Results 16 to 27 of 27
Thread: ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ
-
06-07-2014, 19:45 #16
Κοπελιά εχω γνωρισει πολλους και πολλες διπολικες στις κλινικες και αλλου. Άλλο η αρρώστια άλλο ο χαρακτήρας. Υπάρχουν άγιοι άνθρωποι που τους ταλαιπωρει η αρρωστια. Αυτοι πανε καλύτερα απο ολους. Υπαρχουν παλιοχαρακτηρες για να μην πω τι αλλο ομως παρα πολλοι με διπολικη. Το αλκοολ μπορει καποιος να το πινει περισσοτερο αν εχει μανια αλλα εξω απο αυτη το πινει επειδη ειναι αλκοολικος. Ασε την αγιοσυνη λοιπον τη δικη σου και να συμπεριφερεσαι αναλογα ειναι η δικη μου σκεψη. Το μωρο αν το νταντευεις συνεχεια θα μεινει μια ζωη μωρο
- 06-07-2014, 19:53 #17
Εχω δωσει λεφτα και σε αυτη την απατη που λεγεται ομοιοπαθητικη, χιλιαρικο το χαπι (δραχμες) τοτε θυμαμαι, δεν ξερω ποσο πανε τωρα τη ταριφα. Μετα ρωτησα και εμαθα πως φτιαχνουνε τα φαρμακα υποτιθεται εναν φαρμακοποιο μακρινο συγγενη. Λοιπον, παιρνουν την ουσια ενα μερος τη διαλυουνε σε 9 μερη νερο. Το κουνανε δεκα φορες μπρος-πισω, δεκα πανω-κατω και δεκα αριστερα-δεξια. Κρατανε ενα μερος απο αυτο και βαζουνε παλι 9 μερη νερο. Ξανα κουνημα. Και παλι μεχρι να φτασει τις 60 αραιωσεις. Και μετα στο πουλανε για νερο κουνιστο επειδη το νερο απο ολο αυτο το κουνημα εχει ενεργοποιηθει λεει. Ολοι οι φαρμακοποιοι πεθαινουν στα γελια οταν πουλανε αυτα τα παραμυθια οσο τα πουλανε και κανεις φυσικα δεν μιλαει για να μην σφαξει τη καλη την κοτα με τα χρυσα αυγα. Οι δε απατεωνες που γραφουνε αυτα τα φαρμακα χωρις να εχουν σπουδασει ουτε κοπτοραπτικη ζητανε τα δεκαχιλιαρα (τον καιρο εκεινο) σαν να ειναι καθηγητες πανεπιστημιου. Ποσο πανε τωρα οι ταριφες ας μας πει καποιος εχω μεγαλη περιεργεια.
06-07-2014, 20:34 #18
- still searching for the right place.....
06-07-2014, 20:53 #19
Φαντασία74.......αν δεν διαβάσεις να μάθεις τί ακριβώς είναι η ομοιοπαθητική,θα κοροϊδεύεις από άγνοια-οι φαρμακοποιοί επίσης κοροίδεύουν από άγνοια,ενώ κάποιοι γιατροί είτε από άγνοια,είτε από συμφέρον γιατί οι εναλλακτικές θεραπείες θεραπεύουν και κάποιος που θεραπεύεται παύει να είναι οικονομικά συμφέρων για το ιατρικό κατεστημένο.
Επίτρεψε μου επειδή έχω ασχοληθεί λίγο παραπάνω με την εναλλακτική ιατρική να σου πω ότι εκεί που δεν φθάνει το χέρι του κλασσικού γιατρού φθάνει το χέρι του εναλλακτικού....επειδή δεν σε βοήθησε εσένα κάτι,δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει κάποιον άλλο!
Επίσης πρέπει να σου κάνω γνωστό ότι ομοιοπαθητικοί επιτρέπονται στην Ελλάδα μόνο γιατροί που έχουν εκπαιδευθεί σε αυτήν την ιατρική και κανείς άλλος....
Επίσης όσοι είναι ομοιοπαθητικοί-τελειώνουν ακαδημίες τουλάχιστον 3ετούς φοίτησης που είναι δημιουργημένες από εκπαιδευτικούς που γνωρίζουν πολύ καλά την τέχνη της ομοιοπαθητικής και οποιασδήποτε άλλης τέχνης!
Σόρυ για το κήρυγμα,αλλά επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι,μπορώ να έχω και άποψη......αλλά εγώ ρώτησα άλλον άνθρωπο και άλλος μου απάντησε ......anyway!
06-07-2014, 21:47 #20
Βασικά δεν έχω εμπειρία από ομοιοπαθητική, κ δεν ξέρω αν είναι απάτη ή όχι, έχω όμως από κάποιες άλλες εμπειρίες εναλλακτικής ιατρικής κ όντως μπορούν να κάνουν θαύματα εάν ο ασθενής είναι συμβατός με το εκάστοτε είδος θεραπείας. Πχ εγώ έπαθα τενοντίτιδα, είχα δοκιμάσει ό,τι μυοχαλαρωτικό κ παυσίπονο μου δίνανε οι αθλίατροι κ φυσιοθεραπείες κ όλα, κ κάθε φορά που γύρναγα στην προπόνηση, φτου ξανάμανά από την αρχή οι πόνοι, να μην μπορώ να σταθώ. Ε, στο τέλος το έλυσα με βελονισμό!Κ εκεί είδα κ άλλους ανθρώπους με χρόνιες παθήσεις (από δυσκοιλιότητα μέχρι κόψιμο τσιγάρου) που το ξεπεράσανε πλήρως με βελονισμό. Δίπλα μου στις περισσότερες συνεδρίες ήτανε 1 παιδάκι 8 χρονών, βαριά ασθματικό, που λόγω άσθματος νοσηλευότανε περίπου 10 με 14 βδομάδες το χρόνο. Κ με το βελονισμό έφτασε να παίζει κ μπάλα, το καημένο δεν είχε παίξει ποτέ κ κόντευε να τρελαθεί από τη χαρά του, όλη του τη ζωή καθόταν να βλέπει τους άλλους να παίζουν. Ή πχ τα τελευταία 8 χρόνια δεν είχα περίοδο λόγω άγχους, δεν υπήρχε βέβαια κάτι παθολογικό, ορμόνες δε σηκώνει ο οργανισμός μου να πάρω, κανείς γιατρός δε μπορούσε να μου το λύσει το ζήτημα κ το έχω λύσει ήσυχα κ ωραία εδώ κ πολλά πολλά χρόνια με 1 φυτικό καθαρά σκεύασμα κ όλα πάνε ρολόι.
Οι εναλλακτικές θεραπείες έχω δει στην πράξη να λειτουργούν πολύ καλά. Εξαρτάται βέβαια, όπως κ στην παραδοσιακή ιατρική πόσο καλός είναι ο γιατρός κ πόσο συμβατός είναι ο ασθενής, παράγοντας που δεν παίζει ρόλο στην παραδοσιακή ιατρική. Εμένα πχ μου τον ξεκαθάρισαν από την αρχή ότι ο βελονισμός μπορεί να με πιάσει, μπορεί κ όχι.
06-07-2014, 22:01 #21
Mariposa7 ο βελονισμός κάνει πολύ καλό σε πάρα πολλές ασθενειες,ακόμα σε ψυχολογικού τύπου ασθένειες(κατάθλιψη,διπολι κή) κτλ
Κυρίως όμως βελτιώνει πολύ καλά θέματα οστών-τενόντων και τέτοια πράγματα!
Αλήθεια εσύ γιατί τόσο άγχος ,που δεν σου ερχόταν περίοδος;
περιεργο ου φαινεται αυτό!
06-07-2014, 22:07 #22
06-07-2014, 22:21 #23
Έκανα πολλά χρόνια κολύμβηση, κάποτε κ στίβο, τα τελευταία χρόνια επειδή δεν προλαβαίνω (κ στην ηλικία μου δεν κυνηγάνε επιδόσεις!) μόνο γυμναστήριο (αλλά πολύ), άντε κ κανένα tae kbo. Πίστεψέ με, από άγχος μέχρι κ καλοήθειες έχω κάνει, χώρια που έχω κ έλκος οισοφάγου κ στομάχου...... Το άγχος κ η ψυχολογία μπορούν σε να σε διαλύσουν περισσότερο από το οτιδήποτε, ειδικά αν τα εσωτερικεύεις όλα.
Σε ό,τι αφορά την περίοδο έχω κάνει 500 εξετάσεις αίματος, υπέρηχοι όλων των ειδών κ παθογένεια καμία (πχ πολυκυστικές). Οπότε η μόνη εξήγηση ήταν το ψυχολογικό. Γιατί η περίοδος έρχεται όταν εκκρίνεται από τον εγκέφαλο (στο ιπποφαές του εγκεφάλου, καμία σχέση με το προϊόν υγειινής διατροφής) μια ορμόνη (δε θυμάμαι το όνομα) που "δίνει εντολή" να έρθει. Κ το άγχος αναστέλλει την έκκριση της ορμόνης αυτής. Κ όλως τυχαίως, το βάμμα αυτού του βοτανιού ( agnus castus λέγεται, δηλ. λυγαριά) δρα ακριβώς στο ιπποφαές κ διορθώνει το πρόβλημα.
07-07-2014, 09:37 #24
07-07-2014, 19:51 #25
10-07-2014, 20:48 #26
Diana η τεχνη της ομοιοπαθητικης για μενα ειναι η τεχνη του πως να αρπαζεις λεφτα απο το κοσμο. Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να παρω "φαρμακα" που ειναι νερακι κοπανιστο. Αν εσενα σου κανουν καλο τότε έχεις πολυ δυνατο μυαλό και μπραβο σου. κακο σίγουρα δεν θα σου κανουν. οι φαρμακοποιοι γιατι να κοροιδεψουν την ομοιοπαθητικη μπροστά σου αφου σου πουλανε νερο και παιρνουν ευρω, κερδος 100% ενω απο τα φαρμακα βγαζουν 40%. εδω πουλάνε σαγιοναρες, κολαγονα και οτι αλλο μπορουν για τα φραγκα. οποιος εχει ματια και διαβαζει τώρα ξερει για τη τεχνη της ομοιοπαθητικης.
11-07-2014, 02:38 #27
Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ που θα πω δυο λόγια. Οι φαρμακοποιοί δεν έχουν καμία δουλειά με το να βγάζουν πορίσματα για την αποτελεσματική ή όχι δράση ενός φαρμάκου, άσε που τα φάρμακα δεν δρουν σε ολους το ίδιο οπότε εξ ορισμού δεν μπορούν να καταδικαστούν πριν γίνει χρήση τους. Η δύναμη του μυαλού όταν υπάρχει από πίσω μακρύ ιστορικό ή παθολογία συνήθως δεν μπορεί να κάνει τίποτα, μιλάμε για ζόρικες καταστάσεις και όχι για χωρισμό από γκόμενα.
Αν πάλι αναφέρεστε σε διπολισμό και μάλιστα τύπου 1, εκεί πάει πάσο όλη η ιατρική κοινότητα. Εκεί υπάρχει παθολογία με ρίζα που παίζει να μην τη βρουν ποτέ. Έτυχε την προηγούμενη εβδομάδα να βρεθώ στη μακεδονία για δουλειά. Ένας συνάδελφος τελείως στο άσχετο ξεκίνησε να μου συζητάει για ένα πρόβλημα υγείας που είχε και ότι το ξεπέρασε τελικά με την ομοιοπαθητική γιατί όσα χάπια και να έπαιρνε δεν γινόταν τίποτα. Και μιλάω για άνθρωπο τεχνοκράτη κοντά στα 60 που όταν λέει 1+1 εννοεί 2 και τίποτα άλλο, δεν "αγοράζει" και δεν "πουλάει" με την καμία.
Μη βιάζεστε να καταδικάσετε κάτι που πιθανόν δεν ταίριαξε σε εσάς, πιθανόν να δώσει αποτέλεσμα σε κάποιον άλλο. Σκεφτείτε ότι η ομοιοπαθητική εφαρμόζεται ευρέως σε γερμανία και αγγλία (αν δεν κάνω λάθος), δεν μιλάμε για φυλές της ζούγκλας του αμαζονίου.Last edited by Tasos75; 11-07-2014 at 11:37.