Καλησπέρα,Καλησπέρα!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Junior Member

Καλησπέρα,Καλησπέρα!

Παιδιά Κατ'αρχήν συγχαρητήρια σε όλους για την υπέροχη συμπαράσταση που δίνει ο ένας στον άλλον για την ρουφιάνα την ψυχολογία μας που δεν λέει να στρώσει!

Είμαι 30 ετών,ζώ στην Αθήνα!
    Υποχόνδριος?Ναι...
    Πάντα κάτι έχω?Ναι...
    Φοβάμαι πως θα πεθάνω?Ναι....
    θέμα πρώτο...
    Λεμφαδενάκια πολύ μικρά σε λαιμό,βουβωνική περιοχή...kg.69 λογικό να είναι ψηλαφητοί οι λεμφαδένες σε αδύνατα άτομα και απόλυτα φυσιολογικό!
    Το άγχος μου τρομερό....Πολλά και διάφορα στο μυαλό μου!Τα χειρότερα!

Θέμα 2 και κύριο που με απασχολεί το τελευταίο διάστημα!
    Καρκίνος των οστών...
    Δεν πονάω,δεν έχω κανένα σύμπτωμα και μια φορά κοιτώντας τον καθρέπτη διαπιστώνω πως η μια μεριά του ώμου μου(κλείδα)είναι μεγαλύτερη και ελαφρώς πρησμένη!
    Μάλλον ιδέα μου είναι πως είναι πρησμένη και μάλλον το είχα σε όλη μου την ζωή,αλλά έτυχε να το δω τώρα!

Επίσης οι λεμφαδένες που έχω είναι στο ίδιο μέγεθος μικροί ελαστικοί και ευκίνητοι εδώ και πάνω από 10 χρόνια!

Κανένας με παρόμοια συμπτώματα?

Senior Member
    Πας στον γιατρό και τον ρωτάς αν έχεις κάτι κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις.
    Αν παρ'όλα αυτά θεωρείς ότι κάτι έχεις είναι σύμπτωμα πολλής ελεύθερης ώρας...

Επίσης δεν υπάρχει θάνατος-μόνο αλλαγή κατάστασης ζωής....σε αυτή την παράμετρο θα σε βοηθήσει να διαβάσεις διάφορα άρθρα που σίγουρα κυκλοφορούν στο ίντερνετ με το κιλό.
    Το να φοβάσαι κάτι είναι σαν να το δημιουργείς ή τουλάχιστον σε αποσπα από την πραγματική υγιή ζωή....

Μήπως να ξεκινησεις κάτι που σε ευχαριστεί και να ξεχάσεις ότι κάτι θα πάθεις;

Senior Member
    Και αυτό το διπλό καλησπέρα κάτι μου λέει ότι το έχεις δανειστεί από τον Θεοδωράκη (Το ποτάμι)

Junior Member
    χα,χα,χα,χα,χα....Εντελώς τυχαίο ήταν το ''Καλησπέρα,Καλησπέρα'',αλλά έχεις δίκαιο.....

Σ'ευχαριστώ πολύ....Όσο για τον ελεύθερο χρόνο,όντως έχω αρκετό!

Senior Member
    Αυτά που γραφεις είναι πολύ συγκεκριμενα και εμεις δεν ειμαστε γιατροι για να σου πουμε τι εχεις.

Αν εχεις καποια ανησυχια , παραπεμψου σε έναν γιατρο, κανε τις αναλογες εξετασεις για να σου φυγουν οι φοβοι σου. Σε καταλαβαινω παντως, γιατι ειμαι και εγω υποχονδρια αλλα αυτό μου βγαινει σε πολύ στρεσογονες περιοδους της ζωης μου ή όταν εχω απλετο ελευθερο χρονο ( όπως εσυ ! )

Νομιζω ότι η υποχονδριαση οφείλεται κατά κορον στο υπερβολικο αγχος αν και επειδή ειχα ψαξει το θεμα , καπου ειχα διαβασει ότι οσοι 'πασχουν' απ'αυτο εχουν και καποιο ειδος ναρκισσισμου μεσα τους ( μιας και ασχολούνται συνεχεια με τον εαυτο τους και το τι εχουν ) .

Banned
    Ψηλαφητους λεμφαδενες εχω και εγω..Δεν λεει κατι αυτο!Για τα υπολοιπα απαντησες μονος σου..Εισαι αρρωστοφοβικος.

Οσο θα ψαχνεσαι τοσο θα μεγαλωνει η ανησυχια σου και φυσικα θα μεγαλωσεις και την γκαμα των ασθενειων που θα "εχεις" ..Το μονο πραγμα που δεν θα αποφυγει κανενας μας ειναι ο θανατος οποτε μην το πολυψαχνεις

(υπηρξα αρρωστοφοβικη με κρισεις πανικου)

Junior Member
    Κατ'αρχήν παιδιά,έχω κάνει εξετάσεις και είναι όλα καλά,οπότε το πρόβλημα επικεντρώνεται στο ψυχολογικό!
    mnimonio.@
    Έχεις απόλυτο δίκαιο,όσο για τους λεμφαδένες....

Senior Member
    Πρεπει να μιλησαμε αυτες τις μερες παλι φιλε μου,Οταν ημουν 4 ετων εκανα μια επεμβαση κ αφαιρεσα μια λεμφαδενα απο το λαιμο μου κ προτου το κανω αυτο ημουν διαρκως αρρωστη ενω τωρα πολυ καλυτερα,Μαλλον η δικη σου περιπτωση ειναι ψυχολογικη οπως νομιζω ηδη σου εχω πει φαρμακο για την αρνητικη ψυχολογια σου ειναι η επισκεψη σε ενα ειδικο οπως κ αρκετες εξοδοι κ δραστηριοτητες επειδη το παν ειναι να μην το σκεφτεσαι διαρκως!Καλο κουραγιο!

Junior Member
    Καλημέρα!
    Έχεις απόλυτο δίκαιο,όλοι αυτό μου λένε σε σχέση με τους λεμφαδένες.Αν ήταν κάτι,όντως θα είχα προβλήματα!
    Θέλω πάρα πολύ να πάω σε έναν ψυχολόγο διότι πραγματικά όλη αυτή η κατάσταση με έχει κουράσει και σωματικά αλλά πάνω απ'όλα ψυχικά!
    Δεν μπορώ να χαρώ απολύτως τίποτα!
    Σ'ευχαριστώ πολύ!