Ταση φυγης..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10

Ταση φυγης..

Καλησπερα παιδια,καλο καλοκαιρι σας ευχομαι!Ερχομαι στο θεμα μου λοιπον.Τωρα τελευταια νιωθω πως ολα τα πραγματα μου σπανε τα νευρα,ολα ομως..Φερομαι ασχημα σε προσωπα που αγαπω,οπως στους γονεις μου, στους φιλου στις φιλες...Νιωθω,πως θελω να φυγω μακρυα πολυ μακρυα,να παω καπου που δεν με ξερει κανεις να κατσω κανα χρονο και μετα ν γυρισω....Δεν ξερω μου φαινεται πως ειμαι αρκετα ανωριμος και θελω να ξεφυγω απο τα προβληματα μου με την λυση να φυγω και να μην βλεπω κανενα...Αν σας εχει συμβει κατι παρομοιο απαντηστε μου παρακαλω!.. Ευχαριστω για τον χρονο σας!

Banned
    εγω αυτο που εξακολουθω να μη μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ολο αυτο το βλεπεις σαν προβλημα τασεις φυγεις εχω κ γω κ κατα διαστηματα παιρνω δρομο κ φευγω κ ετσι μονο ερχομαι στα κανονικα μου εγω αυτο που πιστευω οτι θα επρεπε να εκανες ειναι απλα να αναγνωρισεις τι σε πειραζει κ το κανεις αυτο.

εμενα πχ με πειραζει που ζω σε μια χωρα που γινετε το σωσε (αλλα με καλο καιρο) κ μου τη βιδωνει κ περνω δρομο κ τη κανω κ μετα επανερχομαι φορμαρισμενος.... (ε ενταξει δε χρειαζετε να κατσεις κ χρονο ειπαμε)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Isol View Post
    Καλησπερα παιδια,καλο καλοκαιρι σας ευχομαι!Ερχομαι στο θεμα μου λοιπον.Τωρα τελευταια νιωθω πως ολα τα πραγματα μου σπανε τα νευρα,ολα ομως..Φερομαι ασχημα σε προσωπα που αγαπω,οπως στους γονεις μου, στους φιλου στις φιλες...Νιωθω,πως θελω να φυγω μακρυα πολυ μακρυα,να παω καπου που δεν με ξερει κανεις να κατσω κανα χρονο και μετα ν γυρισω....Δεν ξερω μου φαινεται πως ειμαι αρκετα ανωριμος και θελω να ξεφυγω απο τα προβληματα μου με την λυση να φυγω και να μην βλεπω κανενα...Αν σας εχει συμβει κατι παρομοιο απαντηστε μου παρακαλω!.. Ευχαριστω για τον χρονο σας!
    κατι αλλο κανεις? εισαι πχ εριστικη? η αυτοεκτιμηση σου πως ειναι?

Senior Member
    στρατιωτικό έχεις τελειώσει; αν όχι ίσως ήλθε η ώρα, εγω έφυγα εθελοντής, έτσι επειδή ήθελα να φύγω απο όλους και όλα...

και τώρα σκέφτομαι τουλάχιστον 3 φορές τον χρόνο να φύγω αλλά που να πάω, καλά είναι εδω, λίγοι είναι αυτοί που δεν το έχουν σκεφτεί να φύγουν, ειδικά τα τελευταία χρόνια...
    αλλά το ένα με το άλλο δεν μου κολλάει, γιατι να βγάζεις τα νεύρα σου στους άλλους; μήπως νομίζεις πως έτσι θα σου είναι πιο εύκολο να φύγεις;

Senior Member
    Κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει μα σε ανησυχουν τοσο πολυ οι τασεισ φυγεις σου , κατα καιρους το παθαινω και εγω οπως αυτη τη περιοδο αλλα μιας και δεν ειμαι σε θεση να παω ενα ταξιδακι ας πουμε κανω υπομονη και καποια στιγμη ηρεμω. Ξερω πολλα ατομα που το παθαινουν αυτο πιστευω ειναι φυσιολογικο!

Banned
    ειχα, εχω, κι εφυγα. αλλα τελικα τι καταλαβα ? και στο ενα σπιτι και στο αλλο ο ιδιος ειμαι. τα προβληματα μας ακολουθουν οπου κι αν παμε. γι'αυτο καλο ειναι να τα ξεπερναμε με καθε τροπο.

Senior Member
    Καλησπερα σου μελος,ποσων χρονων εισαι ακριβως?Ειναι λογικο εαν βρισκεσαι στην εφηβεια να περνας μια εντονα μεταβατικη περιοδο αναμεσα στην παιδικοτητα κ την ενηλικιωση,Εστω κ προσωρινα μπορεις να κανεις κατι παραδειγμα πηγαινε μια εκδρομη με φιλους λιγες μερες να παρεις αερα,Οπωσδηποτε μια καλυτερη λυση ειναι να σπουδασεις μακρυα απο ολα οσα σε πιεζουν για να κυλαει η μερα σου οπως θελεις,Οταν θα βρεις αυτο που πραγματικα θελεις τοτε θα ηρεμησεις κ δεν θα θελεις κατι διαφορετικο,Καλη δυναμη!

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω αυτο που εξακολουθω να μη μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ολο αυτο το βλεπεις σαν προβλημα τασεις φυγεις εχω κ γω κ κατα διαστηματα παιρνω δρομο κ φευγω κ ετσι μονο ερχομαι στα κανονικα μου εγω αυτο που πιστευω οτι θα επρεπε να εκανες ειναι απλα να αναγνωρισεις τι σε πειραζει κ το κανεις αυτο.

εμενα πχ με πειραζει που ζω σε μια χωρα που γινετε το σωσε (αλλα με καλο καιρο) κ μου τη βιδωνει κ περνω δρομο κ τη κανω κ μετα επανερχομαι φορμαρισμενος.... (ε ενταξει δε χρειαζετε να κατσεις κ χρονο ειπαμε)
    .Μ φαινεται σαν προβλημα,διοτι δεν θελω να βλεπω κανενα,θελω να παω καπου μονος ενα χρονο......Και μετα να γυρισω

Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Καλησπερα σου μελος,ποσων χρονων εισαι ακριβως?Ειναι λογικο εαν βρισκεσαι στην εφηβεια να περνας μια εντονα μεταβατικη περιοδο αναμεσα στην παιδικοτητα κ την ενηλικιωση,Εστω κ προσωρινα μπορεις να κανεις κατι παραδειγμα πηγαινε μια εκδρομη με φιλους λιγες μερες να παρεις αερα,Οπωσδηποτε μια καλυτερη λυση ειναι να σπουδασεις μακρυα απο ολα οσα σε πιεζουν για να κυλαει η μερα σου οπως θελεις,Οταν θα βρεις αυτο που πραγματικα θελεις τοτε θα ηρεμησεις κ δεν θα θελεις κατι διαφορετικο,Καλη δυναμη!
    Ειμαι 19-20 εχω ζησει μακρυα,βασικα σπουδαζω κανω ο,τι θελω ειμαι ανεξαρτητος αλλα δεν μου φτανει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Isol View Post
    Ειμαι 19-20 εχω ζησει μακρυα,βασικα σπουδαζω κανω ο,τι θελω ειμαι ανεξαρτητος αλλα δεν μου φτανει...
    Μην στρεσαρεσαι αλλωστε ειναι λιγος καιρος που περασες εφηβεια πρεπει να προσαρμοστεις στην σχολη σου να κανεις παρεα κ να περνας ομορφα,ολοι περναμε απο τετοιες φασεις κ ευελπιστω ειναι προσωρινο για σενα κ δεν ειναι κατι ανησυχητικο παρακολουθησε το κ εαν επιμενει πας σε ειδικο για κουβεντα