δε ξέρω πλέον τι να κάνω - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 66 of 66
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    τεταρτον, για να βρει κανεις σχεση, πρεπει να ερωτευτει, για να ερωτευτει, πρεπει να αφεθει, για να αφεθει, πρεπει να μη φοβαται, για να μη φοβαται, πρεπει αν αφησει λιγο στην ακρη τη λογικη και την αναλυση, για να αφησει στην ακρη τη λογικη και την αναλυση, πρεπει να το θελησει πολυ.

αυτα.
    Αν ηταν τοσο απλο,ολοι θα ειχαν σχεση.Το αν θα σε θελησει μια γυναικα (ή ενας αντρας αντιστοιχα) δεν εχει καμια,μα καμια σχεση με το αν εισαι ερωτευμενος/η μαζι της/του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Αν ηταν τοσο απλο,ολοι θα ειχαν σχεση.Το αν θα σε θελησει μια γυναικα (ή ενας αντρας αντιστοιχα) δεν εχει καμια,μα καμια σχεση με το αν εισαι ερωτευμενος/η μαζι της/του.
    ποσο σωστο...
    μεγαλο ποσοστο ψυχ προβληματων οφειλονται σε (αλλεπαλληλους) μονιμως μονομερεις ερωτες που δεν ευωδοθηκαν ποτε...
    προηγειται το αμοιβαιο ενδιαφερον και η ερωτοσυμβατοτητα...

απο την στιγμή που γράφτηκα εδώ μέσα πριν κάποιες ημέρες,παράτησα τελείως τα φόρουμ τεχνολογίας που πριν διάβαζα και διαβάζω μόνο ότι υπάρχει εδώ.πολύ πόνος και θλίψη και για πρώτη φορά στη ζωή μου συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα.καταλαβαίνω απόλυτα γιατί με περάσατε για κάποιον άλλον και ειδικά για κάποιο συγκεκριμένο άτομο.στη τελική έτσι όπως το βλέπω το πράγμα όταν βαρεθώ να διαβάζω εδώ μέσα,θα είμαι χειρότερα από ότι ήμουν όταν στην αρχή που γράφτηκα.αλλά τουλάχιστον έγραψα κάποια πράγματα που δεν υπήρχε περίπτωση να τα πω οπουδήποτε αλλού και νιώθω κάπως να μου έφυγε ένα βάρος.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    καλα εχουν ξινισει εδω μεσα τα σταφυλια και μας τα κοπανανεε χρονια τωρα. ξεκολληστε ρεεεεεεε, καθενας με τον πονο του εδω μεσα. οκ ναι ειπαμε, αλλα περασαν αιωνες!

α επισης θυμηθηκα, τα ατομα με διαταραχη προσπωικοτητας πιστευουν οτι χαιρουν ακρας υγειας και οτι οι αλλοι εχουν το προβλημα, μιας και καπου αναφερθηκε ποιοι ειναι υγιεις ποιοι δεν ειναι και ποιοι πιστυεουν οτι ειναι.

αλαφροισκιωτε, δεν ειπα οτι το μονο που χρειαζεται κανεις για να κανει σχεση ειναι να ερωτευτει αυτος μονος του. ελεος και τα αυτονοητα θα εξηγουμε εδω περα? οποιος εχει μυαλο ας καταλαβει, παραπερα δεν ξαναασχολουμαι

Senior Member
    καλα εχουν ξινισει εδω μεσα τα σταφυλια και μας τα κοπανανεε χρονια τωρα. ξεκολληστε ρεεεεεεε, καθενας με τον πονο του εδω μεσα. οκ ναι ειπαμε, αλλα περασαν αιωνες!

α επισης θυμηθηκα, τα ατομα με διαταραχη προσπωικοτητας πιστευουν οτι χαιρουν ακρας υγειας και οτι οι αλλοι εχουν το προβλημα, μιας και καπου αναφερθηκε ποιοι ειναι υγιεις ποιοι δεν ειναι και ποιοι πιστυεουν οτι ειναι.

αλαφροισκιωτε, δεν ειπα οτι το μονο που χρειαζεται κανεις για να κανει σχεση ειναι να ερωτευτει αυτος μονος του. ελεος και τα αυτονοητα θα εξηγουμε εδω περα? οποιος εχει μυαλο ας καταλαβει, παραπερα δεν ξαναασχολουμαι
    αυτο ξαναπες το λιλι..
    και ξερεις ε? μπορει να κανουν και τους γιατρους και να μην εχουν περασει απο κανεναν γιατρο οπως ειναι τα πραγματα στην ελλαδα, και να χαντακωνουν τον κοσμακη...

τα αυτονοητα να τα εξηγουμε λιλικα. μερικοι τα θεωρουν ακατανοητα και οχι αυτονοητα, οσο περιεργο κι αν σου φαινεται

Οκ,αλλα απο την στιγμη που ανεφερες αυτο μονο,ειναι σαν να το θεωρεις το πιο σημαντικο.Εγω θα του ελεγα να ασχοληθει με πιο ''πεζα'' πραγματα,πχ να καλυτερεψει την εμφανιση του,να αποκτησει αυτοπεποιθηση,πιο γερο πορτοφολι κλπ,και οι ερωτες θα ερθουν μετα.Σε αυτην την ηλικια βεβαια,τετοια ωρα,τετοια λογια.

ΥΓ Ελπιζω τα παραπανω για τα ξινα σταφυλια και τις διαταραχες να μην πηγαιναν σε μενα

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345