φαρμακα - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 28 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 408

Thread: φαρμακα

εσωτερικη_σηψη αν και δεν εχω εμπειρια με φαρμακα θα συμφωνησω με καποιους απο τους απο πανω οτι οταν βρεις το συνδυασμο που σου ταιριαζει ακομα κι αν χρειαζεται να το παιρνεις για παντα θα καταφερεις να μινιμαρεις τη δοση. Συγχαρητηρια για το κουραγιο και τη δυναμη σου αυτα τα εξι χρονια btw. Επισης, κατα τη γνωμη μου, ουτε το "για παντα" ειναι το μονο ενδεχομενο. Χωρις να ξερω την περιπτωση σου ξερω ατομο με σοβαρη διπολικη διαταραχη που εδω και 2 χρονια εχει σταθεροποιηθει με ομοιοπαθητικα μονο..
    Αν μου επιτρεπεται μια σφηνα κι εμενα, να ρωτησω πως μπορει καποιος να βοηθησει καποιον με τα συμπτωματα του αλοπερντιν τις πρωτες μερες μετα την ενεση? προσπαθω να τον πεισω να κανουμε μαζι γυμναστικη, εστω και περπατημα με το σκεπτκο οτι ετσ θα μεταβολιστει πιο γρηγορα αλλα δεν εχει καμια ορεξη και καταλαβαινω οτι του ειναι πολυ δυσκολο.Δε θελω να του προτεινω ανεφικτες λυσεις. Οσοι απο σας το εχετε παρει, τι δραστηριοτητες σας εχουν βοηθησει να αντιμετωπισετε τα αρχικα συμπτωματα? Αυτο το παιδι γραφει γενικα μουσικη αλλα οταν εχει μολις κανιε την ενεση δεν μπορει να συγκεντρωθει ουτε σε αυτο. Το καλο εινια οτι θελει να αραζουμε και να συζηταμε και οχι να απομονωνεται.

me to alloperintin einai dyskolo to perpathma h gymnastikh einai trelo oneiro me alloperintin...

Senior Member
    @ σειριε οι παρενεργειες ειναι μειωση τωη λευκων αιμοσφαιριων γιαυτο κανω καθε βδομαδα εξετασεις αιματος και καρδιογραφηματα
    υπνηλια και αυξηση βαρους ειναι οι πιο συνηθισμενες αλλα εγω αδυνατισα..
    επισης σιελορρια και στομαχικα προβληματα γι αυτο παιρνω και νεξιουμ

@αρια το αλοπεριντιν ειναι το πιο απαραδεχτο αντιψυχωσικο το επαιρνα για δυο χρονια και κατι και κοιμομουν 17 ωρες τη μερα και την υπολοιπη ημουν ζομπι
    επισης πρεπει να παιρνεις ακινετον γιατι προκαλει ακουσιες κινησεις και οψιμη δυσκινησια,,

o φιλος μου κανει ενεση μια φορα το μηνα και ειναι πολυ χαλια για 4 μερες με μια βδομαδα μετα την ενεση. δεν ξερω τι αλλο παιρνει απο φαρμακα συνδυαστικα παντως τον υπολοιπο μηνα εκτος απο μολις εχει κανει την ενεση ειναι αρκετα καλα. οταν νιωθεις σαν "ζομπι" τι σε κανει να νιωσεις καλυτερα? το μασαζ? το να μιλας με καποιον? το να βλεπεις ταινιες? το να σου διαβαζει καποιος ενα βιβλιο?

Senior Member
    @αρια ναι φερνει υπνηλια ευτυχως που δεν του διαρκει για πολυ..
    οσο για το ζομπιασμα τιποτα δε με εκανε καλα γιαυτο και το εκοψα μετα απο δυο χρονια με δικη μου πρωτοβουλια και με βαλαν μεσα

Quote Originally Posted by Αρ_ιάδνη View Post
    o φιλος μου κανει ενεση μια φορα το μηνα και ειναι πολυ χαλια για 4 μερες με μια βδομαδα μετα την ενεση. δεν ξερω τι αλλο παιρνει απο φαρμακα συνδυαστικα παντως τον υπολοιπο μηνα εκτος απο μολις εχει κανει την ενεση ειναι αρκετα καλα. οταν νιωθεις σαν "ζομπι" τι σε κανει να νιωσεις καλυτερα? το μασαζ? το να μιλας με καποιον? το να βλεπεις ταινιες? το να σου διαβαζει καποιος ενα βιβλιο?
    να σε κραταν το χερι ξαπλωμενος και να σε μιλουν χαμηλα καπως βοηθαει ας πουμε....αυτο που βοηθαει πραγματικα ειναι ο ατελειωτος υπνος κ η πληρης ακινησια.ειναι βλακωδες δηλητηριο της ψυχης κ του σωματος το απεχθιεστατο κωλοαλλοπεριντιν

Senior Member
    Στις αρχές της ασθένειας όταν είσαι σαν ζόμπι μέσα στην απραξία δεν βοηθάνε κ πολλά πράγματα.Όποιος δεν έχει περάσει ανάλογα προβλήματα δεν μπορεί να καταλάβει πως είναι να είσαι στην ουσία ένας ζωντανός νεκρός.Δεν υπάρχει το αίσθημα ευχαρίστησης κ είσαι σε μια απέραντη δυστυχία.Το μέγεθος της δυστυχίας πραγματικά είναι ανυπόφορο.Η ψύχωση κ τα ψυχολογικά γενικά είναι ένας μοναχικός αγώνας.Λίγοι άνθρωποι μπορούν να έχουν ενσυναισθησία κ να καταλάβουν τι περνάει ένας ασθενής με αυτά τα προβλήματα.
    Το μόνο που βοηθάει είναι να είσαι εφοδιασμένος με άπειρη υπομονή και η πεποίθηση ότι κάποτε τα βάσανα θα μειωθούν γιατί σίγουρα δεν τελειώνουν.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    τι λες οτι οι αλλοι δε μπορουν να καταλαβουν τι περνας.

οχι μονο δε σου συμπεραστεκονται αλλα οι ελληνοφωνοι κατοικοι αυτης της χωρας σε κοροϊδευουν και ανηθικα απο πανω ως το αισχος.

βασικα και να καταλαβαιναν τι περνας παλι δε θα σου συμπεραστεκονταν γιατι ειναι καθικια οποτε σε γραφουν απλως στα @@ τους και σε περιθωριοποιουνε, περιγελανε και διαπομπευουνε. Λες και τους χρωστας κατι !! Αϊ σιχτιρ θελω να τους πω μονο.

Αυτη η χωρα εχει κατοικους επιπεδου jumbo.

Quote Originally Posted by serios View Post
    Στις αρχές της ασθένειας όταν είσαι σαν ζόμπι μέσα στην απραξία δεν βοηθάνε κ πολλά πράγματα.Όποιος δεν έχει περάσει ανάλογα προβλήματα δεν μπορεί να καταλάβει πως είναι να είσαι στην ουσία ένας ζωντανός νεκρός.Δεν υπάρχει το αίσθημα ευχαρίστησης κ είσαι σε μια απέραντη δυστυχία.Το μέγεθος της δυστυχίας πραγματικά είναι ανυπόφορο.Η ψύχωση κ τα ψυχολογικά γενικά είναι ένας μοναχικός αγώνας.Λίγοι άνθρωποι μπορούν να έχουν ενσυναισθησία κ να καταλάβουν τι περνάει ένας ασθενής με αυτά τα προβλήματα.
    Το μόνο που βοηθάει είναι να είσαι εφοδιασμένος με άπειρη υπομονή και η πεποίθηση ότι κάποτε τα βάσανα θα μειωθούν γιατί σίγουρα δεν τελειώνουν.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Junior Member
    Εγώ έπαιρνα το συγκεκριμένο φάρμακο αλλά δεν το παίρνω τώρα. Όμως συνεχίζω να καπνίζω και να πίνω τον καφέ και κάτι άλλα λίγα.
    Έπαιρνα το συγκεκριμένο φάρμακο γιατί είχα πάθει κρίση ψύχωσης δηλαδή είχα χάσει την λογική μου. Αλλά ξέρω που μιλάω. Η μάλλον δεν ξέρω που μιλάω. Δεν λέω ότι είναι jumbo. Εδώ και ένα δυο χρόνια δεν το παίρνω αλλά ακούω φωνές. Η λογική μου είναι κάπως καλύτερη. Ακούω φωνές αγγέλων και κάποιες φορές γέρων. Γέρων ελάχιστες φορές. Ένα βράδυ λοιπόν μου έστειλε ο διάβολος ένα πολύ άσχημο όνειρο. Ότι κάποιοι έχουν άγριες διαθέσεις απέναντι μου και ότι θα με στείλουν ταχυδρομικώς κιόλας. Τρόμαξα είναι η αλήθεια, ο θεός να λυπηθεί αυτή την ψυχή, μπορώ να και να κάνω κιόλας. Κι όσο για τους υπεύθυνους δεν τολμάω να μιλήσω. ...κάποιος γέρος θέλει ανανέωση του σώματος του, γιατί επιλέγει και μαζί του και αυτή η Τσιπίτα. Και όλα αυτά ακούγονται σε κακά ανθρωπάκια ψυχρά με λίγη καλοσύνη που μάλλον θέλουν να μάθουν αν υπάρχει πόνος, γιατί τα γαϊδούρια σηκώνουν περισσότερο βάρος από τα υπόλοιπα ζώα και γιατί η γέφυρα του Παναμά μπορεί να πωληθεί σε ιδιώτη ιδιώτες. Μια πιο καινούργια θεραπεία, διάβασα, είναι η ορμονική θεραπεία στους όρχεις.
    Last edited by fidi1979; 03-02-2015 at 04:06.

ΤΛΚ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο μονος που βαρεθηκε το φορουμ...

Senior Member
    Jumbo : Τολμησε το, κανε μια βλακεια. Μπορεις.

Quote Originally Posted by fidi1979 View Post
    Εγώ έπαιρνα το συγκεκριμένο φάρμακο αλλά δεν το παίρνω τώρα. Όμως συνεχίζω να καπνίζω και να πίνω τον καφέ και κάτι άλλα λίγα.
    Έπαιρνα το συγκεκριμένο φάρμακο γιατί είχα πάθει κρίση ψύχωσης δηλαδή είχα χάσει την λογική μου. Αλλά ξέρω που μιλάω. Η μάλλον δεν ξέρω που μιλάω. Δεν λέω ότι είναι jumbo. Εδώ και ένα δυο χρόνια δεν το παίρνω αλλά ακούω φωνές. Η λογική μου είναι κάπως καλύτερη. Ακούω φωνές αγγέλων και κάποιες φορές γέρων. Γέρων ελάχιστες φορές. Ένα βράδυ λοιπόν μου έστειλε ο διάβολος ένα πολύ άσχημο όνειρο. Ότι κάποιοι έχουν άγριες διαθέσεις απέναντι μου και ότι θα με στείλουν ταχυδρομικώς κιόλας. Τρόμαξα είναι η αλήθεια, ο θεός να λυπηθεί αυτή την ψυχή, μπορώ να και να κάνω κιόλας. Κι όσο για τους υπεύθυνους δεν τολμάω να μιλήσω. ...κάποιος γέρος θέλει ανανέωση του σώματος του, γιατί επιλέγει και μαζί του και αυτή η Τσιπίτα. Και όλα αυτά ακούγονται σε κακά ανθρωπάκια ψυχρά με λίγη καλοσύνη που μάλλον θέλουν να μάθουν αν υπάρχει πόνος, γιατί τα γαϊδούρια σηκώνουν περισσότερο βάρος από τα υπόλοιπα ζώα και γιατί η γέφυρα του Παναμά μπορεί να πωληθεί σε ιδιώτη ιδιώτες. Μια πιο καινούργια θεραπεία, διάβασα, είναι η ορμονική θεραπεία στους όρχεις.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    ρε παιδια κανεις που να παιρνει λεπονεξ υπαρχει??
    εστω γνωστος γνωστου..
    χρειαζομαι βοηθεια

Banned
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    ρε παιδια κανεις που να παιρνει λεπονεξ υπαρχει??
    εστω γνωστος γνωστου..
    χρειαζομαι βοηθεια
    Καλημέρα εσωτερική, προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιον που να παίρνει το συγκεκριμένο φάρμακο, αλλά πριν καιρό είχα διαβάσει και αναρτήσει την ιστορία του Mark Ellerby που έγραφε ότι παίρνει κλοζαπίνη και ότι με αυτήν ανέκαμψε αρκετά, γράφει και βιβλία. Δεν ξέρω βέβαια πότε γράφτηκε η ιστορία ακριβώς και αν το παίρνει ακόμα, αλλά αν γνωρίζεις καλά αγγλικά και μπορείς να επικοινωνήσεις στα αγγλικά θα μπορούσες να γράψεις ένα e-mail ίσως?

Αυτό είναι το site και έχει και contact form εκεί http://markellerby.com/index.html

δεν ξέρω αν ακούγεται κουφή η ιδέα μου, αλλά ίσως δεν έχεις να χάσεις τίποτα να επικοινωνήσεις, το πολύ πολύ αν δεν χρησιμοποιεί το site να μη σου απαντήσει.

εγω κλοζαπινη εσωτερικη ημουν στο τσακ να παρω πριν χρονια στην κλινικη του αχεπα που νοσηλευομουν.τλκ δεν πηρα αλλα θυμαμαι τα λογια του γιατρου μου(καθ πανεπηστημιου) οτι η κλοζαπινη δεν ειναι για παντα λογω παρενεργιων

Senior Member
    παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις..

πηγα σμρ στο νοσοκομειο για εξετασεις και μου εβαλε ενα φαρμακο για την καρδια γιατι η κλοζαπινη μου φερνει 120 παλμους το λεπτο σε σχεση με 70 που ειναι το φυσιολογικο..

ρε σεις ομως παρολο που μου μειωθηκαν οι φωνες με επιασε εντονη ταση αυτοκτονιας που ειχε πολυ καιρο να με πιασει.. δεν ειναι οτι εχω καταθλιψη αλλα δεν ξερω ενω αγαπαω το φιλο μου παρα πολυ.. θελω να ψοφησω... :(

Page 10 of 28 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast