Όταν οι σύντροφοι γίνονται «αδελφάκια» στο κρεβάτι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    ο έρωτας και το πάθος σε μια σχέση ίσως ελαττώνεται με τον καιρό. η ρουτίνα και οι ρυθμοί της ζωής σε οδηγούν σε αποπροσανατολίζουν. πιστεύω ότι ο γάμος, η σχέση, είναι κάτι που δουλεύεται μέρα με τη μέρα. δεν υπάρχει το ίδιο πάθος για τον άνθρωπό σου αλλά μια βαθιά κατασταλαγμένη αγάπη.
    θα το πω πιο απλά. οι γονείς μου είναι 70-75 χρόνων. έχουν περάσει στη ζωή τους καλές και κακές στιγμές. δυσκολίες, αρρώστιες, γκρίνιες, πειρασμούς, ρουτίνα. τώρα η μητέρα μου έχει άνοια.δεν έχει μεγάλη επικοινωνία με το περιβάλλον. ο πατέρας μου τη φροντίζει σα να ειναι μωρό. πέρα από τη φροντίδα ενός αρρώστου, της φέρεται με μεγάλη τρυφερότητα και αγάπη. ναι. τώρα φαίνεται η αγάπη. τόσα χρόνια ο ρυθμός της ζωής, η καθημερινότητα, η ρουτίνα, τα προβλήματα, δεν τους άφηναν ενδεχομένως να παραδεχτούν και να ομολογήσουν την αγάπη τους ο ένας στον άλλο.νόμιζα ότι είναι ένα ακόμα ΄΄συμβατικό΄΄ ζευγάρι. τώρα όμως τους κοιτάζω και βλέπω τα μάτια της μητέρας μου πως τον κοιτάζει. βλέπω τον πατέρα μου πως τη φροντίζει και τρέμει μην του πάθει κάτι κακό. τους καμαρώνω και τους ζηλεύω. έχτισαν μια σχέση που κράτησε 48 χρόνια. και όσο κρατήσει. είναι κάτι που έχουν οι δυο τους, μεταξύ τους. ούτε κι εγώ που είμαι παιδί τους, δεν χωράω σε αυτό.
    άραγε πόσοι είναι αυτοί που μπορούν να ζήσουν κάτι τέτοιο;
    μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ξερεις τι λεει μια ρηση , ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΗΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΟΗΤΟ , ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΝΙΚΗΣΕΙ .
    Οτι φανεί του Λολοστεφανή

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αυτο ισχυει αφου εχω συναντησει διανοουμενους που ενω το μυαλο τους εκοβε σαν ξυραφι εχαναν στο να γινουν αποτελεσματικοι ενω εβλεπες λιγοτερο εξυπνους με το πεισμα τους να τα καταφερνουν καλυτερα
    Οπως εσύ Αλέξανδρε.....είσαι λιγότερο έξυπνος,αλλά με το πείσμα σου γίνεσαι ατρόμητος και καταφέρνεις τα πάντα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by IVAN View Post
    Για κάθε γάμο ή σχέση είναι θλιβερό να καταλήγει έτσι.. και για μένα και κυρίως για την γυναίκα μου..
    το σεξ εγώ το βρήκα σε άλλες αγκαλιές...ελπίζω και παρακαλάω κι εκείνη..
    ''ζούμε'' και ανεχόμαστε ο ένας τον άλλο
    μα όχι δεν ζούμε καλά ...όταν μου το θυμίζει ..πονάω.. κυρίως για αυτήν....κουράζεται πολύ, παλεύει εγώ δεν έχω καμιά δύναμη πια..
    Γιατί τόσο χάλια ρε παιδιά;;;;
    Μήπως το πρόβλημά σας δεν είναι ο γάμος,αλλά έχουν μπει άλλα εμπόδια μεταξύ σας;
    Μηπως συνυπάρχουν οικονομικά θέματα ή κάτι τέτοιο;
    Τελοσπαντων να προσεχεις με το σεξ γιατί και από το στόμα κολλάει κάποιος ιος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΓΑΤΑ View Post
    ο έρωτας και το πάθος σε μια σχέση ίσως ελαττώνεται με τον καιρό. η ρουτίνα και οι ρυθμοί της ζωής σε οδηγούν σε αποπροσανατολίζουν. πιστεύω ότι ο γάμος, η σχέση, είναι κάτι που δουλεύεται μέρα με τη μέρα. δεν υπάρχει το ίδιο πάθος για τον άνθρωπό σου αλλά μια βαθιά κατασταλαγμένη αγάπη.
    θα το πω πιο απλά. οι γονείς μου είναι 70-75 χρόνων. έχουν περάσει στη ζωή τους καλές και κακές στιγμές. δυσκολίες, αρρώστιες, γκρίνιες, πειρασμούς, ρουτίνα. τώρα η μητέρα μου έχει άνοια.δεν έχει μεγάλη επικοινωνία με το περιβάλλον. ο πατέρας μου τη φροντίζει σα να ειναι μωρό. πέρα από τη φροντίδα ενός αρρώστου, της φέρεται με μεγάλη τρυφερότητα και αγάπη. ναι. τώρα φαίνεται η αγάπη. τόσα χρόνια ο ρυθμός της ζωής, η καθημερινότητα, η ρουτίνα, τα προβλήματα, δεν τους άφηναν ενδεχομένως να παραδεχτούν και να ομολογήσουν την αγάπη τους ο ένας στον άλλο.νόμιζα ότι είναι ένα ακόμα ΄΄συμβατικό΄΄ ζευγάρι. τώρα όμως τους κοιτάζω και βλέπω τα μάτια της μητέρας μου πως τον κοιτάζει. βλέπω τον πατέρα μου πως τη φροντίζει και τρέμει μην του πάθει κάτι κακό. τους καμαρώνω και τους ζηλεύω. έχτισαν μια σχέση που κράτησε 48 χρόνια. και όσο κρατήσει. είναι κάτι που έχουν οι δυο τους, μεταξύ τους. ούτε κι εγώ που είμαι παιδί τους, δεν χωράω σε αυτό.
    άραγε πόσοι είναι αυτοί που μπορούν να ζήσουν κάτι τέτοιο;
    Πολύ τέλειο αυτό που έχεις βιώσει ΓΑΤΑ με τους γονείς σου πραγματικά,μακάρι όλα τα ζευγάρια να ήταν έτσι αγαπημένα μέχρι τα γεράματά τους-πολύ όμορφο και συγκινητικό.!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Οτι φανεί του Λολοστεφανή

Εχεις να μου πεις κατι πιο εξυπνο ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εχεις να μου πεις κατι πιο εξυπνο ?
    Οχι-δεν είμαι εξυπνη αγγελε

Senior Member
    Γιατί τόσο χάλια ρε παιδιά;;;;
    Μήπως το πρόβλημά σας δεν είναι ο γάμος,αλλά έχουν μπει άλλα εμπόδια μεταξύ σας;
    Μηπως συνυπάρχουν οικονομικά θέματα ή κάτι τέτοιο;
    Τελοσπαντων να προσεχεις με το σεξ γιατί και από το στόμα κολλάει κάποιος ιος.
    Όχι δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα ...δλδ τα βγάζουμε πέρα με λίγα ζόρια αλλά οκ έχουμε κι δυο δουλειά ...
    τα εμπόδια τα βάλαμε από παλιά πριν παντρευτούμε ...δεν τα λύσαμε και τα αποτελέσματα...ειναι αυτά που διάβασες...
    τουλάχιστον έχουμε δυο υπέροχα παιδιά.............
    ναι προσέχω...ευχαριστώ.....

Senior Member
    Οχι-δεν είμαι εξυπνη αγγελε

Αυτο δεν ισχυει .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by IVAN View Post
    Όχι δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα ...δλδ τα βγάζουμε πέρα με λίγα ζόρια αλλά οκ έχουμε κι δυο δουλειά ...
    τα εμπόδια τα βάλαμε από παλιά πριν παντρευτούμε ...δεν τα λύσαμε και τα αποτελέσματα...ειναι αυτά που διάβασες...
    τουλάχιστον έχουμε δυο υπέροχα παιδιά.............
    ναι προσέχω...ευχαριστώ.....

Γιατί δεν γίνεσαι πιο σαφής;

Senior Member
    Γιατί δεν γίνεσαι πιο σαφής;
    εχεις δικιο ..γραφω καποια σε αλλα ποστ μου,,, μα..θα σου στειλω ....νομιζω θα καταλάβεις....

Page 2 of 2 FirstFirst 12