η καταθλιψη εμμενει πεισματικα εδω και χρονια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

η καταθλιψη εμμενει πεισματικα εδω και χρονια

ειμαι καταθλιπτικο ατομο απο τα 21 μου...τωρα ειμαι 33...αρα 12 συναπτα ετη....κουραστηκα βρε παιδια.εχω περασει φασεις κατα καιρους χωρις καταθλιψη αλλα τελευταια κανω συνεχως υποτροπες...οσες φορες δοκιμασα να κοψω τα φαρμακα πηγα πολυ πισω και χρειαστηκα πααρα πολυ καιρο για να συνελθω!
    δεν μπορω να συμβιβαστω με την ιδεα οτι μια ζωη θα ειμαι καταθλιπτικη...μια ζωη με φαρμακα...κουραστηκα πια..η κατασταση εχει πλεον γινει χρόνιας μορφης....κουραστηκα...απλα αυτο!

Senior Member
    Εχεις παρενεργειες απο τα φαρμακα γιατι τα σταματας?
    Εαν εχεις παρενεργειες σκεφτηκες να τα αντικαταστησεις με την εγκριση του γιατρου σου με καποια αλλα που πιθανον να δουλευουν καλυτερα στον οργανισμο σου?
    Και μενα δεν μου αρεσει η ιδεα να παιρνω φαρμακα και να καταστελλω ετσι μερικες λειτουργιες του εγκεφαλου μου...αλλα αν δεν γινεται αλλιως τι να κανεις?
    Ελπιζω να σου πανε ολα καλα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    το θεμα ειναι keep μου,οτι και παρολο που παιρνω ισχυρη δοση αντικαταθλιπτικου(seroxat 30mg) παρολα αυτα ειμαι πολυ συχνα μες την θλιψη...φυσικα χωρις αυτο ειμαι ακομα χειροτερα...δεν κανουν δυστυχως τα φαρμακα ολη τη δουλεια...πρεπει να αλλαξουν καποιες συνθηκες της ζωης μου που με πανε πισω...
    (να τελειωσω τη σχολη βασικα(τελειωνω φετος γιατι τα ειχα εγκαταλειψει για χρονια) και να βρω μια δουλεια που να μην με καταπιεζει,πραμα πολυυυ δυσκολο γιατι εχω υπαρξει εργαζομενη και ξερω τι βασανο ηταν η δουλεια(τουλαχιστον η συγκεκριμενη δουλεια που ημουν)η οποιαδηποτε παρατηρηση με διελυε και ειχα και προβληματα στη συναναστροφη με καποιους συναδελφους...

Senior Member
    Ναι τελειωσε τη σχολη σου πρωτα...εμενα μου πηρε μια δεκαετια και βαλε μεχρι να μπορεσω να την τελειωσω και να μπορεσω καπως να σταθω στα ποδια μου.
    Ναι η δουλεια ειναι δυσκολη υποθεση,ακομα και για αυτους που δε πασχουν απο κατι...ειναι ψυχοφθορα εκ φυσεως πολλες φορες...ζουγκλα...ελπιζω να βρεις ενα ευγενικο περιβαλλον που μπορεις να αποδωσεις και να βγαλεις τα προς το ευ ζειν.
    Σιγουρα το πτυχιο θα βοηθησει να ανοιξουν μερικες πορτες οποτε μην το αμελεις.
    Καλως ορισες στο forum.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    οχι κιπ μου,δεν προκειται να το αμελυσω...εχω βαλει πλωρη για πτυχιο εξαλλου μου μενουν 5 μαθηματα μονο!(μετα απο την πολυετη \"θητεια\" μου ως φοιτητρια!!!)αλλα να σου πω κατι?θα ακουστει λιγο περιεργο βεβαια...αλλα με τις παρτ ταιμ δουλειες του κ...λου που κανω κατα καιρους νοιωθω πιο χαλαρα γιατι ξερω οτι το κανω για ενα εξτρα χαρτζιλικι και ανα πασα στιγμη μπορω να την κανω απο κει...λιγακι(εως πολυ)με φοβιζει το να πιασω δουλεια πανω στο αντικειμενο μου γιατι δεν μου αρεσει καθολου η σχολη μου :/
    παντως το πτυχιο θα το παρω,ετσι για το γαμωτο!!!
    σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου

Junior Member
    Δεν είμαι καλός, δεν είμαι αγνός, δεν είμαι ήσυχος! Αβάσταχτη είναι η ευτυχία κι η δυστυχία μου, είμαι γιομάτος άναρθρες φωνές και σκοτάδι· κυλιούμαι όλο δάκρυα κι αίματα μέσα στη ζεστή τούτη φάτνη της σάρκας μου.

Φοβούμαι να μιλήσω. Στολίζουμαι με ψεύτικα φτερά, φωνάζω, τραγουδώ, κλαίω, για να συμπνίγω την ανήλεη κραυγή της καρδιάς μου.

Δεν είμαι το φως, είμαι η νύχτα· μα μια φλόγα λοχίζει ανάμεσα στα σωθικά μου και με τρώει. Είμαι η νύχτα που την τρώει το φως.

Με κίντυνο, βαρυγκομώντας, τρεκλίζοντας μέσα στο σκοτάδι, πασκίζω να τιναχτώ από τον ύπνο, να σταθώ λίγη ώρα, όσο μπορώ, ορθιος.

Μια μικρή ανυπόταχτη πνοή μάχεται μέσα μου απελπισμένα να νικήσει την ευτυχία, την κούραση και το θάνατο.

Γυμνάζω σαν άλογο πολεμικό το σώμα μου, το συντηρώ λιτό, γερό, πρόθυμο. Το σκληραγωγώ και το σπλαχνίζουμαι. Αλλο άλογο δεν έχω.

Συντηρώ το μυαλό μου ακοίμητο, λαγαρό, ανήλεο. Το αμολώ να παλεύει ακατάλυτα και να κατατρώει, φως αυτό, το σκοτάδι της σάρκας. Αλλο αργαστήρι να κάνω το σκοτάδι φως δεν έχω.

Νικος Καζαντζάκης - Ασκητική

Senior Member
    Ωραίο clockwork, αν και δεν κατάλαβα σε τι θα βοηθήσει την ferro..

Senior Member
    Μια μικρή ανυπόταχτη πνοή μάχεται μέσα μου απελπισμένα να νικήσει την ευτυχία, την κούραση και το θάνατο.
    Εμμ η ευτυχια που κολλαει...εκτος αν εννοει το ανικανοποιητο δεν ξερω....μαλλον αυτο... ωραιο ειναι αλλα θα μπορουσες clockwork να μας πεις και μερικα δικα σου λογια.