Results 1 to 4 of 4
Thread: Απογοήτευση...
-
07-06-2014, 22:28 #1
Απογοήτευση...
Καλησπέρα στο φόρουμ! Γράφω, επειδή τον τελευταίο καιρό δεν είμαι ιδιαίτερα καλά. Τελικά, βλέπω τον καιρό να περνά και τίποτα να μην αλλάζει. Εν συντομία, η ζωή μου είναι απλά άδεια. Στην ουσία, δεν υπάρχει τομέας, που να μην έχω αποτύχει. Δεν ξέρω τελικά τι φταίει και αν είμαι, τόσο κακός άνθρωπος, ώστε να μου αξίζει αυτό- μάλλον είμαι, βασικά. Καλώς, ή κακώς, στη σχολή το ξέρω, ότι δεν θα τα καταφέρω να τα βγάλω πέρα. Απλά δεν είμαι αρκετά ικανός για να ανταπεξέλθω! Και η προσωπική μου ζωή, όπως συνέβαινε πάντοτε, παραμένει ανύπαρκτη. Ας πούμε, ότι απλά απωθώ, ότι προσπαθώ να πλησιάσω! Οπότε το νόημα, τελικά, ποιο είναι; Να νιώθω τύψεις κάθε βράδυ, για όσα δεν έχω υπάρξει ικανός να κάνω; Και το ζήτημα εδώ είναι, ότι δεν υπερβάλλω... Απλώς, αποτελώ μια κινούμενη απογοήτευση! Άνθρωποι, που σήμαιναν πολλά για εμένα, έφυγαν κι αυτοί και τελικά τα πάντα μου αποδεικνύουν, πως απλά είμαι άχρηστος κι ανίκανος... Έχω φτάσει 19 και δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα! Και πολλοί θα πουν, ότι είμαι μικρός, όμως τουλάχιστον κάποια πράγματα, θα έπρεπε να τα είχα καταφέρει! Όμως, αυτό δεν έχει συμβεί και δεν πρόκειται κι όπως φαίνεται, μάλλον θα μείνω μόνος μου στην υπόλοιπη ζωή μου, γιατί απλά δεν γεννήθηκα για κάτι διαφορετικό. Άμα λοιπόν, προσπαθούσατε να πετύχετε, όσα θέλατε, μάταια, τι θα κάνατε; Τι πρέπει να κάνω τελικά; Για την ώρα, πιστεύω πως απλά πρέπει να το αποδεχτώ και να ζήσω αυτό που έχω, ακόμη κι αν το μισώ...
[CENTER][I][FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR="#808080"]...he's a real nowhere man, sitting in his nowhere land, making all his nowhere plans for nobody...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/CENTER]
- 08-06-2014, 00:33 #2
Δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτα που προσπαθεις να πετυχεις κ συνεχως αποτυγχανεις, οποτε δεν μπορω να σου πω με σιγουρια τι θα εκανα στη θεση σου.
Βασικα, τι θα ηθελες να κανεις? Τι θελεις να πετυχεις? Εχεις ρεαλιστικους στοχους, η αυτα που θελεις δεν ειναι ευκολο να πραγματοποιηθουν?
Μηπως απλα δεν εχεις την υπομονη που χρειαζεται ωστε να επιτευχθουν αυτα στα οποια λες οτι εχεις αποτυχει?
Συμφωνω οτι πρεπει να αποδεχτεις την κατασταση, αλλα εφοσον προκειται για κατι που μισεις, ταυτοχρονα καλο ειναι να προσπαθησεις να το αλλαξεις κιολας, μεχρι να το μετατρεψεις σε κατι που σε ικανοποιει.
08-06-2014, 01:22 #3
Δηλαδή τι θα θελες να αλλαξει στη ζωη σου για να νιωθεις ευτυχισμενος;
10-06-2014, 16:42 #4
Λογικα,δε θα εχει φιλους και κοπελα.Μπορει να φαινεται αστειο,αλλα δεν ειναι.
Μην το βλεπεις οτι εισαι κακος ανθρωπος παντως.Οι αλλοι δε σε διαλεγουν με βαση το ποσο καλος ανθρωπος εισαι,αυτο ειναι σιγουρο.
Ισως να προσπαθεις να μπλεκεις με ατομα που δεν σου ταιριαζουν,που ειναι πιο δυναμικα απο σενα.Προσπαθησε να βρεις μια κοπελα στα κυβικα σου,και αντιστοιχους φιλους.