Κάτι που έγινε στο παρελθόν μπορεί να ξεχαστεί;;;; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 108
    Senior Member
    H μαμά μου λέει ότι τίποτα δεν ξεχνιέται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    H μαμά μου λέει ότι τίποτα δεν ξεχνιέται.
    καλά κάνει και το λέει στην εποχή της μαμά σου μπορεί να μην ξεχνούσαν τίποτα...και τώρα στην δική μας εποχή καλή μου ξεχνιούνται όλα στη στιγμή και τα κακά....και τα καλά..... οπότε μη χολοσκάς άλλο .. μικρή είσαι ακόμα.. η ζωή μπροστά σου είναι ..άσε το παρελθόν πίσω σου ..και κάνε κάτι για την ζωή σου τώρα.... και θα έρθουν καλύτερες μέρες στο μέλλον...

Senior Member
    Aυτοί θα το θυμούνται επιτηδες για να με τσατήσουνε.

Senior Member
    Aυτοί θα το θυμούνται επιτηδες για να με τσατήσουνε.
    Μερικοί άνθρωποι ξέρεις βρε Όλγα ζουν με τα κουτσομπολιά... είναι ''τροφή'' γι αυτούς.. όσο εσυ ασχολείσαι μ αυτά......τόσο περισσότερο τους ''ταΐζεις''...
    γι αυτό σου λέω να τα ξεχάσεις και να πας παρακάτω

Senior Member
    Με ενοχλούν πολύ οι ειρωνίες τους και τα σνομπαρίσματά τους αν θα πάω εκεί και κάνουνε τα ίδια ή αν τους δω πουθενά έξω γιατί ο κόσμος είναι μικρός και δεν ξέρεις που μπορεί να τους συναντήσεις. Ιδίως την συγκεκριμένη κοπελια , την κουμπάρα της και το σόι της.

Senior Member
    H συγκεκριμένη κοπέλα σε έχει κλασμένη Ολγα....
    Γι αυτό και έχει κάνει οικογένεια και περνάει καλά........ενώ εσύ σκέφτεσαι τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια.................................

Μήπως κατα βάθος την ζήλευες αυτή την κοπελιά και μήπως την ζηλεύεις ακόμα;;;;;;

Λέω τώρα εγώ!

Senior Member
    Μπορεί να ζήλευα που είχε σχέση αυτή και εγώ όχι ..........

Γιατί να την ζηλεύω τώρα;

Senior Member
    Μπορεί να ζήλευα που είχε σχέση αυτή και εγώ όχι ..........

Γιατί να την ζηλεύω τώρα;
    Γιατί απ'όλο αυτό που τόσους μήνες μας γράφεις..αυτό έχω καταλάβει!
    Αστο καρφώθηκες,αυτό είναι ότι ζηλεύεις τόσα χρόνια αυτή την κοπέλα και δε θες να το παραδεχτείς ούτε στον εαυτό σου....

Και μετά μας λες ότι είσαι και θρήσκα...ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ κάποιοι να το παίζετε θρήσκοι,εάν δεν καταλαβαίνετε πώς πρέπει να σκέφτεστε για να είστε θρήσκοι.

Ο Χριστός λέει να αγαπάμε αλλήλους ως εαυτόν και να προσευχόμαστε για το καλό όλου του κόσμου...εσύ αντ'αυτού πάντα κοίταγες πώς θα κλέψεις τον γκόμενο της φίλης σου,από την ζήλια που είχες γι'αυτήν.!
    Ακόμα και τώρα που έχουν περάσει τόσα χρόνια η εμπάθεια σου γι'αυτή την κοπέλα είναι τόσο μεγάλη που δεν σε αφήνει να πας παρακάτω.....
    Σου έχει ρουφήξει όλη σου την ενέργεια η ζηλοφθονία που έχεις για την κοπέλα αυτή,που το σκέφτεσαι από το πρωι ως το βράδυ...και μας το παρουσιάζεις ότι όλοι ασχολούνται μαζί σου για κάτι που έγινε πριν 15 χρόνια.

Θα έπρεπε να ξέρεις φιλτατη,ότι μόλις εξομολογηθούμε ο Θεός μας συγχωρεί για τα πάντα,ακόμα και αν σκοτώσουμε κάποιον....εσύ όμως έχεις τόση εμπάθεια που είσαι μακριά από τις αρετές του Θεού,γι'αυτό δεν μπορείς να ησυχάσεις με τίποτα!!!!!

Μόλις σου φύγει η ζηλοφθονία,τότε θα ηρεμήσεις και θα βρεις τον δρόμο σου!!

Banned
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ κάποιοι να το παίζετε θρήσκοι
    χαχαχαχαχαχαχαχα σωσων κυριε τον λαον σου κ ευλογισον...

Banned
    αφησα κ μουσι τελευταια ελα να σε ευλογισω τεκνον μου χιχιχιχι

το θεμα ειναι να το ξεχασεις εσυ...διστυχως ομως δεν γινεται...μακαρι να μπορουσαμε να ξεχναμε καταστασεις που νονανε,το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τις κρυβουμε μεσα μας και να προχωραμε,μα αυτες εχουν την ταση να ξαναβγαινουν στην επιφανεια σε δυσκολες στιγμες

Senior Member
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 12-06-2014 at 19:05.

[QUOTE=Macgyver;486740]
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    ,ότι μόλις εξομολογηθούμε ο Θεός μας συγχωρεί για τα πάντα,ακόμα και αν σκοτώσουμε κάποιον....

Μην μου βαζεις ιδεες , μην μου βαζεις ιδεες ..........................
    χαχαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Γιατί απ'όλο αυτό που τόσους μήνες μας γράφεις..αυτό έχω καταλάβει!
    Αστο καρφώθηκες,αυτό είναι ότι ζηλεύεις τόσα χρόνια αυτή την κοπέλα και δε θες να το παραδεχτείς ούτε στον εαυτό σου....

Και μετά μας λες ότι είσαι και θρήσκα...ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ κάποιοι να το παίζετε θρήσκοι,εάν δεν καταλαβαίνετε πώς πρέπει να σκέφτεστε για να είστε θρήσκοι.

Ο Χριστός λέει να αγαπάμε αλλήλους ως εαυτόν και να προσευχόμαστε για το καλό όλου του κόσμου...εσύ αντ'αυτού πάντα κοίταγες πώς θα κλέψεις τον γκόμενο της φίλης σου,από την ζήλια που είχες γι'αυτήν.!
    Ακόμα και τώρα που έχουν περάσει τόσα χρόνια η εμπάθεια σου γι'αυτή την κοπέλα είναι τόσο μεγάλη που δεν σε αφήνει να πας παρακάτω.....
    Σου έχει ρουφήξει όλη σου την ενέργεια η ζηλοφθονία που έχεις για την κοπέλα αυτή,που το σκέφτεσαι από το πρωι ως το βράδυ...και μας το παρουσιάζεις ότι όλοι ασχολούνται μαζί σου για κάτι που έγινε πριν 15 χρόνια.

Θα έπρεπε να ξέρεις φιλτατη,ότι μόλις εξομολογηθούμε ο Θεός μας συγχωρεί για τα πάντα,ακόμα και αν σκοτώσουμε κάποιον....εσύ όμως έχεις τόση εμπάθεια που είσαι μακριά από τις αρετές του Θεού,γι'αυτό δεν μπορείς να ησυχάσεις με τίποτα!!!!!

Μόλις σου φύγει η ζηλοφθονία,τότε θα ηρεμήσεις και θα βρεις τον δρόμο σου!!
    τι βλακείες λες αυτές με ζήλευανε μάλλον γιατί από τότε για πόσα χρόνια με ειρωνεύονταν και με σνομπάρανε

το θέμα είναι ότι εγώ της έδωσα αξία αυτής της κοπέλας που καταδέχτηκα να της πάρω τον γκόμενο ο οποίος με κυνηγούσε χρόνια

τώρα αν ζήλευα και λιγάκι που δεν νομίζω αυτό είναι ανθρώπινο αλλά σιγά να μην είχα και ζηλοφθονία για αυτό το τόσο αντιπαθητικό άτομο που τα είχε με 3 συγχρόνως και είχε για καβάντζα τον γκόμενό της

και σιγά να μην είμαι θρήσκια αφού έχω να πατήσω στην εκκλησία χρόνια

απλά το όλο θέμα με έχει μπλοκάρει γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος που κάνει τέτοια και ξέφυγα για τα δικά μου δεδομένα

επίσης δεν μου ήρθε τίποτα βολικά στην ζωή μου ώστε να κάνω κάτι και εγώ όπως να παντρευτώ για να περνάω καλά και έχω κολλήσει στα δυσάρεστα θέματα που με στενοχωρούνε

μακάρι η κοπέλα αυτή να ζει και να βασιλεύει χιέστηκα στην κυριολεξία αν και δεν της αξίζει γιατί είναι εντελώς *****

Senior Member
    Χαχαχα! μου εφτιαξες τη διαθεση.Ειχα μηνες να μπω,Μπηκα και τι να δω?Την Ολγα για εκατομυριοστη φορα με το ιδιο θεμα....
    Λυπησου μας. Επισκεψου καποιον ειδικο

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast