ΠΑΝΙΚΟΣ...ΠΑΝΙΚΟΣ... ΠΑΝΙΚΟΣ... - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 17 FirstFirst ... 51314151617 LastLast
Results 211 to 225 of 253
    Member
    κατι ασχετο ....τι φαρμακευτικη αγωγη εκανες ?...αν επιτρεπεις βεβαια...

Member
    και ομως μπορεις να τα κανεις.....σιγα σιγα ολα θα φτιαξουν...αλλα οπως ειπαμε και συμφωνησαμε θελει δουλεια απο εμας.....θετικες σκεψεις και πορτα στις αρνητικες....λεει ενα ρητο.....:...κανε καθε μερα και εναν απο τους φοβους σου...κανε δηλαδη ενα βημα καθε μερα σε οτι φοβασαι ....μαλλον σε κανει πιο δυνατο ψυχικα

Senior Member
    μονο αντικαθλιπτικα.. τα effexor.. χαλια.. βαρια και σε καψουλεσ που δε κοβονται στη μεση οταν τα κοβεισ σταδιακα.. ο ψυχιατροσ ηταν μαπα που μ τα δωσε..αλλα μετα ηταν αργα να κανω αλλαγη.. μεχρι να εκανα αλλαγη θα την εκοβα.. οποτε τα συνεχισα.. τα συγκεκριμενα ηταν πιο πολυ για καταθλιψη και οχι για κρισεισ πανικου. με βοηθησαν δε λεω .. αλλα οχι οπωσ καποιο αλλο που προσεγγιζε τισ κρισεισ πανικου...
    αγχολυτικα δε πηρα τυπου ζαναξ αν και μ τα χε γραψει προερετικα.. αλλα δε.. για καποιο λογο μ προκαλουσαν φοβο και δε τα θελα..μια φορα πηρα και οχι μονο δε ηρεμισα απο την κριση πανικου εγινα χειροτερα επειδη τα χα βαλει στον εγκεφαλο μου ωσ κατι κακο...

Senior Member
    αχ.. βρε σταθη..μακαρι να ηταν τοσο ευκολο..αλλα δεν..και στο λεω εγω που ημουν σκληροπυρηνικοσ κ ανεξαρτητοσ ανθρωποσ.. φαντασου ποσο δυσκολο το εκλαμβανω εγω οτι ειναι...

Member
    π.μ πως μπορω να στειλω?

Senior Member
    για να στειλεισ π.μ. πρεπει να συμπληρωσεισ 50 μηνυματα δημοσια...οποτε γραφε για να συμπληρωσεισ..χαχαχα..

Senior Member
    εσυ εχεισ 13 μεχρι στιγμησ.. το γραφει κατω απο ονομα σου....

Member
    επισης αν δεν εχεις τι να κανεις σημερα σου προτεινω να δεις αυτο...... http://youtu.be/CL0rtNNVPzI λεγεται το Μυστικο....μιλαει στο περιπου για τις θετικες σκεψεις και πως μπορεις να βοηθηθεις μεσα απο αυτες...εγω προσωπικα το εχω δει 2-3 φορες....:)

Member
    χαχα...τωρα τα ειδα τα μυνηματα σου...

Member
    εχω εμπειρια απο πολυ προσωπικο μου ατομο που ειχε παρομοια προβληματα με αγοραφοβια...κρισεις πανικου ...βαριας μορφης και τωρα βεβαια συνεχιζει την αγωγη αλλα ειναι στο 80% περιπου στο να γινει καλα.....βγαινει....παει ταξιδια κτλ κτλ...για αυτο σε ρωτησα για τη φαρμακευτικη αγωγη.....επειδη ξερω περιπου τι φαρμακα παιρνει...οσο για το ζαναξ θα ειδες οτι ποσταρα ενα θεμα...το χρησιμοποιω τακτικα.....εμενα προσωπικα με βοηθαει παρα πολυ στο να μπορω να δουλευω χωρις τις κρισεις πανικου-αγχους

Senior Member
    ναι διαβασα το θεμα σου..εγω τα φοβαμαι τα αγχολυτικα.. φοβαμαι μην εθιστω...πραγμα που δε ισχυει αν ακολουθεισ το γιατρο..αλλα εγω και παλι φοβαμαι... να πασ σε γιατρο ρε συ.. για να σου πει τι ακριβωσ πρεπει να κανεισ..μην το αφησεις.. για πεσ μ για το ατομο αυτο πιο αναλυτικα...το πριν και το τωρα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σταθης View Post
    επισης αν δεν εχεις τι να κανεις σημερα σου προτεινω να δεις αυτο...... http://youtu.be/CL0rtNNVPzI λεγεται το Μυστικο....μιλαει στο περιπου για τις θετικες σκεψεις και πως μπορεις να βοηθηθεις μεσα απο αυτες...εγω προσωπικα το εχω δει 2-3 φορες....:)

θα το δω εννοειται....:)

Member
    για αυτο το ατομο......εχεις δει ταινιες τρομου με ζομπι?.....ετσι ακριβως...σχεδον σερνοταν στο πατωμα οταν το εβλεπα.....χωρις να κοιμαται ολο το βραδυ..να κλαιει συνεχεια...να σκεφτεται το σκηνικο που του ετυχε.....δεν εβγαινε καθολου...δεν ηθελε να δει κανενα....ζωντανος-νεκρος με λιγα λογια......κανει τη θεραπεια τωρα (2 χρονια κανει θεραπεια περιπου ) και αν και ειναι 65 χρονων και γυναικα εμενα προσωπικα με εχει βαλει κατω......να βαψει αυλες-σπιτι-να φτιαχνει το κηπο....να μαστορευει ολη τη ωρα....κοινωνικοτατη......με χαμογελα και χιουμορ......τι να σου λεω....καμια σχεση......και εχει παραδεχτει οτι εκανε μεγαλη βλακεια που δεν ξεκινησε την αγωγη απο το πρωτο χρονο(πριν γινει ζομπι δηλαδη)........ειναι και σε τι γιατρο θα πεσεις...

Senior Member
    παιζει ρολο κ αυτο ειναι η αληθεια.. και εχω δε εχω βρει κανα καλο ψυχιατρο... μονο ο ψυχολογοσ μ ειναι τελειος αλλα δε δινουν αγωγοι οι ψυχολογοι..απαγορευεται... οποτε ειμαι σε ενα μπερδεμα..θα θελα να βρω κανα ψυχιατρο καλο για να παρω και τη γνωμη τ σχετικα με αγωγη.. αλλα τζιφοσ ακομα...

υ.γ. ωραια τα λεσ..ακου ζομπι..χαχαχαχαχα

Member
    χαχα...δυστηχως ομως για εμενα που το εβλεπα ηταν καπως ετσι.....και τωρα λες και ειναι 30 χρονων!!!.....εχω ενα τηλ της ψυχιατρου που βοηθησε αυτο το ατομο (και εμενα τηλεφωνικα βεβαια...δεν εχω παρει την αποφαση να παω απο κοντα)..αν θες μπορω να στο δωσω

Page 15 of 17 FirstFirst ... 51314151617 LastLast