ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΛΙ!!! Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    μικρη μου τυροπιτα θυρα7! χαιρομαι γιατι σε ακουω πιο αισιοδοξη.
    κ γω τωρα ειμαι καπως καλυτερα.η μανα σηκωθηκε να σφουγγαρισει..θορυβηθηκε απο μενα.ειδε οτι πρεπει να παλεψει.
    εγω αυτο θελω.δεν ειπα οτι δεν εχει δικαιωμα να αρρωστησει..δεν εχει δικαιωμα να μου λεει οτι θελει να φυγει με καθε τροπο απο τη ζωη..κ ειδικα σε μενα το παιδι της.
    την καταλαβαινω κ την νιωθω..αλλα πρεπει να παλεψει.

Banned
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    τι να μου προσφερει ρε αλεξανδρε το video clip της ευριδικης?καλα...ρε παιδι μου..επικοινωνεις με το περιβαλλον γενικα?οχι πες μου γιατι ειμαι περιεργη εδω κ καιρο τι παιζει με την παρτυ σου...ρε τι παθαμε...
    λοιπον εγω δεν εχω να πω κατι αλλο καλη συνεχεια σου ευχομαι κ περαστικα κ στις δυο σας.

Senior Member
    λογικο βρε μπακλαβαδακι μου.. φυσικα κ ολοι εχουμε δικαιωμα.. σκεψου οτι κ εσυ στα κατω ετσι λεσ..οτι δε αντεχεισ κτλ.. ετσι κ αυτη.. ειναι ακρωσ λογικο και σιγουρα δε τα εννοει..εξαλλου εχει την απολυτη στηριξη σου.. και των αδερφων σου... δωσε τησ χρονο..πεσ κανα αστειο...βγειτε λιγο στη βεραντα η μια πολυ μικρη βολτα.. πεσ τησ ευχαριστα πραγματα..π.χ. οτι τη βλεπεισ καλυτερα..

Senior Member
    κουραμπιε αλεξανδρε τα κουβαδακια σου κ σε αλλη παραλια...χαχαα

Senior Member
    αχ κοριτσακι μου...εχω κ τον κουραμπιε να πεταγεται ρε παιδι μου..μυστηριο αυτος ο ανθρωπος.ειναι πανταχου παρον σα φαντασμα κ ετσι.
    τα παντα κανουμε.ολοι κ ολες.δεν ειναι ομως καλο να λες σε καποιον που σε αγαπαει τοσο οτι θα βαλει τερμα στη ζωη του.κ γω το σκεφτηκα τοσες φορες κ ομως στους αγαπημενους μου δεν το ειπα για να μην τους κανω να υποφερουν.

Member
    να σου προτεινω (οπως προτεινa και στη Thyra7) να δεις το ...."Μυστικο"....... http://youtu.be/CL0rtNNVPzI ....κουραγιο Boom.....ΟΛΑ μεσα στη ζωη ειναι......να εχουμε την υπομονη και τη ψυχη να τα αντιμετωπιζουμε (ισως) πιο χαλαρα.....μονο δικο μας κακο κανουμε στην τελικη.......Thyra 7 το ειδες τελικα?.....σου αρεσε?

Senior Member
    το μυστικο το εχω διαβασει.δεν το εχω δει ομως ποτε.
    κ μαλιστα το εφαρμοζα για πολυ καιρο..θεωρω οτι ειναι κατι πολυ καλο για την φαση που περναω να το ξαναθυμηθω.σε ευχαριστω πολυ που μου το θυμησες.να σαι καλα!
    το αιωνιο μου προβλημα ειναι οτι καταρρεω σε ολα τα προβληματα της ζωης.
    η θα το αποδεχτω ή θα το λυσω καποια στιγμη.δεν ξερω αν λυνεται...ουτε αν βελτιωνεται.
    δεν εχω μεγαλες προσδοκιες απο τον εαυτο μου να σου πω την αληθεια κ δεν το λεω με απογοητευση.
    απλα εχω αποδεχτει οτι ειμαι ετσι.οταν ομως εχω επεισοδιο καταθλιψης πραγματικα χεζομαι πανω μου!αυτο με ενοχλει πιο πολυ.

Senior Member
    αχ κοριτσακι μου...εχω κ τον κουραμπιε να πεταγεται ρε παιδι μου..μυστηριο αυτος ο ανθρωπος.ειναι πανταχου παρον σα φαντασμα κ ετσι.
    τα παντα κανουμε.ολοι κ ολες.δεν ειναι ομως καλο να λες σε καποιον που σε αγαπαει τοσο οτι θα βαλει τερμα στη ζωη του.κ γω το σκεφτηκα τοσες φορες κ ομως στους αγαπημενους μου δεν το ειπα για να μην τους κανω να υποφερουν.
    xaxaxa..αφου ειναι η λολα η ξερολα..χαχαχαχα... το ξερω οτι δε ειναι ωραιο και σε στενοχωρει κ σε θλιβη..μπορω να το καταλαβω 100%. αλλα ενταξει δε ειναι και μπεμπεκα..ειναι κουρασμενη γυναικα κ δε εχει πολλεσ δυναμεισ.. ετσι δε ειναι?? εμεισ ειμαστε λιγο πιο δυνατεσ κ ξεκουραστεσ απο αυτην.. λογικο να το πει.. να τησ ξεφυγει μαλλον γιατι δε το εννουσε κ το ξερεισ.. πανω στην απελπισια το ειπε.. ελα ρε ζαμπονοτυροπιτακι μου... ειναι δυσκολο..παλουκι..αλλα μπορεισ..ειμαι σιγουρη οτι μπορεισ.. ΜΠΟΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΣ.... δε εισαι μονη σου..
    εχεισ κ εμασ και τα αδεφια σ κ αλλουσ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σταθης View Post
    να σου προτεινω (οπως προτεινa και στη Thyra7) να δεις το ...."Μυστικο"....... http://youtu.be/CL0rtNNVPzI ....κουραγιο Boom.....ΟΛΑ μεσα στη ζωη ειναι......να εχουμε την υπομονη και τη ψυχη να τα αντιμετωπιζουμε (ισως) πιο χαλαρα.....μονο δικο μας κακο κανουμε στην τελικη.......Thyra 7 το ειδες τελικα?.....σου αρεσε?
    ναι το ειδα.. πολυ καλο..αμα υπαρχει κ σε βιβλιο θα το αγορασω...

Senior Member
    το μυστικο το εχω διαβασει.δεν το εχω δει ομως ποτε.
    κ μαλιστα το εφαρμοζα για πολυ καιρο..θεωρω οτι ειναι κατι πολυ καλο για την φαση που περναω να το ξαναθυμηθω.σε ευχαριστω πολυ που μου το θυμησες.να σαι καλα!
    το αιωνιο μου προβλημα ειναι οτι καταρρεω σε ολα τα προβληματα της ζωης.
    η θα το αποδεχτω ή θα το λυσω καποια στιγμη.δεν ξερω αν λυνεται...ουτε αν βελτιωνεται.
    δεν εχω μεγαλες προσδοκιες απο τον εαυτο μου να σου πω την αληθεια κ δεν το λεω με απογοητευση.
    απλα εχω αποδεχτει οτι ειμαι ετσι.οταν ομως εχω επεισοδιο καταθλιψης πραγματικα χεζομαι πανω μου!αυτο με ενοχλει πιο πολυ.
    αυτο να μη το ξαναπεισ..μπορεισ κ αντεχεισ.. γιατι αμα δε αντεχεσ δε θα ζουσεσ τωρα.. κ να εχεισ προσδοκιεσ μεγαλεσ γιΑ σενα γιατι ΜΠΟΡΕΙΣ.. μην υποβαθμιζεισ τον εαυτο σ..γιατι δε ειναι ετσι..εχεισ καταφερει πολλα που αλλοι στη θεση σ δε θα ειχα κανει ουτε τα μισα...

Senior Member
    νομιζω οτι το ενστικτο της επιβιωσης μας βοηθαει παντα να προσπαθουμε..
    δεν ξερω..εχω περασει απο πολλυς φουρτουνες κ σιγουρα δεν ειμαι η μονη.
    κουραστηκα ομως πια.θελω χαρα στην ζωη μου.ανθρωπους να χαμογελανε.θελω μονο μουσικη κ πουλακια να ακουω..δεν θελω αλλες φουρτουνες.ειμαι 35 κ νιωθω 65! α μα πια!χα

Senior Member
    k εγω το ιδιο θελω..αλλα η ζωη δε ειναι παντα στρωμενη με ροδοπεταλα.. κ το ξερεισ πολυ καλα..ειδικα εσυ.. δυστυχωσ περασαμε κ περναμε δυσκολα.. ομωσ εγω πιστευω οτι μπορουμε να βγουμε νικητριεσ κ θα βγουμε.. εξαλλου εμεισ το προκαλουμε. πολεμαμε τον εαυτο μασ.. εχεισ ταλαιπωρηθει πολυ κ το ξερω.. αλλα ξερεισ τι εχω καταλαβει? οτι ο ανθρωποσ μπορει να καταφερει τα παντα..ασχετα που εμεισ νομιζουμε το αντιθετο κ καποιεσ φορεσ τα παραταμε..

Member
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    k εγω το ιδιο θελω..αλλα η ζωη δε ειναι παντα στρωμενη με ροδοπεταλα.. κ το ξερεισ πολυ καλα..ειδικα εσυ.. δυστυχωσ περασαμε κ περναμε δυσκολα.. ομωσ εγω πιστευω οτι μπορουμε να βγουμε νικητριεσ κ θα βγουμε.. εξαλλου εμεισ το προκαλουμε. πολεμαμε τον εαυτο μασ.. εχεισ ταλαιπωρηθει πολυ κ το ξερω.. αλλα ξερεισ τι εχω καταλαβει? οτι ο ανθρωποσ μπορει να καταφερει τα παντα..ασχετα που εμεισ νομιζουμε το αντιθετο κ καποιεσ φορεσ τα παραταμε..
    γεια σου Thyra7......ετσι ειναι.......να πιστεψουμε στον εαυτο μας!!!

Senior Member
    χιλια ευχαριστω σε ολους! τελικα εχτες ειχε τρελλη κριση κ την επεισα να παιρνει τα φαρμακα της.
    αφηνει παραγγελιες ομως.οτι θα πεθανει κ οτι ξοφλησε κ τετοια.
    της μιλησα πολυ.της εξηγησα τι ειναι ολο αυτο.της ανοιχτηκα για μενα οτι κ γω ηθελα να πεθανω ομως εκανα υπομονη κ κουραγιο για να μην στενοχωρω τους γυρω μου κ οτι ωφειλει σε εμας τα παιδια της να προσπαθησει για να γινει καλα.
    σημερα το πρωι ετρεμε κ εκλαιγε παλι.πηρε το ζαναξ κ το αντικαταθλιπτικο της κ ηρεμησε.απο το μισο ομως ζαναξ, ειπαμε κ με τον γιατρο να παιρνει το μισο του μισου..κ παλι την πιανει κ την ηρεμει.
    ευτυχως αλλα δεν την ναρκωνει τοσο πολυ αυτη η δοση.
    πακετο..απλα σκεφτομαι κ αν δεν την πιασει το αντικαταθλιπτικο?κ αν δεν τρωει?κ αν πεθανει απο ασιτια?
    παει παντα καποιος πρωι - απογευμα εκει κ ελεγχει τι παιζει ..
    τι να πω ρε παιδια.δεν θα αντεξω ενα τετοιο χτυπημα.φοβαμαι μη κανει καμια βλακεια πηδηξει απο κανα μπαλκονι κ τετοια.
    ειμαι στην τσιτα...ολη μερα τηλεφωνα κ παρακολουθηση...τα ζολοφτ ειναι καλα φαρμακα?γιατι εγω δεν τα εχω παρει ποτε.εγω παιρνω παντα λαντοζ.
    Κουραγιο φιλη μου μαλλον ειναι μια μαχη που πρεπει να περασετε μαζι,εαν αγχωνεσαι μην κανει τα λογια της πραξη αρκει να την επιβλεπει ενας ανθρωπος καθε φορα απο την οικογενεια σας μεχρι να συνελθει,Καλη ιδεα ειναι κ να επισκεφτητε τον γιατρο της ιδιαιτερως για να σας δωσει συμβουλες πως θα της συμπεριφερεστεμηπως καλμαρει λιγο,Μπορει να κανετε κ εσεις κατι λαθος κ την επηρεαζει κ συμπεριφερετε ετσι λειτουργηστε σαν ομαδα κ θα νιωθετε δυνατοτεροι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σταθης View Post
    γεια σου Thyra7......ετσι ειναι.......να πιστεψουμε στον εαυτο μας!!!
    Γεια σ σταθη.. το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλαμπορουμε.. τα λεω για να τα βλεπω κ εγω!!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast