Results 1 to 15 of 43
Thread: LSD
-
12-06-2014, 12:51 #1
LSD
τι εχετε να πειτε για αυτο?
εχετε δοκιμασει?
- 12-06-2014, 13:03 #2
αυτο που εχω να πω ειναι να μη το δοκιμασεις οταν εισαι χαλια γιατι θα σε κανει χειροτερα.
12-06-2014, 13:13 #3
Μεχρι μαλμπορακι εχουμε φτασει αντε και καμια φιξ βαρελι κρυα και ομορφη!Δρακους δεν θελουμε να κυνηγαμε καλοκαιριατικα... :P
12-06-2014, 14:11 #4
κενο ξερω μην ανησυχεις
πρεπει να νιωθεις σταθερος μεσα σου για να το παρεις
μνημονιο δεν εχεις ιδεα
12-06-2014, 14:12 #5
Πραγματι δεν εχω ιδεα και δεν θελω να εχω κιολας.
12-06-2014, 14:33 #6
τοτε γιατι βρισκεσε στον τομεα ψυχοδραστικες ουσιες-εξαρτησεις?
12-06-2014, 14:35 #7
Δεν ηξερα οτι αυτη η ενοτητα ειχε να κανει με την ωδη στα ναρκωτικα..
12-06-2014, 14:52 #8
ποια ωδη ?
απλα αν μιλας για δρακους φενετε οτι δεν εχεις ιδεα και δεν πρεπει να βρισκεσε σε αυτο το θεμα
13-06-2014, 01:11 #9
φιλεμου πειντιτ μπλακ ειχα την περιεργια στα εφηβικαμου χρονια να κανω την δοκιμη, όπως κι πολύ κοσμος. η προσωπικη μου γνωμη είναι ότι παιζει τεραστιο ρολο η συγκεκριμενη ψυχολογικη φαση που θα εισαι όταν το γλύψεις, δλδη ακριβως αυτό που λες εσυ κι ο "κενο", συμφωνω απολυτα.
επισης τεραστιο ρολο παιζει κι η κατασταση που είναι το συγκεκριμενο, επειδή συνηθρως είναι ένα ειδικο χαρτι(αποροφυτικο) οπου ριχνουν σταγωνες (λικουιντ) από υγρο ελεσντι , ετσι λοιπον νομιζω ότι παιζει τεραστιο ρολο η ημερομινιες, όπως κι γενικα ο τροπος παρασκευης του.
προσωπικα δεν ειχα κολησει για αρκετο δυαστημα με αυτην την ουσια, βλέπεις είμαι της γενιας που τα παιρναμε σε παρτυ, τα εχω συνδιασει με το πλασ σοντα! με το παρκο του αερεος κι φυσικα με τα δασοι της βαρυμποπης οπου γινοταν της ποπης!¨)¨)χαχαχα, η τελος με το παρκο του στρεφη νεαπολη αθηνων -εξ,- στο πανω στειτζ για οσους γνωριζουν, το κατω θεατρακι ηταν για ροκαρολλερσ κι το πιο πανω για τους "ταξιδιαριδες" !! αξέχαστα χρονια!! οπου ειχαν τοσο ομορφες στιγμες τοσο χαβαλέ κι τοσο ανεμελιά αλλα δυστυχως κατά την δικημου παντα γνωμη ετσι- δεν θελω να παρεξηγηθώ μηλαω παντα πανω στην δικημου γνωμη, απολυτα σεβομαι την αντιθετη γνωμη απλα για εμενα το αποτελλεσμα- δλδη η "σουμα" για εμενα ηταν ασχημη, δλδη μου εκανε κακο, αν μπορουσα να γυρναγα πισω στον χρονο θα εκανα απλα την δοκιμη κι τερμα! βλέπετε εκεινη την εποχη είμασταν τα πειραματόζωα! δεν ξεραμε ποσο κακο θα μας εκανε!! δεν περημεναμε να τρελαθουν τα φιλαράκια μας! δεν περημεναμε να πεσουμε στην ηρωινη!! κι δυστυχως πολλα παιδια να καταληξουν εκει, κι οι τυχεροι ! "εφυγαν" ορθιοι!! οι δυστυιχοι που εμειναν στην ζωη ως οι αθλιοι των εξαρχειων?
τελος θα ηθελα να πω ότι ακομα κι σε αυτό η χωρα μας είναι ανοργανοτη! πριν 5-6 χρονια ειχα παει με παρεα σε ένα παρτυ στο αμστερνταμ- το είχαμε συνδιασει με ταξιδι της ομοαδας μας σε μια βορεια κμοπολυ στο αλκμααρ της ολανδιας, ετυχε λοιπον να γινετε ένα 3ημερο παρτυ με καποιους τιτζει από καληφορνια! θυμαμαι λοιπον ότι το "περιπτερο" που υπηρχαν τα ντρακσ, τα "σμαρτσοπ" ειχαν σε ένα τοιχο την κάθε ουσια, συγκεκρημενα ηταν για τα μανιταρια κι θυμναμαι ότι εγραφε το κάθε μανιταρι πως λεγετε, κι διπλα τις παρενέργειες την μαστουρα που σου δινει το κάθε ένα από αυτά, πιο περα κι καπως πιο διακριτικα υπηρχε κατι αντιστοιχο κι για τα ελεσντι! αυτό που μου εκανε εντυπωση ηταν ότι σε εμας που δεν μας γνωριζαν που είμασταν ξενοι τελειως μας ζητησαν κατι χαρτια, σαν χαρτι γιατρου που να λεει ότι δεν εχουμε αλλεργια σε καποιες συγκεκρημενες ουσιες!! κι επειδή δεν είχαμε αυτό το χαρτι δεν μας αφηναν να παρουμε ότι θελουμε!! χαχα απίστευτα πραματα!!!
ότι κι να λεω, οσες ομορφες στιγμες , κι αν εζησα , οσο χαβαλέ κι αν ειχε, οσες ομορφες κοπελες κι αν ειχα την κολοφαρδια να περασω καλα μαζι τους ! γενικα οσο κι αν διασκεδεασα!! θα τα ανταλαζα όλα αυτά με την υγειινη ζωη!! βεβαια σν ειχα την δυναμη αν ειχα την πυγμη να μπορεσω να το ελεξω, δλδη να βαλω μετρο σε όλα αυτά ισως να ηταν το καλητερο!! αλλα δεν εχω αυτην την αρετη δυστυχως! ετσι λοιπον αν μπορουσε ο χρονος να μ ρωταγε αν θα ηθελα να συνεχιζα την υγειινη κι αθλιτικη ζωη που εκανα μεχρι τωτες ΝΑΙ!!!! απολυτα ΝΑΙ!! θα την ανταλλαζα οσο κι αν ακούγομαι ξενέρωτος! μακαρι να μπορουσα να εμενα στον στιβομου, στον κλασικο αθλητησμομου, στα 800 μετρα! κι στην πυγμαχια!! μακαρι να μπορουσα να γυρναγα τον χρονο πισω!! αλλα δεν μπορω!! κι τωρα??? μαζευω τα κομματια μου ένα ένα, προσπαθώντας να βρω το κομματι αυτό που θα με κρατησει στην ζωη με αξιοπρεπεια, προσπαθω κι μάχομαι να πολεμήσω την "καταρα" την εξαρτηση από το ναρκωτικο που τοσο μισουσα, που τοσο υποτιμουσα!! αλλα που τελικα τοσο πολύ με κερδισε!! είναι ισως το μονο θυλικο που δεν μπορεσα να ξεφυγω! είναι ισως το μονο θυληκο που με κερδισε σε έναν παραφρονο ερωτα!! είναι η "ΗΡΩ' Που την πολεμω κάθε μερα, κάθε ωρα, κάθε λεπτο , κάθε δευτερελεπτο να την διωξω!! για αυτό λοιπον, εστω κι έναν πιτσιρικας να με διαβαζε!! εστω κι ένα αγορι η κοριτσι να μπορουσε να καταλαβει αυτά που λεω κι να μην εμπαινε σε αυτόν τον "κοσμο" εστω κιο ένα ατομο να μπορουσα να το πισω να μην κολησει με τα ναρκωτικα ειλικρινα θα ειμουν ευτυχησμενος!
13-06-2014, 01:15 #10
οσο για αυτην ,μην χαλιεσε αδικα φιλεμου, πιστεψεμε οσο βλεπει ότι νευριάζεις τοσο κι πιο πολύ υγρενετε!! είναι η ξερολα του φορουμ,
θα σου ελεγα τελειως φιλικα χωρις να θελω κι ουδεμια φασ να παω να σου πω τι να κανεις- σορρυ κιολας αν περναει ετσι αυτό που γραφω- αλλα μην της κανεις την χαρει να "μουσκεψει" καλοκαιριάτικα, αστηνα ξυρη"
13-06-2014, 01:37 #11
13-06-2014, 02:49 #12
μπορεις ρε κοπελα να σοβαρευτείς! μπορεις να παψεις να μπαινεις σε κάθε θεμα κι να το κανεις γελειο!! σε παρακαλω σεβασου λιγάκι τους ανθρώπους εδώ μεσα!! το ότι εισαι ανοργασμικια! -σορρυ αλλα ετσι κυκλοφορει στο φορουμ,δε ξερω αν αλληθευει αλλα επειδή ντρεπεσαι να το πεις στα ισια μαλον το λες με π.μ. ευχομαι να κανω λαθος αλλα αν είναι αληθεια αυτό που λεγετε ,δεν φταιμε εμεις.
13-06-2014, 02:52 #13
13-06-2014, 02:59 #14
εισαι ανεδεστατη, εισαι αθυροστωμη, στο να βριζεις εισαι ξεφτερη!! αλλα μαθε να γραφεις κι ελα μετα να μου πεις κατι. εξαλου αν θες πες το εδώ,μην το λες σε π/μ/ ανοιξε ένα θεμα κι πες κι εσυ το θεμα σου, πες ότι δεν μπορεις να υγραθείς, πες ότι μονο με αλυφες μπορεις, γτ. δεν τα λες δω αυτά που λες με π.μ. ντρεπεσαι?? μη φοβάσαι ευω δε θα σε κοροδευω, απεναντίας μπορω να σου βρω τροπο, μπορω να σε κανω να γινεις "μουσκεμα"αλλα παραδεξουτω εδώ, μπροστα εν ολων
13-06-2014, 03:01 #15
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια