Results 46 to 60 of 94
Thread: Δε μου αρεσω!!!
-
11-06-2014, 15:18 #46
καλημερα καλοι μου συνανθρωποι. Χαιρομαι ΠΑΡΑ πολυ για τις απαντησεις σας με βοηθατε παρα πολυ. Η απαντηση ειναι ΜΙΑ η κοπελα εχει τοσα αλυτα θεματα μεσα της που δεν μπορειτε να φανταστειτε. Η μητερα της ελεγε και λεει οτι το παιδι της δεν ειναι στα καλα του και δεν μπορει κανενας να συνενοηθει μαζι της. Φανταστειτε πριν απο 2 μηνες ειχε ενα αστειο αυτοκινητηστικο ατυχημα (τυπου μια γρατζουνια στον προφυκαλτηρα) και οταν πηγα να δω τι γινεται μου ειπε ο πραγματογνωμονας αδερφε μπορεις και κανεις μαζι της χωριο?? ειναι στα καλα της??? ηρεμησε την. Οπου και να βρισκομασταν ολοι μου ελεγαν χαριτολογοντας βεβαια πω πω τι τραβας??? Ενα μονο πλανο ειχε η κοπελα να μου καταστρεψει τη ζωη τιποτα παραπανω. Οπως προσπαθησε στο παρελθον να καταστρεψει και αλλες ζωες και δεν της βγηκε. Απο την πολυ κακια της και πλανο που ειχε μεσα της ειχε μολυνθει τοσο που δεν ειχε καθολου αισθηματα. Και πλεον σε χωρους δικτιωσης ΦΒ κλπ ανεβαζει τραγουδια στεναχωρα βασει λογια σοφων για τον ερωτα και τον πονο κλπ. Απλα εχασε το παιχνιδι της και αυτο της στοιχησε πολυ...
- 11-06-2014, 15:33 #47
11-06-2014, 15:57 #48
ασφαλως και ξερω. συμφωνα με αυτα που χαζως μου εχει αναφερει εκεινη. η προηγουμενη της σχεση εκτος οτι οπως αναφερει αυτη την ζηλευε παραφορα καποια στιγμη εκεινος εξαφανιστηκε και εκεινη τον εψαχνε στα τηλεφωνα απο το σπιτι του σε φιλους κλπ μεχρι που την πηρε τηλ την σκυλοεβρισε και εκει τελειωσε το πανυγηρι. Ο προπροηγουμενος της ελεγε εξεραιτικα ψεμματα οτι κανει επικυνδυνη δουλεια και αν καποια ημερα (οπως και εγινε) εξαφανιζοταν μπορει να τον ειχαν σκοτωσει κλπ κλπ μεχρι που τον ειδε την επομενη ημερα απο την εξαφανιση με αλλη γυναικα ) αχαχαχαχαχχ) οπως καταλαβαινετε δεν παει καλα η ιστορια. Και βεβαια οταν καποια στιγμη καποιος γνωστος που ηξερε και εμενα και αυτη εμαθε οτι ειμαστε μαζι ανεφερε μα καλα το παιδι δεν βλεπει με αυτη παει και μπλεκει με την τρελλη?
11-06-2014, 20:28 #49
καλησπερα κι απο μενα φιλε αλφαπαρκ...ειχα ενα στορυ και εγω ποιο παλια(οχι τοσο προχο οσο η δικια σου βεβαια)με μια τετοια ειδους κοπελα...το προβλημα το χουν αυτες,εχουν μεγαλες ανασφαλειες και συναφουν επιπολεες σχεσεις,μονο και μονο αναζητωντας την επιβεβαιωση του αλλου για να νιωσουν ωραιες γκομενες,οτι μετρανε και τα σχετικα...αυτες ειναι και οι μονες τους προσδοκιες και πολυ ευκολα μπορουν να πουλησουν ερωτα για να πετυχουν κατι τετοιο...βεβαια μολις το ¨θυμα¨ τους ξεφαιβγει αρνουμενες την ηττα τους κανουν τα παντα ωστε να σε ξαναπροσελκυσουν...και μαλιστα την πατησα με αυτο τον τροπο αρκετες φορες μεχρι να το παρω αποφαση και να την κανω περα...μηνες μετα κι αφου μπορεσα να την ξεπερασω καταλαβα περι τινος ανθρωπου προκειται...οσο για το αλλο που λες,μπορεις να ειναι δυσκολο,αλλα καλο ειναι να συμβιβαζομαστε με οσα δεν μπορουμε να αλλαξουμε πανω μας,γιατι μονο ετσι θα ειμαστε σε θεση να αρεσουμε στον εαυτο μας...κι εγω τωρα δεν εχω καθολου αυτοπεποιθεση(καταθλιψη βλεπεις)αλλα θυμαμαι οτι περιοδους που πιστευα στον εαυτο μου,ειμουν σε ολα ποιο καλος,απο κοπελες μεχρι γενικα κοινωνικοτητα και στις διαφορες ενασχολησεις μου...ενω παραλληλα ειμουν ποιο δημιουργικος και δοκιμαζα νεα πραγματα
11-06-2014, 23:11 #50
καλησπερα Ντιμ. Εχεις απολυτο δικιο. εγω εφαγα το ψαρι και τσιμπησα πολυ ωραια το δολομα του ερωτα και να τα αποτελεσματα. Ενοειται οτι δεν παραδεχονται την ηττα. Μολις γυρισα απο ενα εξαιρετικο σεμιναριο κατα της καταθλιψης απο τον Σταματη Μαλλελη και 2 ψυχιατρους καθηγήτριες πανεπηστιμιου εκει καταλαβα παρα πολλα πραγματα και επισης επειδη ανεφερα το θεμα της χαμηλης αυτοεκτιμησης πλεον εχω αρχισει να δουλευω διαφορετικα μερα με τη μερα..... πρεπει να πιστεψουμε σε εμας. εγω φαντασου ακομα υπαρχουν στιγμες που μεσα μου μπορει να λυγισω και να πω κριμα ρε γαμωτο αλλα αμμεσως λειτουργει ο αμυντικος μηχανισμος και θυμαμαι ολα αυτα που εγιναν!!! τι αλλο να κανω?
12-06-2014, 00:33 #51
φιλε μου εισαι τυχερος που μαλλον μενεις αθηνα και μπορεις να πηγαινεις σε τετοια σεμιναρια... και σε ενοχει ακομα γιατι εισαι σαν εμενα,και τα σκεφτεσαι πολυ,και κατι τετοιους βρισκουν και τα κανουν σαν εμας..αλλα να ξερεις σιγα σιγαθα σου φυγει και καποτε σε αντιστοιχη περιπτωση δεν θα σε νοιαζει τοσο πολυ.. δεν πιστευωοτι εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση γιατι αυτα τα ατομα ειναι επιθετικα (γνωμη μου) ισως ντροπαλος...
12-06-2014, 00:48 #52
Giannis1990 δεν ηξερα οτι μενεις επαρχια. Δυστηχως εκει το προβλημα ειναι οντως μεγαλυτερο. Γενικα πηγαινω σε ψυχολογο και κανω καιρο μελετη του εαυτου μου απο τοτε διλαδη που ξεκινησε η κυρια να με μειωνει συνεχως οτι και αν εκανα και στην καθε μου επιτυχια με τρομερη ταχυτητα εσπευδε να μου διαλυσει το βραγειο μου η την προοδο μου. Η αληθεια ειναι αυτο που ειπες βρισκουν και τα κανουν. Δεν πειραζει οπως μου ειπε η ψυχολογος μου σου εχει κανει ενα τεραστιο δωρο που ακομα δεν το εχεις ανοιξει. ομως οταν το ανοιξω θα καταλαβω πολλα. Γενικα Γιαννη μου οι ανθρωποι με πλανο δεν ειναι ανθρωποι της αγαπης συνεπως ξεκινανε τα προβληματα ολα απο εκει.... Για αυτο πρεπει να εχουμε ανθρωπους διπλα μας που να εχουν παρει αγαπη απο τα σπιτια τους για να εχουν αποθεματα....
12-06-2014, 02:53 #53
δεν εχω παει ποτε σε ψυχολογο αν χρειαστει θα παω... ναι μενω επαρχια.. απλα μου αρεσει η ψυχολογια και διαβαζω... εγω σε καταλαβαινω γιατι μου εχουν τυχει αυτα,και οχι σε εμενα μονο σε ολους τους φιλους μου,αλλα την επαθα μια την αλλη με τον τροπο που σου ειπα πηρα την "εκδικηση" μου ας το πω ετσι.. θα μου πεις εινα σωστο? για εμενα ειναι γιατι προσπαθουν να εκμεταλλευτουν για να νιωσουν καλα... και θα στεναχωρηθω γι αυτες γιατι ξερω με ποιους θα καταληξουν να ναι... οταν μου ειχε συμβει αηδιασα πραγματικα οταν την ακουσα να λεει"τι εχεις κανει εσυ στη ζωη σου?" ..τι της λες? αυτη τα βρηκε ολα ετοιμα.. και εγω να πηγαινω σχολειο,φροντιστηριο,σπουδ ες και παραλληλα ολο το καλοκαιρι που οι πιο πολλοι πανε σε καποιο νησι,να δουλευω στον πατερα μου στα κτηματα... τι κανεις? την γραφεις... σκεψου οτι της εριξα 2 κανονια σε ραντεβου,και τοτε κολουσε.... τι να πεις...και μην το σκεφτεσαι θα βρεις καλυτερη,να εισαι σιγουρος
12-06-2014, 15:19 #54
Καλημερα Γιαννη!!! Ξερεις δυστηχως ειναι ασχημο συναισθημα εσυ να νιωθεις και ο αλλος να εκμεταλευεται τα συναισθηματα σου. Οταν υπαρχει ενα πλανο απο εναν απο τους 2 ανθρωπους τοτε η συνταγη χαλαει και δεν φτιαχνει ξανα. Μετα απλα ο ενας απο τους 2 καθεται και βλεπει το χαλασμενο φαγητο και ο αλλος απλα γυρναει το κεφαλι.
τι να πεις...και μην το σκεφτεσαι θα βρεις καλυτερη,να εισαι σιγουρος
Αυτο ειναι το ερωτημα οταν ξερεις εχεις βιωσει την "αποριψη" ακομα και αν εχεις φυγει εσυ οπως στη δικη μου περιπτωση σκεφτεσαι και αν και η επομενη ειναι ετσι? και αν το ενα και αν το αλλο??? και σε πιανει μια φοβιια και ειδικα εμενα που οπως σου ειπα το μελλανο μου σημειο στον ψυχισμο μου ειναι "¨να αρεσω".... και να αποκτησω μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση για τον εαυτο μου!!!
12-06-2014, 16:53 #55
ξερεις ποια ειναι η διαφορα απορριψης? οταν η κοπελα ειναι σωστη οπως μου ετυχε μια,θα σου πει ξερεις δε θελω,απο την αρχη και θα τελειωνει εκει,και ισως κρατησεις και επαφη γιατι οχι... αν σε ταλαιπωρησει ομως μονο και μονο για να ανεβαζει την ψυχολογια της εκει δεν αξιζει μια.. θα βρεις καλυτερη να εισαι σιγουρος,καπου ειναι καποια που να ταιριαζεις και δεν το λεω οπως τα παραμυθια το εχω δει με τα ματια μου.... και μην ασχολεισαι με προσβολες κλπ ..καποτε αν με προσβαλλες επειδη ημουν ανασφαλης μπορω να πω αντιδρουσα και επεφτα ψυχολογικα,τωρα δεν πα να με προσβαλεις δεν εχω θεμα,αλλα οταν το παρακανεις θα αντιδρασω αλλη στιγμη
οσο για αυτο που λες για τον ψυχισμο το καταλαβαινω,αλλα σκεψου τι ειναι γι αυτην,μετα απο 3-4 που την ειχαν για σκουπιδι εσυ να την εχεις για βασιλισσα,και χωρις να λαβεις οσα οι προηγουμενοι
αλλα για να εβρισκε τετοιους ,τετοιους θα βρει και στο μελλον... και μην τις πιστευεις αυτα που λενε στην αρχη οτι τις πληγωσαν κλπ ...κρατα μικρο καλαθι
12-06-2014, 17:04 #56
Αρε Γιαννη με βοηθας παρα πολυ εισαι ειλικρηνης και σε νιοθω. Ξερεις ειμαι στο επιπεδο που μπορει να χρυσωσω το χαπι για να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα καποιες φορες αναλυω πολλα πραγματα χωρις να πρεπει και προσπαθω να ενοχοποιησω τον εαυτο μου ενω δεν ειναι δικαιο για μενα αυτο. Ξερεις ειναι η ντροπη μου να μιλησω να κινηθω κλπ. Π.Χ χθες οπως σου ειπα ειχα παει σε μια διαλεξη του Σταματη Μαλλελη για την καταθλιψη και τους ειπα για το πως αισθανομαι (χαμηλη αυτοεκτιμηση κλπ) και με εκανε να βουρκωσω οταν με σταματησε την ωρα που του μιλουσα και μου λεει συγνωμη παλικαρι μου εχεις εσυ χαμηλη αυτοεκτιμηση εσυ εισαι ενας κουκλος ενα παλικαρι που κανει οτι θελει σε παρακαλω πολυ. Ομως μεσα μου αισθανομαι ασχημος και γενικοτερα ρε παιδι μου να αυτο που μου ηρθε τωρα ΛΙΓΟΣ.....
12-06-2014, 18:32 #57
αυτο το εχω και εγω οπως και οι γονεις μου,να σκεφτομαστε 500 φορες τα ιδια θεματα και να ενοχοποιουμε τον εαυτο μας και πολλες φορες χωρις να φταιμε.. να δεις την μανα μου τωρα και να μου λεει "περασε μπροστα μου αυτος και δεν μου ειπε καλημερα" και να στεναχωριεται γι αυτο... και αυτο ομως εχει αλλαξει σε εμενα με τον καιρο.. οσο γι αυτο που λες στο σεμιναριο,θυμαμαι στο λυκειο,δεν φτιαχνομουν καθολου σε σχεση με τα αλαλ παιδια πχ μαλλια μοντερνα ρουχα..απλα ρουχα το μαλλι χυμα... και σκεφτομαι μια μερα "δε μιλαω σε εκεινη την κοπελα ? " ..αυτοεκτιμηση τοτε ανυπαρκτη...κι ομως πηγα,και της ζηταω και τον αριθμο και τον δινει .. και κανονιζω για καφε και βγαινω... αλλα επειδη δεν ηξερα τοτε, λεω "σιγα μην θελει,πολυ πανω μου το πηρα" :P μετα απο ενα μηνα (οτι να ναι ημουν :P) στελνω μηνυμα στο κινητο..και με εκραξε!!! "βγαινουμε να ξεκινησουμε κατι? και χανεσαι? και τι θες τωρα? " ...εμεινα τοτε μα@@@@@ας :P χαχαχα βαλε αυτο που εβαλα και εγω στο μυαλο μου... μιλα τους, δεν θελουν? σιγα πιασε αλλη! τι ειχες τι εχασες! λες κι αυτες ολες θα βγουν μετα με τον tom cruz.. οσο για το χρυσωνω το χαπι,μερικες φορες ειναι λαθος κινηση γιατι καποιοι θα το εκλαβουν ως αδυναμια και θα σε πατανε
12-06-2014, 22:13 #58
Ναι ναι εχεις δικιο. προς το παρον εχω την απογοητευση μου ισως οταν το ξεπερασω και φυγω απο το 8 αρι θυμου και στεναχωριας μαλλον θα τα καταφερω. προς το παρον ειμαι λιγο εως πολυ ζομπι.... ενεργεια μηδεν κεφι μηδεν και οσο γυρναει στο μυαλο μου η συμπεριφορα της η επιθετικη η μειωτικη και εγω που τα ανεχομουνα τοσο καιρο αστα εκνευριζομαι ακομα πιο πολυ!!!!
12-06-2014, 22:23 #59
12-06-2014, 22:28 #60
αυτο κανω καθε ημερα γυμναζομαι και το βραδυ πριν κοιμηθω επειδη μενω κοντα στη θαλασσα παω και περπαταω καμιαμιση ωρα εκει στη θαλασσιτσα και ηρεμω.... αλλα ρε γαμωτο το μυαλο μου γυρναει εκει περα στις βλακειες.... αλλα σου λεω εχω και τη σκεψη σιγα μη βρω καμια αλλη κλπ κλπ....