Ψυχολογια μαυρα χαλια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
    Junior Member

Ψυχολογια μαυρα χαλια

Γεια σας λοιπον μετα απο πολυ σκεψη πηρα αποφαση να τα βγαλω ολα απο μεσα μου μπας και χαμογελασει επιτελους η ψυχη μου.θα ξεκινησω απο την αρχη τα παιδικα μου χρονια θα ελεγα οτι ηταν τελεια σαν μια πριγκιπισσα μεγαλωνα στην εφηβεια και ηλικια 18 - 22 εβλεπα τους γονεις μου να με πιεζουν παρα πολυ να σπουδαζω κατι που αυτη ηθελαν να γινω κατι που εγω δεν ηθελα.παραλληλα δουλευα οχι για το χαρτζιλικι μου αλλα γιατι το απετουσε ο πατερας μου του τα ακουμπαγα καθε μηνα λες και ημουν η ........... του ποτε μου δεν τους το συγχωρεσα αυτο.μεγαλωσα αρκετα αυστηρα κ με μια μανα πολυ πειθαρχημενη θα μου πειτε κακο δεν ειναι αυτο γιατι ουτε εμπλεξα ουτε τπτ.Στα 23 μου γνωρισα τον συντροφο μου που ειμαστε μεχρι σημερα μαζι ηταν η πρωτη φορα που πηγα κοντρα στους γονεις μου δεν τους ειχα πει ποτε οχι.εμενα και στο εξωτερικο κ δεν τους εκατσε καθολου καλα οτι η κορη τους θα εμενε στην ελλαδα.λοιπον εδω και πολυ καιρο ομως νιωθω συνεχως λυπημενη,ποναω πολυ σωματικα κ ψυχικα δεν εχω ορεξη για τπτ , κλαιω συνεχεια,νιωθω απεσια με τον εαυτο μου, οτι δεν αξιζω , οτι δεν του αξιζω,ολα μεσα μου εχουν παγωσει, νιωθω οτι δεν με καταλαβαινει ο συντροφος μου στους γονεις μου δεν τα εχω πει ολα αυτα.σκεφτομαι μονο αρνιτικα κ για το μελλον δεν βλεπω αδιεξοδο η ψυχολογια μου ειναι χαλια,νιωθω μονιμως κουρασμενη δεν θελω να βλεπω κανεναν.κουραστηκα να βαζω καθε πρωι την μασκα μου και να κανω σαν να μην τρεχει τπτ παντα με το χαμογελο.νιωθω μονη μου ακομα κ με κοσμο παλι μονη νιωθω.νιωθω απεσια με τον εαυτο μου εχω ενα κακο που θυμαμαι τα παντα κ αν με εχουν πληγωσει δεν συγχωρω το κραταω κ θα το θυμαμαι για παντα.εχει σβηστει το χαμογελο μου δεν γελαω πια.οτι ειχα μεσα μου τα εβγαλα.ξερω οτι αν παω σε ψυχολογο θα μου πει εχεις καταθλιψη.Αυτα ειχα να πω απλα τα εβγαλα απο μεσα μου

Banned
    θα ελεγα οτι ηταν τελεια σαν μια πριγκιπισσα
    τελεια? χμμ χμμ χμμ... are you sure? βασικα η λεξη τελεια με ξενιζει λιγο.. νομιζω ομως οτι γραφεις ολο αυτο το κειμενο για να βγει κατι ετσι δεν ειναι? γιατι αν σου ελεγα τα γνωστα κουραγιο αγαπητο μελος θα το ξεπερασεις κλπ κλπ δυναμη κλπ χωρις να λεω κατι παραπανω πρακτικα δε θα ειχε καπια διαφωρα απο πριν μηπως ομως αυτο το κατεβατο
    κλαιω συνεχεια,νιωθω απεσια με τον εαυτο μου, οτι δεν αξιζω , οτι δεν του αξιζω,ολα μεσα μου εχουν παγωσει, νιωθω οτι δεν με καταλαβαινει ο συντροφος μου
    εχει καπια σχεση με το τελεια που ανεφερες? πιο συσκεκριμενα -> https://www.youtube.com/watch?v=p3s_oRopT_I&feature=kp
    einai καθαρα υποθεση
    εναλακτικα αυτο που λες:
    ποναω πολυ σωματικα κ ψυχικα δεν εχω ορεξη για τπτ , κλαιω συνεχεια,νιωθω απεσια με τον εαυτο μου, οτι δεν αξιζω , οτι δεν του αξιζω,ολα μεσα μου εχουν παγωσει,
    εχει σχεση με αυτο
    δεν τα εχω πει ολα αυτα.
    κ αυτο
    βαζω καθε πρωι την μασκα μου και να κανω σαν να μην τρεχει τπτ
    μηπως τελικα ολο αυτο λεγετε εγωισμος? δηλ βαζεις τη μασκα σου οπως αναθερεις για να φαινεσε δυνατη στους αλλους σαν αμυνα οστε να τους κρατας σε αποσταση απο τον πραγματικο σου εαυτο? τελικα ομως αυτη η αποσταση φαινετε να σε ταλαιπωρει κ να σε κανει να μη βρισκεις νοημα σε τιποτα ομως αυτο δεν ειναι κ λιγο εχθρικο χαμογελο (ας το πουμε?) πχ αναρωτιθηκες γιατι βλεε βλεπεις τους αλλους ετσι μαλον εχθρηκα κ δε θελεις να σε πλησιασουν? μηπως πχ η ιστορια της ζωης σου σου διδαξε ορι οτι δε θα εχεις υποστηριξη απο κανενα κ τελικα; αυτο σε οδηγισε ως εδω? πολες φωρες ομως η πρωσοπικη ιστορ1α του ξα καθε ενα τον οδγει σε λανθασμενα συμπερασματα που αυυτα τον οδηγει η συνηθεια πιθανον (δηλαδη σιγουρα) οι εμπιρειεςπου βιωσε παιδι κ γενικοτερα οτι του φαινετε γνωστοπ κ οικειο

επισης οταν αναφερεσε για μασκα ειναι σα να λες οτι δεν εισαι ο εαυτος σου μηπως γενικοτερα οι εμπειριες που ειχες απο τη ζωη δε σε βοηθησαν να προσανατολιστεις προς το να διξεις τον εαυτο σου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by λενα1988 View Post
    Γεια σας λοιπον μετα απο πολυ σκεψη πηρα αποφαση να τα βγαλω ολα απο μεσα μου μπας και χαμογελασει επιτελους η ψυχη μου.θα ξεκινησω απο την αρχη τα παιδικα μου χρονια θα ελεγα οτι ηταν τελεια σαν μια πριγκιπισσα μεγαλωνα στην εφηβεια και ηλικια 18 - 22 εβλεπα τους γονεις μου να με πιεζουν παρα πολυ να σπουδαζω κατι που αυτη ηθελαν να γινω κατι που εγω δεν ηθελα.παραλληλα δουλευα οχι για το χαρτζιλικι μου αλλα γιατι το απετουσε ο πατερας μου του τα ακουμπαγα καθε μηνα λες και ημουν η ........... του ποτε μου δεν τους το συγχωρεσα αυτο.μεγαλωσα αρκετα αυστηρα κ με μια μανα πολυ πειθαρχημενη θα μου πειτε κακο δεν ειναι αυτο γιατι ουτε εμπλεξα ουτε τπτ.Στα 23 μου γνωρισα τον συντροφο μου που ειμαστε μεχρι σημερα μαζι ηταν η πρωτη φορα που πηγα κοντρα στους γονεις μου δεν τους ειχα πει ποτε οχι.εμενα και στο εξωτερικο κ δεν τους εκατσε καθολου καλα οτι η κορη τους θα εμενε στην ελλαδα.λοιπον εδω και πολυ καιρο ομως νιωθω συνεχως λυπημενη,ποναω πολυ σωματικα κ ψυχικα δεν εχω ορεξη για τπτ , κλαιω συνεχεια,νιωθω απεσια με τον εαυτο μου, οτι δεν αξιζω , οτι δεν του αξιζω,ολα μεσα μου εχουν παγωσει, νιωθω οτι δεν με καταλαβαινει ο συντροφος μου στους γονεις μου δεν τα εχω πει ολα αυτα.σκεφτομαι μονο αρνιτικα κ για το μελλον δεν βλεπω αδιεξοδο η ψυχολογια μου ειναι χαλια,νιωθω μονιμως κουρασμενη δεν θελω να βλεπω κανεναν.κουραστηκα να βαζω καθε πρωι την μασκα μου και να κανω σαν να μην τρεχει τπτ παντα με το χαμογελο.νιωθω μονη μου ακομα κ με κοσμο παλι μονη νιωθω.νιωθω απεσια με τον εαυτο μου εχω ενα κακο που θυμαμαι τα παντα κ αν με εχουν πληγωσει δεν συγχωρω το κραταω κ θα το θυμαμαι για παντα.εχει σβηστει το χαμογελο μου δεν γελαω πια.οτι ειχα μεσα μου τα εβγαλα.ξερω οτι αν παω σε ψυχολογο θα μου πει εχεις καταθλιψη.Αυτα ειχα να πω απλα τα εβγαλα απο μεσα μου
    λενα....νευριαζεις με τους αλλους? αλλαζεις αποτομα συμπεριφορα και να πιανεσαι απο μια ασημαντη αφορμη?

Junior Member
    οχι δεν νευριαζω αλλα θα τους το φυλαω για παντα δεν θα το ξεχασω ποτε δλδ οταν με εχει πληγωσει ενα ατομο ναι μεν μπορει να συνεχισω να του μιλαω αλλα μεσα μου δεν θα το ξεχασω παντα το θυμαμαι

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τελεια? χμμ χμμ χμμ... are you sure? βασικα η λεξη τελεια με ξενιζει λιγο.. νομιζω ομως οτι γραφεις ολο αυτο το κειμενο για να βγει κατι ετσι δεν ειναι? γιατι αν σου ελεγα τα γνωστα κουραγιο αγαπητο μελος θα το ξεπερασεις κλπ κλπ δυναμη κλπ χωρις να λεω κατι παραπανω πρακτικα δε θα ειχε καπια διαφωρα απο πριν μηπως ομως αυτο το κατεβατο εχει καπια σχεση με το τελεια που ανεφερες? πιο συσκεκριμενα -> https://www.youtube.com/watch?v=p3s_oRopT_I&feature=kp
    einai καθαρα υποθεση
    εναλακτικα αυτο που λες: εχει σχεση με αυτο κ αυτο μηπως τελικα ολο αυτο λεγετε εγωισμος? δηλ βαζεις τη μασκα σου οπως αναθερεις για να φαινεσε δυνατη στους αλλους σαν αμυνα οστε να τους κρατας σε αποσταση απο τον πραγματικο σου εαυτο? τελικα ομως αυτη η αποσταση φαινετε να σε ταλαιπωρει κ να σε κανει να μη βρισκεις νοημα σε τιποτα ομως αυτο δεν ειναι κ λιγο εχθρικο χαμογελο (ας το πουμε?) πχ αναρωτιθηκες γιατι βλεε βλεπεις τους αλλους ετσι μαλον εχθρηκα κ δε θελεις να σε πλησιασουν? μηπως πχ η ιστορια της ζωης σου σου διδαξε ορι οτι δε θα εχεις υποστηριξη απο κανενα κ τελικα; αυτο σε οδηγισε ως εδω? πολες φωρες ομως η πρωσοπικη ιστορ1α του ξα καθε ενα τον οδγει σε λανθασμενα συμπερασματα που αυυτα τον οδηγει η συνηθεια πιθανον (δηλαδη σιγουρα) οι εμπιρειεςπου βιωσε παιδι κ γενικοτερα οτι του φαινετε γνωστοπ κ οικειο

επισης οταν αναφερεσε για μασκα ειναι σα να λες οτι δεν εισαι ο εαυτος σου μηπως γενικοτερα οι εμπειριες που ειχες απο τη ζωη δε σε βοηθησαν να προσανατολιστεις προς το να διξεις τον εαυτο σου?

αλεξανδρε νομιζω οτι αυτο που λες ισχυει καπως απλα παντα ειχα μαθει εξω να δειχνω μια τελεια εικονα

Senior Member
    οχι δεν νευριαζω αλλα θα τους το φυλαω για παντα δεν θα το ξεχασω ποτε δλδ οταν με εχει πληγωσει ενα ατομο ναι μεν μπορει να συνεχισω να του μιλαω αλλα μεσα μου δεν θα το ξεχασω παντα το θυμαμαι
    βριζεις η δεν εχεις αυτη την ταση?

Junior Member
    οχι δεν βριζω καθολου

Senior Member
    οχι δεν βριζω καθολου
    ε δεν νομιζω ...να εχεις καταθλιψη...

Banned
    αλεξανδρε νομιζω οτι αυτο που λες ισχυει καπως απλα παντα ειχα μαθει εξω να δειχνω μια τελεια εικονα
    δε νομιζω να τα πες ολα παντως μηπως πρεπει να προσθεσεις κατι? :-)

Senior Member
    xaxa.. ελεος ρε αλεξ.. ολα θεσ να τα μαθαινεις... :P

Banned
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    xaxa.. ελεος ρε αλεξ.. ολα θεσ να τα μαθαινεις... :P
    θα επρεπε να ειχες βαλει username χαχανουλης με τοσα χαχαχα μονο το κουτι με τα δωρακια σου λειπει http://files.kidsactivities.webnode....gzlo6_1280.gif

Senior Member
    xaxaxa...χαμογελασε παει περασε που λεει και ο ρεμος.. κανει και κοικιακουσ αμα λαχει... εσυ βαλε ετη μαλαμω.. χιχι..

Banned
    κανενας ανθρωπος δεν ειναι τελειος ολοι εχουν κ τη σκοτεινη τους πλευρα αρα αν θελει καπιος να βρει ενα ελλατωμα κατι θα βρει να πει αν ψαξει το θεμα ειναι τι προθεσεις εχει να βρει η να μη βρει

Banned
    για παραδειγμα εχεις εχεις σκεφτει ποτε ποσο εγωκενρισμο θα μπορουσε να κρυβει καπιος για να εφευρει μια συσκευη που στη συνεχεια θα τη χρησιμοποιουν οι παντες κ τα παντα θα ακολουθησουν τη δικη του πατεντα κ θα την ακολουθησουν γενιες κ γενιες? οπως το τηλεφωνο πχ αυτο θα μπορουσε να ειναι μεγα εγωισμος η μεγα φιλανθροπια τι απο τα δυο νομιζεις οτι ειναι? οσο κ αν ζορισεις το μυαλουδακι σου δε γινετε να το βρεις ειναι σαν μια ζυγαρια με δυο ακρα που ισοροπουν στη μεση. (τωρα δεν εχει χαχα ε?????) σε αποστομοσα!

Senior Member
    xaxaxaxaxa... δε μπορω.........αχαχαχαχαχαχα.. με κανεσ και γελασα για επεσα ψυχολογικα..να σαι καλα.. ξερολα..χεχε..:P

Page 1 of 2 12 LastLast