αγχος ατελειωτο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 55
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    και μενα μου κρατανε τουλαχιστον μια ωρα..και ειναι πολυ επωδυνο..
    και επισησ να σου πω και κατι αλλο το οποιο μπορει να σε ανακουφισει.. οταν πρωτοεπαθα κρισεισ ηταν οταν πηγα φοιτητρια.. διηρκησαν 3 μηνεσ μονο και τελοσ.. ηταν η μεγαλη αλλαγη μαλλον.. τωρα που θα πασ φοιτητρια απο εμπειρια στο λεω.. στην αρχη θα δυσκολευτεις... 1 2 μηνεσ.. ξενο μεροσ μονη σου..θα ναι καπωσ.. με το που αρχισεισ τα μαθηματα στη σχολη γνωρισεισ ατομα κτλ..πιστεψε με δε θα θυμασαι οτι ειχε κρισεις.. τρελιτσα σου λεω... θα περνας τελεια... πιστεψε με...
    Ειμαι ηδη προετοιμασμενη για το σοκ που θα αντιμετωπισω. Αφου το εχω ξεκαθαρισει. ΠΡΩΤΑ θα βρω ψυχολογο στο μερος που θα παω και ΕΠΕΙΤΑ σπιτι !!! χεχεχε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by το αγχος προσωποποιημενο! View Post
    Θα νιωσεις χαλαρη και οπως θες να νιωσεις . Συνεχισε με την ψυχοθεραπεια και κανε ο,τι θεωρεις εσυ θεραπευτικο για σενα. Αν δεις οτι δεν αντεχεις ολη αυτην την πιεση του αγχους, συμβουλεψου εναν ψυχιατρου προκειμενου να αρχισετε καποια αγωγη . Αν παλι εχεις την δυναμη ,που φαινεται οτι την εχεις, να συνεχισεις με τον ψυχολογο και με την <εκθεση> τοτε ακομα καλυτερα. Κοιτα να μην διαβαζεις πολλα γιατι η πολλη αναλυση φερνει παραλυση. Να κανεις αυτο που θα εκανες καθημερινα,εστω και με 10000 ζορια. σταδιακα θα δεις οτι θα σου βγαινει πηγαια και ο οργανισμος σου θα επαναπροσαρμοστει στους παλιους τους ρυθμους!!!
    το χω παρατηρησει αυτο με την αναλυση.. εννοειται πωσ αν δω οτι δεν αντεχω να απευθυνθω σε ψυχιατρο.. αυτο που κανω καθημερινα? τιποτα δε κανω.. προσπαθω να κανω καινουργια πραγματα απο την αρχη.. ξερεισ.. καμια βολτα με το αμαξι αλλα οχι μονη μου..κανα μπανακι στη θαλασσα.. μουσικουλα.. καμια βολτα με τα ποδια αλλα και παλι οχι μονη μου...λιγα πραγματα..

Senior Member
    Ειμαι ηδη προετοιμασμενη για το σοκ που θα αντιμετωπισω. Αφου το εχω ξεκαθαρισει. ΠΡΩΤΑ θα βρω ψυχολογο στο μερος που θα παω και ΕΠΕΙΤΑ σπιτι !!! χεχεχε!
    χαχαχα.. το γελας? συμφωνω μαζι σου... αλλα θα δεισ ειναι ζητημα 2 3 μηνων..μετα ποιοσ σε πιανει.. τρελιτσα σου λεω.. τα καλυτερα χρονια και χωρισ καθολου αγχοσ.. περισι αποφοιτησα και μου χει λειψει να φανταστεις..θα σ κανει πολυ καλο...

το χω παρατηρησει αυτο με την αναλυση.. εννοειται πωσ αν δω οτι δεν αντεχω να απευθυνθω σε ψυχιατρο.. αυτο που κανω καθημερινα? τιποτα δε κανω.. προσπαθω να κανω καινουργια πραγματα απο την αρχη.. ξερεισ.. καμια βολτα με το αμαξι αλλα οχι μονη μου..κανα μπανακι στη θαλασσα.. μουσικουλα.. καμια βολτα με τα ποδια αλλα και παλι οχι μονη μου...λιγα πραγματα..
    Γιατι σε υποβιβαζεις τοσο? Μονο λιγα δεν ειναι αυτα που κανεις !! Εγω δεν μπορουσα να μπω σε αυτοκινητο,μονη μου δεν μπορουσα να κανω ουτε το τετραγωνο του σπιτιου μου και αν τελικα το καταφερνα γυρνουσα κλαιγοντας με πανικο!! Αυτα που κανεις ειναι υπεραρκετα και προτεινω να συνεχισεις να τα κανεις μεχρι να τα απομυθοποιησεις και εσυ κ το αγχος σου!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!

Senior Member
    Γιατι σε υποβιβαζεις τοσο? Μονο λιγα δεν ειναι αυτα που κανεις !! Εγω δεν μπορουσα να μπω σε αυτοκινητο,μονη μου δεν μπορουσα να κανω ουτε το τετραγωνο του σπιτιου μου και αν τελικα το καταφερνα γυρνουσα κλαιγοντας με πανικο!! Αυτα που κανεις ειναι υπεραρκετα και προτεινω να συνεχισεις να τα κανεις μεχρι να τα απομυθοποιησεις και εσυ κ το αγχος σου!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!
    σε ευχαριστω αλλα εγω δε λεω μπραβο.. εγω θα πω μπραβο στον εαυτο μου οταν μπει στο καραβι για σαντορινη χωρισ αγχοσ και πανικουσ και περασει τελεια εκει..τοτε ισωσ πω ενα μπραβο.. θα μπω μπραβο οταν θα μπορω να δουλεψω και να προσφερω.. τοτε ναι...

Banned
    Σκαλακι-σκαλακι βρε θυρα7..αμα ανεβαινεις τα σκαλια πεντε-πεντε θα πεσεις..μην εισαι τοσο αυστηρη με τον εαυτο σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Σκαλακι-σκαλακι βρε θυρα7..αμα ανεβαινεις τα σκαλια πεντε-πεντε θα πεσεις..μην εισαι τοσο αυστηρη με τον εαυτο σου.
    μνημονιο μου ξερω οτι εχετε δικιο και αυτο συμβουλευω ολους..ενα ενα.. εγω τι σκαλωμα εχω φαει και τρεχω τρεχω λεσ και χανω το τραινο δε ξερω.. οπωσ μου ειπε χαρακτηριστικα ο ψυχολογοσ μου στη τελευταια συνεδρια ειναι σαν να εχω ενα αμαξι κανονικο και να τρεχω μεσα στη πολη με τα 300 χλμ.. γινεται? δε γινεται.. αλλα εγω το κανω και τρωω τα μουτρα μου..

Banned
    Μια δοκιμασια ειναι και πιστεψε με καταλαβαινω ποσο επιθυμεις τον παλιο σου εαυτο,ομως για σκεψου..λειτουργουσε οπως επρεπε ο παλιος σου εαυτος?Οι πανικοι ηρθαν τυχαια?Καμπανακια ειναι που ισως κατι θελουν να σε διδαξουν..Ισως τα ορια σου?Μηπως τερματισες το κοντερ της πιεσης και του αγχους και οι πανικοι απλα σου λενε "στοπ μεγαλη παρτο αλλιως"?

Senior Member
    ακριβωσ αυτο.. σπασανε τα κοντερ απο τη πιεση που δεχομουν... αλλα η πιεση αυτη προηλθε απο καταστασεις τισ οποιεσ καταστασεις δε γινεται να τισ βγαλω απο τη ζωη μου.. το μονο που μπορω να κανω ειναι να βαλω τα ορια μου και να μαθω να μην επηρεαζομαι απο αυτες.. ο καθενασ στα αυγα του δηλαδη.. αυτο προσπαθω πολυ πολυ σιγα γιατι το γρηγορα δε μου βγηκε σε καλο.. το μονο που θελω ειναι να διαβεβαιωθω οτι θα το ξεπερασω..ετσι παιρνω δυναμη...
    και να σημειωσω οτι οι κρισεισ εκαναν μπαμ εκτοσ απο τισ διαφορεσ καταστασεις που ανεφερα πιο πανω κκαι απο τη μεταβατικη περιοδο στη ζωη μου.. σε ενα χρονο ηρθαν τα πανω κατω.. ποσο να αντεξω η ερημη? και μπετο να ημουν θα γκρεμιζομουν...

Banned
    σε ενα χρονο ηρθαν τα πανω κατω.. ποσο να αντεξω η ερημη? και μπετο να ημουν θα γκρεμιζομουν...
    Γι'αυτο και μονο δωσε τον απαιτουμενο χρονο στον εαυτο σου και μην τον τιμωρεις..Σιγα , σιγα θα δεις που θα αρχισεις να το διαχειριζεσαι ολο αυτο!Ανεμελη φανταζομαι δεν θα ησουν ποτε και πιστευω τωρα να το συνειδητοποιεις..Και εγω ελεγα οτι δεν ηξερα τι θα πει αγχος ενω μεσα μου εβραζε ενα ηφαιστειο και το καταλαβα οταν βγηκε η λαβα

Senior Member
    ημουν αγχωδης.. αλλα μεχρι ενα οριο..κ μονο για σοβαρα θεματα.. αγχονομουν για θεματα υγειασ και με τα μαθηματα σχολειου (πανελληνιεσ και τετοια).. γενικα ομωσ οσο αφορα εξοδουν ταξιδια κτλ οχι..μονο ανυπομονισια ειχα.. εσυ τι εχεισ? δε σε εχω ρωτησει .. σε εχω παρει μονοτερμα.. :P

Banned
    Eιχα κρισεις πανικου και εγω..Τωρα οχι ομως..Τωρα απλα εχουν μεινει καποια ψυχοσωματικα που ερχονται αναλογα με την ψυχολογια μου ή το περιβαλλον..ζεστη πχ.
    Eιναι λογικο να αποφευγεις τα ταξιδια εν μεσω πανικων..Να ξερεις ο φοβος σου θρεφει την ολη κατασταση.

Senior Member
    αχ αυτοσ ο φοβοσ.. ποσο καιρο τισ ειχεσ? ειχεσ και αγοραφοβια η καποια αλλη φοβια μαζι?

Banned
    αχ αυτοσ ο φοβοσ.. ποσο καιρο τισ ειχεσ? ειχεσ και αγοραφοβια η καποια αλλη φοβια μαζι?
    Αγοραφοβια,κοινωνικη φοβια , αρρωστοφοβια (την οποια την ψιλοεχω ακομα)..Τι αλλο θες??Παντως ειχα κανει ολες τις ειδικοτητες των γιατρων πλουσιους!Ποτε ειχα καρδιακα,ποτε λευχαιμια κτλ χαχα!Οταν η ψυχη οπλιζει πυροβολει κιολας.

Senior Member
    πωπω.. εγω αγοραφοβια και καποια στιχεια κοινωνικησ φοβιας... ποσο καιρο ειχεσ τι κρισεις? και πωσ τισ ξεπερασεσ? πηγεσ σε ειδικο? τι εκανεσ?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast