ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΕΔΩ !!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Senior Member

ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΕΔΩ !!!

Αν υπάρχει κανείς που ξέρει καλά Αλβανικά ή Βουλγαρικά,ή αν έχετε κάποιο γνωστό που ξέρει, στείλτε μου ένα μήνυμα. Είναι πολύ σημαντικό, και για καλό σκοπό !!!

Senior Member
    Εγω ξερω λιγα, γιατι θεμα ειναι? τι θελεις ακριβως?

Senior Member
    Δεν ξέρω αν γίνεται να το γράψω στο φορουμ γιατί κάπου λέει να μην δημοσιεύουμε συνδέσμους, άλλα σάιτ κλπ, γι'αυτό είπα για πμ...

Senior Member
    Γιατι τι δουλεια θελεις παιδακι μου? για γραψε να καταλαβω.

Senior Member
    Το ΚΣΚΓ (κέντρο στήριξης κακοποιημένων γυναικών) χρειάζεται εθελοντή/ές για μετάφραση κειμένων, από/σε αλβανικά και βουλγαρικά.

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 13-06-2014 at 12:33.

Senior Member
    Ενταξει κοκκινοσκουφιτσα, θα τον κοιταξω το συλλογο αυτον. Δε τον ηξερα.

Senior Member
    Οκ, σου στέλνω σε μήνυμα το λινκ με την ανακοίνωση, και αν ενδιαφέρεσαι επικοινωνείς...

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    παψε επιτελους!!!!!!!!! ,μπορεις να σεβαστείς το θεμα της κοπελιας ε? τι θα γινει? θα παψεις η θα ,,,,,,,
    Last edited by Aeon; 13-06-2014 at 12:34.

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    παψε επιτελους!!!!!!!!! ,μπορεις να σεβαστείς το θεμα της κοπελιας ε? τι θα γινει? θα παψεις η θα ,,,,,,,
    την έχεις δει σερίφης εδώ μέσα εσύ έτσι;

Banned
    οπως θελω την εχω δει!! εσυ μαλον την βλεπεις ο προσταστης των γυναιων εδω μεσα !! αν ειχα ασχοληθει μαζι σου ας μηλαγες τωρα το γτ. πεταχτηκες ειναι κατανοητω! μυ αρεσει που λς οτι κανεις κι κουβεντες με επιχηρειματα.
    μην αγχονεσαι εγω το φορουμ το παραταω , ειδη το εχω κανει, δεν ππαιζει να κατσω να τσακοθω ξανα με κανενα εδω μεσα!! ποσο μαλον σε τετοιο υφος, εδω μπηκα στην αρχη για αλλο λογο, ομως οταν βλεπω τυπους σαν εσενα που πεταγεσε χωρις να σου πεφτει λογος ,χωρις να σε εχω προσβαλει χωρις καν να εχω πει κατι για εσενα καταλαβαινω τι παιζει. λοιπον καλη συνεχεια . δεν παιζει να κανω την χαρη σε κανενα να απανταω στα μηνυματα του.
    καλη τυχη! κι καλο καλοκαιρι

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    οπως θελω την εχω δει!! εσυ μαλον την βλεπεις ο προσταστης των γυναιων εδω μεσα !! αν ειχα ασχοληθει μαζι σου ας μηλαγες τωρα το γτ. πεταχτηκες ειναι κατανοητω! μυ αρεσει που λς οτι κανεις κι κουβεντες με επιχηρειματα.
    μην αγχονεσαι εγω το φορουμ το παραταω , ειδη το εχω κανει, δεν ππαιζει να κατσω να τσακοθω ξανα με κανενα εδω μεσα!! ποσο μαλον σε τετοιο υφος, εδω μπηκα στην αρχη για αλλο λογο, ομως οταν βλεπω τυπους σαν εσενα που πεταγεσε χωρις να σου πεφτει λογος ,χωρις να σε εχω προσβαλει χωρις καν να εχω πει κατι για εσενα καταλαβαινω τι παιζει. λοιπον καλη συνεχεια . δεν παιζει να κανω την χαρη σε κανενα να απανταω στα μηνυματα του.
    καλη τυχη! κι καλο καλοκαιρι
    Βασικά εσύ πετάχτηκες και μετά σου την είπα. Καλό καλοκαίρι και σε εσένα.....

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Βασικά εσύ πετάχτηκες και μετά σου την είπα. Καλό καλοκαίρι και σε εσένα.....
    που εισαι τωρα ρε δικαιε?? ε? γτ. τωρα δεν πεταγεσε να πεις το σωστο?? γτ τωρα δεν μηλας , δε την λες στο μνιμονιο ε??γτ. αραγες???? γτ??? γτ. ενω γαμαει το θεμα της κοπελιτσας πο πανω εσυ δεν ειπες τπτα? ε? αληθεια ειδικα απο εσενα ρε φιλε δε το περημενα!! σε ειχα για αυτους που αξιζουν κι για αυτου που κι λογο της μουσικης εχεις οντως σωστα αισθηματα, αλλα τελικα!! σε κερδισε το μνιμονιο. ε πιραζει, αν περνας καλα χαλαλι\

Banned
    Γιώργο , καταρχάς να ξέρεις ότι δεν είμαι ο προστάτης του φόρουμ. Ούτε και θέλησα να γίνω. Μου την δίνει όμως όταν βλέπω εχθρικές τάσεις μεμονωμένα σε συγκεκριμένα άτομα. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι τέλειος. Όλοι έχουμε ελαττώματα , αλλά μαθαίνουμε να ζούμε με αυτά, έτσι μαθαίνουμε να δεχόμαστε και τους άλλους.... Τωρα απο εκει και περα έχεις κολλήσει ότι εγώ κάνω πλάτες στην μνημόνιο , αλλά χάνεις το νόημα.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by Aeon; 13-06-2014 at 12:35.