Φοβος για το μεταφυσικο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 57
    Member
    Quote Originally Posted by stefamw View Post
    Το χειροτερο ειναι να παθεις υπνικη παραλυση. Συμβαινει συχνοτερα οταν εισαι ανασκελα παρα σε πρηνη θεση. Εαν δεν το ζησεις αυτο, δεν εχεις τιποτα αλλο να φοβασαι.
    Οποιος το εχει παθει, ξερει τι φρικη ειναι. Ευτυχως θα τυχει πολυ σπανια σε καποιον σε ολη του τη ζωη.
    δεν ηξερα τι ειναι υπνικη παραρτηση μεχρι τωρα π το διαβασα σ ενα μπλογκ
    και δεν ξερω αν εχω παθει αυτο αλλα εχω παθει κατι αντιστοιχο
    ημουν στη φαση π αρχιζα να πεφτω για υπνο και ειδα οτι ανοιξα τα ματια μου
    εβλεπα κανονικα το δωματιο
    αλλα δεν μπορουσα να μιλησω η να κουνηθω και αισθανομουν περιεργα μπορει και να ειχα δει σκια η κατι τετοιο
    αλλα δεν θυμαμαι σιγουρα... φοβομουν και προσπαθουσα να προσευχηθω (ενω δεν με λες και θρησκα) αλλα ενιωθα σαν να πνιγομαι οσο προσπαθουσα
    σαν να εχω καρφια στο λαιμο μου
    αλλα μετα ξυπνησα, δεν νομιζω οτι ηταν υπνικη παραλυση, σαν ονειρο μ φαινοταν..
    και ημουν ξαπλωμενη στο πλαι...

Παντως συγκρινοντας αυτο το περιστατικο σε σχεση με τοτε π γραφω παραπανω που ειχα παθει κατι σαν κριση πανικου
    το αισθημα του φοβου ειναι πολυ πιο εντονο στη δευτερη περιπτωση
    Και βασικο ρολο παιζει το οτι ειναι πολυ μεγαλυτερη η διαρκεια π κραταει.

Senior Member
    Γεια! Νομιζω ότι εχουμε σχεδόν παρομοιο πρόβλημα!
    Από τοτε που μπορω να με θυμηθώ παντα φοβομουν να κοιμηθώ
    μονη μου, ειχα στο μυαλο μου παντα τα πιο φοβερα πραγματα...
    Και νομιζω ότι στην ουσια ποτε δεν το ξεπερασα τελειωσ απλα υπηρχαν περιοδοι και χρονια
    στη ζωη μου που απλα ηταν σε σημειο ωστε να μην ενοχλεί τοσο..

Αλλα τωρα τον τελευταιο χρονο επειδή εχω τα προβλήματα μου και εχω αγχος
    το βλεπω να με ενοχλεί πιο πολύ από ποτε.. Θυμαμαι ότι την 1η φορα που ειχα δει θρίλερ για αυτην την χρονια
    στο σινεμά, εγινε και το ιδιο βραδυ η ζωη μου θρίλερ... Απορω πως κοιμηθηκα τελικα.. ηταν με πολύ αγχος, φοβο και στη τσιτα..!
    Από τοτε δεν εχω ξαναδει τιποτα που να εχει σχεση με θρίλερ..!

Επισης όταν είμαι μονη στο σπιτι(κυριως βραδυ) είναι το χειροτερο μου.. Αν μπορουσα να εχω ματια παντου για
    να βλεπω τι γινεται μπορει και να με βοηθουσε! Και επισης δυσκολεύομαι και γω να πω τι ακριβως με φοβιζει
    γιατι μονο η σκεψη με κανει να ιδρωνω! Εγω στο μυαλο μου εχω πολύ ''υπερφυσικα'' πραγματα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by coffee&cigarettes View Post
    δεν ηξερα τι ειναι υπνικη παραρτηση μεχρι τωρα π το διαβασα σ ενα μπλογκ
    και δεν ξερω αν εχω παθει αυτο αλλα εχω παθει κατι αντιστοιχο
    ημουν στη φαση π αρχιζα να πεφτω για υπνο και ειδα οτι ανοιξα τα ματια μου
    εβλεπα κανονικα το δωματιο
    αλλα δεν μπορουσα να μιλησω η να κουνηθω και αισθανομουν περιεργα μπορει και να ειχα δει σκια η κατι τετοιο
    αλλα δεν θυμαμαι σιγουρα... φοβομουν και προσπαθουσα να προσευχηθω (ενω δεν με λες και θρησκα) αλλα ενιωθα σαν να πνιγομαι οσο προσπαθουσα
    σαν να εχω καρφια στο λαιμο μου
    αλλα μετα ξυπνησα, δεν νομιζω οτι ηταν υπνικη παραλυση, σαν ονειρο μ φαινοταν..
    και ημουν ξαπλωμενη στο πλαι...

Παντως συγκρινοντας αυτο το περιστατικο σε σχεση με τοτε π γραφω παραπανω που ειχα παθει κατι σαν κριση πανικου
    το αισθημα του φοβου ειναι πολυ πιο εντονο στη δευτερη περιπτωση
    Και βασικο ρολο παιζει το οτι ειναι πολυ μεγαλυτερη η διαρκεια π κραταει.

Αυτο μοιαζει με αστρικη προβολη. Μαλλον θα χρειαστει να ψαξεις ξανα στο ιντερνετ για την αστρικη προβολη μετα την υπνικη παραλυση. Εδω παμε για ακραια μεταφυσικα φαινομενα και θα ανοιξουμε μεγαλη συζητηση μεταξυ οπαδων των μεταφυσικων και σκεπτικιστων.
    Πετυχες κατι που καποιοι προσπαθουν με πολλα χρονια διαλογισμου ή προσπαθειας. Ακουγες μηπως και ενα εντονο βουητο στα αυτια και αν εβλεπες φωτα ηταν πολυ πιο εντονα ?
    Μου εχει τυχει και μενα μια δυο φορες, αλλα δυστυχως επεστρεψα πολυ γρηγορα και ξυπνησα. Στην αστρικη προβολη μπαινεις σε κατασταση υπνικης παραλυσης, εδω μπορεις ειτε να συνεχισεις εαν ξερεις να το ελεγχεις, που μαλλον δεν θελεις γιατι δεν εισαι για τετοια, οποτε ο φοβος σε κοβει και επιστρεφεις πισω στην υπνικη παραλυση.
    Εν παση περιπτωση, οταν θα μαθεις περι τινος προκειται, θα ανακαλυψεις πως εζησες μια αξεχαστη εμπειρια που λιγοι μπορουν να το πετυχουν, ειτε συνειδητα, ειτε ασυνειδητα.

Senior Member
    Εδώ και δύο χρόνια κοιμάμαι με ανοιχτό φως στο διπλανό δωμάτιο ενώ παλαιότερα με ενοχλούσε το φως. Μένω μόνη μου. Δεν βλέπω ταινίες ή σειρές που να έχουν σχέση με μεταφυσικά ή φόνους. Δεν διαβάζω παρόμοια βιβλία. Ασχολούμαι μόνο με ανάλαφρα πράγματα ή διαβάζω φυσική και μαθηματικά. Μπορώ να πω ότι με βοήθησαν όλα αυτά. Δεν έχω εφιάλτες και η σχέση μου με το μεταφυσικό είναι μόνο ότι αφορά το καλό και τα ωραία πράγματα. Έχει δυναμωθεί και η πίστη μου στο καλό. Δεν ξέρω πως με την τηλεόραση και τις τραγικές ειδήσεις που ακούμε κάθε μέρα μας βάζουν στην κατάσταση να ρέπουμε προς την κακία, τον σατανισμό θα έλεγα. Το φως και τα ωραία πράγματα είναι απείρως καλύτερα και δυνατά.

Senior Member
    Μαλλον να μην διηγηθω τοτε την ιστορια του κολλητου μου επι 35 χρονια , τι συνεβη στο στοιχειωμενο σπιτι του , προ 40 ετων , ητο μαρτυρας ο ιδιος , και στο σπιτι του στο χωριο , οπου διεμενε , ειχε διαπραχθει φονος , η να την πω ?

Senior Member
    Εγώ δεν έχω πάθηση, άλλη είναι η πάθησή μου, απλά μια μικρή φοβία. Αν θέλεις γράψτην αλλά χωρίς βιντεάκια και εικόνες. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα έμενα σε σπίτι με κακή ιστορία.

Senior Member
    Ειναι το σπιτι του , χτισμενο το 1880 , και παλια ειχαν καμαρες που εμεναν εργατες , γιατι ηταν ελαιοπαραγωγος , κ ενας εργατης σκοτωσε παλια την γυναικα του , οταν την επιασε με αλλον . Εκτος αυτου , το σπιτι ειναι χτισμενο πανω σε νεκροπολι ( παλαιο νεκροταφειο ) . Το λοιπον , σε ηλικια 12 ετων ο κολλητος , χορευε με τη ν αδελφη του κ την ξαδελφη του , στο σαλονι , 12 το μεσημερι , και στον τοιχο κρεμοταν ( οχι πια ) ενας καθρεπτης . Αιφνης , αρχιζει κ θολωνει ο καθρεπτης , και αρχιζει κ εμφανιζεται ενα προσωπο , σαν κερινο , χωρις μαλλια , χωρις στομα , με μυτη , αυτια , και πολυ καθαρο κακο βλεμμα που τον κοιταζε , ειδοποει τα κοριτσια , κ φευγουν ολοι τρεχοντας απ το σπιτι . Για δυο μηνες πηγαινε για κατουρημα με την μανα του . Τον πιστευω , ειναι κολλητος ,μου απο το 1976 , αρα τον ξερω καλα . Εχουν κ αλλα σε αυτο το σπιτι , τα οποια ειναι στη σφαιρα του μεταφυσικου , αλλα βαριεμαι να τα γραψω , Ειναι ολα αληθεια . Εχω μεινει πολλες φορες στο σπιτι αυτο , χωρις ναντιληφθω κατι . Ειναι στην Στυλιδα , Φθιωτιδος .

Senior Member
    και εμενα με πιανουν κατι τετοια ωρες ωρες
    αλλα σκεφτομαι οτι αφου ειναι μεταφυσικο δεν μπορω να το πολεμησω με τις δυναμεις μου
    αρα αν ειναι να πεθανω θα πεθανω και δεν μπορω να κανω κατι για αυτο οποτε γιατι να με απασχολει
    και αραζω

Senior Member
    Quote Originally Posted by stefamw View Post
    Το χειροτερο ειναι να παθεις υπνικη παραλυση. Συμβαινει συχνοτερα οταν εισαι ανασκελα παρα σε πρηνη θεση. Εαν δεν το ζησεις αυτο, δεν εχεις τιποτα αλλο να φοβασαι.
    Οποιος το εχει παθει, ξερει τι φρικη ειναι. Ευτυχως θα τυχει πολυ σπανια σε καποιον σε ολη του τη ζωη.
    συνεχεια το παθαινω
    την πρωτη φορα μονο φρικαρα
    την δευτερη καταλαβα τι ειναι αμεσως και δεν ειχα θεμα

τις αλλες ξυπναω σε φαση "ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΦΥΓΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ" και βγαζω κατι κραυγες
    μετα ξυπναω κανονικα και νευριαζω που ετσι εχασα την ηρεμια μου και δεν μπορω να ξανακοιμηθω

Senior Member
    A καλα, επαθα υπνικη παραλυση μερα μεσημερι που κοιμομουν μες στο θαλαμο στο στρατο... σαν με ρουφουσαν το μεδουλι ηταν.. χορορ...

Banned
    εχω δυο εμπειριες περιεργες,αλλα δεν θα τις πω για να μην με παρετε στο ψιλο..οσο αφορα την υπνικη παραλυση το παθαινω πολυ συχνα ειδικα οταν ειμαι πολυ κουρασμενη-νυσταγμενη..μια φορα εχω νιωσει να φευγω και τρομαξα τοσο πολυ..ενιωθα οτι εφευγα με ιλιγγιωδη ταχυτητα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    εχω δυο εμπειριες περιεργες,αλλα δεν θα τις πω για να μην με παρετε στο ψιλο.

https://i1.ytimg.com/vi/7hHzy1i-1RE/hqdefault.jpg

μολόγα τώρα!

Banned
    Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    Σκουληκιιιιι.........
    Μπααα λεω να μην επεκταθω!Χαιρομαι τουλαχιστον που στο ενα περιεργο περιστατικο δεν ημουν μονη μου.4 ζευγαρια ματια το ειδαν αυτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Σκουληκιιιιι.........
    Μπααα λεω να μην επεκταθω!Χαιρομαι τουλαχιστον που στο ενα περιεργο περιστατικο δεν ημουν μονη μου.4 ζευγαρια ματια το ειδαν αυτο
    αχαχαχα, πες μου πριβε αν θέλεις, είμαι τάφος

Senior Member
    ξελόγκαρες, καλά.
    http://peiraxtiri.gr/wp-content/uplo.../theoxaris.jpg

:P

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast