ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΡΕΙΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Banned
    αλλα ειναι αντρες.
    ε δε πειραζει ας ειναι

Banned
    εγω παντως τους φιλους μου δε τους ντρεπομαι αναξαρτητως φιλου ισα ισα εχει περισσοτερο ενδιαφερον να ασχολισαι με το αλλο φυλλο ετσι το μαθαινεις κ καλυτερα

Senior Member
    δεν διαφωνω μαζι σου, απλα ειναι αδυνατον να τους συνανατησω αμεσα, γιατι αφενος μενουν τραγικα μακρυα μου και αφετερου μεχρι τελη του μηνος εχουν πολλες υποχρεωσεις.
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    νεο ανακοινωθεν!
    αυριο στις 8 ερχονται οι "βαρβαροι"!!!
    πλεον στο υπογειο θα επιτρεπεται μονο το σερφαρισμα στο ιντερνετ.

θα ηθελα μια συμβουλη απο σας.
    η αδερφη μου καθε μερα βλεπει στη διαπασων τηλεοραση ψυχαναγκαστικα απο τις 3.30-5.
    εκεινη την ωρα τι μπορω να κανω δεδομενου οτι ουτε πι-σι θα εχω γιατι θα κοιμουνται οι γονεις μου στο υπογειο, ουτε την δυνατοτητα να παω βολτα με τον ηλιο να με χτυπαει στο κεφαλι.
    το μονο που θα εχω διαθεσιμο ειναι το μπαλκονι για να καπνιζω πινοντας κοκα-κολα η καφε, το οποιο επισης το χτυπαει ο ηλιος εκεινη την ωρα.
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Banned
    8 ερχονται οι "βαρβαροι"!!!
    δε σε πιστευω αυτη τη φραση τη χρησιμοποιω εγω αλλα αντι για βαρβαροι λεω αγριοι

βλεπει στη διαπασων τηλεοραση
    κ αν εξαφανισεις το καλωδιο της τηλεορασης πως θα δει?

Senior Member
    αλεξανδρε εγω ειμαι απελπισμενη και εσυ εχεις ορεξη για χαβαλε

Banned
    οχι σοβαρα το λεω γιατι δε κρυβεις το καλωδιο? εμενα πχ η γιαγια μου μου τα πριζε με τη σκουπα αφου της ελεγα να μη μπαινει στο δωματιο μου κ αυτη συνεχιζε κ με εγραφε κ ξεβιδωσα το κονταρι της σκουπας κ το εξαφανισα κ ησυχασα... αν εξαφανισεις το καλωδιο τι θα κανει δηλ?

Senior Member
    καποιος να με στηριξει παρακαλω?
    ειμαι χαλια....με το ζορι γραφω
    αλεξανδρε αυτο που λες δεν θελω να το κανω

Senior Member
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    νεο ανακοινωθεν!

το μονο που θα εχω διαθεσιμο ειναι το μπαλκονι για να καπνιζω πινοντας κοκα-κολα η καφε, το οποιο επισης το χτυπαει ο ηλιος εκεινη την ωρα.
    ευκαιρία να πάρεις και λίγη βιταμίνη D !!!

Banned
    Quote Originally Posted by paoki View Post
    ΄τωρα νομιζω οτι τη δουλευεις κ αυτο δεν ειναι σωστο

εγω βασικα για να απαντησω σε καπιον κ οι απαντησεις που να δωσω να ειναι καλες θα πρεπει να ξερω κ κατι γι αυτον για αυτο κ συνηθως ρωταω

ετσι οπως σε ακουω εχω την εντυπωση οτι δε θες να σκεφτεις καθολου πονηρα (δηλ αυτο που ελεγες δε θελω να το κανω ) μηπως αυτο τελικα ειναι εισβαρος σου δηλ να πηγαινεις παντου με τι σταυρο στο χερι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by paoki View Post
    να σου πω την αληθεια λενε πως ο ηλιος βοηθαει στην καταθλιψη (και ειναι αποδεδειγμενο απο ερευνες), αλλα αμα εισαι τρομερα νταουν, δεν κανει και πολλα πραγματα (μιλαω εκ πειρας)

Senior Member
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    να σου πω την αληθεια λενε πως ο ηλιος βοηθαει στην καταθλιψη (και ειναι αποδεδειγμενο απο ερευνες), αλλα αμα εισαι τρομερα νταουν, δεν κανει και πολλα πραγματα (μιλαω εκ πειρας)
    ο ήλιος εκτος από την βιταμίνη d είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικό αλλα βλέπεις δεν συμφέρει τις φαρμακευτικές να συνταγογραφούν λίγο ήλιο...

Senior Member
    "το παρτι" μολις αρχισε...
    ενα σπιτι σαν να εχει πεσει βομβα, εγω να καπνιζω σαν φουγαρο στο μπαλκονι και αρχιζει ΔΥΣΤΥΧΩΣ η συγκατοικηση με την αδερφη στο σαλονι.
    στο υπογειακι μου, απ' οπου σας γραφω, το μονο μου υπαρχον ειναι το κομπιουτερ μου.

α!και κατι αλλο που με εχει αγχωσει αφανταστα!!!---->αυριο 8 το πρωι πρεπει να παω στον γιατρο μου στο νοσοκομειο (εχω βιβλιαριο αποριας) και πρεπει να παω μονη.
    ζητησα απο τους γονεις μου να με πανε και το αρνηθηκαν και τα λεφτα εχουν αρχισει να στερευουν για να επερνα κανα ταξακι.
    η συγκοινωνια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ λογω αγοραφοβιας.
    ισως παω με τα ποδια παρολο που εχω θεμα ΚΑΙ με το ποδι.(ειναι σχετικα κοντα)
    παιζει να μην μου δωσουν απο το φαρμακειο του νοσοκομειου τα φαρμακα γιατι το ραντεβου ειναι νωριτερα απο την ημερομηνια που υποτιθεται θα τελειωναν τα φαρμακα και συν τοις αλλοις την προηγουμενη φορα δεν μου τα εδωσαν ολα γιατι ειχαν ελλειψεις οποτε θα πρεπει να τα αγορασω.
    και οι φαρμακουπαλληλοι να σου μιλανε σαν να εισαι σκουπιδι!!!

ωραιο βραδυ θα περασω σημερα!!!
    αχ Θεε μου να τελειωσει αυτο το μαρτυριο!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12