Αργα δε το θυμηθηκε οτι δε την εχει ξεπερασει? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 65
    Senior Member
    Quote Originally Posted by evitaki View Post
    Γιαννη δυστυχως δε σκεφτονται ολοι σαν εσενα...προφανως αυτος δεν ειχε προβλημα να κανει καινουρια σχεση χωρις πρωτα να εχει ξεκαθαρισει μεσα του
    αυτο οταν στ αληθεια θελεις τοσο πολυ καποιον δεν το κανεις πρωτον γιατι σκεφτεσαι οτι θα τον πληγωσεις και δευτερον αν θες καποιον τοσο πολυ δεν εχεις μυαλο για αλλη/αλλον

Quote Originally Posted by viky View Post
    Κλασσικα σου πουλουσε παραμυθια για να καλυψει το κενο του και εσυ τον πιστεψες...Στο πρωτο τσακωμο με τη γκομενα περιμενε να σε ξαναενοχλησει...Σορρυ αλλα δε σε σεβαστηκε καθολου!!!
    οπως και οι γυναικες ετσι και αυτος..ηθελε την επιβεβαιωση του,για να μην του θιχτει ο εγωισμος

Member
    Quote Originally Posted by giannis1990 View Post
    αυτο οταν στ αληθεια θελεις τοσο πολυ καποιον δεν το κανεις πρωτον γιατι σκεφτεσαι οτι θα τον πληγωσεις και δευτερον αν θες καποιον τοσο πολυ δεν εχεις μυαλο για αλλη/αλλον
    Γιαυτο και εγω ειπα οτι δε τη σεβαστηκε.Συμφωνω με το Γιαννη.Το παιδι ειναι πολυ μπερδεμενο.Σιγουρα δεν αγαπαει τη πρωην του.Απλα τον κραταει η συνηθεια.Αλλιως δε θα ηταν ενα μηνα μαζι σου.Αλλα ουτε εσενα αγαπουσε αλλιως δε θα σε πετουσε τοσο ευκολα...ουτε που τον ενοιαξε πως θα νιωσεις...Δως του χρονο,οταν ηρεμισει θα επιλεξει πιο σοφα...μπορει να επιλεξει εσενα...μπορει τη πρωην...μπορει καμια απο τις δυο...

Senior Member
    Aπ το φβ δε μπορεις να καταλαβεις? απο κοινους γνωστους?
    Και οσο εισασταν μαζι μιλουσε με την κοπελια? ειχε επαφες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by viky View Post
    Γιαυτο και εγω ειπα οτι δε τη σεβαστηκε.Συμφωνω με το Γιαννη.Το παιδι ειναι πολυ μπερδεμενο.Σιγουρα δεν αγαπαει τη πρωην του.Απλα τον κραταει η συνηθεια.Αλλιως δε θα ηταν ενα μηνα μαζι σου.Αλλα ουτε εσενα αγαπουσε αλλιως δε θα σε πετουσε τοσο ευκολα...ουτε που τον ενοιαξε πως θα νιωσεις...Δως του χρονο,οταν ηρεμισει θα επιλεξει πιο σοφα...μπορει να επιλεξει εσενα...μπορει τη πρωην...μπορει καμια απο τις δυο...
    και να τα ξαναρθει πως να τον ξαναεμπιστευτω?γινεται?δε γινεται...παντως ευχαριστω για τις απαντησεις σιγουρα εχετε δικιο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Aπ το φβ δε μπορεις να καταλαβεις? απο κοινους γνωστους?
    Και οσο εισασταν μαζι μιλουσε με την κοπελια? ειχε επαφες?
    μολις εκλεισα το τηλεφωνο τον μπλοκαρα απο παντου...το εκανα για να μη μπω σε πειρασμο...με τη κοπελα οχι δε μιλουσαν την ειχε μπλοκαρει απο το φεισμπουκ και μου το ειχε δειξει απο μονος του οτι την εχει μπλοκαρει απο παντου για να με πεισει...και το κινητο του ειχα δει κανα δυο φορες και δε βρηκα τιποτα.οποτε οχι δεν ειχαν επαφες μεχρι τη παρασκευη που δε ξερω τι εγινε και αλλαξε ετσι σενα βραδυ

Banned
    Aυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι βιαστηκε πολυ να μπει σε μια καινουργια σχεση χωρις να εχει αναρρωσει μεσα του απο την προηγουμενη..Αποτελεσμα??Να κανει εσενα χιλια κομματακια!Πολλοι ανθρωποι κανουν αυτο το λαθος..Οχι αυτο που λενε ο ερωτας με ερωτα περναει εγω προσωπικα δεν το ασπαζομαι!Αν δεν παρεις τον χρονο σου,αν δεν θρηνησεις τον χωρισμο σου και πας σε αλλη αγκαλια για παυσιπονες ενεσεις το μονο που θα καταφερεις ειναι να πληγωσεις τον αλλον.Ενα το κρατουμενο..

Ησασταν ενα μηνα μαζι καλα καταλαβα?Πως μεσα σε εναν μηνα εσυ δοθηκες τοσο πολυ ψυχη και σωμα σε αυτη την σχεση που ακομα δεν ειχε φτιαξει τα θεμελια της?Εχεις αναγκη να αγαπηθεις και να μπεις σε μια σχεση?Βεβαια ολοι εχουμε αυτη την αναγκη αλλα στην αρχη μιας γνωριμιας μεχρι να τεθουν βασεις γερες κραταμε και πισινες.
    Δεν σε κατηγορω για κατι απλα ισως η επιθυμια σου αυτη να σε καθιστα ιδιαιτερα ευαλωτη σε τυπους που ψαχνουν "παυσιπονες ενεσουλες".

Senior Member
    Ναι ειχα αναγκη γιατι ημουν 2 χρονια μονη μου...και ενταξει ντρεπομαι λιγο που θα το πω αλλα πριν ξεκινησω αυτη τη σχεση συμβουλευτικα τη ψυχολογο μου.εκεινη μου ειπε οτι μερικοι αντρες θελουν το χρονο τους και αλλοι προχωρανε αμεσως.μου εδωσε το πρασινο φως απο αυτα που της ειπα μου ειπε προχωρα!οποτε σκεφτηκα οτι αφου αυτη μου λεει προχωρα κατι παραπανω θα ξερει.ο τυπος μας ειχε πεισει ολους οτι το εχει ξεπερασει.μπορει οντως στην αρχη να το πιστευε και ο ιδιος οτι το εχει ξεπερασει.μετα απο ενα μηνα ομως???

Senior Member
    μολις εκλεισα το τηλεφωνο τον μπλοκαρα απο παντου...το εκανα για να μη μπω σε πειρασμο...με τη κοπελα οχι δε μιλουσαν την ειχε μπλοκαρει απο το φεισμπουκ και μου το ειχε δειξει απο μονος του οτι την εχει μπλοκαρει απο παντου για να με πεισει...και το κινητο του ειχα δει κανα δυο φορες και δε βρηκα τιποτα.οποτε οχι δεν ειχαν επαφες μεχρι τη παρασκευη που δε ξερω τι εγινε και αλλαξε ετσι σενα βραδυ
    και block να την εκανε εχει αλλου τροπους αν θελει viber/whatsup/τηλεφωνο..τεσπα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.. εγω φετος ειχα περιπτωση σαν την δικη σου...μου αρεσε της το εδειξα... αυτη ειχε φαει στο παρελθον τρελο φτυσιμο... βγηκα μια φορα,και με γειωσε... σταματησα να της μιλαω... βγηκε με αλλον,της εριξε και εκεινος το καλο "βγηκα μαζι σου αλλα εχω ηδη σχεση ;)" τοσο πολυ την υπολογιζαν...και αφου την εφαγε απο εκει... μου τηλεφωνει μετα απο μια εβδομαδα, ενα βραδυ 12 και μιση και μου λεει ειμαι εκει ,ελα... δεν πηγα ποτε.. αυτα στα λεω για ποιο λογο ετυχες ακριβως στην ιδια περιπτωση με την δικη μου,και εκει με νευριαζει εμενα...εμ οι αλλοι σου εχουν φερθει ετσι,γιατι αν καποιος σου φερθει καλα,του βγαζεις τετοια συμπεριφορα πανω του? και καλα εκαες που εκοψες επαφη

Banned
    Καλα εκανες και το προσπαθησες!Απλα μην δινεις την ψυχη σου ετσι απο τον πρωτο μηνα,για να μην πληγωνεσαι..Ολοι κανουμε σχεσεις αλλα τους πρωτους μηνες ειμαστε στο "ποιος εισαι , τι κανεις , πως φερεσαι ," δλδ γνωριζεις το ποιον του αλλου..
    Καλυτερα που τελειωσε νωρις και ηταν ειλικρινης απεναντι σου (οχι οτι δεν τον θεωρω βλακα,αλλα ισως προσπαθησε και αυτος απο καπου να πιαστει) εναν μηνα θα τον ξεχασεις πιστεψε με!Δουλεψε αυτη την αναγκη σου ομως ωστε να μην πεφτεις θυμα και δεν χρειαζονται τοσες προσδοκιες και καρδουλες στην αρχη μιας σχεσης.

Senior Member
    τωρα αμα σου πω οτι την ειχε μποκαρει απο facebook,viber,skype και απο το κινητο του????μερικα κινητα εχουν αυτη τη δυνατοτητα ξερεις....μου τα ειχε δειξει ολα για να τον εμπιστευτω...μετα ναι μπορει να τη ξεμπλοκαρε παλι...
    μπραβο σου παντως που βρηκες τη δυναμη να μη πας καλα εκανες...
    εγω το ειχα συζητησει αυτο μαζι του οτι εχω πληγωθει πολυ και αν δε το βλεπει να τραβαει να μου το πει τωρα που ειναι νωρις.και μου ελεγε οχι οχι ειμαι πολυ καλα μαζι σου.
    και τη τελευταια μερα στο τηλ μου ειπε καλυτερα να το τελειωνουμε τωρα που ειναι νωρις γιατι ειμαι πολυ καλη κοπελα και μου αξιζει κατι καλυτερο!!!!δηλαδη αυτο που του ειχα πει εγω πανω σε μια συζητηση που ειχαμε κανει

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Καλα εκανες και το προσπαθησες!Απλα μην δινεις την ψυχη σου ετσι απο τον πρωτο μηνα,για να μην πληγωνεσαι..Ολοι κανουμε σχεσεις αλλα τους πρωτους μηνες ειμαστε στο "ποιος εισαι , τι κανεις , πως φερεσαι ," δλδ γνωριζεις το ποιον του αλλου..
    Καλυτερα που τελειωσε νωρις και ηταν ειλικρινης απεναντι σου (οχι οτι δεν τον θεωρω βλακα,αλλα ισως προσπαθησε και αυτος απο καπου να πιαστει) εναν μηνα θα τον ξεχασεις πιστεψε με!Δουλεψε αυτη την αναγκη σου ομως ωστε να μην πεφτεις θυμα και δεν χρειαζονται τοσες προσδοκιες και καρδουλες στην αρχη μιας σχεσης.
    Εχεις απολυτο δικιο.Δε θελω να δικαιολογηθω αλλα οταν καποιος σου δειχνει ποσο σιγουρος ειναι και ποσο ευτυχισμενος ειναι μαζι σου και ειναι καθε μερα μαζι σου και αρχιζει να κανει ακομα και ονειρα δε λες μωρε για να τα κανει ολα αυτα μπας και ειναι αληθεια?????εγω εκει τη πατησα!τον πιστεψα και αυτον και τη ψυχολογο μου και δε κρατησα μια πισινη!

Senior Member
    Ξεμπλοκαρε τον απ το φβ αρχικα για να δειξεις και οτι εισαι κουλ. Εγω δε βλεπω καποια προσπαθεια του να σε κοροιδεψει. Συνειδητα τουλαχιστον. Ηξερες απο την αρχη οτι προερχεται απο μακροχρονια σχεση και δεν εχει μεσολαβησει μεγαλο διαστημα χωρισμου. Αλλωστε τα αισθηματα ειναι πολυ ατιμα, και συ μπορει να συναντηθεις με τον πρωτο σου που εχεις να τον δεις χρονια και να σου ξαναβγει. Αρα θα λεγα οτι ειναι ειλικρινης που σου ειπε οτι σκεπτεται και την πρωην. Εκτος αν δεν τρεχει κατι με πρωην και συμβαινει κατι αλλο. Δε βλεπω παντως καποια κακη προθεση απο μερους του. Για ασε λιγο χρονο να ηρεμησουν τα πνευματα.

Banned
    Εχεις απολυτο δικιο.Δε θελω να δικαιολογηθω αλλα οταν καποιος σου δειχνει ποσο σιγουρος ειναι και ποσο ευτυχισμενος ειναι μαζι σου και ειναι καθε μερα μαζι σου και αρχιζει να κανει ακομα και ονειρα δε λες μωρε για να τα κανει ολα αυτα μπας και ειναι αληθεια?????εγω εκει τη πατησα!τον πιστεψα και αυτον και τη ψυχολογο μου και δε κρατησα μια πισινη!
    Η ψυχολογος σου απλα σου ειπε να κανεις την προσπαθεια σου..Το πως δινομαστε εμεις ομως και τι προσδοκιες εχουμε με το καλημερα νομιζω ειναι δικη μας ευθυνη.

Τοση αγαπη γρηγορη κουκλα μου,τοσες υποσχεσεις μαζεμενες σε εναν μηνα..Δεν γινονται!Προφανως ειχε την αναγκη απο καπου να πιαστει ο τυπος και προφανως ειχες και εσυ την ιδια αναγκη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Ξεμπλοκαρε τον απ το φβ αρχικα για να δειξεις και οτι εισαι κουλ. Εγω δε βλεπω καποια προσπαθεια του να σε κοροιδεψει. Συνειδητα τουλαχιστον. Ηξερες απο την αρχη οτι προερχεται απο μακροχρονια σχεση και δεν εχει μεσολαβησει μεγαλο διαστημα χωρισμου. Αλλωστε τα αισθηματα ειναι πολυ ατιμα, και συ μπορει να συναντηθεις με τον πρωτο σου που εχεις να τον δεις χρονια και να σου ξαναβγει. Αρα θα λεγα οτι ειναι ειλικρινης που σου ειπε οτι σκεπτεται και την πρωην. Εκτος αν δεν τρεχει κατι με πρωην και συμβαινει κατι αλλο. Δε βλεπω παντως καποια κακη προθεση απο μερους του. Για ασε λιγο χρονο να ηρεμησουν τα πνευματα.
    πωπω και αυτη την εκδοχη δε την ειχα σκεφτει.και εσυ δικιο εχεις.αν μενοχλουσε και μενα ο πρωην μου δε ξερω τι θα εκανα.παντως δε θα τον χωριζα σενα βραδυ.ναι το ηξερα απο την αρχη αλλα συμφωνησα να κανουμε σχεση με τη προυποθεση οτι ειναι σιγουρος!!!αν μου τα μασουσε δε θα ξεκινουσα τιποτα!!!ασυνειδητα παντως καταφερε να με πληγωσει.και οχι δε τον ξεμπλοκαρω γιατι καθε τρεις και λιγο θα μπενω να βλεπω και δε θελω να μπω σαυτη τη διαδικασια.να δωσω χρονο γιατι βρε κερασακι?μεχρι να αποφασισει ο πριγκιπας με ποια θελει να μεινει???????????

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Η ψυχολογος σου απλα σου ειπε να κανεις την προσπαθεια σου..Το πως δινομαστε εμεις ομως και τι προσδοκιες εχουμε με το καλημερα νομιζω ειναι δικη μας ευθυνη.

Τοση αγαπη γρηγορη κουκλα μου,τοσες υποσχεσεις μαζεμενες σε εναν μηνα..Δεν γινονται!Προφανως ειχε την αναγκη απο καπου να πιαστει ο τυπος και προφανως ειχες και εσυ την ιδια αναγκη.
    ειχα τοση μεγαλη αναγκη που δεν εβλεπα τιποτα...αλλες φορες ειμαι πιο καχυποπτη καλα να παθω λοιπον.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast