φαρμακα - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 28 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 408

Thread: φαρμακα

Senior Member
    Quote Originally Posted by mama View Post
    αυτό που προσπάθησα πιο πριν να σου πω, είναι ότι μπορείς να είσαι αισιόδοξη... καταλαβαίνω ότι είσαι κουρασμένη πολύ, αλλά ένας άνθρωπος που μιλάει σαν εσένα μπορεί να είναι αισιόδοξος...
    συμφωνω με την μαμα εσωτερικη μου.
    δεν στο λεω για να σε κολακεψω, αλλα εχεις τεραστια ωριμοτητα και πνευματικη συγκροτηση.

Banned
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    ασε δημητρη σε καταλαβαινω.. δυο χρονια εφαγα χημικη καθηλωση με 20μγ αλοπεριντιν και ινβεγκα και μετα αμπιλιφαι.. εχω νοσηλευτει τεσσερις φορες και μαλλον παω και για πεμπτη..
    @μπρεθ εχω αλλαξει πολλα φαρμακα σε εξι χρονια αλλα πηρα σχεδον σε ολα γενναιες δοσεις.. δεν ξερω τι με κατεστρεψε.. παντως δεν εχω καθολου αισιοδοξια
    Κάπου εκεί νομίζω, χωρίς να είμαι ειδικός, μπορεί να βρίσκεται η αιτία του προβλήματος, δηλαδή ίσως και μια πιο απότομη διακοπή φαρμάκου και έναρξη κάποιου άλλου. Ή μια overdose από ένα φάρμακο που δεν σου έκανε καλό.
    Υπομονή, όπως βλέπεις και άλλα παιδιά, ταλαιπωρήθηκαν πολύ, κάποια στιγμή σταθεροποιήθηκαν στο φάρμακο που τους έκανε καλό και είναι πολύ καλύτερα τώρα.
    Ότι και να σου πούμε, εσύ ξέρεις τι βιώνεις και πόσο δύσκολο και επώδυνο είναι. Όμως δες, στα έξι χρόνια που αναφέρεις κατάφερες να προχωράς, έστω και με αυτά τα προβλήματα. Είναι μια ασθένεια και αυτή, το παλεύεις και προχωράς. Ακόμα και αν χρειάζεται εισαγωγή στο νοσοκομείο και πάλι, μπορεί να είναι αυτό που θα σε βοηθήσει (ελπίζω να είναι καλές οι συνθήκες εκεί) και τα πας καλύτερα μετά από λίγο καιρό. 'Εχε πολλή πίστη στις δυνάμεις σου, να ξέρεις εμείς οι άνθρωποι έχουμε απεριόριστες δυνάμεις. Έτσι και εσύ. Κάθε μέρα που περνά να σκέφτεσαι ότι ο εαυτός σου θα τα καταφέρει, ότι και να του συμβαίνει. Η αισιοδοξία θα έρθει και αυτή λίγο-λίγο με την καθημερινή προσπάθεια. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Breath View Post
    Κάπου εκεί νομίζω, χωρίς να είμαι ειδικός, μπορεί να βρίσκεται η αιτία του προβλήματος, δηλαδή ίσως και μια πιο απότομη διακοπή φαρμάκου και έναρξη κάποιου άλλου. Ή μια overdose από ένα φάρμακο που δεν σου έκανε καλό.
    ωχ, βρε παιδιά, τα έχω βιώσει με το παιδί μου αυτά τα ερωτηματικά (ακόμα χειρότερο αυτό)... κάποια στιγμή έπαιρνε 3Χ1τέταρτο clonotril την ημέρα μαζί με αντικαταθλιπτικό και αντιψυχωσικό και αντί να ηρεμεί είχε ξεφύγει... όταν τα 3 τέταρτα μειώθηκαν σε 1 σταθεροποιήθηκε κι αυτός...
    τελικά οι γιατροί μπορεί να πειραματίζονται και λίγο με τα φάρμακα... βλέπεις το μυαλό του ανθρώπου είναι ακόμα υπό έρευνα...
    ειδικά τα ψυχοφάρμακα είναι 3-4 ομάδες... δύσκολο να καλύψουν ακριβώς την κάθε περίπτωση

Senior Member
    κοριτσια ευχαριστω για ολα.. αισιοδοξη δεν μπορω να ειμαι δυστυχως γιατι αυριο μαλλον θα μπω μεσα

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    κοριτσια ευχαριστω για ολα.. αισιοδοξη δεν μπορω να ειμαι δυστυχως γιατι αυριο μαλλον θα μπω μεσα
    κράτα γερά... δεν θα σε νικήσουνε οι φωνές μωρέ, έχεις το πάνω χέρι... κι όταν θα είσαι πάλι εδώ, μπορεί να έχω βρεί κι εγώ το κουράγιο να γράψω την δική μου "ιστορία" να τη διαβάσεις να γελάς (μέχρι δακρύων)... αγώνας είναι η ζωή...

Senior Member
    μαμα περιμενω την ιστορια σου!
    μπαι δε γουει την Κυριακη πρωι θα μπω στο ψυχ γιατι εφημερευει

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    παιδια η εμπειρια σας από το σερικουελ(100) ποια ηταν?σας εκανε δουλεια? ξερει κανεις αν εχει δυαφορα το κουεπιν? εκτος από τον υπνο σας αλλαξε κατι άλλο στην καθημερινοτητα σας? το εσιταλοπραν? το παιρνει κανεις? δυστυχως το εχω παρατησει εδώ κι μηνες!! κολαω να το παρω, ειχα παρει μονο 2-3 χαπια! ηταν μια εποχη που νομιζα ότι μου κανουν κακο τα πολλα χαπια! κι δυστυχως μου εκαναν πολύ κακο τα καθολου χαπια!
    αλομπεντιν αν το λεω καλα κι αν το θυμαμαι καλα το επερνα πιτσιρικας γυρο στα 18-19 μου ! ηταν μια εποχη που περναμε ότι χαπια ,ότι συροπια! ότι σκονες υπηρχαν απλα για να "πεξουμε"με το μυαλομας! ηταν η εποχη που ηθελα να παρω ολες τις ουσιες! κι όχι μονο να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να τις συνηθισω κιολας!! τοσο χαζος ειμουν ,μαλον ολη η παρεα μας ηταν ! χωρις να εχουμε καποιο πρόβλημα ,χωρις να μας τα δωσει καποιος ειδικος γιατρος! θυμαμαι λοιπον ότι το αλομπερντιν το περναμε κι μετα περναμε το ακινεντον! κι καπως ηρεμούσαμε! θυμαμαι καποιες φορες που στραβονε ο λαιμος μας! η περπατάγαμε στραβα! -τοσο χαζα είμασταν που γελάγαμε - το θεμα είναι οτι πολλα από αυτά, όπως το αρνταν (λουκιλουκ) μας εφερναν κομπους στον λαιμο! δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε! κι αν πιναμε χασις αμεσως μας εκανε ζημια! ετσι λοιπον παιρναμε ένα υπνοστεντον κι μας εφευγαν οι κομποι ! συν το οτι χαλαροναμε! μετα αρχισαμε τα βουπλεκαν κι δυστυχως χασαμε το παιχνιδι! πλεον δεν παιζαμε εμεις! με αυτά είμασταν εμεις το παιχνιδι είμασταν αβουλα πλασματα που οι πραξεις μας ηταν μη ελεξημες!
    δυστυχως πολλα απο τα παιδια συνεχισαν για πολλα χρονια! αλλοι τα σταματήσαμε ! αυτό που θελω να πω είναι οτι τα φαρμακα όλα εχουν καποιον σκοπο! αν τα δωσεις σε έναν που δεν τα εχει αναγκη θα υπαρχει πρόβλημα στην συμπεριφορα του! π.χ. θυμαμαι οτι με τα νταβορ & βουπλεκαν πολλα παιδια εκαναν μικροεγκληματα, κλοπες κ.α. υπηρχαν και αλλοι όμως, όπως εγω που απλα ηθελα να είμαι καπου χαλαρος! όχι να κοιμάμαι. ευτυχως προσωπικα καταφερα κι σταματισα όλα αυτά τα φαρμακα, όμως τωρα ηρθε ο καιρος που ισως καποια απο αυτά να μου τα δωσει ο γιατροςμου γιατι ισως τα εχω αναγκη!!
    Γεια σου Γιωργο πως παει αδερφε εκοψες τα πιωματα η ακομα το παλευεις? Αδερφε εκοψα το σουμποτεξ με σεροκουελ 400μιλιγραμ την ημερα ημουν τυχερος που ειχα καλο γιατρο δεν μου εδωσε ουτε ατραξιονες ουτε ηρεμιστηκα οπως υπνους στεντον βουλβργκαλ κ τετια με εβγαλε καθαρο μονοε το σεροκουελ και του εκανε εντηπωση γτ αλλοι λεει θελανε πολλα ενα για τους πονους ενα για τον υπνο ενα για τισ μπριζες.. Η γνωμη μου για το σιφκεκριμενο ειναι οτι με βοηθαει να κοιμαμε τωρα επεσα στα 150 mg τα περνω 8 μηνες τωρα που το σκεφτομαι λεω ποτε περασαν κιολας εκει που βαρουσα σουμπο ανερτα ετρωγα οτι κουμπια θες ημουν σκελετος τωρα αδερφε εχω βαλει κιλα καθαρος απ ολλα καμια φορα βπεπω ονειρα οτι παω να γινω για να πιω μολις ξυπναω ομως σκεφτομαι ολα αυτα που τραβηξα και λεω δεν θα με κανει ενα φιξακι να μπω μεσα στο τριπακι παλι δεν αξιζει απλα. Ευχομαι να εισαι καλα και μακρια απο μπλεξιματα. Α ξεχασα να σου πω μια μερα ειχα βγει το γυρησα στα ξυδια ειπια αρκετα και δεν πηρα το χαπι λεω θα κοιμηθω χωρις αυτο ας δοκιμασω και δεν μπορουσα να κοιμηθω δεν ξερω γιατι

Quote Originally Posted by dreamful_woman View Post
    εμενα ειναι διαρκως μουδιασμενο το αριστερο δαχτυλο του χεριου μου.
    ξερει κανεις αν αυτο οφειλεται στα φαρμακα?
    Και εγω το καλοκαιρι ειχα μουδιασμενα δυο δαχτυλα του χεριου μου αλλα σταματησε. Μου κανει εντυπωση που το λες και εσυ. μαλλον φταινε τα φαρμακα.

Quote Originally Posted by maus View Post
    Αυτα τα φαρμακα που λενε οτι δεν επηρεαζουν ειναι το Seroquel και το Geodon.

Τα αλλα επηρεαζουν απο οτι ξερω γιατι μπλοκαρουν συγκεκριμενους υποδοχεις της ντοπαμινης και αυξανεται η προλακτινη που ειναι αντικουκου.

Δε ξερω για το Abilify, νομιζω και αυτο δεν επηρεαζει κ διαβασα οτι μπορει να παρεις και το κανονικο αντιψυχωτικο και το Abilify μαζι για να σου ερθει λιμπιντο γιατι ανεβαζει επιλεκτικα την ντοπαμινη.

Παντως εγω ειμαι σε Risperdal που θεωρειται οτι εχει αρκετη επιπτωση στο σεξ και ειμαι πολυ καλα στη δοση μου. Μειωμενο μεν αλλα εχω κανονικα λιμπιντο.
    Ολα εξαρτωνται απο τη δοση του φαρμακου.

Στην αρχη που θα το παρεις για πρωτη φορα θα μειωθει πολυ αλλα οταν φθασεις στη δοση συντηρησης ειναι ικανοποιητικη η λιμπιντο. Τουλαχιστον σε εμενα.

Βοηθαει η γυμναστικη, gingseng κλπ.
    Το αμπιλιφαι μου ειπαν οτι ανεβαζει την λιμπιντο. 2χρονια το παιρνω και δεν εχω δει καμια διαφορα. Απ οτι καταλαβα ειναι στον ανθρωπο, εμενα ολα τα φαρμακα χτυπανε εκει δυστηχως..

Member
    εμενα το abilify μου εκανε νευρικοτητα και ακαθησια

Senior Member
    παιδια γεια σας..
    επειτα απο προσφατη νοσηλεια κατεληξα να ειμαι με 600μγ λεπονεξ 250 λαμικταλ και 2 ακινετον..
    παιρνει κανεις τπτ απο αυτα?
    κυριως το λεπονεξ με ενδιαφερει γιατι εχει πολλες παρενεργειες και κανω συνεχως εξετασεις...
    τα φωτα σας πλιζ!

ΠΑΙΔΙΑ μια ερωτηση σφηνα στο θεμα:1)ο νευρολογος κανει ψυχοθεραπεια?2)ο νευρολογος ενδεικνυται στο να βοηθησει αποτελεσματικα σχιζοφρενη?3)ο νευρολογος μπορει να γραφει γνωματευσεις για επιτροπες πιστοποιησης ως αμεα σχιζοφρενων?

Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ΠΑΙΔΙΑ μια ερωτηση σφηνα στο θεμα:1)ο νευρολογος κανει ψυχοθεραπεια?2)ο νευρολογος ενδεικνυται στο να βοηθησει αποτελεσματικα σχιζοφρενη?3)ο νευρολογος μπορει να γραφει γνωματευσεις για επιτροπες πιστοποιησης ως αμεα σχιζοφρενων?
    το ψαξα και ο νευρολογος δεν πολυκανει για τετοιες περιπτωσεις κ εκλεισα ραντεβου με ψυχιατρο για αυριο

SHMERA phga στον ψυχιατρο κ με βρηκε σχετικα καλα

Senior Member
    Eσωτερική_σήψη καλύτερα να ανοίξεις ένα άλλο θέμα σχετικά με το leponex για να το δουν κ άλλοι.Λίγο δύσκολο να βρεις κάποιον όμως..από όσο εχω δει δεν το παίρνει κάποιος.Οι παρενέργειες που έχεις τώρα ποιες είναι;;
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Page 9 of 28 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast