πως αντιδρατε οταν ξεπερασετε το οριο σας ( θυμου ) - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 121 to 135 of 151
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δεν είναι απόλυτο αυτό. Ο θυμός μπορεί να είναι έκφραση αγανάκτησης, πόνου, απογοήτευσης νοήμονα ανθρώπου που έχει αδικηθεί ή ζημιωθεί. Ακόμα κι ένας σόφρων έχει συναισθήματα. Η διαφορά είναι στο πως τα εξωτερικεύει κι αν τα εξωτερικεύει.

Γιαννη , αυτο που εννοει ο Αινσταιν ( πιστευω ) ειναι οταν αφηνεις τον θυμο να φωλιαζει στο μυαλο σου , να τον καλλιεργεις . Ενα ξεσπασμα θυμου ( οχι καθε τρεις κ μια ), ειναι υγιες .

Quote Originally Posted by paintitblack View Post
    ποιος λεει τι αρμοζει και τι δεν αρμοζει?
    Σου απάντησα! Διάβασε καλύτερα την απάντηση μου. Είσαι κοπέλα, κάποιο σοβαρό άτομο λογικά θα θελες στη ζωη σου κι όχι τον καθενα να σε έχει για να περναει τον καιρο του.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Ξερω πως εχω κανει απειρα φαουλ πανω στα νευρα μου.Το χειροτερο ειναι οτι ο,τι κρατουσα μεσα μου,το ελεγα πανω στον καυγα,μη σου πω οτι αυτος ηταν κι ο λογος του δικου μου θυμου.
    Αυτο μου εγινε μαθημα κι ετσι δε κραταω ανειπωτα λογια.Ετσι καθε φορα που θυμωνω δεν εχω τιποτα να με θολωσει.
    Τωρα για θυμο σε ασχετη φαση με ασχετο προσωπο,το περισσοτερο που θα κανω ειναι να μιλησω λογικα.Αν το καταφερω νιωθω πολυ ικανοποιημενη.
    Η δική μου εμπειρια λέει, άμα κάποιος σε εκνευρίσει μην κρατήσεις ποτέ το στώμα σου κλειστό, ακόμα κι αν ξεφύγεις στα λόγια πάνω στο θυμό σου. Κι αν ξέφυγες και νιωθεις βαρος γι αυτο εναντι του άλλου (μετανιωσες δλδ) θα βρεις τροπο να τα μπαλώσεις και να μετριασεις την παρεξήγηση. Το βαρος αυτο που νιωθεις μεσα σου όμως είναι ασύγκριτα μικρότερο σε σχέση με αυτο που νιωθεις, το οποιο αποκαλείται απωθημένα, για όταν δεν μιλησες, που κρατησες το στωμα σου κλειστο. Τα απωθημενα αυτα θα ερχονται στη σκεψη σου κάμποσα χρόνια μετα όταν ο άλλος ήδη θα έχει ξεχάσει την παρεξήγηση. Θα θυμάσε τα περιστατικα εκεινα που δεν αντεδρασες και τα συναισθηματα εντασης και εκνευρισμού σου εκεινη τη στιγμη θα ειναι λες και εισαι ακόμα στο τότε.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γιαννη , αυτο που εννοει ο Αινσταιν ( πιστευω ) ειναι οταν αφηνεις τον θυμο να φωλιαζει στο μυαλο σου , να τον καλλιεργεις . Ενα ξεσπασμα θυμου ( οχι καθε τρεις κ μια ), ειναι υγιες .
    Οταν ο θυμος φωλιασε στο μυαλό ειτε θα τον καλλιεργεις, κι ετσι θα μαθαινεις απο τα λάθη σου, θα διδάσκεσαι από τη ζωη κι ετσι να βελτιώνεσαι. Το θεωρω γνωρισμα σπάνιων, σοφων ανθρωπων που ξερουν να ελέγχουν και να καθοδηγουν τη σκεψη και τα αισθηματα τους κι οχι το αντιστροφο.
    Ειτε θα σου μετατραπει σε αρνητική διαθεση, θα σου μετατραπει σε απωθημένο. Το θεωρω μια απο τις γενεσιουργους αιτίες της ιψδ, αιτία διαστρεβλωμενων σκεψεων και εφεξης προκαταληψης στις σχεσεις με τους αλλους.
    Ισως το ιδανικό ειναι ενα ξεσπασμα θυμού όπως το θετεις. Μ' αυτο ειναι λες και έφυγε ένα βαρος από μέσα σου, ειναι εκτονωση. Διαπιστωνεις πως αμεσως μετα απο τετοιο ξεσπασμα αλλάζει η διαθεση. Διοτι αν δεν αντιδρασεις, στην παλιοκοινωνια που ζούμε, ο αλλος θα αποθρασυνθει, θα σε έχει για εύκολη λεία.
    γιάννης

Senior Member
    Σου απάντησα! Διάβασε καλύτερα την απάντηση μου. Είσαι κοπέλα, κάποιο σοβαρό άτομο λογικά θα θελες στη ζωη σου κι όχι τον καθενα να σε έχει για να περναει τον καιρο του.
    δηλαδη η κοπελα που θελει εναν σοβαρο τυπο δεν πρεπει να βριζει λες εσυ
    και κοπελα που βριζει=σκατοψυχη αναξια να ασχοληθεις μαζι της de facto

διαφωνω

τον σοβαρο τυπο πως τον ενοεις για να καταλαβω κατι

Σπανια το ξεπερναω,συνηθως φωνες και βαριες βρισιες.Πολυ σπανια χειροδικια,αλλα παντα προσπαθω να την κατευθυνω σε πραγματα και ποτε σε αλλους,ειδικα σε γυναικες.

Συμφωνω με τον McGyver oτι πολλες φορες αξιζει να αφηνεις τον θυμο σου να εκφραζεσαι.Πολλοι μονο με φοβερα καταλαβαινουν,και εκτος των αλλων δεν σου μενει απωθημενο να σκεφεται οτι θα επρεπε να ειχες τελικα.Ειναι τρομερα ψυχοθεραπευτικο.

Quote Originally Posted by paintitblack View Post
    και κοπελα που βριζει=σκατοψυχη αναξια να ασχοληθεις μαζι της de facto Δεν ειπα κάτι τετοιο, ειπα ότι δεν αφηνει καλή εντύπωση για το άτομο της κι αυτό άπωθει πολλούς

διαφωνω

τον σοβαρο τυπο πως τον ενοεις για να καταλαβω κατιΔεν μιλησα για σοβαρό τυπο, αυτο που ειπα ειναι πως ενας οποιοσδήποτε, ακόμα και παλιοχαρακτηρας, που ψάχνει να βρει κοπελα για σοβαρό σκοπό. Μ αυτη την έννοια το "σοβαρό"
    Οπως καποιοι χαρακτηρες ή καποιες συμπεριφορες στους αντρες απωθουν μια κοπέλα, κάτι ανάλογο ισχύει και στον αντρα. Δεν ειπα ότι οποια βριζει ειναι σκατόψυχη και ανάξια να ασχοληθει κανεις μαζι της. Αυτο που τονισα ειναι η ασχημη εντυπωση που αφηνει για το ατομο της.
    γιάννης

Banned
    Τώρα πώς θα πρέπει να συμπεριφερθώ αν τα αποτυπώματα που θα βγάλει η σήμανση μου δείξουν ποιο μουνοπανο ήταν αυτό που έκανε μαντάρα το σπίτι μου εχθές.
    Τον κάνεις 400 κιλά ; τι κακό να τον κάνεις για να του δώσεις να καταλάβει;

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Τώρα πώς θα πρέπει να συμπεριφερθώ αν τα αποτυπώματα που θα βγάλει η σήμανση μου δείξουν ποιο μουνοπανο ήταν αυτό που έκανε μαντάρα το σπίτι μου εχθές.
    Τον κάνεις 400 κιλά ; τι κακό να τον κάνεις για να του δώσεις να καταλάβει;
    Σε έκλεψαν??

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Σε έκλεψαν??
    ναι ρε οι πουσταράδες

Banned
    Undetermined φανταζομαι οτι θες να φας τις σάρκες σου μονο που σου άγγιξαν τα πραγματα σου ε??
    Μην περιμενεις πολλά απο τα αποτυπώματα ειδικα αν είναι τίποτα Πακιστανοί..την πόρτα παραβίασαν?απο που σου μπήκαν?

Banned
    Eγω με τοση αφραγκια, εχω σκεφτει οτι αν μπει κλεφτης στο σπιτι μου θα τα σπασει ολα απο τα νευρα του..Εκτος αν παρει καμια ηλεκτρικη συσκευη ενταξει..Αλλα αν θελει ρευστο θα απογοητευτει παρα πολυ!

Undetermined φανταζομαι οτι θες να φας τις σάρκες σου μονο που σου άγγιξαν τα πραγματα σου ε??
    Μην περιμενεις πολλά απο τα αποτυπώματα ειδικα αν είναι τίποτα Πακιστανοί..την πόρτα παραβίασαν?απο που σου μπήκαν?
    Σάρκες τρώνε μόνο οι ανθρωποφάγοι. Σπάσε τους τα κόκκαλα!
    Για βοήθησε την κοπέλα να τους βρειτε εσυ που δεν φοβασαι....
    γιάννης

Banned
    Θέλω να τους γδάρω ζωντανούς όπως έκανε ο κυνηγός στην ομώνυμη ταινία.

Banned
    Σάρκες τρώνε μόνο οι ανθρωποφάγοι. Σπάσε τους τα κόκκαλα!
    Για βοήθησε την κοπέλα να τους βρειτε εσυ που δεν φοβασαι....
    Η κοπέλα ποιος είναι;

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast