LSD - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43

Thread: LSD

Senior Member
    ξερω τι ειναι.το θεμα ειναι γτ καποιος που εχει τετοια προβληματα ασχολειτε με αυτα και στην τελικη γιατι να τα φαει!!!!!

Banned
    Επειδή έχει ψυχολογικά προβλήματα προσπαθεί να τα επουλώσει με τη χρήση ναρκωτικών ουσιων, να βρεί μια ψεύτικη αγκαλιά, να ξεχαστεί προσωρινά, κάνοντας όμως έτσι περαιτέρω ζημιά στον εαυτό του και ίσως να θέσει τον εαυτό και άλλους σε κίνδυνο.

Senior Member
    καλα να παθουνε τοτε.και καλα να περνανε στα λευκα κελια

Banned
    Άν υπάρχουν όμως πολλοί πίσω από τα "λευκά κελιά" θα αυξάνονται οι φόροι που θα πληρώνεις, εαν όχι εσύ οι γονείς σου και θα έχουμε ανάπηρους και άνεργους νέους που θα ζητάνε τη δόση τους...

Senior Member
    μιλας τοσο περιπλοκα ενω τα πραγματα ειναι παρα μα παρα πολυ απλα...τι προσπαθεις να τους δικαιωλογησεις??δεν επιασε ποτε κανενας καποιον στον δρομο και να του δωσει με το ζωρι ναρκωτικα.θελει πολυ μεγαλη θεληση να μπεις και πολυ μεγαλυτερη να βγεις απο αυτο το τριπακι.και υπαρχουν ανθρωποι που σκοτωνουν πρεζακια στεγνα στον δρομο.βαρος ειναι.μπηκαν μονοι τους και πηραν το ρισκο.και οι τυποι που ειναι σε ψυχιατρια πηραν το ρισκο ενω ηξεραν τι παιζει και ξεφυγαν,δεν τους λυπαμε καθολου,αντιθετως τους φτυνω μεσα στα μουτρα.καρφι δεν μου κεγετε λες και αμα δεν ηταν κανεις μεσα στα ψυχιατρια δεν θα πληρωνα φορους και ιστοριες.και τι προτινεις?

Banned
    Δε δικαιολογώ κανένα συζήτηση κάνουμε... Αυτός που σκοτώνει στεγνά τοξικομανείς στο δρόμο έχει άλλα θέματα καθώς και ο τοξικομανής απτη πλευρά...
    Εσένα ποιο είναι το ψυχολογικό σου πρόβλημα που θες να συζητήσεις με το forum? Για καποιον το πρόβλημα σου μπορεί να φαίνεται σαν βάρος στη κοινωνία ...

Senior Member
    συζητηση χωρις συμπερασμα

Banned
    Εσένα ποιο είναι το ψυχολογικό σου πρόβλημα που θες να συζητήσεις με το forum? Για καποιον το πρόβλημα σου μπορεί να φαίνεται σαν βάρος στη κοινωνία ... Είσαι αψεγάδιαστος?

Senior Member
    ασε τι θεματα εχω εγω.ξερεις ποιο ειναι το θεμα οτι εγω μπορω να υπερασπιστω τον τροπο ζωης που κανω και τις επιλογες μου

Banned
    Δεν μπορείς όμως να υπερασπιστείς τον τρόπο ζωής και τις επιλογές που κάνεις με επιχειρήματα και ούτε καν με ενδιαφέρει τι τρόπο ζωής ακολουθείς. Άρχισες να γίνεσαι επιθετικός legalize ,οπότε η συζήτηση μεταξύ μας σταματάει εδώ.

Senior Member
    οπως θες.δεν ειμαι επιθετικος.επιχειρημα ειναι οτι μπορω να ειμαι ανεξαρτητος, να παταω στα ποδια μου, να πληρωνω τις υποχρεωσεις μου,και να καθομαι στην γωνια μου

Banned
    Εντάξει σε συγχαίρω. Καλή σου μέρα.

Senior Member
    καλα να περνας

Page 3 of 3 FirstFirst 123