Results 91 to 94 of 94
Thread: Δε μου αρεσω!!!
-
22-06-2014, 04:34 #91
Ενα ειναι το συμπερασμα ρε παιδια. Αν ειναι αθωα, θα κανει κινηση να του μιλησει και να του εξηγησει. Αν δεν κανει τιποτα εχει για τα καλα λερωμενη την φωλια της. Αν ειναι ομως 100% αθωα θα κινησει γη και ουρανο για να του εξηγησει. 3 χρονια σχεση δεν ειναι λιγα, αν εχει αισθηματα η τυπισα, θα του δωσει απο μονη της εξηγησεις. Το θεμα ειναι να της δωσεις την ευκαιρια να σου εξηγησει, ολοι εχουν το δικαιωμα της απολογιας, κι απο κει και επειτα κρινεις εσυ αν αυτα που θα σου πει ειναι αληθεια, ή αν σε κοροιδευει γτ ειναι βολεμενη μαζι σου.
Οποτε κοιτα να την ψυχολογησεις καλα, να προσπαθησεις με ερωτησεις σου και με συμβαντα του παρελθοντος να την στριμωξεις για τα καλα, για να καταλαβεις αν σου λεει αληθεια. ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα να απολογηθουν, ανεξαρτητου σκηνικου. Αν κανει κινηση ακουσε την.Κι αν μας έγραψε την μοίρα ο Θεός μας, η Αγάπη και η Αλήθεια οδηγός μας!
- 22-06-2014, 05:19 #92
Διαβασα με προσοχη ολο το νημα, βλεπεις εχω αυπνιες...λες οτι δε σου αρεσει ο εαυτος σου αλλα εγω βλεπω οτι δε σου αρεσει ουτε η κοπελα σου, την απαξιωνεις συνεχεια, ψαχνεσαι πως θα βρεις αλλη γκομενα, της φορτωνεις και τα ψυχολογικα σου προβληματα. Και δε φτανουν ολα αυτα αλλα το παιζεις και "θυμα", "κερατας" και "καλο παιδι που το εκμεταλλευονται", ενω απο ολα σου τα μυνηματα δε δινεις καθολου αυτη την εντυπωση. Κι εχεις και καποιους εδω μεσα να σου βαζουν και φυτιλια. Αλλαξε τη σταση σου απεναντι στις γυναικες και θα δεις για ποτε θα αλλαξουν κι αυτες απεναντι σου. Φιλικα σου τα λεω ολα αυτα και με 100% καλη διαθεση.
22-06-2014, 07:22 #93
καλημερα
εχω αυπνιες
22-06-2014, 11:53 #94
Καλημερα σε ολους τους φιλους που μπαινουν στον κοπο να απαντησουν!!! Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας.....
Λοιπον
1) Η κοπελα ΔΕΝ υπαρχει καμια πιθανοτητα να κανει κινηση να εξηγησει ισα ισα που με εβριζε λεγωντας ιστοριες της φαντασιας της.
2) Το να πετυχαινεις καποιον στις 3 το πρωι σε απομερο μερος στο οποιο πηγαινουν ζευγαρακια νομιζω οτι δεν ειναι μονο υποπτο αλλα αποτελει και τεκμηριο οτι ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ :-)
3) Δεν ειχε ποτε συναισθηματα για εμενα και για αυτο σας λεω οτι ειμαι σιγουρος οτι 3 χρονια γινοταν το ιδιο παραμυθι δεν υπαρχει πιθανοτητα εγω να ειμαι στο νοσοκομειο και εκεινη να γυρναει εξω για ποτα και να επιστρεφει 3 η ωρα το βραδυ χαμογελαστη χωρις να συμβαινει τιποτα
4) Μετα απο αυτο το συμβαν πλεον ολα μπηκαν στη θεση τους καταλαβα τι συνεβεναι ολο αυτο τον καιρο και ομολογουμενως πλεον νιοθω απελευθερομενος απο τη βρωμια και την αιδια
5)Ασφαλως και της εδωσα την ευκαιρια να μου εξηγησει και αντι να μου πει τι και πως μου ελεγε οτι φταιω εγω και με εβριζε. Εχω να σας πω τοσα σκηνικα για να καταλαβετε οτι δεν εχω εγω το προβλημα πιστεψτε με. Δεν μπορει να πηγαινει ο γνωστος σου ουτε καν ο φιλος σου στο νοσοκομειο να κανει μια επεμβαση στο ποδι και η αλλη να σε παιρνει 4 το πρωι και να σου λεει οτι ημουνα βολτα και τωρα γυρισα. Σας παρακαλω πολυ. Δεν ειναι η πρωτη μου σχεση και σιγουρα ουτε η τελευταια ξερω πως ειναι οταν καποιος ΑΓΑΠΑΕΙ και ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ τον αλλον. Η κυρια ενδιαφεροταν μονο πως θα κανει τις βρωμιες της χωρις αντικτοιπο. Ομως ο Θεος με αγαπαει και με γλιτωσε απο τη βρωμια της.
Και παλι σας ευχαριστω που συζηταμε τοσο πολυ!!!
Καλημερα σε ολους!!!