Άλλη μια εξομολόγηση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
    Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Κοφι αυτα που περιγραφεις τα νιωθουν χιλιαδες ανθρωποι και ειναι μια πολυ γνωριμη φαση. Μονο πρωτοτυπα δεν ειναι. Δεν ειναι τοσο απαραιτητος ο ψυχολογος σε πρωτη φαση. Επισης εχεις μεγαλο επιπεδο αυτογνωσιας, δηλαδη ξερεις τι σου γινεται, αλλο αν δεν ειναι ευκολο να αλλαξεις με τη μια κατι που νιωθεις. Αλλωστε και στον ψυχολογο να πας μη νομιζεις οτι θα πατησει το μαγικο διακοπτη και θα γινεις αλλιως. Ολα οσα λες εξηγουνται απο το πως μεγαλωσες σε ενα βαθμο και απο αλλους παραγοντες. Σιγα σιγα μπορεις και μονη σου να αλλαξεις καποια πραγματα. Καφε τι πινεις? ελληνικο ή φραπεδιες???
    Θελω να αλλαξω πολλα πραγματα.. Και να εχω μια πληρης ισορροπημενη ζωη σα διαφημιση γιαουρτιου... Ζηταω πολλα;
    Πινω εσπρεσακι φανατικα εσυ κερασι;

Member
    Quote Originally Posted by λενα1988 View Post
    κοιτα εγω μεγαλωσα με πολυ αυστηρους γονεις συνεχεια επρεπε να προσεχω τι θα πει ο κοσμος να ειμαι τελεια δλδ να παριστανω μια κοπελα που δεν ημουν.στα 23 μου εκανα το μπαμ μεχρι τοτε η μανα μου απο πισω
    ελενα προσεχε πως φερεσαι τι θα πει ο κυκλος μας μην σε δουνε με κανενα αγορι κτλ κτλ α κ τα ρουχα σου να εισαι τελεια ντιμενη τι πει ο κοσμος οσο μου τα ελεγε η μανα μου εγω ενιωθα μια κουραση φορτομενη πολυ εκανα το μπαμ
    οταν μου ειπε μια φιλη τις μαμας μου τι ειναι αυτα που φοραω αλλα ειχα φτασει στο αμην δεν πιγενε αλλο ανοιξα το στομα μου κ εγινα πολυ κακια.ειχα ομως back up τον συντροφο μου ηταν βραχος διπλα μου 2 σοκ για την μανα μου τοτε τι θα πει ο κοσμος.χιχιχι.αυτοπεποιηθη ση δεν εχω ουτε εγω μην νομιζεις εχω κ εγω τις ανασφαλιες μου κ αυτο ειναι κατι που με απασχολει παρολο που εχω τον συντροφο διπλα μου 3 χρονια κ χαρα στην υπομονη του.
    Να τα χιλιασετε ρε παιδια.. Μεγαλο στηριγμα η συντροφικοτητα και ο ερωτας δεν το συζητω...!
    Τωρα αυτα με τους γονεις ειναι οντως μεγαλο κεφαλαιο....
    Τωρα φανταζομαι εχουν φτιαξει τα πραγματα;

Member
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    ναι αμε.. παω 7 μηνεσ... καπου εκει..και ενδιαμεσα ειχα σκαμπεναβασματα οπωσ τωρα λογω εξωτερικων παραγοντων.. καλα κανεις και γραφει και ποιηματακια.. απλα διπλα σε αυτα που θα ειναι μεσα στην απελπισια σου γραφε και τισ λογικεσ σκεψεις..επισησ ελαχιστοποιησε το πισι.. γιατι οπωσ ειπεσ σε αποχαθνωνει. οχι μονο εσενα αλλα και οσουν καθονται πολλεσ ωρεσ.. στο λεω γιατι δε κανει καλο..
    επισησ παιζει ρολο και η διατροφη σου...πινε ενα την ημερα... και οχι φραπε.. ενα ελληνικο.. το πολυ πολυ ενα φρεντο ελαφρυ.. το καταφερα εγω αυτο που επινα 10 καφεδεσ την μερα .. και ειδα διαφορα.. μη πινεισ αλκοολ.. οσο για το τσιγαρο ο θεοσ μαζι σουυ.. εχω και εγω αυτη τη κακη συνηθεια και οσο και να μου λενε κοψε το η ελαχιστοποιησε το τοσο το αυξανω.. δε ξερω..ισωσ ξεσπαω εκει.. τα υπολοιπα ομωσ μπορεισ να ρεγουλαρεισ..
    οσο γι αυτο που σ λεει το κερασι διαφωνω.. ο ψυχολογοσ θα σε βοηθουσε πολυ.. και εγω εχω αυτογνωσια σ αυτο που περναω αλλα δε εχω συμπεριφορα που ειναι το δευτερο σκελοσ τησ ψυχοθεραπειασ..(κανω συμπεριφορικη γνωσιακη).. η συμπεριφορα ειναι κατι που δε μπορεισ να ελεγξεισ εσυ αυτο το καιρο... η γνωση καλη ειναι γιατι γλυτωνει απο πολυ κοπο..
    μεγαλη κουβεντα αυτο π ειπες... οντως παρολο π γνωριζω δεν μπορω να ελεγξω τις συμπεριφορες αυτες...
    ο ψυχολογος σιγουρα θα βοηθουσε... γνωριζεις για δωρεαν αν μπορει κατι να γινει?
    καφε κ τσιγαρα κανω λιγα.... τη διατροφη εχω οπως να ναι εγω εκει ξεσπαω και αλκοολ θα ελεγα καμια φορα οτι πινω πολυ...
    κι οσο για το πισι εκει ειμαι εθισμενη πρεπει να με βαλετε ριχαμπ παιδια .................

Senior Member
    Eγω με τους καφεδες δεν τα χω καλα, μονο με τον ελληνικο γιατι τον λεω κιολας στις παρεες στο τελος!
    Αυτο που σου χρειαζεται λεγεται στην επιστημη διεκδικητικοτητα.Παω στοιχημα οτι και στο σχολειο θα σε πειραζανε τα αλλα παιδια. Απο αυτο θα ξεκινησεις.

Member
    Quote Originally Posted by rose70 View Post
    coffee&cigarettes κι εγω πολυ συχνα νιωθω οπως εσυ σε σχεση με τη γνωμη των αλλων, το αν ειμαι φυσιολογικη, το αν με κοροιδευουν για τα χαλια μου κλπ κλπ αλλα οταν ηρεμω ολα αυτα μου φαινονται μεγαλες σαχλαμαρες. Ολοι οι ανθρωποι εχουν αυτες τις ανασφαλειες απλα τις κουκουλωνουν και τις κρυβουν, ενω εμεις ειμαστε σε εντονη επαφη με αυτες. Επισης δεν ειναι και τοσο περιεργο και σπανιο που δεν εχεις κανει σχεσεις και δεν εχεις ερωτευτει, ουτε οτι δεν ειχες οργασμο, αυτα τα ακους πολυ συχνα και ισως και οι φιλες σου που σου κανουν προξενια να μην εχουν κι αυτες οργασμο και ισως να μην ειναι και πολυ ερωτευμενες. Και ισως γνωρισεις καποιον που να σε εκτιμα ασχετα απο το ερωτικο και σεξουαλικο σου παρελθον που σου το ευχομαι. Εμενα μου εχει τυχει να κανω σχεση και να ζω μεσα στην αγωνια μηπως ο αλλος με απορριψει γιατι δεν ειμαι νορμαλ και τελικα αυτος φερθηκε πολυ πιο ανωριμα παρα το οτι ειναι φυσιολογικος.
    :/ Πως σου φερθηκε δλδ;

Member
    Eγω με τους καφεδες δεν τα χω καλα, μονο με τον ελληνικο γιατι τον λεω κιολας στις παρεες στο τελος!
    Αυτο που σου χρειαζεται λεγεται στην επιστημη διεκδικητικοτητα.Παω στοιχημα οτι και στο σχολειο θα σε πειραζανε τα αλλα παιδια. Απο αυτο θα ξεκινησεις.
    ααααυτα ειναι πες μ οτι τον λες και ιντερνετικα???
    θα σου στειλω αποκλειστικες φωτο του πρωινου μ καφε για ονλαιν προβλεψη χαχα

Διεκδικητικοτητα ε;; Ωραιο ακουγεται αυτο! κ πως το κανεις;;;

Senior Member
    Στειλε, θα σου κανω καλη τιμη!:-P Tα βρισκω ολα, αισθηματικα, οικονομικα, κερατωματα, τα παντα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by coffee&cigarettes View Post
    μεγαλη κουβεντα αυτο π ειπες... οντως παρολο π γνωριζω δεν μπορω να ελεγξω τις συμπεριφορες αυτες...
    ο ψυχολογος σιγουρα θα βοηθουσε... γνωριζεις για δωρεαν αν μπορει κατι να γινει?
    καφε κ τσιγαρα κανω λιγα.... τη διατροφη εχω οπως να ναι εγω εκει ξεσπαω και αλκοολ θα ελεγα καμια φορα οτι πινω πολυ...
    κι οσο για το πισι εκει ειμαι εθισμενη πρεπει να με βαλετε ριχαμπ παιδια .................
    εχω ακουσει για πολλα αλλα δε θυμαμαι ρε γαμωτο.. θα ψαξω και θα σ πω.. οσο για τη διατροφη πωσ ξεσπας?????
    .. οσο για το πισι θα το κανονισω εγω.. πεσ μ εταιρια και θα στειλω ειδικη επιστολη να το κοψουν..:P

Member
    εχω ακουσει για πολλα αλλα δε θυμαμαι ρε γαμωτο.. θα ψαξω και θα σ πω.. οσο για τη διατροφη πωσ ξεσπας?????
    .. οσο για το πισι θα το κανονισω εγω.. πεσ μ εταιρια και θα στειλω ειδικη επιστολη να το κοψουν..:P
    Αν βρεις κατι πες μου... Μ ενδιαφερει το θεμα...
    Στη διατροφη αυτο που κανω τις περισσοτερες φορες ειναι να τρωω πολυ και χωρις να πειναω ιδιαιτερα...
    Σχεδον απο οταν θυμαμαι τον εαυτο μου ειχα παραπανω αρκετα κιλα,
    απλα νομιζω απο την εφηβεια κ μετα το θεμα εχει ξεφυγει...
    Πιστευω οτι θα με βοηθουσε πολυ ενας ψυχολογος, γιατι εχω τη διαθεση να αλλαξω τη ζωη μου, και ελπιζω οτι μπορω να το κανω...

Member
    Στειλε, θα σου κανω καλη τιμη!:-P Tα βρισκω ολα, αισθηματικα, οικονομικα, κερατωματα, τα παντα!
    χαχαχα θα το χω υποψην μου :Ρ

Senior Member
    Αν βρεις κατι πες μου... Μ ενδιαφερει το θεμα...
    Στη διατροφη αυτο που κανω τις περισσοτερες φορες ειναι να τρωω πολυ και χωρις να πειναω ιδιαιτερα...
    Σχεδον απο οταν θυμαμαι τον εαυτο μου ειχα παραπανω αρκετα κιλα,
    απλα νομιζω απο την εφηβεια κ μετα το θεμα εχει ξεφυγει...
    Πιστευω οτι θα με βοηθουσε πολυ ενας ψυχολογος, γιατι εχω τη διαθεση να αλλαξω τη ζωη μου, και ελπιζω οτι μπορω να το κανω...
    ok... θα σε ενημερωσω.. αθηνα εισαι?
    οσο για τη διατροφη φτιαξε την.θα σε βοηθησει πολυ ψυχολογικα..

Member
    ok... θα σε ενημερωσω.. αθηνα εισαι?
    οσο για τη διατροφη φτιαξε την.θα σε βοηθησει πολυ ψυχολογικα..
    αθηνα σχετικα κεντρικα...
    να γινω αδιακριτη και να ρωτησω ποσο πληρωνεις στο δικο σου;

Senior Member
    αθηνα σχετικα κεντρικα...
    να γινω αδιακριτη και να ρωτησω ποσο πληρωνεις στο δικο σου;
    οχι..δε ξερω ομωσ αν πρεπει να το γραψω εδω...αλλα θα το γραψω... :P
    35 και με αποδειξη κανονικα... και ειμαι και πολυ ευχαριστημενη...

Member
    οχι..δε ξερω ομωσ αν πρεπει να το γραψω εδω...αλλα θα το γραψω... :P
    35 και με αποδειξη κανονικα... και ειμαι και πολυ ευχαριστημενη...
    μπορεις να μου στηλεις μυνημα με στοιχεια του/της ;

Senior Member
    μπορεις να μου στηλεις μυνημα με στοιχεια του/της ;
    για να σου στειλω μηνυμα πρεπει να εχεισ συμπληρωσει 50 μηνυματα εδω στο φορουμ..και εσυ εχεισ 15.. αν το κοιταξεις το λεει κατω απο το ονομα σου..οποτε γραφε για να φτασεισ 50 και να σ στειλω.. :P

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast