ιστορια μου, αμαρτια μου.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    για τα όνειρα, δεν λέει τίποτα αυτό, θα μπορούσε κάλλιστα το υποσυνείδητο σου να σου λέει ξέχνα τον.
    όταν ξυπνάς ξεκίνα να μετράς αμέσως μέχρι το 10 και δεν θα θυμάσαι τα όνειρα σου :)
    το βρίσκω κακή ιδέα να του το πείς.

εμένα θα με ενοχλούσε αν μου έλεγε πως δεν έχει ....δεν λέμε να σκέφτεται συνέχεια άλλους έτσι..απόλυτα φυσιολογικό το βρίσκω, δηλαδή τι διαφορά έχει να σκέφτεσαι την μελέτη -βάλε celebrity crush εδω- και να γουστάρεις απο το να σκέφτεσαι την γειτόνισα ας πούμε; εχει καμιά διαφορά σαν σκέψη; μόνο στις πιθανότητες να γίνει κάτι
    νταξει βασικα στο συγκεκριμενο παραδειγμα ισχυει
    αλλα αν φτασεις και σε σημειο η κοπελα σου (η το αγορι σου αντιστοιχα) να μην εχει κανενα ενδιαφερον και να κολανε στο μυαλο σου συνεχως αλλες η αν σου εχει κολλησει μια πολυ εντονα νομιζω πρεπει να χωρισεις

πιο πολυ εγω το ειπα για κοπελες που λενε
    μιλουσα και με αυτον για ενα διαστημα αλλα δεν εκανα τιποτα γιατι τα εχω με τον ταδε
    ε αυτες εγω τις θεωρω καργιολες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Oedipuscomplex View Post
    Οι περισσοτεροι που εχουν μακροχρονια σχεση καποια στιγμη θα μπουν στον πειρασμο να αρχισουν να σκέφτονται αλλους (και μακαρι να εμεναν μονο σε αυτό!). Τωρα από το να σκέφτεσαι μεχρι να το κανεις πραξη εχει μεγαλη αποσταση. Η μονογαμια όμως δεν είναι στη φυση του ανθρωπου. Πώς εισαι τοσο σιγουρη ότι και ο δικος σου δεν σκέφτεται κρυφα άλλες ?
    σε εμενα μιλας?
    αντρας ειμαι

αν ειναι η κοπελα μαζι μου και σκευτεται αλλους προβλημα της
    αν δε με θελει να με χωρισει με αξιοπρεπεια

αν το δειχνει ομως θα την χωρισω εγω

Senior Member
    Quote Originally Posted by paintitblack View Post
    σε εμενα μιλας?
    αντρας ειμαι
    Αντρας εισαι ωρε? Και εγω σε φανταζομουν σαν μια γαλαζοματα καλονη με πλουσιες καμπύλες και ενδιαφερουσα προσωπικοτητα. Μου χαλας την φαντασια...

Senior Member
    Αντρας εισαι ωρε? Και εγω σε φανταζομουν σαν μια γαλαζοματα καλονη με πλουσιες καμπύλες και ενδιαφερουσα προσωπικοτητα. Μου χαλας την φαντασια...
    δεν μαρεσει και πολυ το χιουμορ σου αλλα τελοσπαντων
    απλα αν μιλαγες σε εμενα να μιλαγες στο σωστο γενος

Senior Member
    Quote Originally Posted by paintitblack View Post
    δεν μαρεσει και πολυ το χιουμορ σου αλλα τελοσπαντων
    απλα αν μιλαγες σε εμενα να μιλαγες στο σωστο γενος
    Με το μπαρντον κυριε στην κοπελα ομιλουσα ! Ζητω ταπεινα συγγνωμη εάν σας προσεβαλα με οποιονδηποτε τροπον.

Senior Member
    Κοπελα μου οντως ενδιαφερουσα η ιστορια σου κ μακαρι να ειστε με το αγορι σου παντα καλα,Ορισμενα πραγματα δεν λεγονται πιστευω κ καλυτερα να το κρυψεις βαθια μεσα σου αυτο το μυστικο γιατι το να μαθευτει πιστεψε με δεν θα αρεσει σε κανεναν κ ουτε που σε συμφερει,Ευελπιστω να εισαι προετοιμασμενη οτι επειδη ειναι αδερφος του θα τον βλεπεις συχνα κ αυτον κ την κοπελα του κ πρεπει να κανεις ο,τι μπορεις να μην επηρεαζεσαι,Συνελθε οσο μπορεις κ καντε την ζωη σας μαζι με το αγορι σου

Senior Member
    Με το μπαρντον κυριε στην κοπελα ομιλουσα ! Ζητω ταπεινα συγγνωμη εάν σας προσεβαλα με οποιονδηποτε τροπον.
    γιατι να προσβληθω?
    απλα εκανες quote εμενα

Member
    πιστευω οτι και ο δικος μου σιγουρα θα εχει σκεφτει καποια κοπελα στα 4,5 χρονια που τα εχουμε και λογικο ειναι, αντρας ειναι.
    Το θεμα ειναι οτι ειμαι ερωτευμενη μαζι του και τον αγαπω πολυ δεν θελω να τον χασω απο την ζωη μου ποτε για χαζομαρες..απο τα παλια..ακομα νιωθω τυψεις που τα εφτιαξα στην αρχη μαζι τ για να ξεχασω τον αδερφο του...αλλα στην συνεχεια τον ηθελα κανονικα...αλλωστε ημουν και 18 χρονών τοτε.....3η λυκειου πηγαινα...που μυαλο τοτε

Member
    οσο για τον αδερφο του πλεον τον βλεπω καθημερινα και τον εχω ξεπερασει κ με την κοπελα του κανουμε και παρεα μια χαρα...απλα πριν λιγο καιρο τον εβλεπα στον υπνο μ ξαφνικα απο το πουθενα και δεν θελω να με επιρεασουν τα ονειρα....αυτα.

Πω ρε κολλημα απο το τιποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elenlepen View Post
    οσο για τον αδερφο του πλεον τον βλεπω καθημερινα και τον εχω ξεπερασει κ με την κοπελα του κανουμε και παρεα μια χαρα...απλα πριν λιγο καιρο τον εβλεπα στον υπνο μ ξαφνικα απο το πουθενα και δεν θελω να με επιρεασουν τα ονειρα....αυτα.
    με το που ξυπνήσει το μυαλό απο τον ύπνο μετράς, αμέσως, πρίν ανοίξεις τα μάτια

Page 2 of 2 FirstFirst 12