Πρόβλημα με την ψυχολόγο; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 167
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    pameoloi k ΚΕΝΟ , δεν την ξερετε , δεν ξερετε οτι ψευδεται , μην βγαζετε βιαστικα συμπερασματα .
    ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΘΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ

Senior Member
    Γιατι δεν λες Ντιανα σε ποιον πραματικα απευθυνετο το μειλ που ειχα την αναφορα στις καραμπινες , σε σενα η στην Ιωαννα Μ . , ξερεις τοχω φυλαξει το μειλ .

Senior Member
    pameoloi k ΚΕΝΟ , δεν την ξερετε , δεν ξερετε οτι ψευδεται , μην βγαζετε βιαστικα συμπερασματα .
    Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    τα γραπτά μένουν, και edit να έχει κάνει τα post θα υπάρχουν σε κάποιο backup, αμα είναι έτσι ο τύπος κάντε του μια καταγγελία να στρώσει χαρακτήρα, οι διαχειριστές σαφώς και δεν μπορούν να δώσουν στοιχεία αν δεν το ζητήσει εισαγγελέας
    δεν βγάζω συμπεράσματα, επειδή τα γραπτά μένουν γράφω να φαίνεται και για άλλους, σε απειλές δεν το συζητάμε :)

Senior Member
    Γιατι δεν λες Ντιανα σε ποιον πραματικα απευθυνετο το μειλ που ειχα την αναφορα στις καραμπινες , σε σενα η στην Ιωαννα Μ . , ξερεις τοχω φυλαξει το μειλ .
    ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ-ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ 10 ΦΟΡΕΣ

Senior Member
    Και δεν πας ? θαρθω κ εγω με το μειλ που απευθυνεται στην Ιωαννα Μ . , να δουμε τι θα γινει . Σεχω για τοσο τρελαρα που μπορει να πας , κ αστα τις σαχλαμαρες που σενοχλω , να σε ξεφορτοθω προσπαθουσα , αλλα εσυ εκει , μουγραφες στα ποστ , εγω θελω νασχολουμαι μαζι σου . Σιγα την γκομενα που θα ασχοληθω μαζι της . Ποια νομιζεις οτι εισαι ? αντε βρες καναν της σειρας σου και ασε με ησυχο .
    Last edited by Macgyver; 19-06-2014 at 21:16.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ουτε εγω μαγκαιβερ εχω κατι μαζι σου περα απο διαφωνιες εδω στο φορουμ..Απλα αναφερω αυτο που εκανες.

μνιμονιο , πανω στην κουβεντα πολλα λεγονται . Αρπαχτηκαμε , ειπα , ειπες , δεν εχω προσωπικα μαζι σου , κ ποσο μαλλον με την ρεμεντυ . Καποτε θα τα θυμαμαι κ θα λεω , για φαντασου που φτασαμε . Και να σου πω , δεν πιστευω οτι εισαι κακη , οξυθυμη εισαι . Αλλα Η δΙδα απο δω ανηκει σε αλλη κατηγορια , στην κατηγορια που με κανει να φοβαμαι ( ειλικρινα ) .

Senior Member
    Σε καποια φαση ειχε τετοια εμμονη μαζι μου , πουαισθανομουν σαν τον Μαικλ Νταγκλας στην Ολεθρια Σχεση , και αυτο με φοβισε . Υπαρχουν πολλα ποστ που λεει οτι ' εμενα μου αρεσει νασχολουμαι μαζι σου ' . Ειναι να μην φοβηθης ?

Banned
    μνιμονιο , πανω στην κουβεντα πολλα λεγονται . Αρπαχτηκαμε , ειπα , ειπες , δεν εχω προσωπικα μαζι σου , κ ποσο μαλλον με την ρεμεντυ . Καποτε θα τα θυμαμαι κ θα λεω , για φαντασου που φτασαμε . Και να σου πω , δεν πιστευω οτι εισαι κακη , οξυθυμη εισαι . Αλλα Η δΙδα απο δω ανηκει σε αλλη κατηγορια , στην κατηγορια που με κανει να φοβαμαι ( ειλικρινα ) .
    Εγω θα σου πω οτι ο γραπτος ο λογος ειναι γεματος παρανοησεις και παρεξηγησεις..Ομως αλλο να πουμε μια κουβεντα παραπανω,που πολλες φορες εχω πει και σε εσενα ειδικοτερα και αλλο να φτανουμε στο σημειο να απειλουμε μαγκαιβερ..αν θες φιλικη συμβουλη μην το ξανακανεις γιατι μπορει ανετα καποιος να σε κυνηγησει δικαστικα.
    Και μην μου πεις οτι σε προκαλεσα για κατι τετοιο..Μαθε να καυγαδιζεις σωστα :) και μην υποστηριζεις τακτικες της νυχτας,γιατι το εχεις κανει αυτο..εμεις ειμαστε παιδια της μερας :)

Senior Member
    Ελα βρε μνιμονιο , ξερεις το ποιον μου , δεν θα εχουμε την ευκαιρια να ξανακαυγαδισουμε για οπως ειπα , αποχωρω απο το φορουμ , δεν εχει να μου δωσει τιποτα αλλο. Ο καταλυτης για να παρω αυτην την αποφαση ηταν η αλλπροσαλλη , επιεικως , συμπεριφορα της Ντιανας , που καταλαβα οτι επι ενα περιπου μηνα ελαγα τα προσωπικα μου , ανοιγομουν , σενα ατομο ανισορροπο , και εκει σοκαριστηκα , ενω της ειχα πει οτι δεν μπορουμε να συνεχισουμε , οταν αρχισε να μου κολλαει κατω απο καθε ποστ μου , ενα δικο της .

Banned
    Οτι σε ευχαριστει να κανεις με το φορουμ,πραγματι δεν εχει να δωσει πολλα οταν κανεις (οχι εσυ,γενικα) ακαταλογιστη χρηση!

Καλο ειναι ολοι μα ολοι να προσεχουν που ανοιγονται,εγω προσωπικα ΕΓΙΝΑ ΘΥΜΑ τετοιας καταστασης με το αλλο προφιλ που ειχα..Διερρευσαν ολα τα προσωπικα μου με τον χειροτερο τροπο,δεν νομιζω κανενα αλλο μελος να εχει παθει χειροτερα εδω :)
    προσοχη λοιπον σε ολους και στην τελικη τι εχουμε να χωρισουμε?Τα χωραφια μας???Απλα ειμαστε διαφορετικες προσωπικοτητες μαζεμενες εδω μεσα,βαλε και τον γραπτο τον λογο που ειναι μες στην παρανοηση πολλες φορες ε καπου εκει μπορει να γινει και ενα καυγαδακι.Συκοφαντιες ομως και απειλες δεν χωρανε..Και οσοι τις υποστηριζουν επισης.

Banned
    αλογιστη χρηση ηθελα να πω!!λολ λολ λολ!!Μαργαριταρι!

Senior Member
    Ετσι ειναι μνιμονιο , οπως τα λες . Κ εγω φανηκα αφελης , γιατι η Ντιανα ξερει πολλα για μενα , οχι κακα , αλλα προσωπικα , ενω δεν ξερω τιποτα γ αυτην .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ-ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ 10 ΦΟΡΕΣ

Ντιανα , κουλαρε , δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου . Αν εσυ δεν θες παρτιδες 10 φορες μαζι μου , εγω δεν θελω10.000.000. φορες , στοχα πει προ καιρου .
    Ο Αγγελακος πουγινε ' κυριε , ποιος ειστε κ τι θελετε ' , α ρε τρελα .

Senior Member
    Και αν επιμεινεις να πας στο αστυνομικο τμημα , να ξερεις οτι θαχεις να κανεις με τον Κυριο Λοβερδο , οχι με μενα . Στο λεω , γιατι δεν προκειται επειδη εσυ εισαι μουρλη , θα με τρεχεις στις αστυνομιες Χαλκιδος .
    Ξερεις πολυ οτι τον γνωριζω .

Senior Member
    Και αν επιμεινεις να πας στο αστυνομικο τμημα , να ξερεις οτι θαχεις να κανεις με τον Κυριο Λοβερδο , οχι με μενα . Στο λεω , γιατι δεν προκειται επειδη εσυ εισαι μουρλη , θα με τρεχεις στις αστυνομιες Χαλκιδος .
    Ξερεις πολυ οτι τον γνωριζω .
    Οχι στην Φιλοθεη οπου μενεις θα παω στην Χαλκιδα τί να κάνω;

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast