Να το πάρει το ποτάμι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Banned
    Quote Originally Posted by rose70 View Post
    Κι εγω συμφωνω με μνημονιο οτι οι γονεις δεν ειναι παντα οπως τους φανταζομαστε και μπορει να μας εκπληξουν και θετικα μερικες φορες, τουλαχιστον αυτη την εμπειρια εχω εγω με τη μανα μου που ειναι ακρως παρεμβατικη, ξερολας και καταπιεστικη και ποτε δεν της ειχα εμπιστευτει τιποτα.....αλλα στις ψυχολογικες περιπετειες μου σταθηκε βραχος, εστω κι αν δεν τις καταλαβαινε.
    koiτα το καταλαβαινω οτι επιδη ειναι μανα σου εχεις μια ταση να τη δικαιολογεις ομως πρεπει να καταλαβεις οτι η αυτοθυσια κ ο αλτρουισμος εχουν ενα οριο αν ειναι να μη νιωθουμε καλα εμεις για να νιωθουν καλα οι αλλοι τι νοημα θα χε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    εμενα pameoloi η μανα μου δεν ειχε καταλαβει οτι δεν ημουν καλα επειδη πεθανε ο πατερας μου. Τα κιλα δεν ειναι τπτ.
    δεν ξέρω τι να σχολιάσω τώρα σε αυτό :P

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Με τις μπυρες παιρνεις πολυ λιπος..Οταν αρχιζεις να χανεις πινοντας αρχιζε να ανησυχεις...!
    επειδή εχω καταναλώσει πολύ μπύρα στην ζωή μου, ειδικά τα καλοκαίρια, μπορεί και να μην πιω ολο το χειμώνα αλλά το καλοκαίρι να το ξεφτιλίσω με τις μπύρες....
    η μπύρα απο μονη της ΔΕΝ παχαίνει, αυτά είναι αστικοί μύθοι; πες το όπως θές....τα κιλά τα πήρα επειδή μαζί με τις μπύρες -και πριν και μετά μην σου πω- ήθελα και φαί, πολύ φαί.....ε μετά ναι μεν ήθελα πολύ λιγότερη μπύρα επειδή χειμώνιασε αλλά ήθελα και λιγότερο φαγητό...

Banned
    Ενταξει εσυ ξερεις πολυ καλυτερα την σχεση σου με το ποτο..

Senior Member
    Ενταξει εσυ ξερεις πολυ καλυτερα την σχεση σου με το ποτο..
    δεν έχει να κάνει με την σχέση μου με το ποτό, η σχέση μου με το ποτό ήταν όπως η σχέση που είχα με τους φίλους μου, κάποιους μήνες τον χρόνο κολλητοί, άλλους μακρυά :P
    για την αύξηση βάρους μιλάμε :P
    google, The-beer-belly-is-a-myth-study-claims
    στέκει δεν στέκει; (εγω το βλέπω και στο σώμα μου) το αλκόολ είναι που παχαίνει, και 5% είναι απο τα χαμηλότερα που θα βρείς σε ποτά....αλλα σκέψου τι θερμίδες δίνει ενα πιατάκι παρελκόμενα ξηρους καρπους κλπ; σα να πινεις 3 μπύρες είναι...υπο κανονικές συνθήκες δεν θέλω παρελκόμενα εγω, να κάνει ζέστη και να είναι παγωμένη η μπύρα μόνο :P

Banned
    Ρε αγαπη μου γλυκια..πηρα 15 κιλα απο τις μπυρες (και φαι ναι διοτι ξυδια και μασα πανε μαζι) σε παρακαλω μην μου λες βλακειες οτι ειναι μυθος..Η μπυρα σου κανει μια κοιλαρα απο Πατρα εως Αθηνα!Στους πανικους μου επινα σαν γουρουνι..μπυρες παντα!!Λοιπον ανεφερες οτι πηρες 20 κιλα σε 3 μηνες?Αυτο δεν γινεται εκτος αν σε φουσκωσαν με τρομπα!Μετα παλι τα εχασες σε μικρο διαστημα..Αυτο το αναφερω διοτι δεν μου κολλαει,εκτος και αν ηταν υπερβολη δικη σου..Εν παση περιπτωσει φιλε μου η μπυρα οχι απλα παχαινει...ΓΙΓΑΝΤΙΣΜΟ ΚΑΝΕΙ!! :)

Senior Member
    Ρε αγαπη μου γλυκια..πηρα 15 κιλα απο τις μπυρες (και φαι ναι διοτι ξυδια και μασα πανε μαζι) σε παρακαλω μην μου λες βλακειες οτι ειναι μυθος..Η μπυρα σου κανει μια κοιλαρα απο Πατρα εως Αθηνα!Στους πανικους μου επινα σαν γουρουνι..μπυρες παντα!!Λοιπον ανεφερες οτι πηρες 20 κιλα σε 3 μηνες?Αυτο δεν γινεται εκτος αν σε φουσκωσαν με τρομπα!Μετα παλι τα εχασες σε μικρο διαστημα..Αυτο το αναφερω διοτι δεν μου κολλαει,εκτος και αν ηταν υπερβολη δικη σου..Εν παση περιπτωσει φιλε μου η μπυρα οχι απλα παχαινει...ΓΙΓΑΝΤΙΣΜΟ ΚΑΝΕΙ!! :)
    δεν πάνε μαζί αυτό λέω....σε εμένα, στα "καλά" μου, δεν πάνε μαζί, για να πιω τσίπουρο ας πούμε θέλω φαι, για την μπύρα δεν θέλω πως να το κάνουμε....θέλω ζέστη μόνο
    σε 2 μήνες τα πήρα και τα έχασα σε 3....ενοήτε πως ήταν υπερβολή, έτρωγα μέχρι να πονέσει η κοιλιά μου

Banned
    Μια υπερβολη στην γραφη σου εννοουσα..Διοτι πως παιρνεις 20 κιλα σε τρεις μηνες βρε?Εγω πχ τα πηρα τα 15 σε εναν χρονο που και παλι αν το σκεφτεις ηταν ΑΘΛΟΣ!!
    τελος παντων μην ασχολουμαστε με τριχες,δωσε μια ευκαιρια στους γονεις σου να δουν ποιος πραγματικα εισαι και πως νιωθεις!Στον ψυχολογικο τομεα εννοω..Και σου επαναλαμβανω μονο αυτοι σε αγαπανε πραγματικα οσο και χαζουλια και αν ειναι!

Senior Member
    Μια υπερβολη στην γραφη σου εννοουσα..Διοτι πως παιρνεις 20 κιλα σε τρεις μηνες βρε?Εγω πχ τα πηρα τα 15 σε εναν χρονο που και παλι αν το σκεφτεις ηταν ΑΘΛΟΣ!!
    τελος παντων μην ασχολουμαστε με τριχες,δωσε μια ευκαιρια στους γονεις σου να δουν ποιος πραγματικα εισαι και πως νιωθεις!Στον ψυχολογικο τομεα εννοω..Και σου επαναλαμβανω μονο αυτοι σε αγαπανε πραγματικα οσο και χαζουλια και αν ειναι!
    ε τι να σου πω, η ζυγαριά έλεγε 20 κιλά πάνω απο το κανονικό, παντελόνια που επέπλεα μέσα δεν μου κάνανε...να πούμε πως χάνει 5 κιλά η ζυγαριά; επαναλαμβάνω, σε 2 μήνες τα πήρα, σε 3 τα έχασα....
    λέω να πετάξω καμιά μπιχτή στον πατέρα μου αύριο να δω πως θα το πάρει...

Banned
    Τι ηλικια εχεις αν επιτρεπεται?

Senior Member
    ........32

Banned
    Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    ........32
    Να μετρησω και τις τελιτσες??? :P

Senior Member
    Να μετρησω και τις τελιτσες??? :P
    όχι, συνήθως γράφω μέχρι 5 αλλα θέλει μίνιμουμ 10 χαρακτήρες η απάντηση :P

Senior Member
    φίλε pameoloi δεν υπάρχει συνταγή πως να είσαι καλός γονιός. κάποιοι πειραματίζονται μέχρι να βρουν ποιό είναι το στυλ γονιού που τους ταιριάζει και αποδίδει και κάποιοι μένουν σε αυτό που έχουν μάθει από τους δικούς τους γονείς. το κυριότερο όμως είναι ότι σε αγαπάνε. και πιστεύω ότι η μητέρα σου σχολιάζοντας τη ζωή σου (σε σένα) εκφράζει την αγωνία της για την περαιτέρω εξέλιξή σου. είσαι δηλ. 32 χρόνων, άνεργος, χωρίς να έχεις κάνει κάτι δικό σου, οικογένεια και τα λοιπά και αγωνιά ότι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι ποιός ξέρει πότε. μη νομίζεις λοιπόν ότι δεν σε αγαπάει. δεν λέω ότι είναι η καλύτερη μάνα του κόσμου, απλά προσπάθησε να την καταλάβεις έστω και λίγο. από την άλλη, αν νομίζεις ότι ο πατέρας σου σε καταλαβαίνει λίγο περισσότερο γιατί δεν μιλάς σε κείνον; πατέρας και γιος ίσως να έχουν άλλη επαφή και κατανόηση. κάνε και συ μια προσπάθεια να επικοινωνήσετε. μη μένεις μόνος σου στα προβλήματά σου και τους έχεις απέξω. μπορεί να έχεις υψώσει τείχος και να μην τους αφήνεις να σε πλησιάσουν όσο θαθελες. σίγουρα καταλαβαίνουν ότι κάτι συμβαίνει αλλά δεν ξέρουν πως να σε βοηθήσουν. δώσε τους μια ευκαιρία.
    πολύ φιλικά στα λέω!
    μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!

Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    koiτα το καταλαβαινω οτι επιδη ειναι μανα σου εχεις μια ταση να τη δικαιολογεις ομως πρεπει να καταλαβεις οτι η αυτοθυσια κ ο αλτρουισμος εχουν ενα οριο αν ειναι να μη νιωθουμε καλα εμεις για να νιωθουν καλα οι αλλοι τι νοημα θα χε?
    ακριβως το αντιθετο ειπα: δεν ειχα καμια ταση να τη δικαιολογω γιατι παντα τη θυμομουν να θελει να μου επιβαλει την αποψη της αλλα οταν επαθα καταθλιψη τρομαξε τοσο πολυ που εκοψε και τις παρεμβασεις και ολες τις αλλες βλακειες της και προσπαθησε να με καταλαβει και να μου σταθει

όλοι τελικά οι γονείς είναι ίδιοι!!! εγώ μένω μόνος μου τα τελευταία 7 χρόνια και έχω πραγματικά ησυχάσει απο πολύ γκρίνια.το θετικό ειναι ότι είχα δουλειά και πριν την κρίση και με βοήθεια και απο τους γονείς μου,μένω πλέον σε ιδιόκτητη κατοικία.στους γονείς μου που μένουν σε άλλη πόλη πάω μια φορά τη βδομάδα για κάποιες ώρες και μερικές μέρες στις άδειες μου και ενώ ξεκινάμε καλά,καταλήγουμε σε πρήξιμο,ειδικά απο την πλευρά της μάνας μου.πριν να ξεσπάσει η κρίση και τα οικονομικά μου ήταν καλά άκουγα συνέχεια "ο γιος της κυρά μαρίας παντρεύτηκε,η κόρη του φούρναρη το ίδιο,ο ξαδερφος σου 3 χρόνια μικρότερος και έχει ήδη γυναίκα και παιδιά,έφτασες στα 30 παντρέψου κτλ".τώρα που έχουμε κρίση και ο εργοδότης μας έχει κάποιους μήνες απλήρωτους και ζούμε με προκαταβολές,το τροπάρι άλλαξε και έγινε "βρες άλλη δουλειά,γιατι ο δικός μου γιος να ειναι το κορόιδο,ο γιαννάκης της τάδε μπήκε στο δημόσιο και εσύ 35 χρονών και σε δουλεύουν κτλ"
    σαφώς και όλα αυτά τα λέει για το καλό μου αλλά εγώ προσωπικά ως άνθρωπος δεν ήμουν ποτέ αυτός που τολμούσε μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου.πάντα έχω μια φοβία για το πως θα αντεπεξέλθω στην επαφή με νέους ανθρώπους και κάθομαι εκει που μου αρέσει και νιώθω ωραία με το περιβάλλον.Επισης να πω ότι στο σπίτι υπάρχει και ένας μικρότερος αδερφός που έχει διπολική διαταραχή διαγνωσμένη απο αρκετούς ψυχολόγους και ψυχιάτρους και παίρνει κάποια φάρμακα και παράλληλα επισκέπτεται και ψυχίατρο και τα συμπτώματα είναι σαν αυτά που διαβάζω εδώ μέσα.Ο πατέρας μας απλά βλέπει και δε μιλάει και η μάνα μας αρνείται να δεχτεί το γεγονός και λέει ότι πρόκειται για απλό άγχος

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast