ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΩ Ή ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 62
    Banned
    τι εγινε ρε μνιμονιο ? αποφασησες να αυτοψοφισεις? ε? χιχιχι, τι εγινε, παλυ ασχοεια σου εγιναν τα μηνυματαμου?? παντος είναι τιμημου που ένα ατομο που εχει για ονομα το "μνιμονιο" με αντιπαθει!!

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    τι εγινε ρε μνιμονιο ? αποφασησες να αυτοψοφισεις? ε? χιχιχι, τι εγινε, παλυ ασχοεια σου εγιναν τα μηνυματαμου?? παντος είναι τιμημου που ένα ατομο που εχει για ονομα το "μνιμονιο" με αντιπαθει!!
    Σορρυ ειμαι θαυμαστρια σου! χιχιχιχιχιχι

Senior Member
    τοσα χρονια απλως δεν ετυχε να κανω κατι με καποιον...εχεις σχηματισει λαθος εικονα για μενα. Κατά βαθος είμαι αρκετα πουριτανη..!

Banned
    Quote Originally Posted by Oedipuscomplex View Post
    Εχω δεθει πολύ μαζι του και δεν θελω να τον ξαναπληγωσω. Επειδή είναι η πρωτη μου σχεση και δεν ξερω απ'αυτα. δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενώ ημασταν μολις ένα μηνα μαζι, τον ειχα απατησει με έναν αλλον καθηγητη και εκεινος με συγχωρεσε στη δευτερη μερα. Εγω δεν θα αντιδρουσα ετσι..δεν μπορω να καταλαβω την λογικη του. Νομιζω ότι θα με συγχωρουσε και παλι αν το ξανακανα...
    κατσε ρε κοπελια, γτ. μπερδευτικα κι μαλον σε παρεξηγησα, δλδη εσυ εχεις παει πρωτη φορα με τον "ετσισου" τον φανταρο, αλλα μετα πηγες κι με έναν καθηγητη ε? κι τωρα ψηνεις να πας κι με τον ακαδιμαικο ε?
    παντος το πας ομορφα, ο επομενος θα είναι πρητανης ε? στα 30σου θα εχεις παει κι με τον υπουργο παιδειας; ε? χιχιχι
    τουλάχιστον κοιτα να σε "παιρναν" γενικα, εννοω κι σε κανενα μαθημα.

Senior Member
    το χεισ ξανακανει δηλαδη? ξερεισ πολυ καλα το σπορ.. οποτε εγω λεω να πας για πρωταθλητισμο και ασε το μαγκουφη το αγορι να παει φανταρος και να βρει κατι που πραγματικα του αξιζει εφ οσων εσυ πασ για μαστερ η διδακτορικο...

Υ.Γ. ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ.. σ λεω τα πραγματα με τη λογικη...

Senior Member
    Ηταν στο 3ο ετος των σπουδων μου, καθηγητης της σχολης μου και τοτε δεν είχαμε ολοκληρωσει. Δεν ξερω αν θεωρείται κανονικη απιστια αυτό!

Senior Member
    δε θελω να σε απογοητευσω αλλα ειναι... εγω το μονο που εχω να σ πω ειναι αφου θεσ να ζησεις τη ζωη σου κανε το χωρισ ομωσ να ταλαιπωρεις το παιδι.. χωρισε και μετα γνωρισε και ολο το πανεπιστημιακο προσωπικο .. αλλα χωρισε.. δε νομιζω να σου αρεσαι να στο κανε το αγορι σου αυτο.. ουτε να σκεφτοταν οπωσ σκεφτεσαι εσυ.. ετσι δε ειναι?

Senior Member
    Και γενικα τωρα με κανετε και αισθανομαι πολύ ασχημα .Δεν θελω να του τα κανω αυτά. Πραγματικα νοιαζομαι γι αυτόν. Ισως απλως να είμαι πολύ ανωριμη .Είναι τοσο καλος που δεν νομιζω να μπορω να βρω καλυτερον. Δεν θελω σε καμια περιπτωση να τον χασω απτη ζωη μου.

Senior Member
    Κοπελα μου δε χωριζουνε αν δεν εχουνε κατι σιγουρο απο αλλου. Τι γινεται με τον καθηγητη? υπαρχει παιχνιδι? απ οτι καταλαβα δεν κινειται φυλο, αρα γτ παει το μυαλο σου σε χωρισμους και μεγαλεπηβολα πραγματα? Με το φιλο σου σας συνδεουν πολλα και αυτα θα παραμεινουν. Εισαι ομως πολυ μικρη και απειρη και ως εκ τουτου εχεις καθε δικαιωμα να θελεις να εξερευνησεις τα παντα. Ασε λοιπον το αυτομαστιγωμα στην ακρη.

Banned
    Quote Originally Posted by Oedipuscomplex View Post
    Εχω δεθει πολύ μαζι του και δεν θελω να τον ξαναπληγωσω. Επειδή είναι η πρωτη μου σχεση και δεν ξερω απ'αυτα. δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενώ ημασταν μολις ένα μηνα μαζι, τον ειχα απατησει με έναν αλλον καθηγητη και εκεινος με συγχωρεσε στη δευτερη μερα. Εγω δεν θα αντιδρουσα ετσι..δεν μπορω να καταλαβω την λογικη του. Νομιζω ότι θα με συγχωρουσε και παλι αν το ξανακανα...
    α δηλαδη δε μπορεις να καταλαβεις γιατι ειναι τοσο καλος aigan μηπως τελικα πρεπει να του ζητησεις να ζωηρεψει λιγο κ να αφησει τις πολες καλοσυνες αν σε πειραζουν τοσο?

Senior Member
    του το εχω ζητησει πολλες φορες να γινει πιο αγριος αλλα τζιφος. Δεν αλλαζει.
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    α δηλαδη δε μπορεις να καταλαβεις γιατι ειναι τοσο καλος aigan μηπως τελικα πρεπει να του ζητησεις να ζωηρεψει λιγο κ να αφησει τις πολες καλοσυνες αν σε πειραζουν τοσο?

Banned
    xaxαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα� �α αγριανθρωπο τον θελεις

Banned
    σαν αυτον που ελεγα που του λεγα ποτε θα βγεις απο την αφασια κ μου λεγε ποτε

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Κοπελα μου δε χωριζουνε αν δεν εχουνε κατι σιγουρο απο αλλου. Τι γινεται με τον καθηγητη? υπαρχει παιχνιδι? απ οτι καταλαβα δεν κινειται φυλο, αρα γτ παει το μυαλο σου σε χωρισμους και μεγαλεπηβολα πραγματα? Με το φιλο σου σας συνδεουν πολλα και αυτα θα παραμεινουν. Εισαι ομως πολυ μικρη και απειρη και ως εκ τουτου εχεις καθε δικαιωμα να θελεις να εξερευνησεις τα παντα. Ασε λοιπον το αυτομαστιγωμα στην ακρη.
    Με τον αλλον καθηγητη δεν τρεχει τιποτα απολυτως. Απλα του εχω δειξει ότι μου αρεσει ε και γι αυτό μου εχει ριξει δυο παραπανω ματιες. Αυτό. Τιποτα παραπανω. Αν δεν ημουν ελευθερη ανετα θα του την επεφτα και θα το εκανα μαζι του.
    Η μανα μου μου λεει ότι αν προκυψει κατι καλυτερο όταν παει φαντάρος να μην διστασω να τον αφήσω..γιατι ποιος περιμενει 9 μηνες καποιον όταν δεν είναι πολύ σοβαρο..
    τεσπα σορρυ αν σας κουρασα!! :)

Senior Member
    Για περνα απ το γραφειο του για καμμια απορια...ή καλυτερα κανε διπλωματικη σ αυτον. Ξερεις τι ειναι 9 μηνες να τους περασεις μοναχουλα? παρτου μια διπλωματικη.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast