Σας έχει τύχει ποτέ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
    Banned

Σας έχει τύχει ποτέ

να σας προσβάλει καθηγητής μπροστά σας; Πως αντιδράτε; (σε περίπτωση που ξέρετε πως σας ξέρει προσωπικά και πως θα σας κάνει μάθημα)

Senior Member
    (να χετε μπαφο κυριλε)

γιατι να σου φερθει ετσι ενας καθηγητης
    εχει προηγηθει κατι?

Banned
    τι εννοείς; δεν κατάλαβα :p
    βασικά μου είπε να παρατήσω τη σχολή γιατί είδε την επίδοσή μου και έμμεσα επανέλαβε 10 φορές πως είμαι χαζή και δεν κάνω για τη σχολή αυτή και πως απλά τρώω τα λεφτά των γονιών μου και δεν τους σκέφτομαι (πράγμα που ΔΕΝ ισχύει!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    βασικά μου είπε να παρατήσω τη σχολή γιατί είδε την επίδοσή μου και έμμεσα επανέλαβε 10 φορές πως είμαι χαζή και δεν κάνω για τη σχολή αυτή και πως απλά τρώω τα λεφτά των γονιών μου και δεν τους σκέφτομαι (πράγμα που ΔΕΝ ισχύει!)
    αυτο εγινε τωρα κοντα, η συζητας κατι που εγινε πριν 10 χρονια ας πουμε?

Banned
    Προχθές έγινε. Οπότε όπως καταλαβαίνεις από Σεπτ θα τον αντιμετωπίσω ξανά. Εσείς πως θα αντιδρούσατε εκείνη την ώρα που σας προσβάλλουν και μάλιστα λαθηγητές σας που σας ξέρουν και θα πρέπει να τους αντιμετωπίσετε στο προσεχές μέλλον;

Senior Member
    γιατι εγινε αυτο
    ετσι ξαφνικα αρχισε να σε βριζει?

Senior Member
    oταν λες ''εμμεσα'' τι εννοεις? Πως σε ειπε χαζη εμμεσα? Μηπως απλα παρεξηγησες αυτα που ειπε?
    Κ εγω εχει τυχει πχ να κανω ηλιθια ερωτηση σε καθηγητη , και λάθη που δηλωνουν πληρη ασχετοσυνη, κ να μου πει ''καλυτερα να αποχωρησετε απο την αιθουσα και τα ξαναλεμε απο Σεπτεμβρη η ποτέ'', αλλα και το μαθημα του περασα με 10, και πτυχιο πηρα, και με ζητησε στο μεταπτυχιακο του.
    Πολλες φορες οι καθηγητες γινονται δειχνουν να σε ειρωνευονται κ να σε υποτιμουν, αλλα ειναι της στιγμης. Αν αποδειχτει οτι δεν εισαι οντως ασχετος κ αχρηστος, δεν προκειται να σε αντιμετωπιζουν παντα με τον ιδιο τροπο.

Senior Member
    και έμμεσα επανέλαβε 10 φορές πως είμαι χαζή και δεν κάνω για τη σχολή αυτή και πως απλά τρώω τα λεφτά των γονιών μου και δεν τους σκέφτομαι (πράγμα που ΔΕΝ ισχύει!)
    Μηπως ανηκει και αυτος στο 0.001 % των καθηγητών που είναι μισογύνηδες και πιστευουν ότι οι γυναικες είναι τοσο χαζες που δεν θα πρεπει να μπαινουν καν στον κοπο να σπουδασουν? Λεω εγω τωρα...

να σας προσβάλει καθηγητής μπροστά σας; Πως αντιδράτε; (σε περίπτωση που ξέρετε πως σας ξέρει προσωπικά και πως θα σας κάνει μάθημα)
    Καταλαβαινω πως θα ενιωσες εσυ ε? Αμηχανια και ντροπη προς ολους?...Ειναι μερικοι μαλακες που λογω διαβασματος καποτε δεν τους αφηνε η μανα τους να βγουν εξω,και καταλαβαινεις πως ζηλευει που εχεις φιλους περνας καλα,....Τον πιανεις στο δρομο και του λες θα σε Γα..... αν μου ξαναμιλησεις ετσι μπροστα σε "συναδελφους" μου..Και αν σε αφηνει συνεχεια του σπας και το αμαξι.. Μην παρατησεις την σχολη ο,τι και ν γινει,μην στεναχωριεσαι τζαμπα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Isol View Post
    Καταλαβαινω πως θα ενιωσες εσυ ε? Αμηχανια και ντροπη προς ολους?...Ειναι μερικοι μαλακες που λογω διαβασματος καποτε δεν τους αφηνε η μανα τους να βγουν εξω,και καταλαβαινεις πως ζηλευει που εχεις φιλους περνας καλα,....Τον πιανεις στο δρομο και του λες θα σε Γα..... αν μου ξαναμιλησεις ετσι μπροστα σε "συναδελφους" μου..Και αν σε αφηνει συνεχεια του σπας και το αμαξι.. Μην παρατησεις την σχολη ο,τι και ν γινει,μην στεναχωριεσαι τζαμπα..
    και πιστευεις οτι απο αυτη την αντιδραση θα κερδισεις κατι?
    καμια μυνηση το πολυ πολυ

Member
    Μηπως εχει προηγηθει τιποτα με παραταξεις?? το λεω αυτο γτ και σε μας οι κομματοποιημενοι καθηγητες γνωριζουν φατσικα τους κομματοποιημενους φοιτητες, και τους την λενε συνεχεια. Σε εμας να φανταστεις οταν ημουν πρωτο ετος καθηγητρια ειπε σε φοιτητη οτι εσεις οι δαπιτες βρωματε, και βεβαια πρεπει να περιμενεις να παρει συνταξη ο καθηγητης για να παρεις πτυχιο. Ειναι κολλημενοι ρε. Για μενα ειναι ΖΩΑ. Δεν σε συμφαιρει να τους πας κοντρα. Στο ΤΕΙ μας ενος καθηγητη του καψανε το αυτοκινητο, και να φανταστεις αυτος ο καθηγητης σε μια εξεταστικη, μεσα στο αμφιθατρο μοιραζει τα θεματα, πιτα το αμφιθατρο απο φοιτητες, σβηνει τα φωτα και λεει εχετε 3 λεπτα να παραδωσετε τις κολλες σας, οποιος προλαβει περασε το μαθημα, εγινε εκει μεσα σφαγη αρμενιων, βεβαια ουτε που τον ενοιξε αν γινοντουσαν επισοδεια, σε αλλη εξεταστικη εβαλε θεμα τι χρωμα γραβατα φορουσε στο πρωτο μαθημα του εξαμηνου, και σε αλλη ποσα σκαλοπατια εχει το τει, οτι να ναι, οντας μεγαλο κεφαλι της δαπ τοσα χρονια. Ειναι βοδια, ζωα, απολιτιστοι. Πρεπει να φυγουν και να μεινουν οσοι αξιζουν, γτ υπαρχουν και καθηγητες τζιμανια, που θα σε βοηθησουν, εχουν μεταδοτικοτητα και εχουν την και την θεληση για προσφορα, μακαρι να ηταν ολοι τους ετσι.
    Κι αν μας έγραψε την μοίρα ο Θεός μας, η Αγάπη και η Αλήθεια οδηγός μας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by christos_00 View Post
    Μηπως εχει προηγηθει τιποτα με παραταξεις?? το λεω αυτο γτ και σε μας οι κομματοποιημενοι καθηγητες γνωριζουν φατσικα τους κομματοποιημενους φοιτητες, και τους την λενε συνεχεια. Σε εμας να φανταστεις οταν ημουν πρωτο ετος καθηγητρια ειπε σε φοιτητη οτι εσεις οι δαπιτες βρωματε, και βεβαια πρεπει να περιμενεις να παρει συνταξη ο καθηγητης για να παρεις πτυχιο. Ειναι κολλημενοι ρε. Για μενα ειναι ΖΩΑ. Δεν σε συμφαιρει να τους πας κοντρα. Στο ΤΕΙ μας ενος καθηγητη του καψανε το αυτοκινητο, και να φανταστεις αυτος ο καθηγητης σε μια εξεταστικη, μεσα στο αμφιθατρο μοιραζει τα θεματα, πιτα το αμφιθατρο απο φοιτητες, σβηνει τα φωτα και λεει εχετε 3 λεπτα να παραδωσετε τις κολλες σας, οποιος προλαβει περασε το μαθημα, εγινε εκει μεσα σφαγη αρμενιων, βεβαια ουτε που τον ενοιξε αν γινοντουσαν επισοδεια, σε αλλη εξεταστικη εβαλε θεμα τι χρωμα γραβατα φορουσε στο πρωτο μαθημα του εξαμηνου, και σε αλλη ποσα σκαλοπατια εχει το τει, οτι να ναι, οντας μεγαλο κεφαλι της δαπ τοσα χρονια. Ειναι βοδια, ζωα, απολιτιστοι. Πρεπει να φυγουν και να μεινουν οσοι αξιζουν, γτ υπαρχουν και καθηγητες τζιμανια, που θα σε βοηθησουν, εχουν μεταδοτικοτητα και εχουν την και την θεληση για προσφορα, μακαρι να ηταν ολοι τους ετσι.
    χρηστο σε ποια σχολη συμβαινουν αυτά?????

Senior Member
    Κ εμενα μου εχει συμβει,Μην αποθαρυνεσαι τελειωσε την σχολη κ μετα μην ασχοληθεις με κανενα τους,Αλλωστε οι περισσοτεροι αχρηστοι ειναι κ επηρεαζονται κ απο τα κομματικα συμφεροντα

Member
    Quote Originally Posted by Oedipuscomplex View Post
    χρηστο σε ποια σχολη συμβαινουν αυτά?????
    ΤΕΙ Κοζανης. Τμημα ΣΔΟ. Σου φαινονται απιστευτα ετσι?? Κι ομως, αυτα συμβαινουν, και γινονται αρκετα χρονια τωρα, δυστυχως. Κι ειναι κι αλλα σκηνικα, που δεν ειναι επι του παροντως θεματος.
    Κι αν μας έγραψε την μοίρα ο Θεός μας, η Αγάπη και η Αλήθεια οδηγός μας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by christos_00 View Post
    Μηπως εχει προηγηθει τιποτα με παραταξεις?? το λεω αυτο γτ και σε μας οι κομματοποιημενοι καθηγητες γνωριζουν φατσικα τους κομματοποιημενους φοιτητες, και τους την λενε συνεχεια. Σε εμας να φανταστεις οταν ημουν πρωτο ετος καθηγητρια ειπε σε φοιτητη οτι εσεις οι δαπιτες βρωματε,
    RESPECT
    ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ

Page 1 of 3 123 LastLast