MANA - ΚΟΡΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
    Senior Member

MANA - ΚΟΡΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ!

καλημερα ..ειμαι χαλια..η μανα χαλια..με πηρε τωρα τηλ κ μου ζηταει να την παμε σε νοσοκομειο.δεν αντεχω αλλο.νιωθω να σπαω.
    με το που πινει το τ4 του θυρεοειδη νιωθει απιστευτη ταραχη!
    πρεπει μετα να πιει κ ζαναξ για να νιωσει καλυτερα.
    ενω λεμε στον ενδοκρινολογο οτι την πειραζει ..αυτος επιμενει οτι ειναι μικρη δοση του τ4 κ πρεπει να την παρει.
    εγω καταρρεω.ξυπναω με χαλια διαθεση.διαθεση καταθλιπτικη κ με στρες.θελω να κανω εμετο.
    δεν μπροω να το διαχειριστω.αλλα δεν μπορω κ να μην βοηθησω κιολας.
    τα απογευματα η μανα νιωθει καλυτερα κ πιο αισιοδοξη.
    δε ξερω ρε παιδια ..φοβαμαι παρα πολυ...για εκεινη κ για μενα.
    δεν ξερω.δεν την παλευω..

Senior Member
    Να παρετε και αλλη γνωμη απο αλλο ενδοκρινολογο.
    11/12/2006

Senior Member
    πηραμε απο 200 ενδοκρινολογους! ολοι λενε οτι ειναι ψυχολογικο κ αποκλειεται να την πειραζει το χαπι του θυρ.
    ειναι μικρη η δοση των 50mg.τωρα θα την παει ο αδερφος μου στο νοσοκομειο.να την βαλουν μεσα να της κανουν ολες τις εξετασεις ευχομαι να δουμε μην ειναι κατι αλλο.
    εγω νιωθω αδιεξοδο.
    κ με πιανουν τα ψυχοσωματικα μου.
    κουραστηκα.μου ρχεται να πα να πεσω απο κανα βραχο να τελειωνω!

Senior Member
    Ψυχραιμια..Και καλα αποτελεσματα.
    11/12/2006

Senior Member
    που ειναι η ψυχραιμια οεο???αν πεθαινε δηλαδη πως θα μουν??

Senior Member
    Αν..

Τωρα μπαινει απλα για εξετασεις..οι κακες σκεψεις δεν νομιζω να κανουν καλο στην παρουσα φαση
    11/12/2006

Senior Member
    αυτό που συμβαίνει με την t4 είναι καθαρά ψυχολογικό.καταρχήν και να μην πάρει την t4 δεν θα πεθάνει ούτε θα πάθει κάτι, δεν είναι κάτι επείγον δηλαδή, και επόμενος δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι ... πήγαινε σε έναν γιατρό οποτε σε βολέψει, εξήγησε του την ιστορία και ζήτησε του να σας γράψει κάποια t4 από άλλη εταιρία και να την βαφτίσει υποαλλεργική ...

Senior Member
    καλημερα κοριτσακι μου.. ηρεμισε και μη φοβασαι.. ολα θα πανε καλα..συνεχισε να δουλεευεισ για να ξεχνιεσαι.. πεσ απο μεσα σου οτι δε ειναι τιποτα κ οτι τα ιδια περασα κ εγω οποτε θα γινει καλα...

Senior Member
    ΛΟΙΠΟΝ μιλησα με τον γιατρο κ ειπε να παιρνει το Τ4 το μικροτερο..επειδη οταν παιρνει το μικροτερο δνε την πειραζει.
    0,25 mg ...ειναι τυχαιο που οταν δεν παιρνει το τ4 ειναι καλα?
    στο νοσοκομειο δεν την κρατησαν..της ειπαν να κανει καποιες εξετασεις εξω.οκ. θα της κανουμε κ αυτες.
    πρεπει να κανει υπομονη να πιασει το αντικαταθλιπτικο.εγω απλα φοβαμαι κ σκεφτομαι αρνητικα..μηπως δνε την πιασει κ εχουμε τρεχαματα.
    υπαρχει περιπτωση να μη ντην πιασει το ζολοφτ?με ενοχλει που η μανα μου παιρνει ζαναξ κ κοιμαται.
    νιωθω να χανει την μπαλα κ γω κ αυτη.
    νιωθω ακριβως τον ιδιο φοβο που ενιωθα κ γω οταν περνουσα ολα αυτα.αμφιβολια,φοβος, αγχος ολα...

Senior Member
    εννοειται πωσ θα τη πιασει...10 μερεσ υπομονη κανε κ θα δεις... μπορεις....μην αγχωνεσαι αλλο...

Senior Member
    να σαι καλα κοριτσακι μου.εσυ πως εισαι?

Senior Member
    καλα ειμαι ζουμπουρλουδικο.. οπωσ τα ξερεις..σαν μια ευθεια γραμμη.. βαρετα θα ελεγα.. αντεεεεεεε γελα μωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεε.... κ απο μενα οτι θεσ... κανω κ κολοτουμπες...:)
    :)

Senior Member
    Κοπελα μου κουραγιο,πραγματικα φανταζομαι τι περνας,παιρνω κ εγω τ4 για θυρεοειδη κ δεν παρατηρω να μου προκαλει δυσαρεστη διαθεση,η αληθεια κ εγω παλαιοτερα ημουν λογω της καταθλιψης κ της κακοποιησης που βιωσα σε τραγικη ψυχολογικη κατασταση ο μονος που με βοηθησε να αποκτησω την πεποιθηση οτι ολα θα πηγαιναν καλυτερα ειναι ο πνευματικος εκκλησια που πηγα κ ειναι αδυνατον να σου περιγραψω ποση ηρεμια ενιωσα εκει κ το αγορι μου εννοειται κ η ειδικος που πηγαινω τωρα,πραγματικα συντιστω κ για τις 2 σας να συνδιασετε πνευματικο κ ειδικο κ μπορει να δειτε κ αμεσα αποτελεσματα η εστω σε βαθος χρονου το παν ειναι να ηρεμησετε

Banned
    Ξέρεις ΒΟΟΜ, καμιά φορά οι γονείς φέρονται εγωκεντρικά, πιστεύουν ότι μόνο εκείνοι δικαιούνται να έχουν προβλήματα κ απαιτούν όλοι να τα παρατάνε όλα κ να εστιάζουν αποκλειστικά επάνω τους. Είναι αυτό που λέμε ότι από 1 ηλικία κ ύστερα οι γέροι ξαναγίνονται μωρά. Την τάση αυτή πιθανόν να επιδεινώνει κ η ψυχολογική της κατάσταση. Όμως ο γονιός είναι πάντα γονιός κ όταν συνειδητοποιεί ότι η συμπεριφορά του κ τα καπρίτσια του γ.......... τη ζωή του παιδιού του, εκεί συνέρχεται κάπως. Σε κάποιο άλλο post έγραψες ότι όταν σε έπιασαν τα κλάματα κ έπαθες κρίση, εκεί της κοπήκανε όλα τα ψυχολογικά κ αυτοκτονικά μαχαίρι! Σαφώς σέβομαι ότι η μαμά σου βρίσκεται ψυχολογικά σε μια αρκετά εύθραυστη κατάσταση, που δεν της επιτρέπει να βάζει εύκολα τον εαυτό της στη θέση των γύρω της, όμως να που όταν είδε πόσο πολύ υποφέρεις εξαιτίας της προσγειώθηκε με τη 1!
    Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι κ η δική σου ψυχολογία είναι εξαιρετικά επιβαρυμένη κ δεν μπορείς να σηκώνεις όλη αυτή την ευθύνη κ την ψυχοφθόρα υποστήριξη μόνη σου. Έχεις (μπορεί να είμαι κ λάθος, ένα ενδεχόμενο εξετάζω μόνο) σκεφτεί την πιθανότητα ότι οκ, έχει τα ψυχολογικά της, τα ξεσπάει όμως ανεξέλεγκτα πάνω σου γιατί νοιώθει ότι θα κάνεις υπομονή για όλα? Ισχυρίζεται αντίθετα από τους γιατρούς ότι την πειράζει κάποιο φάρμακο, μπορεί να αρνείται να φάει, μιλάει για αυτοκτονίες κλπ κλπ , μήπως όμως δεν έχει συνειδητοποιήσει τί προκαλεί στους άλλους γύρω της, που σταματάνε οι ψυχολογικές ανισορροπίες κ αρχίζουν......... τα νάζια? Σόρυ, δε θέλω να πω κάτι κακό, ίσα -ίσα που σέβομαι την κατάσταση κ αναγνωρίζω την αγάπη σου για τη μαμά σου κ το κουράγιο σου (πίστεψέ με, δε θα το άντεχαν πολλοί), αλλά μήπως τα κάνεις όλα γαργάρα κάνοντας κακό στον εαυτό σου κ δεν έχεις προσπαθήσει να της δείξεις ότι υπάρχουν κ κάποια όρια?

Senior Member
    Οχι δεν είναι τυχαίο που όταν μειώνει την Τ4 είναι καλύτερα,προφανώς της πέφτει πολλή η δόση και της δημιουργεί τρεμούλα και εκνευρισμό....ίσως η γυναίκα να μην χρειάζεται καν να παίρνει τα φάρμακα.....δεν είμαι γιατρός,αλλά μερικές φορές και οι γιατροί δεν κάνουν τις καλύτερες διαγνώσεις....

Αλήθεια τα αντικαταθλιπτικά γιατί τα παίρνει-το ξερετε ότι είναι εθιστικά και ότι είναι πολύ δύσκολο να τα κόψει;
    Εσύ θα πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου να ηρεμήσει και να βλέπεις όλα τα πραγματα από μία ΖΕΝ πλευρα
    Στην αρχή δεν θα είναι ευκολο αλλα μπορείς να χαλαρώσεις με καλύτερο και περισσότερο ύπνο,διαλογισμό μία μικρή βόλτα στο κοντινό πάρκο χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα...
    Παρε λίγο χρόνο για σένα.....

Δεν βλέπω η μάνα σου να έχει τόσο σημαντικά προβλήματα υγείας,μερικές φορές πρέπει να γινόμαστε και λίγο γιατροί του εαυτού μας....εμείς γνωρίζουμε το σώμα μας πιο καλά από τον καθένα!

Page 1 of 3 123 LastLast