Results 1 to 15 of 18
Thread: ξενερωτο
-
29-07-2014, 00:17 #1
ξενερωτο
διαβαζω τα διαφορα ποστ που ολοι κατακρινετε τα ναρκωτικα.
τι ξενερωτο.
εγω θα ηθελα πολυ να παρω ναρκωτικα, απλα ποτε δεν ετυχε να γνωρισω καποιον που να μου πει "δοκιμασε". οι περισσοτεροι φιλοι μ ηταν ξενερωτοι.
κ ομως ειχα αναγκη κ εχω ακομα το ναρκωτικο. οχι για να εθιστω σε αυτο. για να παρω μια στο τοσο ετσι για την πλακα. σου ριχνει τις αναστολες.
δε λεω να γινω ναρκομανης. αλλα αν παρεις μια στο τοσο τι εγινε; αφου σε φτιαχνει.
δηλαδη αν βγεις και πιεις πολυ μια μερα ειναι κακο; αλλο να μεθυσεις και αλλο να γινεις αλκοολικος.
εγω παντως θα θελα να δοκιμασω.
- 29-07-2014, 00:25 #2
Ναι ρε παιδιά....πού είναι οι χασικλήδες του φόρουμ και τα βαποράκια παντός τύπου να εξυπηρετήσουν τον νεαρό;;;;
Φίλε,πήγαινε καμια βόλτα με τους φίλους σου να πιείτε κανα ποτάκι να την πέσετε σε κανα ωραίο γκομενάκι και αστα τα ναρκωτικά κατά μέρους-δεν τα σηκώνεις....!
29-07-2014, 01:20 #3
Στεφανε , δεν σε ειρωνευτω ( οπως καποια ανευθυνα μελη ) , πιθανον να το εννοεις , πιθανον κ οχι , ουτε θα προσπαθησω να σε αποτρεψω , σου στερω το δικαιωμα της ελευθερης βουλησης . Ειμαι σοβαρος ανθρωπος , κ θα δωσω μια σοβαρη απαντηση . Οταν δοκιμαζεις ναρκωτικα , εξαιρειται η κανναβις ,που κανει μακραν λιγοτερο κακο απο το αλκοολ , ειναι σαν να καθεσαι σενα βαρελι με μπαρουτι , και να παιζεις με σπιρτα . Υπηρξα αλκοολικος επι 5 χρονια , αλλα ουδεποτε μου περασε η σκεψη να δοκιμασω ναρκωτικα ( δεν καπνιζω κιολας ) . Αλλα κ εγω αρχισα με δυο μπυριτσες , και οταν παρουσιαστηκε καποιο προβλημα οι 2 μπυρες , εγιναν 8 κ.ο.κ. . Μπορει να σου αρεσει και να κολλησεις , μπορει κ οχι . Ηεπιλογη ειναι δικη σου .
29-07-2014, 01:53 #4
Δεν εχω δοκιμασει ποτε ναρκωτικα και ουτε προκειται γιατι οι ιστοριες που ξερω( για παιδια που αθωα δοκιμασαν ετσι για τη πλακα οπως λες)περιλαμβανουν ατομα που ειτε πεθαναν απο την καταχρηση ειτε βασανιστικαν και βασανιζονται πολυ γιανα ξεκοψουν!! Ειναι κριμα να σκεφτεσαι ετσι οταν προκειται για τη ζωη σου. Ξενερα ειναι να χρειαζεσαι ενα ναρκωτικο γιανα νιωσεις σπουδαιος, ξενερα ειναι η εξαρτηση και ο θανατος!
29-07-2014, 02:10 #5
- still searching for the right place.....
Ναι όοοοοοοοοοολοι όσοι τώρα σέρνονται πανβρώμικοι κ κάνοντας τα πάντα για να εξασφαλίσουν τη δόση τους, όλοι όσοι γ......... ό,τι καλό είχανε σε αυτή τη ζωή για να νοιώσουν το "κάτι παραπάνω", όλοι όσοι είναι στην απεξάρτηση κ τα βράδια στριφογυρνάνε ιδρωμένοι στο κρεβάτι τους κ δεν μπορούν να κοιμηθούν, όλοι όσοι καθάρισαν κ τώρα μετράνε απώλειες κ πληγές, όλοι αυτοί ακριβώς με τα λόγια σου ξεκίνησαν. Ρώτα όποια κατηγορία από αυτές θέλεις αν σου χρειάζεται επιβεβαίωση.
Κάθε μορφής εξάρτηση στερεί από τον άνθρωπο την αξιοπρέπειά του κ αυτό είναι η αρχή κ το τέλος πάντων, γιατί πλέον η ουσία κατευθύνει τί θα κάνεις, όχι εσύ.
Τώρα αν θες να αποτελέσεις το μοναδικό άνθρωπο στον πλανήτη που θα το ελέγχει το πράγμα, ήδη πραγματοποιείται μελέτη των γονιδίων του Ozzy Osborn κ νομίζω κ του Keith Richards με σκοπό να διερευνηθεί η ανθεκτικότητα των οργανισμών τους στα ναρκωτικά, γιατί το όριό τους βρίσκεται πολύ πέρα του "κανονικού". Η έρευνα επικετρώνεται στην αποκρυπτογράφηση των γονιδίων που ευθύνονται για την αυξημένη αυτή ανθεκτικότητα, κ σκοπεύει να απαντήσει στο γιατί δεν πέθαναν. Ερώτημα γιατί κάποιοι δεν κόλλησαν στα ναρκωτικά, απλά κάνανε 1 στο τόσο για την πλάκα τους, μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί, γιατί πολύ απλά τέτοια άτομα δεν έχουν υπάρξει. Σκοπεύεις να εγκαινιάσεις 1 νέα εποχή για την ανθρωπότητα?
29-07-2014, 03:16 #6
Ναρκωτικα εχει μεγαλη μεριδα του πληθυσμου δοκιμασει χωρις να κολλησει. Εσυ ψαχνεις ομως σανιδα σωτηριας μαλλον .... και δεν προκειται να την βρεις εκει , χειροτερα θα ειναι.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
29-07-2014, 11:18 #7
κατι κρυβεις και δεν τα λες ολα...ετσι λεγαμε πολλοι και η μια φορα στο τοσο, εγινε καθιμερινοτητα.οι στιγμες που θα κερδισεις αμα γινεις, θα τις μετανιωσεις λεπτο προς λεπτο αργοτερα.
29-07-2014, 11:25 #8
Έτσι ακριβώς!
Όχι, όσοι δοκίμασαν ή έκαναν περιστασιακή χρήση, δεν σέρνονται απαραίτητα για όλη τους τη ζωή. Αλλά υπάρχουν τόσοι άλλοι που υποφέρουν και κάποιοι έχουν πεθάνει.
Το αν θα κολλήσεις ή όχι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, προσωπικότητα, κληρονομικότητα, υπόβαθρο, αλλά δυστυχώς, όταν είμαστε σε μικρή ηλικία δεν γνωρίζουμε αν είμαστε επιρρεπείς ή όχι. Οπότε, το παίζουμε στην τύχη.
Το να ψάχνουμε σανίδα σωτηρίας στις ουσίες είναι από μόνο του ένα κακό σημάδι, που σημαίνει ότι είμαστε πιο επιρρεπείς να κολλήσουμε, από κάποιους άλλους. Και είναι αφελές κάποιος να πιστεύει ότι έτσι μπορεί να λύσει τα προβλήματά του, αφού όπως αποδεικνύεται κανένας δεν τα έλυσε με αυτό τον τρόπο, αλλά δημιούργησε και άλλα χειρότερα.
29-07-2014, 11:32 #9
29-07-2014, 13:07 #10
και τα ψυχοφαρμακα δηλαδη που παιρνουμε ναρκωτικα δεν ειναι και αυτα;;; και εθιστικα ειναι, και σε ψιλοναρκωνουν. ασε που τα ναρκωτικα περισσοτερο σου φτιαχνουν τη διαθεση παρα αυτα.
29-07-2014, 13:08 #11
τεσπα, μπορει να λεω και βλακειες, απλα χρειαζομαι κατι που να μου ανεβασει ΠΟΛΥ τη διαθεση. και δεν το βρισκω.
29-07-2014, 13:19 #12
stefanos14587 αναζητάς απαντήσεις πάνω σε θέματα που προαπαιτούν εξειδικευμένες ιατρικές γνώσεις... Οι ψυχίατροι υποστηρίζουν ότι τα ψυχοφάρμακα δεν είναι εθιστικά. Από προσωπική μου εμπειρία όταν τα έκοβα σταδιακά με το γιατρό μου δεν είχα withdrawal symptoms.
29-07-2014, 13:36 #13
Αν νιώθεις πεσμένος γιατί δεν πας σε κάποιον γιατρό ή ψυχολόγο να συζητήσεις τους λόγους που νιώθεις έτσι και να σε βοηθήσει;
Το να πάρεις ναρκωτικά πέραν του ότι είναι παράνομο και αν σε πιάσει η αστυνομία με ποσότητα(εστω και για πρ.χρήση) θα δημιουργηθεί φάκελος εις βάρος σου,μόνο να σε καταστρέψουν μπορούν και τίποτα παραπάνω.
Και καθότι είσαι νέος δεν θα έχεις δει εδώ μέσα ιστορίες χρηστών-κυρίως κάναβις που τους έχει βγάλει ψύχωση και ένα σωρό άλλα πράγματα,το συγκεκριμένο φυτό,που κατα πολλούς θεωρείται"ακίνδυνο"....
Σκέψου σοβαρά και μην κάνεις σπαμωδικές κινήσεις....η ζωή δεν είναι εύκολη αλλά σίγουρα τα ναρκωτικά όπως είπε και ο keep δεν θα αποτελέσουν σανίδα σωτηρίας για σένα και για κανέναν.Μόνο σε μεγαλύτερους μπελάδες θα σε βάλουν.......!!
Τώρα αν θες να δοκιμάσεις τί να σου πω....δοκίμασε.
29-07-2014, 21:28 #14
29-07-2014, 22:23 #15
- still searching for the right place.....
Ναι σιγουρα ολοι οσοι δοκιμασαν δεν καηκαν, γιατι αλλιως ο μισος κ βαλε πληθυσμος του πλανητη θα ηταν σε τρισαθλια κατασταση, χωρια που ουσια απο ουσια διαφερει. Ο θεματοθετης ομως δε λεει οτι θελει απλα να δοκιμασει απο περιεργεια (την ιδια ακριβως που σκοτωσε κ τη γατα) η να κανει μια στο τοοοοοοοοοοοσο, αν το σηκωνει η περισταση κ το περιβαλλον, το ψαχνει ως μεσο διαφυγης οποτε πιανει πατωμα κ εκει δεν μπορεις να το κοντρολλαρεις.Αν χρησιμοποιειται κατι ως booster η εξαρτηση ειναι η σχεδον βεβαιη καταληξη, γιατι πλεον χωρις αυτο θα "πεφτει". Αν βρεις στις ουσιες τη "λυση" για να "ανεβεις" κ να σου φτιαξει η διαθεση την εχεις κατσει ασχημα.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια