ΠΑΝΙΚΟΣ...ΠΑΝΙΚΟΣ... ΠΑΝΙΚΟΣ... - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 17 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 253
    Junior Member
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    συμφωνω απολυτα.. κανεισ δε μπορει να το καταλαβει 100%... αυτη ειναι η αληθεια... αλλα και αυτο που σου προσφερουν βοηθαει καπωσ...
    βεβαια και βοηθάει....αν δε τους είχα θα ήμουν πολύ χειρότερα...!!εσύ είχες ή έχεις παρόμοιες εμπειρίες???

Senior Member
    Quote Originally Posted by musician View Post
    βεβαια και βοηθάει....αν δε τους είχα θα ήμουν πολύ χειρότερα...!!εσύ είχες ή έχεις παρόμοιες εμπειρίες???
    εμπειριεσ σχετικα με τι??? με κρισεισ πανικου? με φιλουσ? με τι?

Junior Member
    με κρισεις πανικου καλέ....αυτό δεν είναι το φόρουμ μας???

Senior Member
    με κρισεις πανικου καλέ....αυτό δεν είναι το φόρουμ μας???
    εννοουσα αν ειχα φιλουσ και ανθρωπουσ να με στηριζουν οπωσ και σε σενα κ αν αυτο με βοηθησε..αυτο εννοουσα..

οσο αφορα τισ κρισεισ εχω αποκτησει μεγαλη εμπειρια.. κολλητεσ φιλεσ ειμαστε.. και εκτοσ αυτου απεκτησα κ αγοραφοβια και ειναι αρκετα δυσκολο το διδυμο αυτο.. με εχει κουρασει πολυ γιατι παλευω μηνεσ... που θα μου πανε οι ατιμεσ..θα τισ νικησω στο τελοσ.. ειμαι σε χειροτερη φαση απο σενα..

Junior Member
    εννοουσα αν ειχα φιλουσ και ανθρωπουσ να με στηριζουν οπωσ και σε σενα κ αν αυτο με βοηθησε..αυτο εννοουσα..

οσο αφορα τισ κρισεισ εχω αποκτησει μεγαλη εμπειρια.. κολλητεσ φιλεσ ειμαστε.. και εκτοσ αυτου απεκτησα κ αγοραφοβια και ειναι αρκετα δυσκολο το διδυμο αυτο.. με εχει κουρασει πολυ γιατι παλευω μηνεσ... που θα μου πανε οι ατιμεσ..θα τισ νικησω στο τελοσ.. ειμαι σε χειροτερη φαση απο σενα..
    σου εύχομαι ολόψυχα να απαλλαγείς απο αυτού του είδους τις "κολλητές φιλίες"!!! κάνεις κάποια ψυχοθεραπεια φανταζομαι....σου δίνουν κάποια αγωγή?

Senior Member
    σου εύχομαι ολόψυχα να απαλλαγείς απο αυτού του είδους τις "κολλητές φιλίες"!!! κάνεις κάποια ψυχοθεραπεια φανταζομαι....σου δίνουν κάποια αγωγή?
    makari.. αγωγη πηρα στην αρχη για 5 μηνεσ.. τωρα ψυχοθεραπεια με τον ψυχολογο μου..ευτυχωσ ειναι πολυ καλοσ και με βοηθαει πολυ ..
    ειναι πολυ επωδυνεσ οι κρισεισ πανικου.. με καταλαβαινεισ....
    και σε σενα μια συμβουλα.. εφ οσων εισαι στην αρχη μην τισ φοβηθεισ κοριτσι μου γιατι θα γινεισ χειροτερα..πεσ δε ειναι τιποτα..θα μου περασει..και συνεχισε να βγαινεισ και να μιλασ στουσ φιλουσ σου.. εγω το αφησα στην αρχη και τωρα σκαρφαλωνω ενα δυσβατο βουνο.. δε ειναι τιποτα..ολα στη ζωη ξεπερνιουνται..ουτε τρελλοι ειμαστε ουτε χαζη... μετα απο ολο αυτο θα γινουμε πιο δυνατη.....

Junior Member
    makari.. αγωγη πηρα στην αρχη για 5 μηνεσ.. τωρα ψυχοθεραπεια με τον ψυχολογο μου..ευτυχωσ ειναι πολυ καλοσ και με βοηθαει πολυ ..
    ειναι πολυ επωδυνεσ οι κρισεισ πανικου.. με καταλαβαινεισ....
    και σε σενα μια συμβουλα.. εφ οσων εισαι στην αρχη μην τισ φοβηθεισ κοριτσι μου γιατι θα γινεισ χειροτερα..πεσ δε ειναι τιποτα..θα μου περασει..και συνεχισε να βγαινεισ και να μιλασ στουσ φιλουσ σου.. εγω το αφησα στην αρχη και τωρα σκαρφαλωνω ενα δυσβατο βουνο.. δε ειναι τιποτα..ολα στη ζωη ξεπερνιουνται..ουτε τρελλοι ειμαστε ουτε χαζη... μετα απο ολο αυτο θα γινουμε πιο δυνατη.....
    παίρνω δύναμη από τα λόγια σου και να ξέρεις πως εφόσον θελεις να γίνεις καλά θα γίνεις...ειμαι υπερ της ψυχοθεραπειας και όχι της αγωγής.....είσαι αθήνα εσύ??πας σε ψυχολογο ή ψυχιατρο??τί ειναι καλύτερο?

Senior Member
    παίρνω δύναμη από τα λόγια σου και να ξέρεις πως εφόσον θελεις να γίνεις καλά θα γίνεις...ειμαι υπερ της ψυχοθεραπειας και όχι της αγωγής.....είσαι αθήνα εσύ??πας σε ψυχολογο ή ψυχιατρο??τί ειναι καλύτερο?
    nai αθηνα... χμμμμμ..καλη ερωτηση... εγω στην αρχη πηγα σε ψυχιατρο ..μου ειπε για την αγωγη και μετα πηγα σε ψυχολογο για ψυχοθεραπειεσ...υπαρχουν και ψυχιατροι που ειναι ψυχοθεραπευτεσ... αυτο θα το δεισ εσυ..τι σου ταιριαζει.. ειναι να ταιριαζεισ με το ψυζοθεραπευτησ σου για να κανεισ σωστη δουλεια.. να μπορεισ να του μιλασ και να νιωθεισ ανετα...
    οι κρισεισ πανικου ειναι συσσωρευμενο αγχοσ που κανει μπαμ... αυτο πρεπει να το ξερεισ.. δε τρελαινεσαι.. ισα ισαι..παραεισαι λογικοσ με τισ κρισεις.. και σιγουρα ξεπερνιουνται με σωστη καθοδηγηση...

εισαι πολυ μακρια απο αθηνα? δε υπαρχει κκαποια γειτονικη πολη που να μπορεις να πασ?

Junior Member
    ειμαι Εβρο......στην άλλη άκρη του Θεού!!θα επιστρεψω αθηνα όμως για μεγάλο διάστημα και γι'αυτο θα δοκιμάσω να βρω καποιον.....

Junior Member
    ειμαι Εβρο......στην άλλη άκρη του Θεού!!θα επιστρεψω αθηνα όμως για μεγάλο διάστημα και γι'αυτο θα δοκιμάσω να βρω καποιον.....
    και όχι σε κοντά σε κωμόπολη...θέλω αρκετή ώρα με το αμάξι για να πάω πχ Αλεξανδρούπολη ή Ορεστιάδα για να βρω κάποιον ειδικό...

Senior Member
    ναι μη το αφησεις... σου εστω και απο ιντερνετ... στην ακρη θεου βρε παιδι μου... ουτε φανταροσ να ησουν..:P

Junior Member
    ναι μη το αφησεις... σου εστω και απο ιντερνετ... στην ακρη θεου βρε παιδι μου... ουτε φανταροσ να ησουν..:P
    χαχαχαχαχαχαχαα....στη πινέζα που λένε εδώ στη Γκατζολία!!

Junior Member
    χαχαχαχαχαχαχαα....στη πινέζα που λένε εδώ στη Γκατζολία!!
    Σε καληνυχτώ!!!χάρηκα για τη γνωριμία και κάθε μέρα που θα ξημερώνει να μας δίνει δύναμη ν'αντέχουμε!!!

Senior Member
    Σε καληνυχτώ!!!χάρηκα για τη γνωριμία και κάθε μέρα που θα ξημερώνει να μας δίνει δύναμη ν'αντέχουμε!!!
    καληνυχτα...και εγω χαρηκα για τη γνωριμια.. ολα καλα θα πανε..η ζωη ειναι ωραια... :) θα τα ξαναπουμε λοιπον.. :)

Senior Member
    καλημερα παιδια... ελπιζω σημερα να ειναι μια καινουργια μερα χωρις αγχος και κρισεις πανικου... προσωπικα για μενα ειναι μετρια μερα.. προσπαθω προσπαθω... αλλα... δυσκολα..

Page 8 of 17 FirstFirst ... 678910 ... LastLast