Αυτή είναι η ιστορία μου... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
  1. #16
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Χαλάνδρι
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    φυσικα και ειναι εγκεφαλικη λειτουργια, αλλα πιο πολυ απο χρονο, χρειαζεται διαθεση ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ να ειναι ολοκληρωτικα μαζι. η γυναικα σου εχει τετοια διαθεση η προτιμαει να κρατησει τον γαμο για τα ματια του κοσμου κι εσενα κουβαλητη κι αυτη να κανει αλλου την ζωη της???? αν θελει αυτο, τοτε θελετε διαφορετικα πραγματα και πρεπει να τα ξεκαθαρισετε μεταξυ σας για να προχωρησετεμ ειτε μαζι ειτε χωριστα.


    στην απαντηση στο κερασι μου το χαλασες τελειως...
    το θεμα ειναι οτι θελεις να εισαι ολοκληρωτικα δωσμενος σητν γυναικα σου κι εκεινη σε σενα, η οτι φοβασαι μηπως δεν βρισκεις γκομενες να σου καθονται?????????????????

    το ένα δεν αποκλείει το άλλο, θέλω να τα ξαναβρούμε, αλλά και από την άλλη ναι, φοβάμαι ότι δεν θα βρω εύκολα κάποια για το λόγο που είπα πριν (που είναι προσωπική εκτίμηση, μπορεί και να μην ισχύει)

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,857
    Quote Originally Posted by cygnus View Post
    το ένα δεν αποκλείει το άλλο, θέλω να τα ξαναβρούμε, αλλά και από την άλλη ναι, φοβάμαι ότι δεν θα βρω εύκολα κάποια για το λόγο που είπα πριν (που είναι προσωπική εκτίμηση, μπορεί και να μην ισχύει)
    ισχυει.. ειναι παγια θεωρια μου. (κι εφοσον το λεω εγω, ισχυει εεεχεχεχεχεχεχε)
    με παντρεμενο/δεσμευμενο για να παει μια γυναικα πρεπει η να εχει προβλημα προσωπικοτητας, να γουσταρει μαζοχισμο η ανταγωνισμο, η να ειναι απελπισμενη, ασχημουλα, ετσι κι αλλιως χωρις αυτοεκτιμηση.
    κι αυτο γιατι οι γυναικες κατα κανονα θελουν και σχεση κι οχι σκετο σεξ.
    ενω μια παντρεμενη βρισκει οσους θελει για σεξ χωρις παραπανω υποχρεωσεις, διοτι οι περισσοτεροι ανδρες ειναι προθυμοι για απροβληματιστο σεξ..

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    1,820
    Καλησπερα φιλε μου πιστευω πρεπει να το προσπαθησεις να ερθετε παλι κοντα,οπωσδηποτε δεν ειναι ευκολο ομως δεν υπαρχουν μονο ευκολα σ αυτην την ζωη κ ειναι κ το παιδι,Προσπαθησε να βαλεις ορισμενα ορια δηλαδη να βγαινετε οι 3 σας με το παιδι κ τετοια,Ειναι μια προσωπικη μαχη που πρεπει να κερδισεις,Οσα λες πιστευω οτι η συζυγος σου δεν ειναι κ η ιδια καλα ψυχολογικα πιθανον πολυ χειροτερα απο σενα που νιωθεις μονος κ τετοια εξου κ προσπαθει να κανει εξαλλη ζωη κ γνωριμιες απο το ιντερνετ που ομολογουμενως δεν ειναι κ ο,τι ασφαλεστερο επειδη δεν γνωριζεις που θα μπλεξεις εαν θα σου συμβει κατι,Απο οσο γνωριζω η μανια με τα κοινωνικα δικτυα αρκετα συχνα ειναι σημαδι κεκαλυμενης καταθλιψης,Επομενως το παν ειναι να δεις εαν μπορεις να την πλησιασεις να δεις τι της συμβαινει κ το καλυτερο ειναι να επισκεφτεις συμβουλο γαμου η ιδανικο πνευματικο εκκλησια που προσωπικα με βοηθαει απιστευτα,Καλο κουραγιο σ ολους σας!

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    greece
    Posts
    415
    Ενα απο τα μεγαλυτερα λαθη των γονεων ειναι να μενουν μαζι για το παιδι. Τι παει να πει ''το κανω για το παιδι μου'' ??? Τα παιδια ειναι απλως μικρα, οχι ηλιθια.
    Και για τα ιδια ειναι πολυ καλυτερο να χωρισουν οι γονεις, δεδομενου οτι θα διατηρησουν καλες σχεσεις και με τους δυο, οι οποιοι θα το χειριστουν σωστα και ωριμα, παρα να ειναι μαζι και χωρια. Καλυτερα ειναι να μεγαλωνει σε ενα σπιτι με 1 γονεα, κ να βλεπει τον αλλον συχνα, παρα να βλεπει τη μανα του να γυριζει 6 το πρωι απο τα μπουζουκια, η γυριζοντας απο το σχολειο να βλεπει τον πατερα του με γκομενα, αλλα κατα τ'αλλα στο σπιτι να γινεται θεατης αποτυχημενης θεατρικης παραστασης.
    Αν λοιπον το μονο πραγμα που σας συνδεει ειναι το παιδι, και εφοσον εσενα σε ενοχλει η σταση της γυναικας σου, καλυτερα να χωρισετε, να κανει εκεινη τη ζωη της, να φτιαξεις εσυ τη δικη σου, και να μεγαλωσει και το παιδι οσο πιο ισορροπημενα γινεται.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Και αυτή είναι η μισή ιστορία της ζωής μου (και όποιος αντέξει...) :)
    By away in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 11
    Last Post: 16-09-2013, 01:10
  2. Πού ειναι αυτη η ζωη, που λενε ότι ειναι τόσο ωραια;
    By howtodream8 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 69
    Last Post: 27-07-2013, 21:12
  3. Τι είναι πια αυτή η ψυχή μας;!
    By Tonia Papadopoulou in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 7
    Last Post: 06-11-2012, 17:57
  4. Μια καλημερα ειναι αυτη..
    By kyknos25 in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 14
    Last Post: 09-11-2011, 12:42
  5. Τι είναι πιο σημαντικό για σας σε αυτή τη ζωή ?
    By Kleiw in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 20
    Last Post: 31-01-2008, 21:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •