πως αντιδρατε οταν ξεπερασετε το οριο σας ( θυμου ) - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 136 to 150 of 151
    Banned
    Θελετε μια γρηγορη και ανεξοδη αλλαγη φυλου??Ιωαννης!!!

Εγγυηση και ποιοτητα σε ενα ονομα..Ιωαννης!

:)

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post

Εμένα εννοούσε κοπέλα; Σοβαρά;

Senior Member

Αυτο θα πει διαφημιση!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Αυτο θα πει διαφημιση!!!
    Το'χω ετσι??

Senior Member

Ο Γιαννης ειναι απο τα πιο αξιολογα μελη του φορουμ , μακαρι να υπηρχαν κ αλλοι σαν αυτον .

Undetermined φανταζομαι οτι θες να φας τις σάρκες σου μονο που σου άγγιξαν τα πραγματα σου ε??
    Μην περιμενεις πολλά απο τα αποτυπώματα ειδικα αν είναι τίποτα Πακιστανοί..την πόρτα παραβίασαν?απο που σου μπήκαν?
    Aυτο που κανει η αστυνομια με τα αποτυπωματα ειναι μεγαλη μαλακια.Πρωτα απ ολα,εδω και καμια δεκαετια,δεν παιρνουν αποτυπωματα ουτε απο τους Ελληνες οταν βγαζουν ταυτοτητα.

Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Aυτο που κανει η αστυνομια με τα αποτυπωματα ειναι μεγαλη μαλακια.Πρωτα απ ολα,εδω και καμια δεκαετια,δεν παιρνουν αποτυπωματα ουτε απο τους Ελληνες οταν βγαζουν ταυτοτητα.
    Στις νεες ταυτοτητες οχι πλεον δεν παιρνουν αποτυπωματα..Αλλα και παλι δεν κανουν τιποτα!

Senior Member
    Στις νεες ταυτοτητες οχι πλεον δεν παιρνουν αποτυπωματα..Αλλα και παλι δεν κανουν τιποτα!

μνιμονιο , για να σε τσιμπησουν , πρεπει νασαι ηδη σεσημασμενος . Το λεω , διοτι προ 20 ετων , μου ειχαν διαρρηξει το αμαξι , κατεβαζοντας με δυναμη το λιγακι ανοικτο τζαμι . Παρ οτι τα αποτυπωματα ταβλεπε κ ο αδαης , πηγα στη ΓΑΔΑ , ψαχνανε με τα συμπραγκαλα τους , τυπου Κλουζω , κ αποτελεσμα μηδεν , γιατι οπως ειπαν , δεν ησαν σεσημασμενοι ..........
    κ τοτε δεν υπηρχαν μεταναστες .

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    μνιμονιο , για να σε τσιμπησουν , πρεπει νασαι ηδη σεσημασμενος . Το λεω , διοτι προ 20 ετων , μου ειχαν διαρρηξει το αμαξι , κατεβαζοντας με δυναμη το λιγακι ανοικτο τζαμι . Παρ οτι τα αποτυπωματα ταβλεπε κ ο αδαης , πηγα στη ΓΑΔΑ , ψαχνανε με τα συμπραγκαλα τους , τυπου Κλουζω , κ αποτελεσμα μηδεν , γιατι οπως ειπαν , δεν ησαν σεσημασμενοι ..........
    κ τοτε δεν υπηρχαν μεταναστες .
    Mε εχουν κλεψει τρεις φορες τα ξερω..Ανεφερα τους λαθρομεταναστες επειδη οι περισσοτεροι ειναι χωρις χαρτια οποτε δεν τους βρισκεις ουτε με το csi Mαιαμι!

Banned
    εγω θυμαμαι καποτε που ειχαν κλεψει το αμαξι του πατερα μου κ ειχαν φυγει με αυτο κ ολας κ τελικα το βρηκε η αστυνομια καπου κ τον ειδοποιησαν να το παρει αφου το εστιλαν πριν στη σημανση κ δεν ηταν κ καμια μερσεντες ενα νισαν ντατσουν ηταν (τωρα δε το εχει) κ τελικα δε βρηκαν τιποτε κ αλλη μια φορα του βουτηξαν τον προφυλακτηρα τη νυχτα αφου τον ξεβιδωσαν κ αλλη μια οταν ανοιξαν το πορτπαγκαζ.

Αυτα κάθεσαι και σκέφτεσαι όλη μέρα άφραγκη και τεμπέλα στο σπίτι έχοντας τον μπαμπά να σε ταίζει και να σε ποτίζει?
    Αν ήσουν κοντά θα σου έδινα ένα γερό ξύλο να φέρεις το νου σου. Θα γεμιζαν τα ωραια σου ματακια και θα ξεχναγες τα κουρουφεξαλα μαγκιας που πουλάς εδώ. Ειναι να μη σου δειχθεί κάποιος από κοντα, σφίγγεσε να μη γεμίσει το βρακι σου απ το φόβο. Και μετα τρεχεις στην ποδιά την μαμας.

Δεν ειχα σκοπο να σε προσβαλω ή να σου επιτεθω στο προηγουμενο μου ποστ. Καλοπροαιρετα το έβαλα πιστευοντας ότι αλλάξε η σταση σου εναντι μου μετα τις προηγουμενες μας συζητησεις ετσι θα μπορουσα να χαρητολογησω μαζι σου. Ηθελα να πω πήγαινε βοήθησε τον/την undetermined (η λέξη κοπέλα αναφεροταν σ αυτο το ατομο κι οχι σε σενα, δεν ξερω αν ειναι κοπελα) αφου εδειξες ενδιαφερον για το θεμα του/της.
    γιάννης

Εγω εχω καταλαβει πως αν κανεις αδικημα απο φονο και κατω,δε σε πιανουν με τιποτα.

Senior Member
    Καλα εσυ θες να δειρεις κοπελα??
    11/12/2006

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αυτα κάθεσαι και σκέφτεσαι όλη μέρα άφραγκη και τεμπέλα στο σπίτι έχοντας τον μπαμπά να σε ταίζει και να σε ποτίζει?
    Αν ήσουν κοντά θα σου έδινα ένα γερό ξύλο να φέρεις το νου σου. Θα γεμιζαν τα ωραια σου ματακια και θα ξεχναγες τα κουρουφεξαλα μαγκιας που πουλάς εδώ. Ειναι να μη σου δειχθεί κάποιος από κοντα, σφίγγεσε να μη γεμίσει το βρακι σου απ το φόβο. Και μετα τρεχεις στην ποδιά την μαμας.

Δεν ειχα σκοπο να σε προσβαλω ή να σου επιτεθω στο προηγουμενο μου ποστ. Καλοπροαιρετα το έβαλα πιστευοντας ότι αλλάξε η σταση σου εναντι μου μετα τις προηγουμενες μας συζητησεις ετσι θα μπορουσα να χαρητολογησω μαζι σου. Ηθελα να πω πήγαινε βοήθησε τον/την undetermined (η λέξη κοπέλα αναφεροταν σ αυτο το ατομο κι οχι σε σενα, δεν ξερω αν ειναι κοπελα) αφου εδειξες ενδιαφερον για το θεμα του/της.
    Εχω μεινει ολιγον αναυδη για ακομα μια φορα..Καταρχην εκανα χιουμορ!Ιωαννη δεν ξερω τι βιωματα ή τι προβληματα εχεις και σου βγαινει ολο αυτο το κομπλεξ σε ενα φορουμ..Θα το τονισω ενα φορουμ γιατι εξω δεν θελω να φανταστω πως θα αντιδρας ή πως θα συμπεριφερεσαι σε ανθρωπους.
    Μου εχεις καταλογισει παρα πολλα , με εχεις χαρακτηρισει σκουπιδι , εχεις βρεθει "δικηγορος" μελους που οχι εβριζε εμενα μονο αλλα με κεφαλαια γραμματα ελεγε την μητερα μου *****!

Αληθεια ποτε εγω μιλησα ετσι εδω μεσα για μελος και για μαναδοπατεραδες?Ολα αυτα τα λεω για να σου θυμισω την θεσπεσια προσωπικοτητα σου που νομιζεις οτι εχεις.
    Παμε στους σημερινους χαρακτηρισμους τωρα..Το αν ειμαι τεμπελα εγω αυτο ασε να το ξερουν η μανα και ο πατερας που με εσπειραν και οι ανθρωποι που με ξερουν εξω στην πραγματικη ζωη..Αληθεια δεν θα ηθελα να σου πω τι εργασια αναγκαζομαι να κανω για να βγαλω τα προς το ζην μου,δεν εχεις ιδεα τι βαρη κουβαλαω συσκευασμενα σε σακια των 40 κιλων γιαννακη κοριτσακι μου..Αληθεια εσυ που εργαζεσαι και μπαινεις εδω απο τις 8 το πρωι και κανεις ψυχαναλυσεις στους αλλους πλην του εαυτου σου?

Μην λες την λεξη καλοπροαιρετα εσυ,εισαι ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ και κομπλεξικος,εχεις τερματισει ολα τα κοντερ!

"Αν ήσουν κοντά θα σου έδινα ένα γερό ξύλο να φέρεις το νου σου. Θα γεμιζαν τα ωραια σου ματακια και θα ξεχναγες τα κουρουφεξαλα μαγκιας που πουλάς εδώ. Ειναι να μη σου δειχθεί κάποιος από κοντα, σφίγγεσε να μη γεμίσει το βρακι σου απ το φόβο. Και μετα τρεχεις στην ποδιά την μαμας. "

Αυτο κανε το υπογραφη για να βλεπουν ολοι ποσο καλαμας (αναγραμματισμος για ευνοητους λογους) εισαι!

Εγω εδω εχω ναι κανω και την πλακα μου γιαννακη πιο πολυ κανω την πλακα μου εσυ ομως βγαζεις τα κομπλεξ σου μπορεις να συνεχισεις να το κανεις χωρις να ασχολεισαι μαζι μου εκτος αν την βρισκεις με σκουπιδια οποτε και παω πασο :)

Banned
    Αν ήσουν κοντά θα σου έδινα ένα γερό ξύλο να φέρεις το νου σου.
    αν σου αρεσει τοσο το μποξ μπορω να σου φερω το θειο μου που σκιζει στο καρατε κ τη πυγμαχια.. αλλα δε νομιζω να επιχειρισεις να τον δειρεις

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast