Πρόβλημα με την ψυχολόγο; - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Results 151 to 165 of 167
    Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τη πιανεις καλα βλεπω δε πειραζει ας μη ξαναγραψει δε θα μου λειψει
    Τι να την πιάσω ρε Άλεξ, μετά από όλο αυτό το Πανηγύρι, τουλάχιστον εγώ πιστεύω ότι δεν θα ξαναγράψει

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Τι να την πιάσω ρε Άλεξ, μετά από όλο αυτό το Πανηγύρι, τουλάχιστον εγώ πιστεύω ότι δεν θα ξαναγράψει
    Μη στεναχωριέσαι θα με ξαναδείς να γράφω.............
    Γιατί να μην ξαναγράψω τί έγινε;

Ξέχασα να γράφω;
    Ειχα κάποιο θέμα με ένα μέλος λόγω του λαθους που έκανα να του δώσω προσωπικά στοιχεία.
    Από το συγκεκριμένο μέλος πλέον δεν ενοχλούμαι και δεν δέχομαι απειλές....εξάλλου δεν είχα πρόβλημα με άλλους εδω μέσα....ισα-ισα αν διαβάσεις σε πολλές αναρτήσεις μου,θεωρώ το φόρουμ ότι έχει πολλούς καλούς συμμετεχοντες και μπορεί να βοηθήσει πολύ κόσμο.

Κάποιοι το χρησιμοποιούν για να τους περνάει η ώρα βλ.Αλέξανδρος77 κάποιοι για να βγάζουν το άχτι τους είναι συνήθως αυτοί που έχουν επιθετικότητα χωρίς να τους την έχεις προκαλέσει....ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιεί όπως θέλει ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ να ενοχλεί τους άλλους...............:)

Senior Member
    τη πιανεις καλα βλεπω δε πειραζει ας μη ξαναγραψει δε θα μου λειψει
    Αλέξανδρε σου λείψω δεν σου λείψω δεν είναι στο χέρι σου να με διώξεις από το φόρουμ.
    Χαίρομαι πολύ που δεν σου είμαι συμπαθής γιατί με είχες τσακίσει στα μηνύματα τα όποια τα περισσότερα ήταν άσχετα από το θέμα και με κούραζες πολύ.
    Εύχομαι από δω και στο εξής να μην μου ξαναπαντήσεις γτ με έχεις κουράσει!

Παρ'όλα αυτα θεωρω ότι είσαι καλό παιδί και δεν έχεις εμπάθειες!

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Μη στεναχωριέσαι θα με ξαναδείς να γράφω.............
    Γιατί να μην ξαναγράψω τί έγινε;

Ξέχασα να γράφω;
    Ειχα κάποιο θέμα με ένα μέλος λόγω του λαθους που έκανα να του δώσω προσωπικά στοιχεία.
    Από το συγκεκριμένο μέλος πλέον δεν ενοχλούμαι και δεν δέχομαι απειλές....εξάλλου δεν είχα πρόβλημα με άλλους εδω μέσα....ισα-ισα αν διαβάσεις σε πολλές αναρτήσεις μου,θεωρώ το φόρουμ ότι έχει πολλούς καλούς συμμετεχοντες και μπορεί να βοηθήσει πολύ κόσμο.

Κάποιοι το χρησιμοποιούν για να τους περνάει η ώρα βλ.Αλέξανδρος77 κάποιοι για να βγάζουν το άχτι τους είναι συνήθως αυτοί που έχουν επιθετικότητα χωρίς να τους την έχεις προκαλέσει....ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιεί όπως θέλει ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ να ενοχλεί τους άλλους...............:)
    Δεν τίθεται θέμα στεναχώριας, την προσωπική μου γνώμη είπα και επειδή είδα ότι δεν υπήρξε ανταπόκριση από πλευράς σου στα χθεσινά μηνύματα , έκανα μια υπόθεση. Γράψε λάθος και συγνώμη εάν σε έθιξα κατά κάποιο τρόπο. Καλή συνέχεια.

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Αλέξανδρε σου λείψω δεν σου λείψω δεν είναι στο χέρι σου να με διώξεις από το φόρουμ.
    Χαίρομαι πολύ που δεν σου είμαι συμπαθής γιατί με είχες τσακίσει στα μηνύματα τα όποια τα περισσότερα ήταν άσχετα από το θέμα και με κούραζες πολύ.
    Εύχομαι από δω και στο εξής να μην μου ξαναπαντήσεις γτ με έχεις κουράσει!

Παρ'όλα αυτα θεωρω ότι είσαι καλό παιδί και δεν έχεις εμπάθειες!
    σε αυτο που ελεγε ο μακ κατι μου θυμιζουν παντως....

στην αρχη μου ελεγες ευχαριστουμε που συμβαλεις στο φορουμ αλεξανδρε μπραβο αλεξανδρε πες τα αλεξανδρε εκανες τα παντα για να μου τραβηξεις τη προσοχη μεχρι που τα καταφερες κ ξαφνικα θυμιθηκες ενα ωραιο πρωινο οτι σε τσακισα στα μυνηματα μπορει να εχω διαφορες με τον μακ σε καπια πραγματα αλλα αυτο που κανεις δε μπορω να το καταλαβω κ αμφιβαλω αν το καταλαβω ποτε....

Senior Member
    σε αυτο που ελεγε ο μακ κατι μου θυμιζουν παντως....

στην αρχη μου ελεγες ευχαριστουμε που συμβαλεις στο φορουμ αλεξανδρε μπραβο αλεξανδρε πες τα αλεξανδρε εκανες τα παντα για να μου τραβηξεις τη προσοχη μεχρι που τα καταφερες κ ξαφνικα θυμιθηκες ενα ωραιο πρωινο οτι σε τσακισα στα μυνηματα μπορει να εχω διαφορες με τον μακ σε καπια πραγματα αλλα αυτο που κανεις δε μπορω να το καταλαβω κ αμφιβαλω αν το καταλαβω ποτε....
    Ναι Αλέξανδρε δεν παίρνω πίσω αυτά που είπα για σένα(ότι είσαι καλό παιδί και βοηθάς πολύ τους άλλους),αλλά μην ξεπερνάμε τα όρια......:)

Senior Member
    Τι εγινε ρε παιδια χαμος στο ισωμα???????
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Άσε η Diana είναι τρολλ.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Με την μνιμονιο νομιζω οτι τα βρηκαμε , ε μνιμονιο , μα πως σε λενε τελοσσπαντων ? ( ρητορικη ερωτηση )!!!
    Eιχαμε χασει ποτε κατι για να το βρουμε?Αμα βαλεις τον γκομενο που βγαζεις προς τα εξω, κατα μερος γραφεις ωραια πραγματα..Εγω στο ειπα χτες και στην συζητηση που ειχαμε οτι εδω δεν ειναι για λαβ στορια! :P ουτε ενδιαφερουν κανεναν τα λεφτα σου,ουτε οι δυναμεις σου.
    Πχ και εγω μπορω να σου αστραψω χαστουκι και να κανεις ενα μηνα να συνελθεις , δεν θα το γραψω εδω ομως!!Ελα ελα σε πειραζω!

Μνημονιο με λενε και δεν ειμαι τοσο τερας οσο νομιζεις..Σου απεδειξα την διαφορα μας στο θεμα σου με την Νταιανα (χαιρομαι που λυθηκε) σε αντιθεση με εσενα που ειχες σημαια την αντιπαθεια σου προς εμενα και οχι στο δικαιο οταν με λιθοβολουσαν με υβρεις και συκοφαντιες καποιοι με καμμενα εγκεφαλικα κυτταρα.Αυτα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Άσε η Diana είναι τρολλ.
    Καλώς το Ολγάκι.....!

Senior Member
    Γιατί με βρίζεις σε κάθε θέμα μου;;;;;

Senior Member
    Μνημονιο με λενε και δεν ειμαι τοσο τερας οσο νομιζεις..Σου απεδειξα την διαφορα μας στο θεμα σου με την Νταιανα (χαιρομαι που λυθηκε) σε αντιθεση με εσενα που ειχες σημαια την αντιπαθεια σου προς εμενα και οχι στο δικαιο οταν με λιθοβολουσαν με υβρεις και συκοφαντιες καποιοι με καμμενα εγκεφαλικα κυτταρα.Αυτα![/QUOTE]

mnimonio , στο ειπα , δεμ σε θεωρω τερας , ενα φυσιολογικο παιδι , οπως ολοι μας . Ο χωρος ισως ευνοει τις διενεξεις , δεν ξερω , παντως δεν προκειται νε ξαναδιαπληκτιστω μαζι σου , κ εδω δινω τον λογο μου.
    Η διαφορα με την Ντιανα δεν λυθηκε , απλως κανω σαν να μην υπαρχει .

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Άγγελε , έχω την εντύπωση ότι έχει λήξει το θέμα ρε φίλε. Δεν νομίζω να ξαναγράψει.... Άφησε το να πάει στην ευχή του Θεού και συνέχισε...

Undetermined , παντα η φωνη της λογικης , αληθεια . Εχεις δικιο , το αφηνω να παει στην ευχη του Θεου .
    Ευτυχως , το συγκεκριμενο μελος κουλαρε .

Αλλωστε με τιμωρησε ο μπαμπας μου , μουριξε μερικες στο ποπο , τωρα στα 52 μου .....
    Last edited by Macgyver; 22-06-2014 at 21:14.

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=5nDBcoEIr0w

O αρμοζων επιλογος του θρεντ........

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=5nDBcoEIr0w

O αρμοζων επιλογος του θρεντ........
    αχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χχαχαχαχα καλο...

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast