LSD - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43

Thread: LSD

Banned
    θες να βγαλω τα μηνυματα που λες τα προβληματασου? θες να βγαλω τα μηνυματα που ρωτας δυαφορα? θες να βγαλω τα μηνυματα που μου ζητας περιεργα πραματα? ε?
    όμως σεβασου το θεμα του ανιρωπιου ,μην γραφεις εδώ μεσ, αν θες ανοιξε ένα νέο θεμα¨) χιχιχιχιχι.

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    θες να βγαλω τα μηνυματα που λες τα προβληματασου? θες να βγαλω τα μηνυματα που ρωτας δυαφορα? θες να βγαλω τα μηνυματα που μου ζητας περιεργα πραματα? ε?
    όμως σεβασου το θεμα του ανιρωπιου ,μην γραφεις εδώ μεσ, αν θες ανοιξε ένα νέο θεμα¨) χιχιχιχιχι.
    μαι αιραιθηζης!!βγαλαι τα ολα στιν φωρα δαιν μπωρω να ιμε αλω ξυρη!

Banned
    μνιμονιο θα σοβαρευτείς καποια μερα? μπορεις να ερθεις στην ηληκιασου? μπορεις να μην γραφεις συνεχως ασυναρτισιες? μπορεις να το αλλαξεις αυτό το υφακι ε?
    σε θερμοπαρακαλώ μην με αναγκασεις να κανω πραματα που δεν θα ηθελα, το ότι σε λυπούμαστε δω μεσα δε παει να πει ότι θα ανεχομεθα συνεχως το υφος σου!!λοιπον θα σ επιπλιξω για τελευταια φορα!! αν δε βαλεις μυαλο θα σου το βαλουμε εμεις!! λοιπον απετουμε αμεσως να πεις συγνωμη!! να δηλωσεις ότι μετάνιωσες! κι θα σκεφτουμε αν θα συγχωρεθείς!!!
    μνιμονιο είναι η τελευταιασου ευκερεια! αδραξε την!!!

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    μνιμονιο θα σοβαρευτείς καποια μερα? μπορεις να ερθεις στην ηληκιασου? μπορεις να μην γραφεις συνεχως ασυναρτισιες? μπορεις να το αλλαξεις αυτό το υφακι ε?
    σε θερμοπαρακαλώ μην με αναγκασεις να κανω πραματα που δεν θα ηθελα, το ότι σε λυπούμαστε δω μεσα δε παει να πει ότι θα ανεχομεθα συνεχως το υφος σου!!λοιπον θα σ επιπλιξω για τελευταια φορα!! αν δε βαλεις μυαλο θα σου το βαλουμε εμεις!! λοιπον απετουμε αμεσως να πεις συγνωμη!! να δηλωσεις ότι μετάνιωσες! κι θα σκεφτουμε αν θα συγχωρεθείς!!!
    μνιμονιο είναι η τελευταιασου ευκερεια! αδραξε την!!!
    εχιζ ωπλα σαν των κρισονε??ζυγνομι ρε ζορζ μιν πις τι σκεσι ιχαμαι μαιταξη μας αι?αινταγκζει??μι μαι μαρτοιρισης!

συμφωνω με το κενο,αν δεν εισαι οκ ψυχολογικα υπαρχει μεγαλλος κινδυνος να φας μπαντριπιλα...επισεις να πω οτι το lsd ειναι το ναρκωτικο που καιει ποιο πολυ το μυαλο,τουλαχιστον απο οσα εχω εγω δοκιμασει...και να ξερεις οτι δεν παιζουν καθαρα τρυπακια,ειναι ποτησμενα με διαφορα μεσα,μεχρι και στρυχνινη μπορει να εχουν(ποντικοφαρμακο)...το νου σου κι αν πινεις να το κανεις για ψυχαγωγια μια στο τοσο,μην το κανεις τροπος ζωης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ντιμ View Post
    συμφωνω με το κενο,αν δεν εισαι οκ ψυχολογικα υπαρχει μεγαλλος κινδυνος να φας μπαντριπιλα...επισεις να πω οτι το lsd ειναι το ναρκωτικο που καιει ποιο πολυ το μυαλο,τουλαχιστον απο οσα εχω εγω δοκιμασει...και να ξερεις οτι δεν παιζουν καθαρα τρυπακια,ειναι ποτησμενα με διαφορα μεσα,μεχρι και στρυχνινη μπορει να εχουν(ποντικοφαρμακο)...το νου σου κι αν πινεις να το κανεις για ψυχαγωγια μια στο τοσο,μην το κανεις τροπος ζωης
    κυκλοφορουν και κατι βρομιες που ειναι μπαντ τριπ σχεδον σιγουρα
    κατι που καινε στην γλωσσα και μουδιαζουν και διαφορα
    μακρια απο εμας

γιωργος αυτα τα χαμπαρια εχω παρει και εγω και δεν ειμαι πολυ της χημειας

Junior Member
    VLEPEIS ATOMA POU DEN EIPARXOUN SE MILANE DENTRA VLEPEIS XROMATA PWS EINAI O PARADEISOS KAMIA SXESEI MPORI NA SKOTOSIS KAI NA MIN TO 9IMASE TIN ALI MERA 9A SOU LENE TI EGW; POS POTE PROSEXE OTAN PINIS TETOIA NA EXIS MIA KOPELA MAZI SOU EGW PANTA ETSI MIA KA9ARI KOPELA GIA NA SE ELENXH MIN KANEIS KAMIA MALAKIA 1 FORA TIN PATISA EKLEPSA 3.000 EURO ME 5 MLKEC

Senior Member
    Οχι στα ναρκωτικα για ολο τον κοσμο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by MeKsexase View Post
    VLEPEIS ATOMA POU DEN EIPARXOUN SE MILANE DENTRA VLEPEIS XROMATA PWS EINAI O PARADEISOS KAMIA SXESEI MPORI NA SKOTOSIS KAI NA MIN TO 9IMASE TIN ALI MERA 9A SOU LENE TI EGW; POS POTE PROSEXE OTAN PINIS TETOIA NA EXIS MIA KOPELA MAZI SOU EGW PANTA ETSI MIA KA9ARI KOPELA GIA NA SE ELENXH MIN KANEIS KAMIA MALAKIA 1 FORA TIN PATISA EKLEPSA 3.000 EURO ME 5 MLKEC
    μην παιρνεις lsd εσυ
    εισαι απο αυτους που δεν κανει

Quote Originally Posted by paintitblack View Post
    μην παιρνεις lsd εσυ
    εισαι απο αυτους που δεν κανει
    μην μπαινεις στο τριπακι του οτι υπαρχουν ατομα που κανουν για ναρκωτικα,που το χουν και ατομα που δεν κανουν...νταξει ναι υπαρχουν ατομα που τους κανουν μεγαλυτερη ζημια...αλλα οσο το πιστευεις οτι το χεις τοσο ποιο πολυ θα πινεις και τοσο ποιο πολυ θα καιγεσαι...πολυ την εχουν πατησει ετσι...σου ξαναλεω μην το κανεις τροπο ζωης,κανενας δεν ειναι ποτης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ντιμ View Post
    μην μπαινεις στο τριπακι του οτι υπαρχουν ατομα που κανουν για ναρκωτικα,που το χουν και ατομα που δεν κανουν...νταξει ναι υπαρχουν ατομα που τους κανουν μεγαλυτερη ζημια...αλλα οσο το πιστευεις οτι το χεις τοσο ποιο πολυ θα πινεις και τοσο ποιο πολυ θα καιγεσαι...πολυ την εχουν πατησει ετσι...σου ξαναλεω μην το κανεις τροπο ζωης,κανενας δεν ειναι ποτης
    nai file se makroxronia periodo isxuei
    alla einai kai atoma pou otan einai ypo thn epireia einai epikyndynoi kai gia autous den kanei

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    ιμε ανωργασμηκια κε δαιν το παραδαιχωμαι!μιν μαι αφινης ξυρη!ιπωφερο!
    χαχαχα κλαιω!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    τι θα γινει με τα off topic?

Senior Member
    χαχαχα τι λετε ρε τρελαμενοι...αμα ηταν να σκεφτεις σε τι ψυχολογικη κατασταση εισαι και πως θα ειναι,τι θα δω,πως θα νιωσω,αν θα κινδυνεψω και αλλα πολλα "αν", δεν θα το εκανε ποτε κανενας.μπαινεις μπριζωμενος σε ενα παρτακι,κουμπονεσε κανεις τον σταυρο σου αμα πιστεβεις και ευχεσε να πανε ολα καλα, και τελειωσε το θεμα τοσο απλα.

Banned
    Το LSD έχει ψυχομιμιτική επίδραση(μιμείται τη ψυχωτική συμπεριφορά) και πυροδοτεί εύκολα επεισόδια σε άτομα που έχουν προδιάθεση. Εγώ όντας ψυχωσικός δεν θα το δοκίμαζα γιατί θα πήγαινα κατευθείαν στο ψυχιατρείο... Δεν θα άξιζε να κάνεις LSD και να γίνεις ψυχασθενής και να καταστρέψεις τη ζωή σου γιατί δεν ξες αν έχεις προδιάθεση να τρελαθείς... ξέρω πολλά περιστατικά που έχουν πάρει ναρκωτικά και τώρα είναι σε ιδρύματα, είχαν μπλεξίματα με την αστυνομία, παράτησαν τις σπουδές τους ενώ είχαν μια κανονική ζωή...
    Last edited by deleted12082014; 28-07-2014 at 16:17.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast