Results 1 to 15 of 45
Thread: Άλλη μια εξομολόγηση
-
12-06-2014, 22:29 #1
Άλλη μια εξομολόγηση
Καταρχας γεια σε ολους..
Θελω να μοιραστω μαζι σας καποιους προβληματισμους.. Και ζητω εκ προοιμιου συγγνωμη για το μεγαλο ποστ.
Ωρες ωρες τοσο μα τοσο χαζη, αφελης και αργοστροφη..
Νιωθω οτι ειμαι ο περιγελος στη δουλεια, στη σχολη (οταν πηγαινα), ακομα και στο τραινο που δεν ξερω αυτους που ειναι μεσα.
Με νοιαζει η γνωμη τους. Φοβαμαι οτι θα με κατακρινουν (θες τι φοραω, πως στεκομαι, πως ειμαι)
Πραγματα που λιγοι θα κατσουν οντως να ασχοληθουν και δεν θα επρεπε να με νοιαζουν και τοσο, εμενα με αγχωνουν καθημερινα.
Φταιει σιγουρα το γεγονος οτι εχουν υπαρξει ανθρωποι αρκετοι π μ εχουν κοροιδεψει και κατακρινει (αλλοι στα μουτρα μου και αλλοι πισωπλατα).
Αλλα ετσι ειναι η ζωη δεν μπορω να αφηνω αυτη τη κατασταση να με παει πισω.
Θελω να μπορω να απαντησω κατι σ αυτους που με υποβιβαζουν, να υπερασπιστω τον εαυτο μου.
Θελω να νιωσω δυνατη και ικανη να σταθω στα ποδια μου.
Δεν ειμαι δα και 15 χρονων για να εχω ακομα τετοιες ανυσηχιες.
Νιωθω λες και οι αλλοι με περναν συνεχως απο μικροσκοπιο... Για ολα. (πραγμα που ξερω οτι δεν ισχυει γιατι δεν γυρναει ο κοσμος γυρω απο μενα)
Επισης θα ηθελα πολυ να ερωτευτω και να κανω μια σχεση πιστευω θα επερνα μια επιβεβαιωση απο αυτο και θα ηρεμουσα.
Δεν εχω κανει ποτε αξιοσημειωτη σχεση. 3 μηνες περιπου η πιο μεγαλη και απο αυτη παει καιρος.
Σεξουαλικα με οσους εχω κανει κατι δεν εχω φτασει ποτε σε οργασμο...
Και γενικα σχεδον με οσους εχω ολοκληρωσει δεν εχω ξανακανει κατι...
Περιττο να πω οτι δεν ερωτευτηκα κανενα απο αυτους
και αυτους που ηθελα δεν με θελαν...
Τωρα εχω πολυ καιρο να κανω σεξ 3-4 χρονια ισως, γεγονος π μ κανει να νιωθω ακομα πιο ασχημα για τον εαυτο μου..
Και ξερω οτι οι φιλοι μου το συζητανε μεταξυ τους και ψαχνονται να μου κανουν κονε
με κατι ατομα οτι να ναι κουκουρουκου...
Απο τη μια λεω οκ θελουν να βοηθησουν, αλλα απο την αλλη δεν γουσταρω ουτε τον οικτο τους, ουτε τα παρακμιακα κονε τους,
ουτε το να καθονται να συζητανε τα προσωπικα μου με τους γκομενους τους... (γιατι οντως το κανουν)
Και πλεον εχω αποκτησει και καινουριο φοβο, πες γνωριζω καποιον και μ αρεσει, και βγαινουμε...
Θα με ρωτησει για το παρελθον μ, τι θα τ πω; Θα καταλαβει και στο δυα ταυτα ποσο κομπλεξικια ειμαι και παει...
Μονο αν γινω τυφλα μπορει να νιωσω πιο κουλ, αλλα και παλι τι να το κανεις περιμενα τοσο καιρο
για να κανω κατι με καποιον π θα μ αρεσει και λοιπα και στο τελος θα ειμαι σουρα... Δεν λεει..
Τελος παντων κλασικα το παρασκεφτομαι το θεμα...
Αν ειναι κανεις που συμπασχει σε κατι απ ολα η σε ολα... Ας πει κατι.. Οτιδηποτε :Ρ
- 12-06-2014, 22:57 #2
καταρχην σταματα να σε ενδιαφερει οι γνωμη των αλλωνων το ξερω ειναι δυσκολο γιατι κ εγω ετσι ειμαι να εισαι ο εαυτος σου κ μην αλλαξεις ποτε για κανεναν 2. μαθε να απαντας στο σταβπο κ οποιον παρει ο χαρος το ξερω ειναι δυσκολο
γιατι κ μενα με εχουν προσβαλει , κοροιδεψει , υποβιβασει κ δεν μιλαγα ποτε αλλα τωρα απανταω κ δεν με νοιαζει αν ενοχληθουν.κ εσυ μπορεις να το κανεις αυτο.εισαι μοναδικη κ δεν θα επιτρεψεις κανεναν μα κανεναν σε πληγωσει, προσβαλει κτλ..η σχεση θα ερθει εκει που δεν το περιμενεις κ τοτε θα εισαι ερωτευμενη.οσο για το οργασμο η μισες γυναικες δεν το καταφερνουμε κ μην ακουσω οτι ειμαστε ανοργασμικες, μαλακιες αν ο αλλος δεν ασχολειται μαζι σου κ κοιταει την μπαρτι του λογικο ειναι.το σεξ χωρις να εισαι ερωτευμενη δεν εχει νοημα γιατι το κανεις απλα για το κεφι σου δεν γεινεσε εναν με τον ανθρωπο σου να ανακαλυψετε ο ενας τον αλλον.αν δεν γουσταρεις τον οικτο τον φιλων σου το κοβεις μαχαιρι μπορει κ να σου κανει καλο αυτο θα νιωθεις πιο ανετη.οταν θα γνωρισεις αυτο το παιδι κ οντος θα ενδιαφερεται για σενα κ οχι για το ...... σου τοτε να σε σιγουρη δεν θα σε παρεξηγησει ο αλλος πρεπει να σε θελει για αυτο που εισαι ουτε να γινεις τυφλα δεν ειναι η λυση απλα οταν θα βρεις τον καταλληλο θα εισαι κ εσυ πιο ανετη απο μονη σου
12-06-2014, 23:28 #3
Πρωτον ευχαριστω για την απαντηση και τα υποστηρικτικα σου λογια...
Δευτερον δε ξερω πως να σταματησει να με νοιαζει. Μ προκαλει αγχος ετσι κ αλλιως...
Ντρεπομαι τους παντες για καποιο ακατανοητο λογο, πραγμα σπαστικο γιατι ειναι δουλεια μου να συναναστρεφομαι καθημερινα με πολυ κοσμο...
(Λυπαμαι που σε εχουν προσβαλει και κοροιδεψει... Να φαν σκατα τους ευχομαι! )
Κι οσο για τον καταλληλο, αμφισβητω το κατα ποσο υπαρχει σαν εννοια... Αλλα το παραβλεπω και υποθετουμε οτι τον βρισκω, αν εγω με θεωρω παντελως ''ακαταλληλη'' ως προς τα παντα, τι να κανει κι αυτος, ειπαμε να βρω γκομενο οχι ψυχολογο, αλλο το ενα κ αλλο τ αλλο, δεν φταιει σε τιποτα ο υποθετικος αυτος τυπος να φαει στη μαπα ολες μου τις ανασφαλιες...
Πως λοιπον πειθεις τον εαυτο σου οτι μετρας σαν ατομο, και πως σταματας να θεωρεις οτι εισαι αποκρουστικη, χαζη, και ξενερωτη;
12-06-2014, 23:40 #4
καποια μερα θα σταματησει να σε νοιαζει τι θα λενε οι αλλοι γιατι θα εχεις κουραστει τοσο πολυ με ολα αυτα που θα εχεις ακουσει.δεν θα εχεις το κουραγιο.δεν εχεις καθολου αυτοπεποιηθη γιατι αν ειχες δεν θα θεωρουσες τον εαυτο σου ακαταλληλη ξενερωτη χαζη.ποσο χρονων εισαι?
12-06-2014, 23:56 #5
καλησπερα...καταλαβαινω πωσ νιωθεις.. αλλα εχω θα σου ελεγα να πασ σε καποιον ψυχολογο..ειμαι υπερ τησ ψυχοθεραπειας και πιστευω οτι βοηθαει πολυ...
13-06-2014, 00:04 #6
συμφωνω.. αλλα λεφτα γιοκ!
13-06-2014, 00:23 #7
Νομιζω οτι ολοι νοιαζομαστε για τη γνωμη των αλλων ως ενα βαθμο.
Απλα δεν τους απασχολει ολους το ιδιο.
Εμενα με αγχωνει σε βαθμο που αποφευγω να κανω καποια πραγματα...
Και με εχει ηδη κουρασει...
Θελω να νιωσω φυσιολογικη.
Αυτοπεποιθηση δεν εχω και καπως πρεπει να τη φτιαξω
Ειμαι 23...
Εσυ π ειπες οτι εχεις ακουσει πολλα και εχεις κουραστει, τι ειναι αυτο ακριβως π σε αποστασιοποιησε απο τη γνωμη των αλλων με τετοιο τροπο;
13-06-2014, 00:27 #8
Η σχεση σου με τον καφε κ τα τσιγαρα ποια ειναι?
13-06-2014, 00:29 #9
υπαρχουν και κεντρα που δε πληρωνεισ ..ειναι δωρεαν.. αρκει να το ψαξεις..
ξερω πωσ ειναι να σε νοιαζουν οι αλλοι αλλα αφηνεισ εσενα.. αυτο μου λεει ο ψυχολογοσ μου.. εγω για καποιουσ λογουσ περναω κρισεις αγχους και εχω αυτο το θεμα.. μη με πιασει κριση και ειμαι εξω και με δει ο κοσμος.. τι θα λεει για μενα.. και ολα τα συναφη..
πιστεψε με ..εισαι πιο φυσιολογικη και απο τουσ φυσιολογικους.. πρεπει να το αποβαλλεισ αυτο..δουλεψε τη σκεψη σου..
ολα αυτα δε στα λεω απο το μυαλο μου ..μου τα λεει ο ψυχολογοσ μου..
ολοι οι ανθρωποι περναμε απο καποια ψυχολογικα ασχημη περιοδο..τωρα διανυουμε τισ δικες μας..
επισησ εχω να σου δωσω και αλλη μια συμβουλη..κατσε γραφε τισ σκεψεισ σου και μετα διπλα δινε τη λογικη απαντηση..
θα σε βοηθησει πολυ!!
13-06-2014, 00:34 #10
13-06-2014, 00:37 #11
Ποσο καιρο πας, νιωθεις προοδο;
Καλα κουραγια οπως και να χει..
Εγω δεν διανυω τωρα την ασχημη μου περιοδο, σε σχεση με προηγουμενες και καλα με λες :Ρ
Αυτο με το να γραφω τις σκεψεις μου, κανω κατι αντιστοιχο, γραφω στιχακια(υψηλου επιπεδου ποιηση οχι @@ριες χαχ) για να τα βγαζω καπου
αν και αυτο το χω κοψει πλεον καθομαι και αποχαυνωνομαι στο πισι...
13-06-2014, 00:42 #12
Κοφι αυτα που περιγραφεις τα νιωθουν χιλιαδες ανθρωποι και ειναι μια πολυ γνωριμη φαση. Μονο πρωτοτυπα δεν ειναι. Δεν ειναι τοσο απαραιτητος ο ψυχολογος σε πρωτη φαση. Επισης εχεις μεγαλο επιπεδο αυτογνωσιας, δηλαδη ξερεις τι σου γινεται, αλλο αν δεν ειναι ευκολο να αλλαξεις με τη μια κατι που νιωθεις. Αλλωστε και στον ψυχολογο να πας μη νομιζεις οτι θα πατησει το μαγικο διακοπτη και θα γινεις αλλιως. Ολα οσα λες εξηγουνται απο το πως μεγαλωσες σε ενα βαθμο και απο αλλους παραγοντες. Σιγα σιγα μπορεις και μονη σου να αλλαξεις καποια πραγματα. Καφε τι πινεις? ελληνικο ή φραπεδιες???
13-06-2014, 00:48 #13
κοιτα εγω μεγαλωσα με πολυ αυστηρους γονεις συνεχεια επρεπε να προσεχω τι θα πει ο κοσμος να ειμαι τελεια δλδ να παριστανω μια κοπελα που δεν ημουν.στα 23 μου εκανα το μπαμ μεχρι τοτε η μανα μου απο πισω
ελενα προσεχε πως φερεσαι τι θα πει ο κυκλος μας μην σε δουνε με κανενα αγορι κτλ κτλ α κ τα ρουχα σου να εισαι τελεια ντιμενη τι πει ο κοσμος οσο μου τα ελεγε η μανα μου εγω ενιωθα μια κουραση φορτομενη πολυ εκανα το μπαμ
οταν μου ειπε μια φιλη τις μαμας μου τι ειναι αυτα που φοραω αλλα ειχα φτασει στο αμην δεν πιγενε αλλο ανοιξα το στομα μου κ εγινα πολυ κακια.ειχα ομως back up τον συντροφο μου ηταν βραχος διπλα μου 2 σοκ για την μανα μου τοτε τι θα πει ο κοσμος.χιχιχι.αυτοπεποιηθη ση δεν εχω ουτε εγω μην νομιζεις εχω κ εγω τις ανασφαλιες μου κ αυτο ειναι κατι που με απασχολει παρολο που εχω τον συντροφο διπλα μου 3 χρονια κ χαρα στην υπομονη του.
13-06-2014, 00:53 #14
ναι αμε.. παω 7 μηνεσ... καπου εκει..και ενδιαμεσα ειχα σκαμπεναβασματα οπωσ τωρα λογω εξωτερικων παραγοντων.. καλα κανεις και γραφει και ποιηματακια.. απλα διπλα σε αυτα που θα ειναι μεσα στην απελπισια σου γραφε και τισ λογικεσ σκεψεις..επισησ ελαχιστοποιησε το πισι.. γιατι οπωσ ειπεσ σε αποχαθνωνει. οχι μονο εσενα αλλα και οσουν καθονται πολλεσ ωρεσ.. στο λεω γιατι δε κανει καλο..
επισησ παιζει ρολο και η διατροφη σου...πινε ενα την ημερα... και οχι φραπε.. ενα ελληνικο.. το πολυ πολυ ενα φρεντο ελαφρυ.. το καταφερα εγω αυτο που επινα 10 καφεδεσ την μερα .. και ειδα διαφορα.. μη πινεισ αλκοολ.. οσο για το τσιγαρο ο θεοσ μαζι σουυ.. εχω και εγω αυτη τη κακη συνηθεια και οσο και να μου λενε κοψε το η ελαχιστοποιησε το τοσο το αυξανω.. δε ξερω..ισωσ ξεσπαω εκει.. τα υπολοιπα ομωσ μπορεισ να ρεγουλαρεισ..
οσο γι αυτο που σ λεει το κερασι διαφωνω.. ο ψυχολογοσ θα σε βοηθουσε πολυ.. και εγω εχω αυτογνωσια σ αυτο που περναω αλλα δε εχω συμπεριφορα που ειναι το δευτερο σκελοσ τησ ψυχοθεραπειασ..(κανω συμπεριφορικη γνωσιακη).. η συμπεριφορα ειναι κατι που δε μπορεισ να ελεγξεισ εσυ αυτο το καιρο... η γνωση καλη ειναι γιατι γλυτωνει απο πολυ κοπο..
13-06-2014, 01:03 #15
coffee&cigarettes κι εγω πολυ συχνα νιωθω οπως εσυ σε σχεση με τη γνωμη των αλλων, το αν ειμαι φυσιολογικη, το αν με κοροιδευουν για τα χαλια μου κλπ κλπ αλλα οταν ηρεμω ολα αυτα μου φαινονται μεγαλες σαχλαμαρες. Ολοι οι ανθρωποι εχουν αυτες τις ανασφαλειες απλα τις κουκουλωνουν και τις κρυβουν, ενω εμεις ειμαστε σε εντονη επαφη με αυτες. Επισης δεν ειναι και τοσο περιεργο και σπανιο που δεν εχεις κανει σχεσεις και δεν εχεις ερωτευτει, ουτε οτι δεν ειχες οργασμο, αυτα τα ακους πολυ συχνα και ισως και οι φιλες σου που σου κανουν προξενια να μην εχουν κι αυτες οργασμο και ισως να μην ειναι και πολυ ερωτευμενες. Και ισως γνωρισεις καποιον που να σε εκτιμα ασχετα απο το ερωτικο και σεξουαλικο σου παρελθον που σου το ευχομαι. Εμενα μου εχει τυχει να κανω σχεση και να ζω μεσα στην αγωνια μηπως ο αλλος με απορριψει γιατι δεν ειμαι νορμαλ και τελικα αυτος φερθηκε πολυ πιο ανωριμα παρα το οτι ειναι φυσιολογικος.