δυνατη κ πιο ωριμη.
κ λεω..μηπως καθε τι που γινεται τελικα εχει τον λογο του?μετα απο ολο αυτο, αναθεωρησα πραγματα τα οποιοα με αγχωναν υπερβολικα κ με εφτασαν στα ορια μου, αρχισα να νιωθω οτι θελω να ζω τις στιγμες χωρις αγχος για το μελλον.σαν ο εαυτος μου να μου εδωσε ενα μαθημα..μαθημα ζωης.
γι αυτο εκτιμηστε αυτο που σας συμβαινει..εχει τον λογο του.
κατι θελει να μας πει κ μεις δεν το ακουγαμε.
δεν θελω να γινομαι κουραστικη.αλλα αντι να κοιταμε το δασος κοιταμε το δεντρο εμεις οι ανθρωποι.
αν σκεφτεις οτι στο τελος υπαρχει ενα πανεμορφο δασος εκει μεσα κ γαληνιο τοτε ισως νιωσεις οτι ολο αυτο που σου συμβαινει θα σε οδηγησει σε εναν θριαμβο.
αραξε.νιωσε ο.τι νιωθεις, δωσε χρονο κ αξια σε αυτο που σου συμβαινει.χαλαρωσε κ απολαυσε το με λιγα λογια.πως γινεται αυτο?απλα λεγε απο μεσα σου "παροδικο ειναι θα περασει κ μετα οταν συνελθω θα ειμαι καλυτερη".
εγω παντως μεσα στον τρομο μου παντα πιστευα μεσα μου οτι θα περασει.τιποτα δεν κραταει για παντα.τιποτα δνε μενει εδω για παντα.ακομα κ αυτο.
εφοσον εχει μπει σε διαδικασια ψυχοθεραπειας θα περασει ολο αυτο.
σε αλλους κραταει πολυ, σε αλλους περισσοτερο, σε αλλους πολυ λιγο.σημασια εχει ο καθενας να το διαχειριστει με ψυχραιμια κ με θεραπεια που ταιριαζει στον καθενα προσωπικα.παντως μη μασας..σου το λεω εγω που το περασα 4 φορες.μη μασας.
10-06-2014, 13:04 #187
καλημερα κοριτσακιιιιι... καλα ειμαστε..εσυ?? συμφωνω σε ολα τα παραπανω..αλλα την ωρα του χορου χορευεις δυστυχως.. καταλαβαινεισ τι εννοω.. πιστευω σ αυτο που λενε καθε εμποδιο για καλο... το θεμα ειναι να μν ειμαστε μια ζωη σε εμποδια γιατι τοτε δε θα προλαβαινουμε το καλο..πραγματικα ευχομαι να το ξεπερασουμε ολοι και να γελαμε με ολο αυτο.. μακαρι..μακαρι..μακαρι... γιαατι η αληθεισ ειναι οτι ειναι πολυ βαναυσο...
10-06-2014, 14:11 #188
κανεις πιστευεις αρκετα πραγματα γι αυτο?
10-06-2014, 14:51 #189
10-06-2014, 19:13 #190
παντα ημουν κλειστη,μονο μια περιοδος αλλαξα τελειως στο δημοτικο και ειχα πολλους φιλους..ημουν εξωστρεφης,γλωσσου κτλ,αλλα απο τα 19 μου αρχισαν να χειροτερευουν τα πραγματα,τα τελευταια 4 χρονια παθαινω συνεχεια κρισεις πανικου οταν βγαινω εξω,μου ειναι σχεδον αδυνατον να παρακολουθησω τις σπουδες μου γιαυτο και εχω αργισει τρομερα να τελειωσω,εχω μονο μια κολλητη και με τους γνωστους μου παρολο που τους γνωριζω αρκετα χρονια,παραμενουν γνωστοι γιατι τους ντρεπομαι τρομερα και τους τρεμω,τον τελευταιο καιρο η καταθλιψη μου επιδεινωθηκε,εκανα μια αποπειρα αυτοκτονιας,καταλαβα πως δεν εχω ζησει καθολου,ειμαι 26 και δεν εχω ταξιδεψει,δεν εχω φιλους,δεν ειχα ποτε αγορι,βλεπω τους αλλους που προχωρουν στην ζωη τους και τρελαινομαι,νομιζω πως δεν θα γινω ποτε καλα..ποτε δεν θα ζησω και εγω κατι καλο.
10-06-2014, 19:19 #191
λοιπον χμμ..
4 χρονια παθαινω συνεχεια κρισεις πανικου οταν βγαινω εξω,μου ειναι σχεδον αδυνατον να παρακολουθησω τις σπουδες μου γιαυτο και εχω αργισει τρομερα να τελειωσω
τους τρεμω
μαλον γνωστοι ειναι
10-06-2014, 19:37 #192
11-06-2014, 01:47 #193
Παλι χαλια... παλι αυπνια , απογοητευση. Εντονο στρες. Γιατι ρε γαμ....? Ποτε θα περασει?
11-06-2014, 02:37 #194
Καλησπέρα MrsCasablancas. Διάβασα το ποστ σου, και πίστεψε με σε νιώθω απολύτως. Έχουμε σχεδόν ίδια ηλικία κι έχω περάσει πολλά παρόμοια, ευτυχώς όμως όσο περνάνε τα χρόνια το διαχειρίζομαι όλο και πιο αποτελεσματικά και το παλεύω. Απλά θα ήθελα να σε ενημερώσω για κάποια χτυπητά λάθη που πρόσεξα σε όσα έγραψες. Καταρχήν που το ξέρεις ότι ποτέ δε θα ζήσεις κάτι καλό; Μέντιουμ δεν υπάρχουν, και φυσικά δεν ισχυρίζεσαι κι εσύ ότι είσαι ένα. Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι πως καταρχήν κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, και δεύτερον, το μέλλον σου κατά ένα μεγάλο βαθμό είναι στο δικό σου χέρι. Όχι απολύτως βέβαια, γιατί πολλά εξαρτώνται και από τις εξωτερικές συνθήκες, την τύχη, κτλ. Αλλά εσύ μπορείς να κάνεις τη διαφορά σε ένα κομβικό σημείο: μπορείς να φιλτράρεις αυτά που ζεις όπως θες. Μπορείς να καταθλίβεσαι ή να παραιτείσαι, και μπορείς να το παλεύεις ή να συμφιλιώνεσαι. Όλα όσα περιγράφεις (κρίσεις πανικού, άγχος, κατάθλιψη) είναι πολύ πιο κοινά από ότι νομίζεις, και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ντρέπεσαι. Είσαι ένα άτομο με μεγάλο συναισθηματικό βάθος όπως φαίνεται, μπορείς όμως να ενσωματώσεις τη λογική στη ζωή σου, να κοιτάς τα πράγματα αντικειμενικά και να μην πανικοβάλλεσαι. Κι εγώ έχω περάσει μέρες που δε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι μου. Κι εγώ αγχώνομαι για το πως με αντιλαμβάνονται οι άλλοι, που αν το δεις σοβαρά, είναι κάπως χαζό: μπορείς να είσαι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο και κάποιος να μη γουστάρει τη φάτσα σου, και μπορείς να είσαι ο χειρότερος, αλλά κάποιος να βρει ένα χαρακτηριστικό πάνω σου που να το λατρεύει. Το τι σκέφτονται οι άλλοι για μας, κοινώς, είναι πέρα από τον έλεγχό μας. Και δεν αξίζει να στεναχωριόμαστε για πράγματα που είναι πέρα από τον έλεγχό μας. Απλά χαλαρώνεις και όπως σου βγει. Αν δεν είσαι ευχαριστημένη με όσα έχεις ζήσει, να ξέρεις πως ποτέ δεν είναι αργά. Και πως υπάρχουν φτηνοί τρόποι να ταξιδέψεις, και να γνωρίσεις και κόσμο και να αποκτήσεις εμπειρίες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το τολμήσεις! Είσαι πολύ πιο δυνατή απ' ότι νομίζεις, κι εσύ και όλα τα άτομα εδώ μέσα. :)
12-06-2014, 10:40 #195
κανεις focus σε σενα?ή μονο στα συμπτωματα σου?
εχεις σκεφτει ποτε τι θελεις πραγματικα να κανεις?κ αν ναι γιατι δεν το κανεις?ολο αυτο ειναι ενοχες + φοβοι.τι φοβασαι?
κ αυτο που φοβασαι ειναι πραγματικο?τι θα γινει αν κανεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτο που θελεις να εισαι?
επισης εχεις δωσει την ευκαιρια στον εαυτο σου να ακουσεις γιατι νιωθει ετσι?τα συναισθηματα, απογοητευση.φοβος,πανικος, τρομος προερχονται απο εναν αξονα, τον αξονα -->σκεψη,συναισθημα, αντιδραση.
η σκεψη φερνει το συναισθημα κ το συναισθημα την αντιδραση, οπου αντιδραση σημαινει πανικος αγχος φοβος απογοητευση.
αρα ξεκιναμε κ αλλαζουμε απο την ριζα αυτον τον αξονα.ειναι μαθηματικα.το πρωτο που μας φερνει ασχημα συναισθηματα κ αντιδραση ειναι η σκεψη, αρα τι κανουμε?αλλαζουμε την σκεψη(ακομα κ με ο ζορι , ακομα κ αν δεν τον πιστευουμε) ...παραδειγμα αρνητικης σκεψης: "ειμαι σκατα,ειμαι μουρλη, δνε θα γινω ποτε καλα, ωχ γιατι τρεμω τωρα?γιτι θελω να κλαψω? γιατι φοβαμαι τοσο, θεε μου φοβαμαι, θα πεθανω.θα τρελλαθω.." σε αυτην την περιπτωση λοιπον παρατηρουμε οτι φευγει η σκεψη κ μενουν τα ασχημα συμπτωματα που ειναι τρομος απογοητευση φοβος κλπ..ξεχναμε οτι η σκεψη μας ηταν αρνητικη κ επηρρεασε τα συναισθηματα μας..ΛΥΣΗ : αλλαζουμε την σκεψη " ειμαι καλα. δεν ειμαι μουρλη, θα γινω καλα καποια στιγμη, θα το ξεπερασω.υποφερω τωρα αλλα σιγουρα θα πανε ολα καλα. κ τι εγινε αν νιωθω απογοητευση?οκ//συναισθημα ειναι δεν κινδυνευω απο αυτο. αλλωστε αν δω οτι κινδυνευω απο κατι θα ζητησω βοηθεια.σιγουρα υπαρχει λυση απλα θελω χρονο να την βρω, κ τι εγινε αν τρεμω?οκ...το σωμα μου κατι θελει να μου πει , μηπως δεν μου αρεσει κατι αυτον τον καιρο.ολα αυτα τα συμπτωματα ερχονται γιατι εγω δεν ακουω τον εαυτο μου..οκ δεν μπορω τωρα να τον καταλαβω αλλα ειμαι σιγουρη οτι καποια στιγμη θα καταφερω να καταλαβω τι θελει".
αυτος ειναι ενας θετικος τροπος σκεψης ο οποιος πρεπει να γινεται καθημερινα.
καταγραφη σκεψεων αρνητικων κ κατα ποσο εγκυρες ειναι.
ακολουθηστε τα ολα αυτα..ειναι παραδειγμα συμπεριφοριστικης ψυχοθεραπειας.
κ αυτο ειναι μονο ενα δειγμα.
για προσπαθησε λοιπον παραπανω.μαλλο δεν προσπαθεις αρκετα κ κατι κανεις λαθος.(σε σενα παει αυτο thyra7)