Αλίκη Βουγιουκλάκη vs 'Αννα Βίσση. Ποιά προτιμάτε;;; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Αλίκη Βουγιουκλάκη ή Άννα Βίσση προτιμάτε;

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Αλίκη Βουγιουκλάκη

3 60.00%
  • 'Αννα Βίσση

2 40.00%
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Senior Member
    Νομίζω ότι έχετε ξεφύγει από το θέμα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Δεν νομίζω ότι η Βουγιουκλάκη ήταν μόνο μια καλή ηθοποιός είχε και ωραία φωνή και το ρεπερτόριο που έχει τραγουδήσει, Χατζηδάκη, Λοίζο κλτ είναι μακράν καλύτερο από της Βίσση.

Σωστο, αυτο Ολγα , αλλα ειναι ατυχης η συγκριση κατ εμε , να συγκρινεις ηθοποιο/τραγουδιστρια με απλως τραγουδιστρια . Ειναι αδικο για την Βισση . Να συγκρινης Βουγιουκλακη-Καρεζη , οκ , Βισση -Βανδη ( εκει η Βανδη χανει κατα κρατος ) .
    Νομιζω οτι ο καθε καλλιτεχνης-ιδα ειναι σε μια δικη του κλαση .( απο τους δημοφιλεις ) . Ας πουμε να συγκρινεις τον Αλεξανδρακη με ποιον-αν ? την Βουγιουκλακη ? αυτη τραγουδαει κι ολας .
    Να το θεσουμε ' ποιον δημοφιλη καλλιτεχνη , παλαιας η οιασδηποτε γενιας , συμπαθειτε κ ποιον αντιπαθειτε ? σου χαλαω κ το θεμα , αλλα σου δινω ιδεες
    Ας πουμε εγω συμπαθω την Βισση κ αντιπαθω τον Σφακιανακη
    Last edited by Macgyver; 08-06-2014 at 12:32.

Senior Member
    Δεν συμφωνώ γιατί και οι 2 έχουνε χαρακτηριστεί εθνικές σταρ και η Άννα Βίσση έχει κάνει προσπάθειες να παίξει και στο θέατρο με την ροκ όπερα "Δαίμονες" την "Ωδή στους Θεούς" και την
    " Μάλα: Η Μουσική του Ανέμου "

και βρήσκω ότι έχουνε πολλά κοινά χαρακτηριστικά για να τις συγκρίνει κανείς.
    Last edited by δελφίνι; 08-06-2014 at 12:50.

Senior Member
    Δεν ειναι κακη η Βανδη , αλλα προτιμω την Βισση ,( γι αυτες δεν ειναι ο λογος ? ) και λογω χαρακτηρος ( δικο της ) και στους Δαιμονες , δεν προσπαθησε να παιξει , επαιξε καταληκτικα , ειχα παει τον 11/91 ( εχω το προγραμμα ακομα !!! ) . Επηρρεαζομαι πολυ απο τον χαρακτηρα του καλλιτεχνη στην κριση μου γι αυτον .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν ειναι κακη η Βανδη , αλλα προτιμω την Βισση ,( γι αυτες δεν ειναι ο λογος ? ) και λογω χαρακτηρος ( δικο της ) και στους Δαιμονες , δεν προσπαθησε να παιξει , επαιξε καταληκτικα , ειχα παει τον 11/91 ( εχω το προγραμμα ακομα !!! ) . Επηρρεαζομαι πολυ απο τον χαρακτηρα του καλλιτεχνη στην κριση μου γι αυτον .
    Ναι αλλά εδώ το θέμα μας είναι Βουγιουκλάκη- Βίσση, και όχι Βανδή- Βίσση. Και μένα από την Βανδή η Βίσση μου αρέσει περισσότερο, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Senior Member
    Α , οκ , ανακατεψαμε κ την Βανδη , κ μπερδευτηκα . Θα συμφωνησω οτι η Βουγιουκλακη ητο πολυταλαντη , ποιος μπορει να το αρνηθει , και η Βισση , κατ εμε η καλυτερη ερμηνευτρια . Οπως επειδη , οπως προειπα , επηρρεαζομαι απο τον χαρακτηρα του καλλιτεχνη , επειδη την δεκαετια του ' 75-85 , ο πατερας μου ειχε επαγγελματικες σχεσεις με την Βουγιουκλακη , μαλλον οικονομικες ( φυσικα δεν θα να υπεισελθω σε λεπτομερειες ) ,δεν ειχε κ την καλυτερη γνωμη για αυτην . Θα μπορουσα, Ολγα , να μπω σε λεπτομερεις , αλλα δεν ειναι σωστο , μια κ μιλαμε για εναν ανθρωπο που δεν ειναι εν ζωη .
    Εν κατακλειδι λοιπον , ψηφιζω Αλικη , αν και επαναλαμβανω , συγκρινουμε δυο ανομοια ταλεντα .
    Αλλες εποχες , Ολγα ., ωραιες , ξεγνοιαστες , αντικατοπριζονται ακομα κ στο πνευμα των ταινιων του τοτε , τυχερος οποιος τις εζησε , ας μην ειχαμε την πληθωρα την σημερινη των υλικων αγαθων , περνουσαμε καλυτερα , ολοι οι φιλοι μου ,που εχω κρατησει απο τοτε το ομολογουν .( ασχετη η τελευταια παραγραφος )

Banned
    ο πατερας μου ειχε επαγγελματικες σχεσεις με την Βουγιουκλακη , μαλλον οικονομικες
    oταν ελεγα εγω οτι εδω μεσα μπορει να υπαρχει οτι φανταζεσε η δε φανταζεσε,,,,

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    oταν ελεγα εγω οτι εδω μεσα μπορει να υπαρχει οτι φανταζεσε η δε φανταζεσε,,,,

Αλεξ , τοσο περιεργο σου φαινεται ? εμενα καθολου . Βεβαια ειναι πολυ ευκολο να λες ψεμματα για οτιδηποτε , αλλα ελα που δεν λεω .

Και τελικα η Ολγα ειναι μια πολυ ευχαριστη συζητητρια , ανακαλυπτω .
    Last edited by Macgyver; 09-06-2014 at 05:39.

Senior Member
    Αλλες εποχες , Ολγα ., ωραιες , ξεγνοιαστες , αντικατοπριζονται ακομα κ στο πνευμα των ταινιων του τοτε , τυχερος οποιος τις εζησε , ας μην ειχαμε την πληθωρα την σημερινη των υλικων αγαθων , περνουσαμε καλυτερα , ολοι οι φιλοι μου ,που εχω κρατησει απο τοτε το ομολογουν .( ασχετη η τελευταια παραγραφος )
    Πιστεύω ότι όλες οι εποχές είναι δύσκολες και να μην ξεχνάμε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη έζησε τις δύσκολες εποχές της κατοχής γιατί ήτανε γεννημένη το 1934.

Senior Member
    Oλγα , κ ο πατερας μου ειναι του 27 , αλλα οι μαρτυριες του ειναι σημαντικοτατες , μια και υπηρξε ενας πολυ δραστηριος ανθρωπος , ειχε γνωριμιες σε ολη την Αθηνα ( ζει κ ειναι μια χαρα ) , κειδικα για την κατοχη , λεει οτι τοτε ηταν καλυτερα , διοτι η Αθηνα ητο ι ενα χωραφι ,( τοτε ζουσαμε Χαλανδρι , κ ερχοντουσαν προβατα κοπαδια !!! ,το 78 ) και καλλιεργουσαν τα τοτε χωραφια τους οι Αθηναιοι ( υπο την ανοχη των Γερμανων ) , και ζουσαν καλα ( εκτος του οτι υπηρχε χρημα , υπο την μορφη χρυσων λιρων ). Δεν υπηρχε αυτη η εκτεταμενη κ χωρις προοπτικη φτωχια , η απογνωση , η απελπισια . Να φανταστης , θυμαμαι πολυ πιτσιρικας , με το που περναγες διασταυρωση Αλεξανδρας - κηφησιας , προς βορεια , αρχιζαν οι χωματοδρομοι . Η κατοχη , κρατησε 4 χρονια , μετα αρχισε η ανασυγκροτηση , και υπηρχαν δουλειες για ολους , οχι ανεργια , οχι διαφθορα , τα δε επιτοκια ηταν της ταξεως του 20-25 % , δλδ με καμποσα λεφτουδακια στην τραπεζα , ζουσες απο τους τοκους . Ηταν ευκολο να βγαλεις χρηματα , διασκεδαζες , η νεολαια ητο ξενοιαστη , μοναξιες , καταθλιψεις , αγνωστες λεξεις . Στην ερωτηση μου δε , στον πατερα μου , αν ξεκινουσε προ 10 ετων ας πουμε την καρριερα του , αν θα τα καταφερνε ετσι ηταν ενα στρειτ ΝΟ . Μην τολμας και συγκρινεις τις εποχες του τοτε με του τωρα . Καμμια σχεση .

Senior Member
    Ίσως να έχεις δίκαιο γιατί και εγώ δυσκολεύομαι ιδιαίτερα στα χρόνια μας οπότε δεν ξέρω.

Πάντως πιστεύω ότι πάντοτε είναι δύσκολο να διακριθείς σε κάτι ανεξαρτήτως εποχής.

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Ίσως να έχεις δίκαιο γιατί και εγώ δυσκολεύομαι ιδιαίτερα στα χρόνια μας οπότε δεν ξέρω.

Πάντως πιστεύω ότι πάντοτε είναι δύσκολο να διακριθείς σε κάτι ανεξαρτήτως εποχής.

Πολυ σωστο το τελευταιο , απλως εχει ανεβει ο πηχυς τωρα , κ που εισαι ακομα , σε απογοητευω , αλλα ετσι ειναι . Στο μελλον ολοι θα ειμαστε υπαλληλοι καποιου , τερμα η ιδιωτικη πρωτοβουλια .

Οσο για τους γαμους , που κανεις μνεια συχνα , εχουν αυξηθει αλματωδως οι πολιτικοι γαμοι , οχι οι θρησκευτικοι ( δεν υπαρχει χρημα )

Banned
    Αλεξ , τοσο περιεργο σου φαινεται ? εμενα καθολου . Βεβαια ειναι πολυ ευκολο να λες ψεμματα για οτιδηποτε , αλλα ελα που δεν λεω .

Και τελικα η Ολγα ειναι μια πολυ ευχαριστη συζητητρια , ανακαλυπτω .
    oxi ξερω κ αλλα πολα στο παρασκινιο απο αλλους

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    oxi ξερω κ αλλα πολα στο παρασκινιο απο αλλους

δηλαδη?.....................

Banned
    δε θα τα αναφερω για ευνοητους λογους... παντως πολυς κοσμος κυκλοφορει εδω

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast