Να το πάρει το ποτάμι - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΓΑΤΑ View Post
    φίλε pameoloi δεν υπάρχει συνταγή πως να είσαι καλός γονιός. κάποιοι πειραματίζονται μέχρι να βρουν ποιό είναι το στυλ γονιού που τους ταιριάζει και αποδίδει και κάποιοι μένουν σε αυτό που έχουν μάθει από τους δικούς τους γονείς. το κυριότερο όμως είναι ότι σε αγαπάνε. και πιστεύω ότι η μητέρα σου σχολιάζοντας τη ζωή σου (σε σένα) εκφράζει την αγωνία της για την περαιτέρω εξέλιξή σου. είσαι δηλ. 32 χρόνων, άνεργος, χωρίς να έχεις κάνει κάτι δικό σου, οικογένεια και τα λοιπά και αγωνιά ότι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι ποιός ξέρει πότε. μη νομίζεις λοιπόν ότι δεν σε αγαπάει. δεν λέω ότι είναι η καλύτερη μάνα του κόσμου, απλά προσπάθησε να την καταλάβεις έστω και λίγο. από την άλλη, αν νομίζεις ότι ο πατέρας σου σε καταλαβαίνει λίγο περισσότερο γιατί δεν μιλάς σε κείνον; πατέρας και γιος ίσως να έχουν άλλη επαφή και κατανόηση. κάνε και συ μια προσπάθεια να επικοινωνήσετε. μη μένεις μόνος σου στα προβλήματά σου και τους έχεις απέξω. μπορεί να έχεις υψώσει τείχος και να μην τους αφήνεις να σε πλησιάσουν όσο θαθελες. σίγουρα καταλαβαίνουν ότι κάτι συμβαίνει αλλά δεν ξέρουν πως να σε βοηθήσουν. δώσε τους μια ευκαιρία.
    πολύ φιλικά στα λέω!
    δεν είπα πως είναι κακοί, μόνο που με ανέχονται -έστω και με τα κρυόκωλα/εξωφρενικά σχόλια τους- πιστεύω φτάνει....απλά το μακρυά και αγαπημένοι ίσως να ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωση, ανασφάλιστος είμαι όχι άνεργος, αν και δεν ξέρω για πόσο θα το έχω και αυτό έτσι όπως πάνε οι δουλειές..
    ενοητε πως δεν αφήνω να πλησιάσουν, για αυτό άνοιξα το θέμα

Banned
    Quote Originally Posted by rose70 View Post
    ακριβως το αντιθετο ειπα: δεν ειχα καμια ταση να τη δικαιολογω γιατι παντα τη θυμομουν να θελει να μου επιβαλει την αποψη της αλλα οταν επαθα καταθλιψη τρομαξε τοσο πολυ που εκοψε και τις παρεμβασεις και ολες τις αλλες βλακειες της και προσπαθησε να με καταλαβει και να μου σταθει
    τοτε καλα εκανες βασικα εκανες μεγαλα βηματα... μπραβο.

Banned
    Κι εγω συμφωνω με μνημονιο οτι οι γονεις δεν ειναι παντα οπως τους φανταζομαστε και μπορει να μας εκπληξουν και θετικα μερικες φορες, τουλαχιστον αυτη την εμπειρια εχω εγω με τη μανα μου που ειναι ακρως παρεμβατικη, ξερολας και καταπιεστικη και ποτε δεν της ειχα εμπιστευτει τιποτα.....αλλα στις ψυχολογικες περιπετειες μου σταθηκε βραχος, εστω κι αν δεν τις καταλαβαινε.
    ομως να σε καταπιεζει καπιος αυτο δεν ειναι καλο οταν καπιον τον αγαπας τον αφηνεις ελευθερο ετσι δεν ειναι?

Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ομως να σε καταπιεζει καπιος αυτο δεν ειναι καλο οταν καπιον τον αγαπας τον αφηνεις ελευθερο ετσι δεν ειναι?
    ναι εννοειται οτι ετσι πρεπει να γινεται .......... αλλα οι γονεις μας ειναι ανθρωποι δεν ειναι θεοι να τα κανουν ολα τελεια. Εγω εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι μπορουν καποιες φορες να μας βοηθησουν πολυ πρα τα οποια αρνητικα τους.

Banned
    ναι εννοειται οτι ετσι πρεπει να γινεται .......... αλλα οι γονεις μας ειναι ανθρωποι δεν ειναι θεοι να τα κανουν ολα τελεια. Εγω εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι μπορουν καποιες φορες να μας βοηθησουν πολυ πρα τα οποια αρνητικα τους.
    να σιγουρα εχεις δικιο απλα αυτη η ταση που εχεις να τη δικαιολογεις σε βλαπτει κ γω πχ θα θελα να μαι ο καλυτερος ανθρωπος στο κοσμο κ να μου κανουν οι αλλοι πραγματα κ γω να τα καταπινω το θεμα ειναι ομως οτι μπορω???? δε μπορω γιατι αν το κανω αυτο θα κρεπαρω ψυχικα αρα αναγκαζομαι να ξεσπαω οτι καν δε το σηκωνω δεν ειναι οτι με ρωταει κανεις αν το θελω η δε το θελω αναγκαζομαι να ξεσπαω.

Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    να σιγουρα εχεις δικιο απλα αυτη η ταση που εχεις να τη δικαιολογεις σε βλαπτει κ γω πχ θα θελα να μαι ο καλυτερος ανθρωπος στο κοσμο κ να μου κανουν οι αλλοι πραγματα κ γω να τα καταπινω το θεμα ειναι ομως οτι μπορω???? δε μπορω γιατι αν το κανω αυτο θα κρεπαρω ψυχικα αρα αναγκαζομαι να ξεσπαω οτι καν δε το σηκωνω δεν ειναι οτι με ρωταει κανεις αν το θελω η δε το θελω αναγκαζομαι να ξεσπαω.
    Ουτε να τα καταπινουμε ολα απο τους γονεις μας πρεπει αλλα ουτε και να τα βαζουμε μαζι τους για τις ανθρωπινες ατελεις που εχουν γιατι δημιουργουμε εναν θυμο που δεν ωφελει ουτε εμας τους ιδιους. Καπου αναμεσα στα δυο ακρα ειναι η χρυση τομη, αυτην πρεπει να ακολουθουμε.

Banned
    οταν ομως μεσα του καπιος γενικα εχει ακραια συναισθηματα του στιλ
    θα τρελαθω
    θα σαλταρω
    θα μου στριψει
    θα εκραγω
    θα .......... κοσμο
    εκει δεν υπαρχει μεση γιατι απλα τα συνεσθηματα απο τη φυση τους ιδικα οταν ειναι κ ακραια σε βγαζουν εκτος ελεγχου γιατι ειναι κατι που δε μπορεις να το σταματησεις κανοντας του κοντρολ η να το εκλογικευσεις ειναι σα το τσουναμι τα παιρνει ολο κ φευγει γιατι οσο κατι παρεμινει μεσα σε καπιον
    τον οπιοδηποτε ειναι σαν ενα σαρακι που του ροκανιζει τα παντα μεχρι να πει παραδινομαι...

Page 3 of 3 FirstFirst 123