Εγω κ η ιδψ ανιατο προβλημα η οχι? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 32 of 32
    Senior Member
    Quote Originally Posted by currant View Post
    Ναι κοριτσι μου . Αυτο ειναι το λυπηρο. Ευχομαι κανενας να μην το βιωνε. Ειναι ταλαιπωρια..Κ εγω μια φορα το μηνα πηγαινω σε ειδικο. Απλα τελευταια πηγα περισσοτερες φορες. Ναι, οντως τα χρηματα δεν περισσευουν.
    Διαβαζα που λες ενα αρθρο. Ολοι μας εχουμε ψυχαναγκασμους. Απλα τον ''νορμαλ'' κοσμο δεν τους ταλαιπωρουν.. Τεσπα :-) :-) πχ το να χτυπαμε ξυλο , οταν καποιος λεει κατι δυσαρεστο ( ''χτυπα ξυλο'') -νομιζουμε-οτι εξαλειφουμε το κακο. Οπως κ τα ατομα με ιδψ, οτι κανουν το κανουν ''νομιζοντας οτι εξαλειφουν το κακο.
    Αυτο που πιστευω οτι εχουμε εντονο στρες που εκτονωνεται εκει κ για να ηρεμησουμε δηθεν τις φοβιες μας το κανουμε αυτο,βεβαια αυτο που καταφερνουμε ειναι μια προσωρινη ανακουφιση κ τιποτα περισσοτερο μιας κ επανερχεται το ιδιο στρες,Εγω προσωπικα ειμαι φουλ απο καταναγκασμους κ αυτο με κανει να φοβαμαι οτι δεν θα σταματησει ποτε,Κανονικα επρεπε ο κοσμος να μην στοχοποιει ανθρωπους με ιδιαιτεροτητες που δεν ζημιωνουν ανθρωπο με αυτες τις ιδιαιτεροτητες κ προτιμοτερο μην το σχολιαζει καν,Εμεις καλεσαμε μια κοπελα για φαγητο κ με επεκρινε για ο,τι εκανα δεν το θεωρω σωστο πραγματικα γιατι οι ανθρωποι που δεν ειναι με ιδψ δεν ειναι σε θεση να καταλαβουν ποσο δυσκολο ειναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    αυτό με το κινητό το έχουν όλοι, είναι εθισμός, προσμονή για κλήση/sms :P όπως ανοίγεις το facebook να δεις αν έχει κόκκινο χρωματάκι και το ξανακλείνεις :P
    έχω και εγώ έντονα flash backs :P
    Οντως κ εγω θελω να μου στελνει το αγορι μου,Ολοι ειμαστε εθισμενοι στα κινητα ομως ο ανθρωπος με ιδψ ειναι αρκετα περισσοτερο απο αλλους

Page 3 of 3 FirstFirst 123