Κατασταση στα ψυχιατρεια εν ετει 2014 - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 55 of 55
    Junior Member
    Εσάς ποιος σας έκλεισε στο ψυχιατρείο και γιατι?εγω περιφερομουνα στους δρόμους ήμουν επιθετικός δεν ήξερα τι έλεγα στον κόσμο και κάποια στιγμή ενα περιπολικό με μάζεψε απ το δρόμο και έτσι με εισαγγελική με βάλανε μεσα

Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    μεχρι τρεις!το αλ προκαλει εξωπυραμιδικα και μαγκωματα και γενικα πολλη καταστολη..γενικα σκατα μην το ψαχνεις
    esvterikh σκεψου ανθρωπο με 1 κιλο αλλοπεριντιν δεμενο στο ψυχιατρειο τι ασχημη κατασταση ειναι.κ με ρωτουσαν οι γιατροι στη σταυρουπολη πως ειναι τα εξωπυριδιμικα κ με ελεγαν οτι αυτο δεν το καταλαβαινουν.κ αντε αλλοπεριντιν.καταλαβες εσυ εσωτερικη γιατι πραμα σε λεω.ΥΓ μια ημερα των ημερων θα πανε στη κολαση ενω εμεις παραδεισο

Senior Member
    σε καταλαβαινω πολυ καλα γιατι και γω επαιρνα αυτο το κωλοφαρμακο για 2 χρονια μαζι με αλλα τοσα και μου λεγανε οι γιατροι ε αυξησε το ακινετον.. ελεος!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Panagoyda View Post
    Εσάς ποιος σας έκλεισε στο ψυχιατρείο και γιατι?εγω περιφερομουνα στους δρόμους ήμουν επιθετικός δεν ήξερα τι έλεγα στον κόσμο και κάποια στιγμή ενα περιπολικό με μάζεψε απ το δρόμο και έτσι με εισαγγελική με βάλανε μεσα
    Αν ειναι εύκολο παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος γιατι κάποιοι φίλοι παραπάνω μου φαίνονται πολυ λογικοι,μιλάνε μια χαρά και αν παίρνανε την αγωγή τους γιατι τους έκλεισαν μέσα τους έδεσαν και τους ποτισαν αλοπεριντιν?ποιοι και γιατι τους έκλεισαν τι επεισόδιο προηγήθηκε ,το δικό μου σας το είπα εγώ.

ΕΓΩ εκανα την μαλακια να μην παρω τα φαρμακα μ για αυτο με κλεισαν

Senior Member
    εμενα την πρωτη φορα επειδη ακουγα φωνες και εβλεπα πραγματα και εμεινα μεσα τρησιμιση μηνες
    τη δευτερη πηγα να κανω ενα τεστ μνημης σε αλλο νοσοκομειο και μου πηραν ιστορικο και με κλεισαν μεσα για να με βαλουν στο ενεσιμο ρισπερνταλ και εκατσα μεσα εναμιση μηνα
    και την τριτη φορα επειδη ειπα στον αρχιγιατρο οτι θελω να βγαλω τα ματια μου για να μη βλεπω και με βαλαν στο λεπονεξ και εκατσα δυο μηνες και δεκα μερες

Junior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    εμενα την πρωτη φορα επειδη ακουγα φωνες και εβλεπα πραγματα και εμεινα μεσα τρησιμιση μηνες
    τη δευτερη πηγα να κανω ενα τεστ μνημης σε αλλο νοσοκομειο και μου πηραν ιστορικο και με κλεισαν μεσα για να με βαλουν στο ενεσιμο ρισπερνταλ και εκατσα μεσα εναμιση μηνα
    και την τριτη φορα επειδη ειπα στον αρχιγιατρο οτι θελω να βγαλω τα ματια μου για να μη βλεπω και με βαλαν στο λεπονεξ και εκατσα δυο μηνες και δεκα μερες
    Όλα αυτά με καθήλωση και ηλεκτροσόκ η απλά σου χορηγούσαν φαρμακευτική αγωγή?
    Γιατι σκέφτομαι για αχεπα.

Senior Member
    χωρις ηλεκτροσοκ δεν κανουν πλεον στα δημοσια
    αλλα με ειχαν τρεις βδομαδες κλεισμενη μεσα σε ενα δωματιο με κομμενο ρευμα

ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕλικη ειχες μπει?

Senior Member
    οχι ακριβως αλλα μου κανανε πλυση εγκεφαλου την πρωτη φορα και τις αλλες δυο ειπαν οτι μονο ετσι θα μπορεσουν να με βοηθησουν και απειλησαν οτι αν δεν μπω θα πιεσουν τους γονεις μου να μου κανουν εισαγγελικη

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234