Τι ειναι ο σταθεροποιητης - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 89
    Deleted by request
    ειμαι 3εβδομαδες περιπου με αντικαταθλιπτικα ποσο λες να διαρκεσει αυτη η κατασταση?

Senior Member
    Δεν γινεται να το γνωριζουμε αυτο...εδω δεν το ξερεις εσυ...ρωτα τον γιατρο σου που εχει και εμπειρια απο αλλους ασθενεις,αυτος θα ξερει καλυτερα απο εμας.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Deleted by request
    εχεις δικιο απλως ρωτησα αν ξερει καποιος στο περιπου?

Senior Member
    Εγω εχω κατι διαφορετικο...και ηταν πολυχρονη η μαχη μου ωστε να πω οτι ειμαι καλα...ελπιζω για σενα να ειναι διαφορετικα...μην ανυσηχεις παντως υπερβολικα,θα τα καταφερεις...και τρεις εβδομαδες δεν ειναι τιποτα...τρεις εβδομαδες μπορει να κανει να γιατρευτει ενα κρυολογημα που λεει ο λογος.
    Ετσι τουλαχιστον πιστευω δεν ξερω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by billk
    αφου ειμαι διπολικος παιζει να μην παρω σταθεροποιητη?
    μάλλον όχι...Χαχα......Νομίζω ότι η διπολική συνυφαίνεται με σταθεροποιητές.....Διπολική -σταθεροποιητής σε αντιστοιχία....

Senior Member
    ο γιατρος δε μου μιλαει ιδιαιτερα απλα τον ρωταω καποια πραγματα
    και μου ελεγχει τα φαρμακα
    μου ειπε οτι χρειαζεται χρονος για να αυξηθουν οι αμινες στον εγκεφαλο
    βελτιωση μου λενε οι δικοι μου οτι υπαρχει
    αλλα ειναι δυσκολο να κανω ακομα τα πραματα που εκανα πριν και εκανα χιλια δυο πραματα πριν
    Εμένα μου πήρε μήνες μαστούρας,αγωνίας,απαισιοδ οξίας και αναρρώτησης για να φύγει η κατάθλιψη...Μιλάμε ήμουν σε φάση που έκανα τα πάντα...Μιλούσα-ακατάπαυστα-..ήμουνα καλή,ήμουνα κακή,ήμουνα ακραία,ήμουν απαισιόδοξη αλλά η κατάθλιψη εκεί......και να χρειάζεται να δίνω και παρηγοριά στη μάνα μου η οποία έβλεπε το παιδί της να αργοπεθαίνει και δεν ήξερε τι να κάνει........

Senior Member
    Μην μασάς όμως γιατί με φάρμακα η σεροτονίνη στρώνει...Θα έρθουν και πιο άσπρες μέρες....

Senior Member
    εχεις δικιο απλως ρωτησα αν ξερει καποιος στο περιπου?
    Το περίπου για τον καθένα είναι διαφορετικό......Ρωτούσα με αγωνία τον γιατρό πόσο καιρό θα χρειαστεί μέχρι να γίνω καλά.Ξέρεις νόμιζα πως ήταν σαν μια ιωσούλα που είχε συγκεκριμένη περίοδο ανάκαμψης........αλλά τσου.......Πάντως υπάρχουν καλύτερες μέρες και με λίγη δική σου προσπάθεια θα φύγεις από το πέπλο της κατάθλιψης...Τρεις εβδομάδες φαρμακοθεραπείας είναι πολύ λίγες για να δεις βελτίωση κατ\'εμέ......αλλά ανάλογα και την δόση και το αν είναι ήπια ή βαριά η κατάθλιψη........

Deleted by request
    δε νομιζω να διαρκεσει μηνες δε θα το αφησω με τιποτα με περιμενει η σχολη μου
    παντως υπαρχει βελτιωση

Senior Member
    billik το αντικαταθλιπτικο θα το παιρνεις για καιρο ειναι θεραπεια κ εχει ορισμενη διαρκεια εγω παιρνω πχ την max δοση εδω κ 2 χρονια κ σταθεροποιητη εδω κ 9 μηνες κ αντιψυχωτικο εδω κ 5..μη μασας με τα χαπια αρκει να εισαι τεχνητα η οχι καλυτερα

φιλικα

Ιωαννα
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Deleted by request
    Iωαννα δεν ξερω και δε με νοιαζει για ποσο καιρο θα το παιρνω αλλα θελω μονο να επιστρεψει η libido μου και να ξαναρχισω το διαβασμα για τη σχολη μου και ας παιρνω και χαπια....
    το ενθαρρυντικο ειναι αυτο που ειπε ενας φιλος οτι η μανιοκαταθλιψη ειναι τετοια που απο μονη της θα φυγει η καταθλιψη....
    ο γιατρος ειπε οτι δε θα χασω ολο το εξαμηνο για τη σχολη μου αλλα το τριμηνο....
    θα δειξει.... παντως μερα με τη μερα αισθανομαι καλυτερα
    και εξαλλου δεν εχουμε την ιδια ασθενεια
    εγω ειμαι διπολικος

Senior Member
    Θα ξαφνιαστείς πόσο μοιάζουν μεταξύ τους οι ψυχικές ασθένειες.

Οι ταμπέλες όμως κρατάνε καλά για να σκεφτόμαστε έτσι ακριβώς.

Senior Member
    οι ταμπελες μοιαζουν με τις ταμπελες στους δρομους πρεπει παντα να ξερεις σε ποια οδο βαδιζεις για να μειωσεις τις πιθανοτητες να χαθεις....

αλλα οντως μερικες μοιαζουν αρκετα
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Με απλά λόγια οι ψυχικά άρρωστοι είναι θύματα και όχι θύτες.

Senior Member
    Τώρα για δρόμους και πού βαδίζουμε τι να πώ...ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast