Κάτι που έγινε στο παρελθόν μπορεί να ξεχαστεί;;;; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 108
    Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Μπα δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί και δεν είσαι ειδικός για να δίνεις τέτοιες συμβουλές!
    Καλά τότε εμείς θα είμαστε εδώ μπορείς να ανοίγεις το ίδιο θέμα ξανά και ξανά και ξανά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Καλά τότε εμείς θα είμαστε εδώ μπορείς να ανοίγεις το ίδιο θέμα ξανά και ξανά και ξανά
    Αυτό είναι άσχετο πρώτον με την ψύχωση και δεύτερον υπάρχει κανένα πρόβλημα ή απαγορεύεται από τους όρους χρήσης;;;;

Senior Member
    Οχι απλά ενα είναι σίγουρο...όσο εξακολουθείς να μην κάνεις τίποτα διαφορετικό απ'αυτό που έκανες μέχρι σήμερα
    Τίποτα καινούργιο δεν πρόκειται να συμβεί από αυτό που συνέβαινε μέχρι χθες.!
    :)

Ε με απασχολεί και το παρελθόν όμως να ξεχαστούν οι γκάφες μου. Τι λές ξεχάστηκαν?
    Οχι απλως κανεις δεν ασχολειται μετα απο 1,5 δεκαετια.
    Και ξεκολλα με την κωλοεκκλησια επιτελους και αυτη την σεχτα που εχεις μπλεξει.

Senior Member
    Σωστό αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα καινούριο βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Και απορώ γιατί τραβάω τόσα πολλά δεν έκανα κακό σε κανέναν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    oλγα υπαρχει προβλημα.. κακωσ δε πιστευεις στισ ψυχοθεραπειεσ γιατι μονο αυτες θα σε σωσουν.. και υπαρχει προβλημα αλλιωσ δε ησουν εδω... επισης δε εχει περασει η ωρα σου.. η ωρα σου θα περασει οπωσ και σε ολουσ μεχρι να δουμε να κυπαρισσια αναποδα.. μεχρι τοτε γιατι θα αργησει αυτο θεου θελοντος βεβαια ζησεεεεεεεεε... ειναι κριμα για τον εαυτο σου ολο αυτο.. υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα προβληματα στο κοσμο και ομωσ ολοι παλευουμε..παλεψε και εσυ..
    Σου μιλάει πολύ ωραία η thura7,σχεδόν ένιωσα το συναίσθημα που στο έγραψε...
    Και εγώ νομίζω ότι μία καλή ψυχοθεραπεύτρια θα σε πήγαινε πιο μπροστά....

Εκεί που πας στα ΚΨΥ επειδή έχω πάει και εγώ-δεν κάνουν δουλειά!
    Προσπάθησε να αποκτήσεις λίγα οικονομικά για να πας σε μία ψυχολόγο της προκοπής!
    Και μη νομίζεις ότι όλα θα γίνουν σε μία ημέρα-πρέπει να κάνεις υπομονή!

Κάνε αυτά που σου λέμε και θα δεις ότι σιγα σιγα θα νιώθεις καλύτερα!

Banned
    εγω πιστευω οτι εχεις θεμα επικοινωνιας γενικοτερα πχ αν σου ανεθεταν να κανεις περιγραφη μιας καταστασης πχ να παρουσιαζες ενα κοινωνικο γεγονος αυτοι που θα σε ακουγαν θα τραβαγαν τα μαλια τους

Senior Member
    Εγώ ένα ξέρω ότι μια ζωντανή νεκρή έτσι θα περιέγραφα την ζωή μου.

Zω σαν να περιμένω να πεθάνω και είμαι μόνο 39 χρονών.

Senior Member
    Εγώ ένα ξέρω ότι μια ζωντανή νεκρή έτσι θα περιέγραφα την ζωή μου.

Zω σαν να περιμένω να πεθάνω και είμαι μόνο 39 χρονών.
    Βρε Όλγα μου, ξέχνα για λίγο ότι έχει γίνει και ''προχώρα'' λίγο μπροστά..κάνε μια προσπάθεια ίσως σου φαίνεται δύσκολο τώρα μα δεν έχεις να χάσεις τίποτα.....
    .... κι άλλες γυναίκες είχαν τέτοια και χειρότερα προβλήματα..να χαίρεσαι που έχεις την υγεία σου..οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ανεκτικοί και έχουν καλή πρόθεση.. μη παρακαλάς να πεθάνεις..
    μόνη σου λες πως δεν σε πήραν τα χρόνια και δίκιο έχεις..βάλε ένα στόχο ..π.χ. να χάσεις βάρος ή να κάνεις νέους φίλους..δεν είναι όλοι κακεντρεχείς και κομπλεξικοί..

Senior Member
    Νομίζω ότι έτσι θα πάει η ζώη μου δυστυχώς είμαι πολύ άτυχη. Μέσα στην μιζέρια και στην μοναξιά. Θα ζήσω με τους γονείς μου μέχρι αυτοί να πεθάνουνε και μετά ποιος ξέρει ίσως να πεθάνω και εγώ. Δεν έχω δουλειά δεν έχω σχέση δεν έχω φίλους δεν έχω κοινωνική ζωή. Όλα μαύρα και άραχνα. Στα 27 μου με ήθελε ένας ρώσος να με παντρευτεί και τον συμπαθούσα και εγώ. 'Ηταν φοιτητής εδώ. Δεν τον ήθελε καθόλου όμως ο μπαμπάς μου και έτσι τον 'έδιωξα΄και εγώ. Πόσο το μετάνιωσα τώρα θα είχα και 3 παιδιά. Μου φαιρότανε πάρα πολύ ωραία. Ήταν ο μόνος που με ανεχότανε σε αυτή τη χάλια κατάσταση που είμαι τώρα.

Senior Member
    Ολγα δες λίγο αυτό το ντοκιμαντέρ,θα σε βοηθήσει σίγουρα!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=TlgMmWR-egM

Senior Member
    Νομίζω ότι έτσι θα πάει η ζώη μου δυστυχώς είμαι πολύ άτυχη. Μέσα στην μιζέρια και στην μοναξιά. Θα ζήσω με τους γονείς μου μέχρι αυτοί να πεθάνουνε και μετά ποιος ξέρει ίσως να πεθάνω και εγώ. Δεν έχω δουλειά δεν έχω σχέση δεν έχω φίλους δεν έχω κοινωνική ζωή. Όλα μαύρα και άραχνα. Στα 27 μου με ήθελε ένας ρώσος να με παντρευτεί και τον συμπαθούσα και εγώ. 'Ηταν φοιτητής εδώ. Δεν τον ήθελε καθόλου όμως ο μπαμπάς μου και έτσι τον 'έδιωξα΄και εγώ. Πόσο το μετάνιωσα τώρα θα είχα και 3 παιδιά. Μου φαιρότανε πάρα πολύ ωραία. Ήταν ο μόνος που με ανεχότανε σε αυτή τη χάλια κατάσταση που είμαι τώρα.
    Δεν απαντάτε όμως στα πόστ μου!!!!!!!!!!

το ντοκιματερ ειναι 1.30 ώρα

Senior Member
    Δεν απαντάτε όμως στα πόστ μου!!!!!!!!!!

το ντοκιματερ ειναι 1.30 ώρα
    Βρε δεν μας χέζεις λέω εγώ...που θα σου απαντήσουμε γιατί δεν παντρεύτηκες τον Ρώσο..................
    το ντοκιμαντερ είναι 1.30 ώρα,αντί να φροντίσεις τον εαυτό σου μας την λες και από πάνω που σε βοηθάμε!.......

Δεν πρόκειται ποτέ να γίνεις καλά γιατί απλώς ΔΕΝ θέλεις!
    Πολύ ασχοληθήκαμε μαζί σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Βρε δεν μας χέζεις λέω εγώ...που θα σου απαντήσουμε γιατί δεν παντρεύτηκες τον Ρώσο..................
    το ντοκιμαντερ είναι 1.30 ώρα,αντί να φροντίσεις τον εαυτό σου μας την λες και από πάνω που σε βοηθάμε!.......

Δεν πρόκειται ποτέ να γίνεις καλά γιατί απλώς ΔΕΝ θέλεις!
    Πολύ ασχοληθήκαμε μαζί σου!
    Βρε δεν ντρέπεσαι λέω εγώ που μίλας έτσι . Και τι έχω και δεν είμαι καλά. Λάθος σε πληροφορήσανε χαίρω άκρας υγείας. Η βοήθεια σου είναι άχρηστη γιατί με αντιμετωπίζεις σαν άρρωστη ενώ δεν είμαι. Είμαι μια χαρά απλά με απασχολούνε ορισμένα θέματα και η βοηθειά σου δεν είναι η αναμενόμενη και δεν είναι και επικοδομητική γιατί απλά δεν ξέρεις και δεν έχεις καταλάβει το πρόβλημά μου. Και γιατί να μην ασχοληθείς μαζί μου με όλους ασχολούμαστε στο φόρουμ όταν θέτουν μια ερώτηση. Για πρόσεχε τα λόγια σου μην έρθω εκεί και σε ξεμαλλιάσω.

Στο κάτω κάτω το φόρουμ εδώ είναι για να λέμε ότι μας απασχολεί και όποιος θέλει απαντάει για να πει την γνώμη του να βοηθήσει από το φόρουμ δεν μπορεί εκτός και αν από τις εμπειρίες του ξέρει τίποτα παραπάνω.

Τι θα πει δεν πρόκειται να γίνω καλά γιατί είμαι άρρωστη και δεν το ήξερα για πρόσεχε τι λες!

Τι ντοκιμαντερ, σε ευχαριστώ μεν για την προσπάθεια αλλά δεν πιστεύω ότι αυτή η βλακεία έχει σχέση με το πρόβλημα μου και είναι άσχετο με το θέμα μας.

Banned
    Το ντοκιμαντερ ειναι παρα πολυ ενδιαφερον εχει να κανει με το οτι σκεφτεσαι το ελκεις κιολας!Πρεπει να εισαι προβληματικος για να δεις κατι τετοιο?

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast