Ο αιωνιος εφιαλτης μου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 54 of 54
    Senior Member
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    το διαβασα.. θεε μου τι ανωμαλοι κυκλοφορουν.. ηταν λαθοσ σ που δε το βροντοφωναξεσ σε ολουσ τοτε.. εγω βουκινο θα το εκανα..κ στην αστυνομια φυσικα.. γιατι απο οτι καταλαβα σε βιασε.. κ ο βιασμοσ αν πασ εγκαιρα αποδυκνυεται.. οσο για τη φιλη σ εσυ προειδοποιησεσ στην αρχη να μεινει μακρια τ..αμα αυτη γουσταρε εσυ δε φταις σε τιποτα.. ο καθενασ μασ κανει λαθη κ τα πληρωνει γιατι πολυ απλα ετσι ειναι η ζωη.. κοριτσακι μην ασχολεισαι αλλο.. πασ σε ψυχολογο κ σε πνευματικο κ θα σε βοηθησουν αρκει να βοηθησεισ κ συ τον εαυτο σου..
    Κοπελα μου δοξα τω θεω η κοπελα αυτη εχει επιστρεψει ως εκ θαυματος στην ζωη μου δεν εχουμε συναντηθει ομως μιλαμε ναι το αγορι μου παροτι δεν γνωριζει ο πνευματικος εκκλησια που τον συνιστω ανεπιφυλακτα για ολους αρκει να πηγαινουν στον καταλληλο ανθρωπο κ η ειδικος βοηθανε παρα πολυ σε ολα εκτος βεβαια το προβλημα με την δουλεια κ ενα δυο επιπλεον προβληματα που παραμενουν κ το θεμα ειναι οτι το γεγονος οτι δεν θελω να εργαστω ειναι κ προβλημα σε περιπτωση που αναγκαζομαι κ συνειδητη επιλογη

Senior Member
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Κοπελα μου δοξα τω θεω η κοπελα αυτη εχει επιστρεψει ως εκ θαυματος στην ζωη μου δεν εχουμε συναντηθει ομως μιλαμε ναι το αγορι μου παροτι δεν γνωριζει ο πνευματικος εκκλησια που τον συνιστω ανεπιφυλακτα για ολους αρκει να πηγαινουν στον καταλληλο ανθρωπο κ η ειδικος βοηθανε παρα πολυ σε ολα εκτος βεβαια το προβλημα με την δουλεια κ ενα δυο επιπλεον προβληματα που παραμενουν κ το θεμα ειναι οτι το γεγονος οτι δεν θελω να εργαστω ειναι κ προβλημα σε περιπτωση που αναγκαζομαι κ συνειδητη επιλογη
    διαβασα στο προηγουμενο ποστ σ οτι εχεισ ενα εισοδημα.. αμα δουλευει κ το αγορι σ δε τιθεται θεμα.. εισαι καλυμενη...παιρνεισ συνταξη? επειδη πεθανε ο μπαμπασ σ.. γιατι η κολλητη μ παιρνει...μη φανταστεισ 100 200 ευρω.. αλλα τη βγαζει μια χαρα..

Senior Member
    διαβασα στο προηγουμενο ποστ σ οτι εχεισ ενα εισοδημα.. αμα δουλευει κ το αγορι σ δε τιθεται θεμα.. εισαι καλυμενη...παιρνεισ συνταξη? επειδη πεθανε ο μπαμπασ σ.. γιατι η κολλητη μ παιρνει...μη φανταστεισ 100 200 ευρω.. αλλα τη βγαζει μια χαρα..
    Εχω ενα μικρο ενοικιο κ τιποτα περισσοτερο συνταξη δεν παιρνω δυστυχως μακαρι να ζησουμε την οικογενεια που θελουμε κανουμε κ να μην αναγκαστω να εργαζομαι κιολας

Senior Member
    κατι ειναι κ αυτο.. κ αμα εχεισ κ σπιτι ετοιμο δε θα χρειαστει ποτε.. αρκει να το θελεις.. με τη συνταξη ψαξε το λιγο.. μηπωσ κ καταφερεισ να παρεισ ενα μικροποσο..

Senior Member
    κατι ειναι κ αυτο.. κ αμα εχεισ κ σπιτι ετοιμο δε θα χρειαστει ποτε.. αρκει να το θελεις.. με τη συνταξη ψαξε το λιγο.. μηπωσ κ καταφερεισ να παρεισ ενα μικροποσο..
    Η μητερα μου το εχει δει κ δεν ειναι εφικτο μακαρι να γινει ενα θαυμα κανουμε την οικογενεια μας κ να μην αναγκαζομαι εργαζομαι

Senior Member
    θα γινει αμα το θεσ τοσο πολυ και συμφωνησει ο αντρα σου...

HarleyQuinn
    Guest
    Μακάρι βρε μυσπ μου... Κι εγώ στο εύχομαι να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις γλυκιά μου Αλλά στην περίπτωση που δεν λύσετε το οικονομικό (συζητάμε τώρα ε) και χρειαστεί να δουλέψεις, οκ υπάρχει η λύση να κάνεις την δουλειά που είπαμε. Οπότε, δεν σε ηρεμεί κάπως αυτό?

Κάτι άλλο που ήθελα να σου πω.. Οκ κορίτσια μου, δεν ξέρω πως είναι να έχεις κοινωνική φοβία γιατί εγώ δεν έχω (υποθέτω πως θα είναι μεγάλο μαρτύριο και φοβερά δύσκολο να ξεπεραστεί- όπως όλες οι φοβίες άλλωστε) όμως, σε περίπτωση που και πάλι συζητήσετε με το αγόρι σου, τα βάλετε κάτω και δείτε ότι δεν βγαίνετε οικονομικά...
    ...Το να σκεφτείς ότι δουλεύοντας ενώ δεν θέλεις, κάνεις ''μια θυσία'' όμως για να περνάει καλύτερα η οικογένεια σου και θα μπορείς να προσφέρεις στο παιδί σου όλα όσα είναι απαραίτητα, δεν σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις το γεγονός ότι θα δουλεύεις πιο ''χαλαρά'' ?

Senior Member
    θα γινει αμα το θεσ τοσο πολυ και συμφωνησει ο αντρα σου...
    Μακαρι δεν θελω τιποτα περισσοτερο απο αυτο στον κοσμο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by vodka View Post
    Μακάρι βρε μυσπ μου... Κι εγώ στο εύχομαι να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις γλυκιά μου Αλλά στην περίπτωση που δεν λύσετε το οικονομικό (συζητάμε τώρα ε) και χρειαστεί να δουλέψεις, οκ υπάρχει η λύση να κάνεις την δουλειά που είπαμε. Οπότε, δεν σε ηρεμεί κάπως αυτό?

Κάτι άλλο που ήθελα να σου πω.. Οκ κορίτσια μου, δεν ξέρω πως είναι να έχεις κοινωνική φοβία γιατί εγώ δεν έχω (υποθέτω πως θα είναι μεγάλο μαρτύριο και φοβερά δύσκολο να ξεπεραστεί- όπως όλες οι φοβίες άλλωστε) όμως, σε περίπτωση που και πάλι συζητήσετε με το αγόρι σου, τα βάλετε κάτω και δείτε ότι δεν βγαίνετε οικονομικά...
    ...Το να σκεφτείς ότι δουλεύοντας ενώ δεν θέλεις, κάνεις ''μια θυσία'' όμως για να περνάει καλύτερα η οικογένεια σου και θα μπορείς να προσφέρεις στο παιδί σου όλα όσα είναι απαραίτητα, δεν σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις το γεγονός ότι θα δουλεύεις πιο ''χαλαρά'' ?
    Οντως τα σκεφτομαι ολα αυτα που λες για την οικογενεια μας,η κοινωνιοφοβια ειναι παλουκι κ σκεψου οτι εχω βιωσει κ κακοποιηση πραγμα που ενετεινε το προβλημα παντως εχω παρατηρησει οτι εκτος απο το αγορι μου κ τις φιλες μου τα πηγαινω καλυτερα κ νιωθω πιο ανετα με παιδια κ με ανθρωπους μεγαλυτερους απο μενα νιωθω ενω οταν ειμαι με ανθρωπους οπως εγω νιωθω αρκετα αβολα κ μαλλον αυτο οφειλεται οτι περασα ιδιαιτερα δυσαρεστα στο σχολειο με συμμαθητες κ ψευτικες φιλες κ δεν θελω να ειμαι μελος μιας ομαδας θελω να ειμαι σπιτι μου με τους ανθρωπους που θελω αποκλειστικα

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234