Ο αιωνιος εφιαλτης μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 54
    Senior Member
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    Αα.. οκ.. τοτε συνεχισε ετσι κ μην φοβασαι τπτ..συμφωνω μετο κερασι.. οχι.. εγω θελω δουλεια αλλα δε μπορω.. οπωσ επισησ κ οικογενεια κ παλι δε μπορω.. δε βιωσα κατι παρομοιο με σενα ουτε κακοποιηση ουτε ασχημο περιβαλλον στο σχολειο.. απλα λογω κρισεων πανικου που διηρκησαν πολυ κ υπαρχουν ακομα δε μπορω να κανω πραγματα π θελω .. κ νιωθω πολλεσ φορεσ οτι οι πανικοι μ αλλαζουν τα θελω μου.. και με εχουν κιυρασει επισης..
    Κοπελα μου επομενως δεν ειμαστε ακριβως ιδια περιπτωση ομως εαν θελεις πραγματικα κατι πιστευω μπορεις να καταφερεις κ οικογενεια κ δουλεια στο μελλον,Αυτο που θελεις ειναιο κατι δεδομενο δεν αλλαζει ομως εαν θολωσει το μυαλο σου λογω ψυχολογικων προβληματων πασης φυσεως τοτε προσωρινα δεν γνωριζεις τι θελεις κ οταν συνελθεις θα το δεις καθαρα

Senior Member
    [QUOTE=thura7;491098]
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post

Σε νιωθω γιατι κ εγω με τη γιαγιουλα μ μεγαλωσα και ημουν ειμαι κ θα ειμαι κολλημενη μαζι της.. ουτε εγω εφευγα..για να υγω απο τη γιαγια μαυριζα στο κλαμα πρωτα και αφου με δελεαζαν οι γονεισ μ ξε διαφορα πραγματα..
    Ομως κοπελα μου το παιδι πρεπει να μεγαλωνει με την μητερα του δεν ειναι νορμαλ αυτο που γινεται η μητερα πρεπει να ειναι παρουσα

Senior Member
    μακαρι!! Ξερω οτι ετσι ειναι. Εχεισ δικιο σ αυτο!! Θελει πολυ υπομονη γαιδουρινη υπομονη να περασει η φουρτουνα!!!

Senior Member
    To θεμα ειναι οτι μολις πας να ζητησεις δουλεια, θα σε βαλουνε 12ωρα και 14ωρα σαν σκλαβος, με αμοιβες της πλακας και να λες κι ευχαριστω. Εκει να δεις νευρα.

Senior Member
    [QUOTE=μυσπ;491100]
    Ομως κοπελα μου το παιδι πρεπει να μεγαλωνει με την μητερα του δεν ειναι νορμαλ αυτο που γινεται η μητερα πρεπει να ειναι παρουσα
    Εννοειται αυτο.. δε το συζητω.. κ εγω αυτησ τησ αποψησ ειμαι.. το παιδι δε ειναι παιχνιδι να το σερνουμε μια απο εδω κ μια απο εκει.. τρελαινομαι οταν το βλεπω αυτο.. οκ να δουλεψουμε αμα υπαρχει αναγκη αλλα ολα μεχρι ενα οριο.. το παιδι θελει τη μανα του..

Senior Member
    μακαρι!! Ξερω οτι ετσι ειναι. Εχεισ δικιο σ αυτο!! Θελει πολυ υπομονη γαιδουρινη υπομονη να περασει η φουρτουνα!!!
    Κοπελα μου ολα θα σου περασουν με αρκετη υπομονη κ προσπαθεια κ θα κανεις κ οικογενεια κ θα εργαστεις,εγω που μισω την ιδεα της δουλειας δεν ξερω πως θα το αποφυγω

Senior Member
    Κοπελα μου ολα θα σου περασουν με αρκετη υπομονη κ προσπαθεια κ θα κανεις κ οικογενεια κ θα εργαστεις,εγω που μισω την ιδεα της δουλειας δεν ξερω πως θα το αποφυγω
    Το αγορι σ δουλευει???

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    To θεμα ειναι οτι μολις πας να ζητησεις δουλεια, θα σε βαλουνε 12ωρα και 14ωρα σαν σκλαβος, με αμοιβες της πλακας και να λες κι ευχαριστω. Εκει να δεις νευρα.
    Αυτο ειναι κ ο εφιαλτης μου διοτι κουβαλαω παρα πολλα απωθημενα κ δεν θα ανεχτω αφεντικα κ συναδελφους

Senior Member
    Το αγορι σ δουλευει???
    Ειναι στον στρατο μετα θα αναζητησει εργασια

Senior Member
    Ωραια.. εγω λεω να περιμενεισ να τελειωσει να βρει δουλεια.να δειτε πωσ θα παει.. κ οι γονεισ λιγο απο εδω λιγο απο εκεο ηα βοηθησουν.. μην αγχωνεσαι γι αυτο...

Senior Member
    [QUOTE=thura7;491103]

Εννοειται αυτο.. δε το συζητω.. κ εγω αυτησ τησ αποψησ ειμαι.. το παιδι δε ειναι παιχνιδι να το σερνουμε μια απο εδω κ μια απο εκει.. τρελαινομαι οταν το βλεπω αυτο.. οκ να δουλεψουμε αμα υπαρχει αναγκη αλλα ολα μεχρι ενα οριο.. το παιδι θελει τη μανα του..
    Καθε παιδι θελει η μητερα του να ειναι παρουσα 100% κ να το αναθρεφει η ιδια κ οχι γιαγιαδες ντανταδες κ ουτω καθεξης

Senior Member
    Εδω δεν αντεχουνε αλλοι και αλλοι που ειναι πιο ψημενοι, οχι εσυ που δεν εχεις στομαχι. Θα σε κανουνε χαλια γτ θα σε θελουνε για δουλο. Εμενα πολλοι φιλοι μου που δουλευουνε αποκτησανε ψυχολογικα γτ λειπουν ολη μερα απ το σπιτι και τους πιεζουνε παρα πολυ. Απο λεφτα δε αστα να πανε. Και σου λεω για μορφωμενους τωρα, με τα μαστερ τους, τις γλωσσες τους κλπ. Σου μιλανε σαν σκουπιδι και ουτε θα σκεφτουνε εσυ πως εισαι. Στα κουτσομπολια στο γραφειο και σ αυτα δε μπαινω καν. Αν μπορεις να πας και σε επαρχια ακομα καλυτερα για μενα. Θα βρεις την ηρεμια σου και εστω με λιγοτερα θα τη βγαλετε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Εδω δεν αντεχουνε αλλοι και αλλοι που ειναι πιο ψημενοι, οχι εσυ που δεν εχεις στομαχι. Θα σε κανουνε χαλια γτ θα σε θελουνε για δουλο. Εμενα πολλοι φιλοι μου που δουλευουνε αποκτησανε ψυχολογικα γτ λειπουν ολη μερα απ το σπιτι και τους πιεζουνε παρα πολυ. Απο λεφτα δε αστα να πανε. Και σου λεω για μορφωμενους τωρα, με τα μαστερ τους, τις γλωσσες τους κλπ. Σου μιλανε σαν σκουπιδι και ουτε θα σκεφτουνε εσυ πως εισαι. Στα κουτσομπολια στο γραφειο και σ αυτα δε μπαινω καν. Αν μπορεις να πας και σε επαρχια ακομα καλυτερα για μενα. Θα βρεις την ηρεμια σου και εστω με λιγοτερα θα τη βγαλετε.
    Εγω τα εβγαλα περα με τρομερα πραγματα οπως η κακοποιηση κ η καταθλιψη ομως η δουλεια ειναι κατι περα απο τις δυναμεις μου νιωθω δεν μπορω να εχω ενα καρο ηλιθιους πανω απο το κεφαλι μου διοτι θα εκραγω κ θα τους παρει κ θα τους σηκωσει ολους κ θα πληρωσουν κ για πραγματα που βιωσα στο παρελθον

Senior Member
    Ωραια.. εγω λεω να περιμενεισ να τελειωσει να βρει δουλεια.να δειτε πωσ θα παει.. κ οι γονεισ λιγο απο εδω λιγο απο εκεο ηα βοηθησουν.. μην αγχωνεσαι γι αυτο...
    Αυτο κανουμε τωρα ειμαστε στην αναμονη,δεν εχουμε πατεραδες να συνεισφερουν μονο τις μητερες μας εχουμε,κυριο αγχος μου ειναι να κανουμε την οικογενεια μας κ να μην εργαζομαι

Senior Member
    Απο μαγειρεμα ξερεις? εχεις ασχοληθει? γτ ειναι βασικο αυτο. Και αν μπορεις επαρχια, οχι αθηνα. Η αθηνα ειναι κολαστηριο και πανακριβη.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast