Δεν ξερω τι να κανω Βοηθειααααα!!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Junior Member

Δεν ξερω τι να κανω Βοηθειααααα!!!!!

Γεια σας παιδια ειμαι προβλιματισμενη εδω κ πολυ καιρο κ ελπιζω να μου πειτε την γνωμη σας.λοιπον ας τα παρω απ την αρχη.Με τον συντροφο μου ολα καλα.Με τους δικους του
    ετσι κ ετσι θα λεγα ο πατερας οκ η μανα εχει το συνδρομο τις πρωην (γουσταρε την Πρωην).Τελος παντων θα μπω στο θεμα εχει κατι μηνες τωρα που δεν εχω μιλησει μαζι τους
    γιατι τους συνεβη ενα προβλημα υγειας (ο αδερφος του συντροφο μου εκανε αποπειρα αυτοκτονιας με χαπια) εγω νιωθω τυψεις γιατι τον εβλεπα οτι δεν ηταν καλα αλλα δεν ειπα
    τπτ εφταιξα.
    Εγινε αυτο κ εγω δεν εχω μιλησει μαζι τους καθολου δεν με εχουν παρει ενα τηλ με κρατησαν εξω απο την οικογενεια τους.ο συντροφος μου εννοιτε μου το ειπε.ενω εκει που ειχα τα τηλ με τους γονεις
    του τωρα εχω να τους ακουσω κανα 3 μηνο.απο τι ξερω δεν ηθελαν να το μαθω , γιατι η κοινωνια εδω ειναι μικρη , τι θα πει ο κοσμος ηταν η ντροπη κλασσικη ελληνικη νοοτροπια.εμενα με πειραξε παρα πολυ αυτο
    υποτιθεται οτι ειμαι νυφη τους.τωρα μου λεει ο συντροφος μου να παμε σπιτι τους να τους δω, πως??? κ τι θα κανω την χαζη οτι δεν ξερει τπτ.θα παιξω θεατρο?θα παριστανω την ανιξερη?

Senior Member
    Πηγαινε εσυ, και θα δεις πώς το πάνε... Πήγαινε με τα νερά τους. Αν κάνουν σαν να μη συνέβη τίποτα, κάνε κ εσύ ότι δεν ξέρεις...
    Αν σου αναφέρουν κάτι, και στο συζητήσουν, συζήτα το...

Senior Member
    κοιτα... πιστευω οτι επρεπε μεσα σ αυτουσ τουσ μηνεσ να παρεισ ενα τηλ ..να πεισ ενα τι κανεισ κτλ.. οχι για τον αδερφο.. και στο ερωτημα σου φυσικα και να πας.. και δε χρειαζεται να πεισ κατι για το συμβαν.. τι κανετε?πωσ ειστε? χαθηκαμε.. πωσ περασατε.. τρελιτσα με λιγα λογια.. καια αν σ πουν κατι για τον αδερφο τοτε και εσυ μιλησε κανονικα...και επισησ μην νιωθεισ οτι φταις.. ΔΕΝ φταις..

Junior Member
    το μονο που εκανα οταν εγινε αυτο μετα απο μερες πηρα τηλ για να πω περαστικα. θα το παιξω ανετη σαν να μην τρεχει τπτ ο συντροφος μου μου λεει οτι δεν πρεπει να με απασχολει καν γτ αυτη με κρατησαν απεξω προβλημα τους
    εγω δεν φταιω σε αυτο ουτε μπορουν να γυρισουν να πουν δεν νοιαστηκα.αν το κανουν αυτο ε τοτε θα πρεπει να γινω κακια

Senior Member
    Εσυ γιατι δεν πηρες ενα τηλεφωνο τοσο καιρο? και αν δε στο ελεγε η πεθερα, ας εκανες την ανιξερη, αν στο ελεγε να λεγες λυπαμαι και τετοια.

Senior Member
    ακριβωσ.. δε χρειαζεται να στρεσαρεσαι για βλακειεσ.. πηγαινε τυπικη εκει...παιχτο τρελιτσα και οτι γινει..μην εισαι σφιγμενη ..χαλαρα ...

Banned
    εμενα δε θα με πολυενιαζε ουτε αν τους μιλαγα ουτε αν δε τους μιλαγα απλα αν μου μιλαγαν θα τους μιλαγα αν δε μου μιλαγαν δε θα τους μιλαγα

εφταιξα.
    εφταιξες? δε νομιζω κ συ πως θα προβλεπες τι θα συμβει θα αναλαμβανες να τον ψυχολογισεις στα καλα καθουμενα για να μαντεψεις τι θα κανει? δηλκ οταν λες δεν ηταν καλα τι εκανε?

Junior Member
    ντρεπομουν να τους παρω τηλ γιατι δεν ηξερα τι να τους πω εφοσον δεν μου δωσαν το θαρρος απ την αρχη.νομιζω εμεις οι ελληνες εχουμε μια λαθος νοοτροπια σε οτι αφρα το θεμα αποπειρα , καταθλιψη κτλ κτλ το θεωρουμε ντροπη μην το μαθει ο κοσμος οτι το παιδι μας εχει προβλημα.
    μην μας κρινουν ελεος δλδ.μεχρι το καλοκαιρι 2013 ειμουν οκ με το παιδι για μπανια βολτες ακομα κ μονη μου καθομουν μαζι του (δεν υπηρχε κατι ερωτικο ειχε κοπελα κ την εχει ακομα) μετα το καλοκαιρι απομακρυνθικε
    κλεινοταν στον εαυτο μου κοιμοταν παρα πολυ δεν μου μιλαγε καθολου πολλες φορες με εβλεπε σπιτι του κ εμπενε στο δωματιο του αμεσως ουτε γεια τπτ.ξερω οτι εριξε πολλεσ ευθηνες στους γονεις αλλα οι γονεις ποτε δεν παραδεχονται τα λαθη τους δυστιχως!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λενα1988 View Post
    ντρεπομουν να τους παρω τηλ γιατι δεν ηξερα τι να τους πω εφοσον δεν μου δωσαν το θαρρος απ την αρχη.νομιζω εμεις οι ελληνες εχουμε μια λαθος νοοτροπια σε οτι αφρα το θεμα αποπειρα , καταθλιψη κτλ κτλ το θεωρουμε ντροπη μην το μαθει ο κοσμος οτι το παιδι μας εχει προβλημα.
    μην μας κρινουν ελεος δλδ.μεχρι το καλοκαιρι 2013 ειμουν οκ με το παιδι για μπανια βολτες ακομα κ μονη μου καθομουν μαζι του (δεν υπηρχε κατι ερωτικο ειχε κοπελα κ την εχει ακομα) μετα το καλοκαιρι απομακρυνθικε
    κλεινοταν στον εαυτο μου κοιμοταν παρα πολυ δεν μου μιλαγε καθολου πολλες φορες με εβλεπε σπιτι του κ εμπενε στο δωματιο του αμεσως ουτε γεια τπτ.ξερω οτι εριξε πολλεσ ευθηνες στους γονεις αλλα οι γονεις ποτε δεν παραδεχονται τα λαθη τους δυστιχως!!!!

εννοειται οτι ποτε δε παρεδεχονται.. και επισησ οτι η νοοτροπια του ελληνα ειναι αστα βραστα..

Banned
    αμα βλεπεις καπιον να σου λεει εγω φταιω κ ντρεπομαι ειναι καλο σημαδι συνηθως βλεπεις αξιους γεματους ανασφαλειες κ ετοιμους να ριξουν το φταιξιμο πανω τους κ μ@λ@@@@ς γεματους αυτοπεποιθηση κ θρασος να μιλουν για αισχη κ να μη ντρεπονται καν

κλεινοταν στον εαυτο μου κοιμοταν παρα πολυ δεν μου μιλαγε καθολου πολλες φορες με εβλεπε σπιτι του κ εμπενε στο δωματιο του αμεσως ουτε γεια τπτ.
    κ παλι δε μπορουσες να γινεις μεντιουμ για να βγαλεις ακρη

Junior Member
    εχουμε πολυ λαθος νοοτροπια παντα κοιταμε τι θα πει ο κοσμος ειδικα σαυτα τα θεματα κ μην τα μαθει κανενας λες κ ειναι μυστικο του κρατος!!!
    ο ελληνας γονιως δεν κανει ποτε λαθη ΚΑΝΟΝΑΣ!!!!!!

Senior Member
    εννοειται.. ειναι ολοι ΣΩΣΤΟΙ και αλανθαστοι..ΘΕΟΙ.. ποσο μ τη δινει αυτο..

Banned
    μηπως εισαι υπερβολικα ανασφαλης? γιατι αν σε παιρνουν χαμπαρι οι αλλοι οτι εχεις ανασφαλειες περνουν φορα

Junior Member
    ναι σιγουρα εχω ανασφαλιες

Senior Member
    Εσυ δηλαδη αμα πας να αυτοκτονησεις θελεις να βγαλουν οι δικοι σου ανακοινωση? νταξει, δεν ειναι κ το καλυτερο να μαθευτει, γιατι ειναι κ προσωπικο δεδομενο αλλωστε. Εσυ που εισαι κ νυφη ισως δε θελαν να εκτεθουν σε σενα.

Page 1 of 2 12 LastLast