Results 46 to 60 of 71
Thread: Το Χασίς και ο εφιάλτης μου
-
19-10-2014, 15:37 #46
δηλαδή για σένα τι μπορεί να είναι χειρότερο ? απο την στιγμή που αρχίζεις να μην επικοινωνείς με το περιβάλλον ειναι καλό? ? εμένα προσωπικα έκανε μπαφο μια φίλη μου ακόμα και μεσα στο σπιτι με την μάνα της γιατι αλλιως δεν την πάλευε.. και έβλεπε διαφορα πράγματα μπροστα της..και δεν έπαιρνε LSD ή όπως τα λενε... απλά ένα τσιγάρο.. προφανές οτι και εσύ είσαι εξαρτημένος και δεν λες να το δεχτείς..
- 19-10-2014, 15:58 #47
αυτο δεν ειναι λυση ειναι σαν κατασταλτικο πες.
επισης η μακρα χρηση πολα χρονια ειναι επικυνδηνη μπορει να προκαλεσει αλαγη χαρακτηρα η να σου στριψει.
20-10-2014, 13:36 #48
Δυστυχώς και γω την πρώτη μου κρίση πανικού την έπαθα μετά απο τσιγάράκι χασις...Και παρακάλαγα να ξημερώσει η άλλη μέρα..
Στα 16-17 τότε..Αλλά όλα σχεδόν τ άτομα που πετυχαίνω απ την συγκεκριμένη παρέα δυστυχώς εχουν γίνει περιθωριακοί..
Και φυσικά αυτό που πίνουν πολλοί είναι ποτισμένα σκουπίδια και όχι και τοσο καθαρό οσο νομίζουν..
Καθαρά ναρκωτικά που δημιουργούν έντονα συναισθήματα είναι ο έρωτας,ένα έντονο χομπι,η δυνατή μουσική και τόσα άλλα...Δεν βλέπω το λογο να μαστουρώνεις σα τεκές..
20-10-2014, 13:47 #49
Θα φανεί άσχετο με το αρχικό θέμα,αλλά ισως κάτι να βγεί..Στα υπανάπτυκτα κράτη,και τα πολύ φτωχά,τα πρωτεία εχουν τα κοινωνικά προβλήματα οπως τζόγος,ναρκωτικά,απατεωνιά ,δυστυχία,κακή παιδεία,κακή υγεία,αλκοολισμός,και βία,οπως και τροχαία δυστυχήματα..
Δυστυχώς η Ελλάδα ανήκει στα τριτοκοσμικά υπανάπτυκτα κράτη και επειδή είναι τσιφλίκι 20 οικογενειών και εκμεταλλεύονται τα πάντα αυτοί για να κάνουν ζωή χαρισάμενη,υποφέρουμε όλοι εμείς που μας παίρνουν τη ζωή μεσ απ τα χέρια,τα όνειρα,το στόχο...
Ενα κράτος που οποιος νιώθει αυτοπεποιθηση και ισχύ φέυγει απο δώ και πάει σ ένα οργανωμένο κράτος να ζήσει σαν άνθρωπος,και οι ευαίσθητοι που ηθελαν λιγη πρόνοια πέφτουν στα ναρκωτικά,το αλκοόλ,τα γήπεδα..
Περαστικά μας...Last edited by manos32; 20-10-2014 at 16:17.
21-12-2014, 03:03 #50
συμφωνω απολυτα μαζι σου..οποιος νομιζει οτι πινει καθαρο χορτο η οτιδηποτε αλλο ειναι πολυ γελασμενος..ποιος ξερει τι τους βαζουν μεσα. Ελεος δηλαδη οποιοι υποστηριζετε τη χρηση σους..ξυπνηστε ρεεε!σαυτη τη κοινωνια ο μεγαλυτερος τρωει τον μικροτερο ακομα να το καταλαβετε!!!
22-12-2014, 02:20 #51
Συγχαρητήρια για το μήνυμα. Ακόμα και να είσαι 1 περίπτωση στις 100 που σε επηρέασε έτσι αρνητικά, έχει σημασία να γνωρίζουμε ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις. Αυτό ας πούμε δεν το είχα ακούσει ξανά - δεν έχω καπνίσει ποτέ και μάλιστα το σκεφτόμουν να δοκιμάσω αν παρουσιαζόταν ευκαιρία, ετσι για την εμπειρία και από περιέργεια αλλά τώρα με τίποτα.
22-12-2014, 15:15 #52
...ακριβώς έτσι είναι..
Όπως έχω γράψει άπειρες φορές εδώ μέσα, όσα άτομα από το σχολείο/γειτονια/γνωστοί κάνουν χρόνια χρήση μαύρου, στην καλύτερη περίπτωση δεν μπορείς να συνενοηθείς μαζί τους (κολλάει η βελόνα από το κάψιμο), στη χειρότερη έχουν μπει εντελώς στο περιθώριο απ όλες τις απόψεις.
22-12-2014, 21:10 #53
Φιλε Κωνσταντίνε σου ευχομαι από καρδιας ταχια αναρρωση! ,δεχομαι το ότι επαθες εχει να κανει με την κανναβη, η μπορει να "κοιμοταν" αυτή η ασθενεια κι το χασις να την εφερε ,να την ενεργοποιησε! η ακομη μπορει να υπηρχε σε πολύ μικρη φαση κι η κανναβη να την επιδεινωσε.Οτι κι να ηταν είναι κριμας, κι μακαρι να τα καταφερεις να βρεις την γαληνη.
Λυπάμαι που θα το πω, αλλα νιωθω ότι υπαρχει αγνοια μεταξυμας στο φορουμ σε αυτό το θεμα.Δεν θελω να προσβαλω κανενα!σεβομαι αλλα κι καταλαβαινω τον καλο σκοπο ολων να θελουν να πουν ότι είναι κακο να καπνιζετε κανναβη κι συμφωνω κι εγω σε αυτό. Επειδή όμως το φορουμ ισως το διαβαζουν κι νεαρα παιδια φοβάμαι πως η αγνοια κι η παραπληροφορηση είναι χειροτερη αλλα κι επικινδυνη !συμφωνα με ψυχολόγους τα παιδια στην εφηβια εχουν την ταση να αμφισβητουν!κι δεν φοβουντε όπως εμεις!αλλα κι θελουν να εξερευνουν τα πραματα γυροτους! βαλτε κι την επιθυμια να "παιζουν"με την περιπετεια! για να "ταξιδεψουμε"λιγο στα εφηβικαμας χρονια¨)¨). Τα πιο ζωηρα μας χρονια! εκει μαθαμε ολοι μας τον ερωτα,εκει καναμε ολοι μας πρωτη φορα σεξ! εξερευνούσαμε τον κοσμο και τις "γευσεις"του! δε μετράγαμε κι πολύ τις συμβουλες των μεγαλων ειδικα αν ηταν κι πουριτανες η αν μας εβαζαν "μπαμπούλες",βεβαια δυστυχως καποια παιδια - κι βαζω τον εαυτομου μεσα- είχαμε πιο αθωα μυαλα,πιο ανωριμη σκεψη με αποτελλεσμα να πεσουμε σε καποιες παγηδες! όπως επεσα κι εγω στην παγιδα των ναρκωτικών!μακαρι κανενα παιδι να μην χασει ουτε ένα χρονο από τα τοσο ομορφα χρωνια όπως εχασα εγω αλλα κι αλλα παιδια τωτες!!
Ετσι λοιπον πρεπει κατά την γνωμημου να τα βλέπουμε τα πραματα όπως είναι ,όπως τα λεει η επιστημη! κι όχι όπως μας τα ελεγε η για για μας η ο προεδρος η ο παπας του χωριου μας.Η κανναβη ουδεπωτες εχει βρεθει να φερνει θανατο, ουδεπωτες εχει προξενησει καρκινο, απεναντίας πολεμα τον καρκινο συμφωνα με τον Ι.Μ.Ο. εχει αποδηγμενες αντικαρκινικες δρασεις κι αμεσες κι εμεσες! δλδη κι για τον πονο ,αλλα κι για τις παρενέργειες των χημειοθεραπειών ,αφου αυξανει τις αντιοξειδωτικες ικανότητες του οργανισμου! στην Καληφορνια το συστημα υγειας πλεον αναγνοριζει θεραπείες από παραγωγα κανναβης!ασφαληστικες εταιριες ,επισης δινετε αδεια ακομα κι για παιδακια που πασχουν από καρκινο.Αλλη μια ερευνα κι αναγνωρισμενη από την επιστημονική επιθεώρηση του λονδινου είναι στο πανεπιστημίο Σεν Τζορτζ ,αποδειξαν ότι ουσιες της κανναβης μαζί με ακτινοθεραπεία καταφεραν να "φρενάρουν» ή και ουσιαστικά να εξαφανίσουν τους όγκους!Το νέο βιαγκρα για γυναικες(φιορα) από το καλοκαιρι περιεχει κι αυτό ουσιες κανναβης! μαλιστα είναι το πρωτο που βγηκε σε μορφι λαδι !αλλα κι για άλλες σεξουαλικες δυσλειτουργιες!Επισης για την σκληρυνση κατά πλακας!αλλα κι για άλλες ασθενειες!! Όμως ξανα λεω κι ξανα τονιζω ότι δεν αναφερουν σε όλα ότι είναι το χασις που καπνιζετε! αλλα σε μορφη φαρμακου κι από εργαστιρια !όχι από τον δρομο, κι από παρανομους καλλιεργητες!
Τα παραπανω που λεω δεν εχουν σχεση όμως - κατά την γνωμημου- με την κανναβη του δρομου, δεν νομιζω ότι αν καποιος εχει καρκινο κι πιει ένα τσιγαρο θα γινει καλα! Επισης δεν πιστευω ότι είναι ακακο να πινει καποιος κάθε μερα!Προσωπικα νομιζω ότι επειδή η κανναβη αυξανη τα συναισθηματα της στιγμης ,αν καποιος λοιπον από πριν νομιζει ότι θα του κανει κακο,με την χρηση κι υπο την επηρεια θα εχει πολύ αγχος! θα τον παρει από κατω αρα θα του χαλασει την διαθεσητου! Δεν νομιζω ουτε εχω δει τα τοσα χρονια ανθρώπους να καταστρεφοντε από το χασις!υπαρχουν χρηστες χασις που τεμπελιαζουν κι είναι "ρεμπέτες"αλλα νομιζω ότι ουτος η άλλος ετσι θα ηταν! Όμως θελω να πω ότι εχω δει κι πολλους φιλους αλλα κι γνωστους μου να τους φερνει σε ασχημη θεση, να γινοντε επιθετικη ,όχι όμως υπο την επηρεια αλλα όταν εχουν ελληψη αυτης, αυτό με κανει να πιστευω ότι όταν καποιος το κανει συνεχως,αν του γινει συνηθεια θα εχει προβλήματα στην κοινωνικοτητατου! όμως γνωριζω πολλους που ειτε είναι μια χαρα οικογενειάρχες, ειτε εχουν αξιλογες δουλειες, ακομα κι τυπους που από αυτους εξαρτιουντε δεκάδες οικογενεις αν θα πληρωθουν κάθε μηνα! η ανθρώπους που παιρνουν αποφασεις που κοστιζουν πολλα λεφτα! κι είναι αποδοτικοτατει στην δουλειατους!
Προσωπικα τοσα χρονια από την κανναβη δεν νιωθω να μου "εκαψε" κανενα κυτταρο! δυστυχως όμως εγω ειχα πρόβλημα με σκληρα ναρκωτικα κι μπορει να μην μου "εκαψαν"το μυαλομου αλλα μου χαλασαν την ζωημου!
Τελος θα ηθελα να πω ότι θα επρεπε να υπαρχουν διπλες πινες σε οσους πολουν η χαριζουν κανναβη σε ανηλικα παιδια!(θα επρεπε να υπαρχει κι για το αλκοολ ),τα νεα παιδια εχουν "παρθενα ψυχουλα" κι πρεπει να τα κραταμε οσο μπορούμε μακρια από τετοια πραματα πρεπει το μυαλουδακιτους να ωριμασει οσο πιο φυσιολογικα γινετε! - κι γενικα από όλα, από τροφες ως κοινωνικα ερεθισματα- κι μονο όταν είναι ενηλικα πλεον να κανουν ότι θελουν! αλλα να εχουν φτασει εκει όλα τους με τις πιο ειδανικες συνθηκες! Σε ενηλικους όμως δεν μπορω να καταλαβω γτ. να μην εχουμε το δικαιωμα της αυτοδιάθεσης?? με πιο δικαιωμα να επιβαλλουμε σε καποιον τι θα φαει?τι θα πιει? ευχομαι κι στην πατριδαμου να γινει ότι ξεκινησε εδώ κι 2 χρονια στην δυση!
23-01-2015, 10:01 #54
Γιώργο όλα αυτά που λές είναι σωστά αλλα αφορούν την ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ κάνναβη και όχι το χαρμάνι που μας πουλάν έξω, εσύ μπορεί να μήν έπαθες τίποτα ακόμη αλλα ποτέ δεν ξέρεις άυριο τι θα σου ξημερώσει.... επίσης μην χαϊδεύουμε τα αυτιά μας ακούγοντας τα "οφέλη" της Κάνναβης σε κλινικές θεραπείες αλλα να προφυλασσόμαστε απο τους κινδύνους που κρύβουν τα άγνωστης προέλευσης χαρμάνια που όλοι τόσο έυκολα προμηθεύονται, επίσης μη ξεχνάς κάτι σημαντικό, πολλοί για να ενισχύσουν την δράση του τσιγάρου χασίς το αναμιγνύουν με χημικά, τα γνωστά τσιγαριλίκια σκάνκ ( βλέπε White Widow ) τα οποία μπορούν να προκαλέσουν χαώδης αντιδράσεις στο μυαλό, είμαι παθών, ξέρω τι μου προκάλεσε ένα τσιγαριλίκι σκάνκ και ξέρω το κατα πόσο μπορεί να σου κάνει κακό ή όχι, πίστεψε με
23-01-2015, 17:16 #55
Το skunk δεν αναμιγνύεται με κανένα χημικό.. Το skunk δεν ειναι τίποτα άλλο παρά ένα ακόμα υβρίδιο, δηλαδή αποτέλεσμα διασταύρωσης cannabis sativa με cannabis indica. Η ποικιλία white widow είναι και αυτό υβρίδιο αλλά δεν λέγεται skunk.
Τελοσπάντων, προσωπικά κάνω χρήση πάνω απο 7 χρόνια (δικιάς μου παραγωγής και ποτέ αλβανούς που είναι τίγκα στην αμμωνία και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς).
Δεν υπάρχει για μένα τίποτα καλύτερο μετά απο μια κουραστική μέρα να γυρνάω σπίτι ενώ έχω ξεμπερδέψει με όλες τις δουλειές μου και να κάνω ένα τσιγάρο (ή μερικά hit για τους μερακλίδες), μου προσφέρει πνευματική χαλάρωση, με βοηθάει στο να μελετώ πιο διεξοδικά προβλήματα που αντιμετωπίζω, μου επαναφέρει αισθήματα που αυτή η κοινωνία με κάνει να τα ξεχνάω στην καθημερινότητα, δημιουργική φαντασία και άλλα πολλά..
Θεωρώ σίγουρα οτι η κατάχρηση κάνει ζημιά αλλά και την πιθανότητα να έπεσες στην περίπτωση με ένα τσιγάρο (πρωτάκουστο για μένα).. έχεις σκεφτεί ότι κάποια στιγμή αυτά τα ψυχολογικά προβλήματα που έχεις μπορει να τα εμφάνιζες και χωρίς την χρήση κάνναβης;
Δεν προσπαθώ να την υπερασπιστώ, οι ψυχοτρόπες ουσίες δεν είναι για όλους και θέλει προσοχή.
23-01-2015, 20:15 #56
Υουσειν μπολτ ο πιπ γρηγορος ανθρωπος στην γη , Γκαρι χαλ ο πιο γρηγορος ανθρωπος στο νερο, και οι δυο καπνιζουν καναββη για να χαλαρωσουν, συμφψνω με black αλεξανδρε σε εστειλε αδιαβαστο.. Που ξερουμε για τον φιλο σου οτι δεν ειχε τα προβληματα πριν την χρηση και ριχνεις εκει την ευθυνη.. Ας βαλουμε σε ζυγαρια συν κ πλυν. Λοιπον σου δινει ενεργια, σε κανει διμηουργικο, σπυ ανοιγει την ορεξη, σε βοηθαει να κοιμηθεις, λειτουργει ως painkiller, σε χαλαρωνει , ειναι ενα απ τα πολλα φυτα που υπαρχουν κ απο τα οπια φτιαχνουν φαρμακα το λιγοτερο επικυνδινο απ ολα.. Δεν λυποθγμας οπως με αλκοολ δεν πεθαινεις δεν παιζεις ξυλο για μια κουβεντα. Θυμαμαι ενα παιδι σε μια κλινικη που δεν καπνιζε δεν επινε κ δν δοκιμασε ποτε ναρκωτικα παρ ολα αυτα ηταν μεσα και επερνε χαπια με την χουφτα τα οπια του εδειναν και ηταν σαν φυτο βαρουσε νταγλες δν μποεουσε να μιλησει να ανοιξει ματια σαλια απο το στομα να τρεχουν και αυτο για καπιοι το λενε θεραπεια.. Πιστευψ οπως τα φαρμακα επιρεαζουν τον καθενα διαφορετικα ετσι κ αυτο ειναι στο ατομο αν τρως σφαλιαρες απο ενα τσιγαρο καλυτερα αστο κ πιες κανα κακαο, τραγουδιστες, αστερες του NBA αλλοι γιατροι ο καθενας το κανει λογικο απο τοσους πολλους καποιος να βγαλει ψυχλογικα στην επιφανεια τα οποια ειδη ειχε απο πριν κ απλα με το χασις τα νιωθει εντονα.. Δεν ειναι χαζοι οι αμερικανοι, επισης απο τους φιλους μ οι περισσοτεροι ειναι μια χαρα με η χωρις αυτο γιατι κανουν χρηση κ οχι καταχρηση δεν ειναι ταμπου το θεμα.. Οσες τουριστριες γνωρισα μου ζητουσαν καναββη και η μια απο αυτες ειχε τελειωσει νοσηλευτικη..Οριμη εξυπνη λογικη, τωρα αν κανεις καταχρηση σε καθε πραγμα αυτπνοητο τα αρνιτηκα αποτελεσματα δν το παιζω εξυπνος απλα λετε μονο τα αρνιτηκα κ αυτα με βαση φιλων π δν ξερετε τον λογο που εγιναν ετσι.. Πλεον δεν καπνιζω λογο του οτι αυτα που παιζουν ειναι μουφες πινεις και αναρωτιεσαι αν την ακουσες ετσι ειναι οταν δεν κλιεργειτε σωστα τεσπα αποψη μου ειναι βαση εμπειριας
Last edited by KARMA; 23-01-2015 at 20:47.
....But tell me where can i go to get away from all this pain...
05-02-2015, 11:43 #57
Μια χαρά τα λέτε όλα, απλά μην ξεχνάτε πώς αν ήταν τόσο θαυματουργό όσο το παρουσιάζετε θα το πουλούσαν στη λαϊκή με το κιλό και δεν θα ήταν παράνομο, αφήστε τους ειδικούς να ξέρουν κάτι παραπάνω
05-02-2015, 14:23 #58
Μια ουσια που σε επηρεαζει εγκεφαλικα κατα τη γνωμη μου ειναι δυσκολο και να μελετηθει λογω της μοναδικοτητας σχεδον του καθε ατομου. Υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις παντως οτι σε πολλες περιπτωσεις δημιουργει σοβαροτατα ψυχικα προβληματα. Τεινω να συμφωνησω με τους ειδικους και τις ερευνες τους , και οχι με θεωριες συνομωσιας και οιανδηποτε γνωμη.
Προσωπικα εχω κανει αρκετες φορες "τσιγαρα" , αλλα απο την στιγμη που εσκασε ψυχωτικο επεισοδιο , εχω σταματησει μαχαιρι. Στην προκειμενη οσες φορες εχω δοκιμασει να κανω τσιγαρο , αφου αρωστησα και μετα , ειδα οτι δεν μου δημιουργει τιποτα το θετικο οπως ευφορια κλπ. , αλλα με εκανε και αισθανομουν ασχημα σε αντιθεση με τους υπολοιπους ισως που συνηθως το διασκεδαζουν πινωντας.
Οποτε για μενα ειναι μονοδρομος ουτως ή αλλως , δεν κανω κατι που με χαλαει για την "παρεα" και μονο , social drinking δλδ , αντε να κανω αλκοολ που δεν με επηρεαζει σε αυτο το βαθμο. Αυτη ειναι η προσωπικη μου εμπειρια.
Τωρα εαν μου πεις , μηπως φταιει το χασις και αρωστησα, θα σου πω οτι ειναι μια πιθανοτητα , αλλα δεν δυναμαι να ξερω κιολας. Μπορει ναι....[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
09-02-2015, 19:17 #59
Ο λογος που δεν το πουλανε στην λαικη η στο περιπτερο ειναι ξεκαθαρος , αν το νομημοποιησουν απο 5 με 10 ευρο που εχει το γραμαριο θα παει στα 2 με 3 ευρω τι κανει τσιου τσιου στις βελανιδιες? Ολα για το χρημα
....But tell me where can i go to get away from all this pain...
05-08-2015, 14:05 #60
Μπράβο στο Κώστα πρώην χρήστης κάτοικος ολλανδιας αρα γνωστης...πολυ επικυνδυνο εγω έπαθα το ίδιο με τον Κώστα!σκανκ ειναι εργαστηριακό δυνατό...μακρυά τωρα τραβιέμαι με γιατρούς φάρμακα η ζωή μου πήγε πολυ πίσω μακρυά διατροφή γυμναστική υγειης ναρκωτικά πχ γυναίκα,μουσική ;) ειναι άλλους που δεν τους χαλάει ειναι και θέμα οργανισμού όπως και ναχει βάλτε στοπ σαυτα ειδικά αν σε χαλάει...