Φοβος για το μεταφυσικο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 57
    Banned
    Eνταξει θα πω το ενα λοιπον..

Πριν 9 χρονια που ημουν νεουδι ζουμερο :P αποφασισαμε εγω και μια φιλη μου μες στο καταχειμωνο και βραδυ να παρουμε 2 σουβλακια στο χερι και να τα φαμε σε μια απομακρυσμενη παραλια (ποση αγνοια κινδυνου μαι γκοντ)!Φαγαμε τα σουβλακια μας,ηπιαμε και απο μια μπυρα (μια μονο ημασταν εντελως νηφαλιες) και μετα οπως καθομασταν διπλα-διπλα σε κατι σκαλακια κοιτουσαμε την θαλασσα και δεν μιλουσαμε..καποια στιγμη λοιπον μου κεντριζει το βλεμμα μου το εξης..Αναμεσα απο τα ποδια μου που πατουσαν στο κατω σκαλακι (τα λεω λεπτομερως για να καταλαβεις) εβγαινε καπνος οχι σε ποσοτητα ομως,σαν τζινι (εδω μπορεις να γελασεις) το βλεπει και η φιλη μου αυτο και οπως εβγαινε ο καπνος και ανεβαινε, σχηματιζεται μπροστα μας μια γυναικεια φιγουρα!5 δευτερολεπτα ηταν μετα εξαφανιστηκε,δεν διαλυθηκε αυτος ο καπνος!!εξαφανιστηκε!!
    Αφου εξαφανιστηκε,κοιταχτηκαμε στα ματια με απολυτο τρομο και σηκωθηκαμε και φυγαμε!!Θυμαμαι ειχα ενα suzuki της κακιας ωρας τοτε και το εκανα φεραρι φευγοντας απο εκει!

Ναι μπορεις να με πεις τρελη και αλλοπαρμενη και να γελασεις!Δεν ξερω τι ηταν αυτο..Πραγματικα δεν ξερω και δεν το ψαξαμε και ποτε εγω και η φιλη μου.Αν υπαρχει λογικη εξηγηση θα χαρω να την ακουσω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Eνταξει θα πω το ενα λοιπον..

Πριν 9 χρονια που ημουν νεουδι ζουμερο :P αποφασισαμε εγω και μια φιλη μου μες στο καταχειμωνο και βραδυ να παρουμε 2 σουβλακια στο χερι και να τα φαμε σε μια απομακρυσμενη παραλια (ποση αγνοια κινδυνου μαι γκοντ)!Φαγαμε τα σουβλακια μας,ηπιαμε και απο μια μπυρα (μια μονο ημασταν εντελως νηφαλιες) και μετα οπως καθομασταν διπλα-διπλα σε κατι σκαλακια κοιτουσαμε την θαλασσα και δεν μιλουσαμε..καποια στιγμη λοιπον μου κεντριζει το βλεμμα μου το εξης..Αναμεσα απο τα ποδια μου που πατουσαν στο κατω σκαλακι (τα λεω λεπτομερως για να καταλαβεις) εβγαινε καπνος οχι σε ποσοτητα ομως,σαν τζινι (εδω μπορεις να γελασεις) το βλεπει και η φιλη μου αυτο και οπως εβγαινε ο καπνος και ανεβαινε, σχηματιζεται μπροστα μας μια γυναικεια φιγουρα!5 δευτερολεπτα ηταν μετα εξαφανιστηκε,δεν διαλυθηκε αυτος ο καπνος!!εξαφανιστηκε!!
    Αφου εξαφανιστηκε,κοιταχτηκαμε στα ματια με απολυτο τρομο και σηκωθηκαμε και φυγαμε!!Θυμαμαι ειχα ενα suzuki της κακιας ωρας τοτε και το εκανα φεραρι φευγοντας απο εκει!

Ναι μπορεις να με πεις τρελη και αλλοπαρμενη και να γελασεις!Δεν ξερω τι ηταν αυτο..Πραγματικα δεν ξερω και δεν το ψαξαμε και ποτε εγω και η φιλη μου.Αν υπαρχει λογικη εξηγηση θα χαρω να την ακουσω.

Eγω θα καθομουν εκει μεχρι να βρω την εξηγηση.

Senior Member
    λογική εξήγηση δεν έχω πέρα απο να υπήρχε διαρροή υδρατμού απο κάποια σωλήνα και η φιγούρα να έτυχε απλά, η τίποτα micro -για πολυ micro ομως- drones αλλά και αυτά είναι sci-fi.
    ούτε γέλασα, ούτε σε νομίζω τρελή πάντως :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    λογική εξήγηση δεν έχω πέρα απο να υπήρχε διαρροή υδρατμού απο κάποια σωλήνα και η φιγούρα να έτυχε απλά, η τίποτα micro -για πολυ micro ομως- drones αλλά και αυτά είναι sci-fi.
    ούτε γέλασα, ούτε σε νομίζω τρελή πάντως :P
    ή καπνος απο κανα τσιγαρο , η μορφη που ειδαν οκ δεν ειναι κατι το περιεργο . Ειναι οπως οταν κοιτας τα συννεφα και βλεπεις ελεφαντες πχ .

Banned
    Μπετελ ουτε καν!! pame oloi μεσα απο το σκαλι εβγαινε και δεν ειχε καμια τρυπα!Τελος παντων δεν ξερω..

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    ή καπνος απο κανα τσιγαρο , η μορφη που ειδαν οκ δεν ειναι κατι το περιεργο . Ειναι οπως οταν κοιτας τα συννεφα και βλεπεις ελεφαντες πχ .
    δεν υπηρχε τσιγαρο παιδια..και ο καπνος οταν εξαφανιστηκε η φιγουρα δεν διαλυθηκε αλλα εξαφανιστηκε,ολα αυτα σε δευτερολεπτα..Οκ δεν επιμενω οτι ηταν κατι μεταφυσικο,περιεργο σιγουρα ναι,τσιγαρα ομως δεν υπηρχαν ουτε συννεφακια ροζ και κιτρινα.

Senior Member
    Σε αυτό το σημείο παρατηρούμε μία άλλη πλευρά του mnimoniou μία υπερφυσική θα λέγαμε όπου συννεφάκια εμφανίζονται μπροστά της από το πουθενά και αίφνης όπως λέει και ένας παλιόφιλος εξαφανίζονται με τον ίδιο τρόπο.............

χαχαχαχαχα
    Προφανώς σε πιστεύουμε mnimonio ......για να το είδες κάτι θα ήταν!

Senior Member
    Εγώ πάλι για μία περίοδο που διήρκεσε περί τα 5 χρόνια περίπου,έβλεπα στον τοίχο του δωματίου ή κοντα στο παράθυρο ή κοντά στην πόρτα μία μαύρη πανύψηλη φιγούρα-όχι με μεγάλη ευκρίνεια(να φαίνονται δηλαδή τα επιμέρους)και δεν εξαφανίζονταν μέχρι να ανάψω το φως!

Μετά από την τελευταία φορά δεν αντιληφθηκα ξανά κάτι τέτοιο.!!!!!!!!!!!!

Banned
    τη φιγουρα αυτη μαλλον τη λενε slenderman.

Banned
    Ενταξει περιμενα χειροτερο κραξιμο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ενταξει περιμενα χειροτερο κραξιμο..
    χαχαχαχααχα οχι καλέ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    τη φιγουρα αυτη μαλλον τη λενε slenderman.
    Τί είναι αυτό;
    Τί σημαίνει δλδ;

Banned
    urban legend ειναι. ψαχτο στο google. εγω δε το εχω δει, αλλα η περιγραφη που δωσες ταιριαζει.

Senior Member
    συμβαινουν πολλα πραγματα που οντως δεν εχουν λογικη εξηγηση!
    ενα ειναι συγουρο,κακο μπορει να σου κανουν μονο οι ζωντανοι και οχι οι πεθαμενοι!
    εγω παντως την βρησκω πολυ με τα μεταφυσικα και θα ηθελα να εχω μια προσωπικη εμπειρια,αλλα ολο ακουω απο αλλους διαφορα αλλα σε μενα ποτε δεν εχει εμφανηστει τιποτα!
    δεν μπορω να το καταλαβω αυτο!
    αληθεια πιστευετε οτι μορει να ειναι γυρω μας πνευματα;
    και γιατι αλλοι μπορει να τα δουν και αλλοι οχι;

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast